känns som jul..

nu börjar det äntligen bli lite julkänsla hemma. mycket ljus och röda detaljer - it makes it! Även mitt rum fick ett ansiktslyft. sängen snurrade jag runt och ställde på ett annat ställe, då var såklart vissa andra möbler som stod i vägen tvugna att flytta på sig. det blev riktigt nice! jag älskar förändringar. hängde även upp min ljusslinga runt spegeln (haha jag fick en liten kick efter att ha varit hemma hos elin..). vad fattas mer? tände en brasa ute i vardagsrummet, kan det bli bättre? har varit världens mysigaste kväll med pepparkakor och varm dricka.

nu hade jag tänkt kolla ut kläder till imon och sedan kolla ett och annat avsnitt av gg. egentligen borde jag plugga, men det får faktiskt vänta! känner mig ju så duktig efter att ha pluggat två timmar på chalmers idag :)
nu får man börja skicka polkapost i skolan, rätt rolig grej. frågan är vem man ska skicka till? ;o till mig själv..? hahaha, usch vilket tråkigt skämt..

NU ÄR HEMSEDAL FIXAT OCH KLART! BETALADE IN IGÅR :) känns bra.

JUST NU;
The Verve – Bitter Sweet Symphony 


vaknade upp hos elin

mysig känsla att vakna upp hos elin imorse, men att komma upp ur sängen var faktiskt för jävligt! åh jag hade fått upp en perfekt värme under täcket och tildas snarkningar var det finaste jag har hört (haha) morgonen var riktigt bra, lyssnade på musik och åt en lååång frukost. kändes faktiskt som om vi skulle in till stan när vi sedan åkte till skolan, iallafall för mig.
resten av dagen har varit jävligt bra! bästa dagen på länge. haha en riktigt vändning sen i onsdags då jag hade min sämsta dag..
på kvällen tränade jag body pump med tilda och olivia, HÄRLIGT TJEJER!

imorgon blir det teater med mamma <3 nu ska jag och hon se en film. pussss

min sämsta dag.

jag glömde att skriva om min dåliga dag som jag hade i förrgår.

oj oj oj. fick mensen på natten, vaknade med en såååån smärta i korsryggen. men glädjen var ändå på topp. sedan i skolan, efter matten någon gång gick det bara utför och utför. jag ville verkligen inte vara där jag var, inget hjälpte. jag störde mig på allt och alla, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. jag ville gå under jorden och gömma mig där i tusen miljarder år, gå hem och sova och inte vakna på flera timmar, allt annat än att vara där jag var..
på klassrådet började jag hacka på stackars alex och jag ville gråta över att tildas saker låg på mitt space. sen började hon peta på mig och det var faktiskt droppen, jag ville skrika och slåss. det här var det värsta alltså! jag säger bara pms och en riktig humörsvängning! jag skulle kunna sitta där och gråta, har aldrig känt så. och ryggen värkte mer och mer, jag ville bara "trycka ut" korsryggen, yoga eller vafan som helst. det blev lite bättre efter lunchen. då blev jag som vanligt, haha.

denna dagen var suicide för mig!
tack tilda för att du stod ut med mig, inte för att du gjorde det bättre med att peta på mig och driva mig till vansinne, men ja, antar att jag skulle göra exakt som dig din jävel! haha


sova hos elin :)

nu ska jag och tilda till elin och sova där. ska lira harry potter tv-spel hela kvällen! haha herregud..
skriver nog mer där, idag var den sämsta dagen i mitt liv. kan berätta där. pusss


new moon

IDAG SKA JAG SE NEW MOON MED ANNA!
MYYS PÅ HÖG NIVÅ.

let's do it again

Jaha. så har man gjort det igen, kommit två timmar för tidigt till skolan .. suck. nu skulle jag och tilda kunnat sova. det kallar jag ganska oskönt. ÅÅÅÅÅÅH!
fast en grej är faktiskt ganska komiskt; innan förra spanska lektionen så sa vi att "fan va skönt om Virginia (våran lärare) sa att hon skulle sluta. så kommer hon in till salen och börjar lektionen lite smått. efter ett tag säger hon "ett tråkigt meddelande; jag ska sluta." LYCKAAAAA

så, vad ska man göra nu? fick några tips om att gå ner till skolsköterskans rum och sova. men hej osocial! "jag går och lägger mig.." så det blir en stund framför facebook.

lördagen!

har glömt att skriva lite om min helg.
i lördags hade Jonathan sitt 18-kalas här hemma. det blev först en mysig kväll med släkten. men efter ett tag började hans kompisar droppa in och då vart det liv. efter det var det tid för utgång, han hade mina kläder som jag köpte till honom (a)
då drar jag till agnes för att ha hemmakväll med olivia, anna, tilda, evve och ella (om jag minns rätt?) ..jag och mitt dåliga minne. vi drar helt random vidare till partille efter ett telefonsamtal, en christoffer hade någon rolig fest :)



mer bilder på facebook.

nu ska jag sova! godnatt.

läggdags!

just ja, jag har fixat min blogg. har jag nämnt det? det kanske jag har..haha.
dock är den inte riktigt klar än. jag ska fixa en ny signatur och tänkte göra menyn lite mer personlig. kanske även ha svart bakgrund och med flikar på headern. men det kan ju diskuteras, haha! får se när jag får tid till det egentligen..

skåda denna fina, vackra, underbart söta tunikan från Chicy!


right now.

