still in Greece, 4 days left

tjoohaj alla :)
sitter har helt slut, for mycket sol och for lite somn. Wille ligger och sover bredvid mig, Emil sitter vid datorn. Dino ar nagonstans, vet inte vart. lyssnar pa Petter - samma samma, javligt bra lat!
"Jag kunde vandra genom grander och torg, du kunde kanna min sorg, du var pa min sida vart jag an gick. Hur mycket skall jag an fick, jidder och knas, hur mycket small jag an fick, hur manga fel jag an begick sa va du alltid dar nar jag inte visste nagonting. men har och nu star jag och forsoker se mig omkring"

sjukt bra lat.

iaf, va vi pa krogen igar :) Emil och Dino tog med Wille och mig ut en kvall. Stallet hette Tango, riktigt hall-igang-stalle! (fan va jobbigt att inte ha vissa bokstaver! hate it. men ni far forsoka tyda) javlig kul, bara sa himla trist att inte Emelie ar med, jag vet att vi skulle haft sa damn kul har tsm! men, nasta ar! Efter tha club, akte jag hem och sov i Corintos, men dom andra.

Idag har vi bara tagit det lugnt, vaknade upp helt schleten och mysig med sminket i hela ansiktet, mindre gutt. Vi akte till la playa (y) alskar stranden nu alltsa, det ar ungefar 43 grader nu. Brannan gar bra som fan, har redan blivit grymt brun. far hoppas pa att jag inte flagar bort allting nar man kommer till kalla Sverige.
Ikvall ska vi kanske ut och ata, horde lite tjot om nagon grekisk artist som skulle upptrada. yeye, vi far se hur det blir. Efter det ska vi kanske till en annan krog i Loutraki, om alla orkar. Ratt trotta efter igarnatt. Dino sa att det fanns bra stallen i Loutraki. Jag hoppas pa att det blir en kvall ute igen, det va javligt lyckat :)

Hmm, vad mer? jooo, igar var jag och mamma och shoppade i Mias butik, Metal. Sa javla snygga och heta klader dar alltsa. det blev en del, manga toppar och aa, en keps faktiskt ;D prova nagot nytt.
Jag saknar alla, saknar niklas som fan. vi tavlar om vem som har maktigast branna ;D tror jag leder (a) fast han ska vara i Kreta i tva veckor, fusk. Saknar anna, nu har det fan gatt for lang tid. Saknar min Joanna, tack for ditt sota sms <3

en annan sak, min fasters man, Costas, har varldens snyggaste bil! BMW, aaaah jag dor. har bilder pa den, ni ska allt fa se ;D

nu ska vi nog ner och bada, I think. pusspuss (:

GREECE

helluuu everybody, I'm in Greece :D yaay
sa himla gutt, helt sjukt! 41 grader (y) vad har vi gjort, typ badat, solat, shoppat (lite) och aa, levt som fan helt enkelt! Emelie, om du laser detta, skulle vara sjukt kul om du va har! vi skulle haft nice. och sen ska du vara lite avundsjuk ocksa, 41 grader liksom (a) moahaha har hort att det regnar som fan hemma.
och en till grej, jag hann inte skriva innan jag akte :( hade javligt stressigt till planet som gick vid 7. vi va anda uppe vid 4:o

vi ska ata nu, men skriver mer nagon annan gang! inte tillgang till dator hela tiden, men skriver nar vi ar hos mia (y)
anna, hoppas du har det gutt i Svergie, du vet att jag saknar dig! 5 veckort utan dig :<
puss puss!

cute


rätt söta linnen, gillar verkligen motivet till höger, så söt (L)

packa packa och packa

åå fatta vad glad jag blev imorse när jag vaknade upp! jag kollade på mobilen, såg att jag hade fått ett sms från Media Markt. haha jag var för trött för att fatta att det gällde min kamera, så jag gick och la mig igen. sen ba vänta lite, min kaaaamera! blev så sjukt glad :D när vi ringde för två dagar sen sa dom att den inte skulle vara fixad förän i augusti. så jag har gått här och surat över att jag inte kommer kunna ta några fina bilder i Grekland. Men så är den klar, precis dagen innan, det är ju bättre än kalasbra, bättre än allt. ibland har till och med lilla julia tur, det är inte ofta må jag säga ;o