JUST NU;

de allra bästa låtarna som jag replayar hela tiden.
PlayRadioPlay! – I'm A Pirate, You're A Princess
PlayRadioPlay! – Confines Of Gravity 


andra bra låtar med underbara PlayRadioPlay!
PlayRadioPlay! – Some Crap About The Furniture
PlayRadioPlay! – Madi Don't Leave
PlayRadioPlay! – Without Gravity
PlayRadioPlay! – See You Soon
PlayRadioPlay! – Compliment Each Other Like Colors
PlayRadioPlay! – Even Fairy Tale Characters Would Be Jealous
PlayRadioPlay! – Mr. Brightside

I'm a pirate

känner för att skriva ner en knäpp tanke som dök upp i mitt huvud idag när jag skulle åka till chalmers.

TÄNK OM ALLA SKULLE FÖRVANDLAS TILL BEBISAR.
bara så där, på en och samma sekund. *poff*. så började alla krypa runt. jag såg mig det framför mig när jag stod i brunnsparken. det skulle ju blivit fullkomligt kaos! vem skulle köra spårvagnen? och vem skulle nå upp i kassan? man skulle ju inte sett upp till buss tiderna, de skulle man fått sänka.

för övrigt har jag haft världens otursdag. Min mobil dog när jag kom till stan, då vart det ju lite panik eftersom jag inte visste vart vi skulle träffas på chalmers. jag tänkte igenom allternativen.
1. Jag kunde sitta utanför Chalmers, då skulle jag inte missa Tilda och Olivia.
2. Jag kunde leta igenom Chalmers. Inte så troligt.
3. Jag kunde åka hem. Kommer inte på frågan, I need to study!
4. Jag kunde låna någon randoms mobil, bara det att jag inte kunde Tildas eller Olivias nummer by heart.

jag var körd. tills jag såg Tilda gå av spårvagnen. LYCKA!

när jag sedan ska hem så går såklart inte tågen hem, inte föräns 21:17. så där får jag sitta i 50 minuter. och inte kan jag ringa mamma och fråga om hon kunde hämta mig heller - mobilen var ju död. och när man för en gång skull behöver västtrafik så har dom stängt. och när man just den dagen har tagit på sig för kalla kläder ska det såklart vara svinkallt ute.


come to mama

det lockar med Gossip Girl..men nej. alldeles försent!

spruta - lagom oskönt.

när vi kom till svenskalektionen imorse fick vi reda på att vi skulle ta vaccinet kl. 12. hjärtat tog ett extra skutt, haha. tack tack tack för att ni klämmer ut er det så hastigt. tack för att man inte hinner förbereda sig.
men äsh, det gick bra. kändes knappt, kände inte ens sticket! jag tror att mitt sprutfobi har lugnat sig efter piercingen, då var ju faktiskt nålen dubbelt dubbelt dubbelt så stor.

men det är nu man känner av det, några timmar efter. aj aj AJ vad ont det gör.. lucky me som inte sover på vänster sida! *katschiiing*


Det liknar faktiskt tanten som tog sprutan på mig. Lustigt. haha


HELGPLANERING

nu var det dags igen. jag måste tänka högt. har så mycket på gång nu att jag blir helt snurrig. eller så är det bara jag som inbillar mig?

idag; skola. spruta. hämta ut New Moon biljetter. in till stan och gå på restaurang med familjen. fira min brors 18-dag.
fredag; skola. in till stan och köpa ny piercing+få hjälp att byta. hem och fixa mig. in till operan med mamma och se Guys and Dolls. se om det blir någon tid över för Oskars fest, annars plugga.
lördag; mattestugan kl. 12. hem och möta gäster som stannar till kvällen. göra iordning Jonathan för krogen.
söndag; dans klockan 3, plugga matte innan det. klockan 6 ska vi till mohammed i chalmers och plugga plugga plugga inför provet. hem och sova.
måndag; skola + chalmers. börja på engelskan, svenskan och kanske lite på so:n.

överlever jag? tveksamt


VI KOM MED TILL HEMSEDAL

GUESS WHO'S HAPPY? jag såklart! jag, elin, tilda, malin, olivia, anna och anton åker till Hemsedal v. 5 (tror jag) .. ! vi ska åka med massa folk från skolan, 1an och 2an. har hört massa bullshit om att det kommer bli tråkigt pga ledare och sånt. det enda jag vet är att vi kommer ha så jävla kul! det jag menar är att, om du har tråkigt så får du ju se till att du har kul! och det är vi världsbäst på :D

när jag tänkte på skidåkning hittade jag massa bilder på min förra skola när vi var på skidresa.
varför inte väcka lite minnen;




för mycket kärlek slutar alltid med brottning, så är det bara.




JOANNA OCH JAG. (L)

julklappar? *svälj*

på tal om ingenting, det är hög tid för att börja planera julklappar. suck, mindre pengar till mig, haha! nej jag skämta, jag fick faktiskt min julklapp idag. det från zara kostade en del - det fick bli min present till mig från mig :) jag tror faktiskt jag har ganska koll på vad jag ska köpa och så.

pappa - vet exakt! hörde honom klaga på en sak här om dagen, tänkte faktiskt ordna det åt honom.
mamma - vet ungefär. du är ganska tricky du mamma. men jag ska nog ta en tur förbi ikea, haha!
Jonatan - vet exakt! jag älskar ju killkläder.. moahaha (L)
Hanna - ganska simpel, BR here I come :)
resten har jag inte orkat fundera på..

en annan sak som är ganska hög tid för - SOVA. godnatt!

kväll

nämen hej :)
sover någon? jag borde faktiskt..

idag har vi haft buffertdag! kunde inte komma mer lägligt, det var just nu jag behövde lite ledigt. vaknade vid 11 och låg och drog mig i sängen. haha, kvällen innan så tänkte jag faktiskt sätta alarmet som vanligt, 05:32. planen var att jag skulle vakna på morgonen, znoosa några gånger och sedan stänga av alarmet. bara för att jag kunde liksom, så som jag alltid vill göra när klockan ringer. men jag övervägde faktiskt den tanken, tänk om jag inte skulle kunna somna om efter det, haha fan vilken osis isåfall.

min dag då.
vaknade, gick ut och sprang innan frukosten. efter frukosten gick jag ut med hunden innan jag åkte in till friskis&svettis för att ha pass med klassen och några andra skolor. (faktiskt helt onödigt, inte alls jobbigt). Efter det sprang jag runt på stan och letade present till Jonathan, min bror, som fyller 18 imorgon. plockade ihop en snygg outfit på H&M herravdelning. hoppas att han väljer något utav det när han ska på krogen på lördag (a) hehe. efter det mötte jag Tilda vid domkyrkan och gick på yoga :) och nu sitter jag här.

haha, det blev faktiskt lite kläder till mig också. en snygg stickad tröja och ett par tighta, beiga byxor. båda från zara. jag var tvungen.

chicy

jag fick mitt hallelujah-moment när jag gick in på chicy och kollade runt på deras tröjor. oj oj oj vad mycket snyggt.
se själv, http://chicy.se/shop/


Cam Gigandet

Tjenis penis! wzzzzzup?

kom och tänka på filmen Never back down, där Cam Gigandet är med. Filmen är faktiskt grymt bra! och han är ju inte helt fel heller (a) Synd att han har dött i Twilight och inte kommer vara med i New Moon.

just nu ligger jag och busar med hunden, bianca. jag har små bitmärken på handen :( undrade just om jag ska ge henne ett bitmärke tillbaka? moahaha! nej allvarligt, jag funderar starkt på att gå och lägga mig, slå på ett avsnitt av gossip girl och sedan somna till det. yum! det var inte mycket sömn vi fick inatt alltså! somande vid 3 kanske och vaknade utav det där hemska alarmet.

Helloooooo there handsome.


جديدنهار

vad tror ni min rubrik betyder? det är något jag aldrig tänker säga! Och ni med google translate - ät bajs.

inatt sov anna, elin och tilda här. det var lika bra efter lollos fest, annars skulle dom behöva åka en bit. så man får ju offra sig så att säga, nej jag skoja. vi hade skit mysigt. somnade till Someone New (eller vad den nu heter..)
nu ska jag in till dansen med anna :)

och en annan sak, nu har jag äntligen gjort iordning min blogg. efter klagomål från joanna, simon och praktiskt taget alla så kände jag att det var ett måste. men jag har alltid velat ha två menykolumner :(
har ni sett Ur & Penns nya kollektion utav klockor? ÅH I'm in love! jag är så glad, tänkte köpa en på Raglady för 999:- men sen såg jag dessa för 498:-. LÄTT! nu väntar jag bara på studiebidraget så är den svarta min! (L)




tjingeling!