så nu har jag allt. min packning är komplett (h) det viktigaste är ju liksom bikini, linnen, shorts, brills och aa strand-bok
(i detta fall Twilight <3 har snart läst ut 4an, då börjar jag om på 1an igen, fast på engelska. hallelujah!)
så inatt bär det av. kommer sakna min annutt, helvete att du kommer hem när jag åker, så unfair! lite tråkigt att jag missar Lollos fest också, hoppas ni andra får kul, som ni doubtless kommer få (y)

skriver inatt innan jag åker också :) pusssss.

svensk sommar, alltid en besvikelse..



man kan verkligen inte lita på svensk sommar! denna bilden tog jag för några veckor sen, och nu ska det regna i en hel vecka :( har ju varit skit kasst väder nu ett bra tag. fast jag ska inte klaga, ska ju till Grekland. men ändå, tänk om det är lika dåligt väder när jag kommer hem? :o

godnatt

pimp my computer



min pimpade dator, looove it!

hos henke

tjaau (:
sitter hos henke. ser att jag måste måla om naglarna snart, har typ skrapat bort allting :$
käkade precis pizza med niklas, rätt guuutt. fast måste erkänna, k-red har såå jävla mycket bättre pizzor än Näset! Bara ett litet tips..

grekland snart, iiii.
puss&kram

grekland snaart :D

just nu är jag hos niklas, henke kommer nog snart också. vi va precis nere vid hamnen, fast vi blåste typ iväg.
okej, snart grekland. så jävla svårt att fatta det. jag ska till greeeeece! kommer nog inte fatta att jag ska dit förän jag kommit hem igen. ska börja packa ikväll. lite smått iaf. 30 grader, fan va gutt.
åker typ vid 4 på torsdag, inte okej.

ska kila, pusshej <3

new stuff to my wardrobe :*


mina inköp, från Hotline.
Tröja, solbrills och leggins.
Allting följer med mig till Grekland, en sak som är säker! Min faster, som driver klädaffärer, kommer älska detta.

nu ska jag till niklas, tjaooo.

new layout

håller på att ändra layout, det är ju det roligaste!

godnatt :)

till bästaanna;

åååå fick precis ditt sms, fina människa! detta är ju helt sjukt, du kommer hem på torsdag, och då åker jag! herregud, kan det bli värre? :o detta är helt .. aaaaaaarh! fan fan fan. så jävla otippat! 4 veckor utan dig, sen en vecka till. du måste måste måste läsa detta! hoppas du har en dator där i Italien, shit, du anar inte hur ledsen jag blir va, trodde du kom hem senare. älskling, fan va längesen jag fick höra din röst nu va. två bästa kompisar, utan varandra i 5 veckor + några dagar, det går inte ihop :|
vill bara ta med dig till grekland direkt när du kommer hem. att du inte packade upp din väska, bara hängde med mig.
att sånt här alltid händer mig? det är fan inte sant :( aja, syns om 2 veckor då baby. hoppas du har kul i Italien, det låter så på dig. jag älskar älskar dig! när jag kommer hem, då jävlar får vi hitta på något riktigt kul, bara du och jag! min gullis (L)

no walk in the park for us

pling pling
jag sitter och lyssnar på när min mage kurrar. tänker lite på hur det skulle va att vara gravid nu, vid 16års åldern :| tänker på det rätt ofta. längtar så hemskt mycket till barn! 24 eller 25, långt kvar :/
ska kolla på lite danskurser nu. ska ju börja daaansa till höst :D hip hop/street det är ju typ samma sak? ska bli jävligt kul! dans är så sjukt nice, har alltid gillat att röra på mig (y)

say goodbye - chris brown
dagens låt!

tjaaao

tema; klädupphängning :|

hejsan hejsan
vaknade för inte så längesen. *jäsp* ska snart sätta igång med att städa, något som verkligen behövs. ser ut som om efterfesten har varit hos just mig, fan va det ser ut.
iaf. mamma och jag började tjafsa förut om hur man ska hänga upp varandras tvätt. hon gör helt jävla fel när hon hänger upp mina kläder. Hon hänger upp dom med klädnypor, som jag inte vill att man ska göra med mina kläder. för det första så får dom rynkor när dom torkar, efter klädnyporna då. klädnypor = ryknor. rynkor = iiinte så nice. iiinte så nice = inget för mig. och sen så blir dom helt utdragna längst ner (follen?). hon drar ut dom en aning, så att dom töjs. åååå mitt rosa linne är stort som fan. blö -.- har försökt att säga till henne, men tydligen så ser hon inte skillnad på mina och resten av familjens kläder.
jag vill att hon bara ska hänga över dom, utan klädnypor och sånt krams. då dras dom ist åt, blir tighta och schnygga. så vi gjorde en liten deal, hon ska hänga upp mina kläder utan knipsor och om jag någon gång hänger upp hennes ska jag göra det med. väldigt viktigt där. torkar tydligen snabbare, men who cares? orka fula rynkor :|
yeye ska snart ner till gymmet och worka, bodystep idag :) också något som behövs nu, trrrräning. lägger lätt av när det är sommar och ledighet. men det är la helt normalt, eller?

puss&kram

spotify playlists;

favoriter(!)techno/hiphop/fest/slow/dance/ lite av varje : http://open.spotify.com/user/truuue/playlist/4B776wHOf7Yh1cMgOpTD28

lugna: http://open.spotify.com/user/truuue/playlist/1yN3EzjUw7mgRUfKuqtJic
rock: http://open.spotify.com/user/truuue/playlist/3KOOJ3I3SYtVn8yLT3CBSw
niggah music: http://open.spotify.com/user/truuue/playlist/52e5JlHJbJyi7jilPDQgW7

om ni har brist på musik, tycker jag ni ska lyssna på min första playlist där :) det är lite blandning av det bästa. och om det kommer någon wierdolåt någonstans, så aa hoppa över den ;D hahaha! ibland hamnar helskumma låtar helt fel (a)

enjoy! :)

nyklippt, så jääävla fresssh :D

jag har klippt mig! åh jag är så jävla nöjd :D jag är så jävla kräsen när det gäller mitt hår, jag gillar inte att det är tjockt, fast det borde jag egentligen gillar, man får volym. men varje gång jag har klippt mig så LYSSNAR fan inte frisören på mig! :o antingen klipper hon för mycket eller knappt någonting. ibland har idén att klippa sig själv smugit på. klippte luggen en gång, gick suveränt (h)
men jävlar, nu gillar jag mitt hår! hon tunnade ut det, klippte upp det (!), hon fick bort det slitna, klippte mer lugg och gjorde en frisyr (som jag verkligen inte hade innan, bara helt blööö) om jag skulle haft min kamera nu (som är på lagning) skulle jag tagit kort så skulle ni fått sett, det får bli när kameran är fixad.

tjenixen, snart kommer min playlist :D 


b-b-biiio!

amen tjena :)
jag sitter och sjuuuunger. la la laa la.
igår, eller när va det? jo igår, så var jag och s på bio. såg Harry P (y) rätt nice film, bara två skadade människor som satt bredvid oss förstörde den :o hahaha oj oj oj, jag skrattade ska ni veta! hur gamla kunde dom vara, typ 28++ och dom verkligen levde sig in i filmen. När dom sköt trollformler på varandra så ba "YEEES! kom igen kom igen HARRYYYY go go goooooo" och sen när man fick se Ron så "OOOOOOUUUIIIII kolla kolla kolla vaaa va sööt!" och jag lovar, dom måste ha varit runt 30 :| så ja, det förstörde. en aning. en gång skrattade jag så att tårarna rann, så kul att titta på sabina när hon kokade över av ilska. haha! så jag förstörde nog för dom som satt bredvid oss, på andra sidan :$ oups.
filmen får en .. 4. eller kanske 3½. jag blev inte besviken på den, men jag ville ha liiite fler kyssar! haha, den pussen hon fick va ju löjlig :| och sen så måste dom göra något åt H.Ps hår. som han ser ut! haha det skrattade vi också åt. väldigt mycket. antecknar någon? sen grät man ju nästan lite också (a) när *pip* dör. (inte så snällt av mig att avslöja, dom som inte sett filmen) det va väldigt sorgligt, handen på hjärtat, haha! hörde allt många snyftningar här och var i salongen, haha rätt nice.
nä men den va fan bra, jag gillar veeerkligen storyn! det är så mycket som är inkopplat, man får tänka på filmerna innan och ja, verkligen tänka.