Donkeyboy, klass 1 vindruvor och Möller.

jaha, kan det blir bättre? tar det riktigt lugnt, är hemma ikväll och vilar hals och huvud. känner att någon äcklig förkyldning kommer krypande. lyssnar på käraste Donkeyboy och äter vindruvor, viktigt vilka vindruvor det är också! det ska vara Kärnfria druvor, klass 1, 500 g, Ursprungsland: Brasilien och packad utav: VDS Export Ltda. Haha nej jag skämtar bara, inte riktigt så höga krav kanske. men nästan!

Vad tänker jag på då? Jo på imorgon! då ska tjejerna i skolan och jag hem till Lollo :) kommer bli hur kul som helst att träffa alla gamla fina människor! Lite synd att inte Sabina kommer vara med bara :/

nej men nej. jag känner inte för att sitta här. när jag snurrar ett varv med datorstolen ser jag att rummet behövs städas. undrar också hur alla ska kunna sova här imorgon. men det löser vi på något sätt!

http://open.spotify.com/track/4OSRg1faLprPCt86C80zWt
http://open.spotify.com/track/1wLd4MuNyd35fbTAltGV5B


puttinutt

alltså, den här är ju den sötaste som finns. jag vet, den är gammal, men fortfarande så sjukt gullig!


091111

känner för att skriva ett ointressant inlägg, enbart för att det är den 11/11.

Är det bara jag som längtar extremt till julafton? För mig är det jävligt onormalt, jag brukar inte gilla allt som ingår i "jul"..snö, kyla, stress. Men detta året längtar jag galet mycket, att få vara med släkten och mysa framför en brasa medan man dricker något varmt. mm, yumm <3
En annan grej, en helt annan grej - jag ska snart byta ut min piercing :) har hört att man kan gå till barbarella så kan dom byta åt en. Man får ju inte ta av den förän om 2 månader, men såklart har jag inte kunnat hålla mig så jag har redan försökt att få av "ploppen"..fast den sitter stenhårt :| 

Idag då
nu hade jag tänkt att gå ner till gymmet och bodypumpa lite! känns att det behövs, jag menar, min puls är uppe i högvarv efter trapporna i skolan, hehe. Not good Julia, dags att ta tag i saker och ting. Vi var faktiskt och gjorde simprov med skolan idag. Vi skulle simma 16 längder och det klarade jag ju faktiskt galant :) så en klapp på axeln är jag värd!


Silently reflection turns my world to stone

jag gillar. jag älskar. tror jag är förälskad.
http://open.spotify.com/track/19hz7Zad06j7XOuqjNkRIZ

DET ENDA JAG VET..

..är att denna lördagen har varit den bästa på länge. hade en underbar kväll/natt med tilda, anna, malin, elin, rebecca, ina och emma! först blev det hem till malin på lite middag+fix, förfest någonstans vid chalmers sedan vidare till albins grymma 18-års fest!

- kör veveeen tilda!
charmtrollet
YEKE YEKE
kalsongmannen
riverside
toalettrulle

.. och massor av skratt.

taggad inför DK-provet imon! har en främmande tanke om att det kommer gå bra, kan det stämma? ja faktiskt. idag var jag, olivia och tilda på chalmers och träffade mohammed. vi pluggade på potenser, gud så duktiga vi är tjejer som tar tag i matten! imorgon ska vi på teater med skolan - trettondagsafton. JAA, jag älskar teaterspel!

livet flyter på galant, åt rätt håll och på rätt sätt. jag är glad som fan :)
nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa i säng, kyss!


In school.

sitter i skolan. tyckte att det var viktigt för er att veta :)
jag och olivia åt precis på Älvstranden, smoothie och ostmacka blev det! feting gott, perfekt när man inte är speciellt hungrig. nu sitter vi och väntar på samhäll, sedan slutar vi, vilket vi gillar a lot! weeey. ikväll ska jag till oliver, I thinky pinky :)

nu börjar vi. hejs!

MAC

Igår köpte jag nytt smink, äntligen! Jag gick till MAC (som finns på åhléns). Dom provade ut exakt vad som passade på mig, så nu har jag en foundation/puder som passar perfekt! love it. passade även på att köpa rouge, som jag inte borde gjort..MAC är ju inte gratis om man säger så, snarare tvärt om.

nu blir det gossip girl! take care :)


winter!

Baby I don't see you around
But you know that my destination
Is on this road going down
Cause I got to be with you now

det börjar bli kallt. ruskigt kallt rättare sagt! skinnjackan får nog hänga i garderoben ett tag :/ fram med kappan.



maskerad!

jag vet att det var en vecka sen det var maskerad, men bättre sent än aldrig! eller hur?
jag orkar inte skriva om kvällen, när man kollar på bilderna så fattar man hur kul vi hade. det var AWESOME, tack Lizzie för festen! kvällen i bilder;
















RSS 2.0