nu ska jag snart lägga upp en spotify-playlist from me to you :) det är alltid lite kul när man får ny fresh musik (y)

yaaaao, hejs ♥

linda♥

halli hallå
aa idag kom lindusen, min kusin. det var bara att kliva upp ur sängen (tidigt) och direkt in till gbg för att möta henne. sen hem, äta, och sen tillbaka in till heden. gothia cup verkar jäävligt kul, vill också spela fotboll vafan, haha! verkar skit kul, typ tagga varandra och ja, allt folk och bara få springa. men naa, orkar inte, haha. fan linus, du har gjort mig lat ;)
när niklas inte jobbade, träffade vi honom en stund. hmm, vad gjorde vi mer? några spanjorer eller vafan det va kom fram och bad om ett kort med oss två, visst fick han det. haha. gustav, benne och patrik träffade vi också (: (y) det gillar vi, va fan längesen sen sist nu grabbsss :o när fucking regnet kom drog vi till donken och sen hem.

svennebanan, svennnebanan *cluck cluck*
rätt värdelös låt:o

ja juste, Samuel Haus är hur gullig som helst! ♥
gå in på hans blogg
vill fan träffa den killen!

schtek idag

tjuuuhu

idag var jag och sabina inne och kollade på gothia cup! hur varmt och gött som helst :D rätt häftigt att se folk från typ Kenya, Spanien och aa, massa.
ååh, när jag kom hem la jag mig i solen och läste När jag hör din röst, en bok i serien Twilight. Herregud, hur förtrollande kan en bok vara? :o jag vill ha edward jag vill ha edward jag vill ha edward. Finns mycket att säga om de bokerna, men jag ska hålla mig kort: de bästa böckerna jag läst. Ever.
Iaf, imon kommer Linda :) kommer bli hur kul som helst!

nu sitter jag här med bror och kollar på Grind. HAHAHA dör av skratt, fan va jag älskar den här filmen. Sweet Lou är min man <3 han är sååå min. "they are just my thuesday, you should see friday ;)"
längtar tills imon! Linda och jag, aa herregud.

tjaaao

layout!

btw, jag ska fixa min layout ikväll hade jag tänkt! iiih detta är hur kul som helst<3

inte min dag idag

tjeeena
idag var det inte min dag! :o
jag och sabina åkte in för att hämta biljetterna till Harry Potter. det började med att tåget var en kvart försenat. väl på tåget var det fullt med folk! sen gick sabina av vid liseberg och jag inne i stan, varför liksom? det blev heelt fel, hahaha så jag fick åka spårvagn till korsvägen. spårvagnen var huur varm som helst. inne i stan var det fotbollslag överallt, fan det var inte dåligt med folk! aa iaf, sen när vi skulle hem så kom inte bussen förän om en halvtimma. jag fick stressa sönder ner till gymmet till mitt pass. inne på gymmet kändes det som om jag skulle svimma, eftersom jag somande vid 4 inatt.

men äh, nu mår jag bra :D ska snart gå ner och hälsa på lite folk som mammi och pappi har hemma.

michael jackson är tamejfan bra <3 och snygg vid en period.

tjaaao


"äh vafan, jag börjar om"

halluuu

så, nu har jag helt och hållet börjat om. raderade min förra misslyckade blogg och skapade en ny. det tar ett tag att fatta alla koder och shit. meen, jag börjar faktiskt skymta en liten liten blogg nu :D creds to me! och till Joanna, som hjälpte mig med det allra allra första och de viktigaste sakerna.

nu ska jag bara pilla lite med den, orkar inte göra så stora förändringar än. hoppas på ett sms från Sabina så snabbt som möjligt, för då ska vi in till stan och hämta harry potter biljetterna :D haha!

tjaaao


RSS 2.0