lördag, vad händer?

hallå hallå :)
är på väg till Tilda. vad ska vi göra? jag har ingen aning..ska försöka rädda lördagen! bilder från den grymma maskeraden kommer snart :D puss.

en dag med syster.

idag och igår passade jag Hanna, mi hermana :) jag försöker alltid plocka fram den bästa fantasin för att hon ska ha så roligt som möjligt, men ibland slutar det med en film. idag blev det bakning, vilket oftast slutar med massa skratt! vi gick ner till affären och köpte stora muffins former och jag passade på att visa min jacka solljuset och inviga den, weeey. jag går praktiskt taget runt i den hela tiden, tar inte av den inomhus :$ jag har nog hittat min nya kärlek, ups.

iallfall så blev det cupcakes! vi hittade ett recept som verkade helt okej, vilket det i sin tur var.
det blev en del, hihi. vi tänkte att vi gör några extra - ifall någon annan vill ha..? :)
nu är det dags för gossip girl, ska hämta någon god frukt och sedan bädda ner mig. puss!


livet leker helt enkelt.

min pappa kom precis in med ett litet paket från modekungen. hoppade till av glädje, MIN SKINNJACKA HAR KOMMIT! nu är lyckan på topp. det tog inte alls lång tid, bara 4 dagar. JAGMODEKUNGEN.
åh jag är verkligen hur glad som helst. allt kommer på en gång, igår köpte jag och mamma mössor/vantar/halsdukar för en stor peng, idag köpte vi skidkläder, min jacka kommer, gossip girl väntar, mitt nya photoshop ligger snart i min dator, idag och imorgon tjänar jag pengar, jag har hittat massor av ny musik..livet leker helt enkelt.

här är pärlan. den följer med mig på festerna framöver, trust me.
jag har inte hunnit ta någon bild, så jag tog Kenzas, det är ju likadan jacka jag har :)


fancy dress ball on tuesday

jahopp, nu har vi bestämt oss för vad vi ska vara på tosdag iallafall :) det blir helt svartklädda + en liten mask för ögonen + lösögonfransar. inget speciellt, men det blir säkert skit bra! får se hur många som kommer utklädda egentligen..det skulle vara kul att vara något helt freakat, typ en banan eller sockerbit. sticka ut lite från alla som säkert kommer komma som nurses eller något sånt ;) hahaha!

jag gick in på elite ladies, för jag visste att dom alltid har massa utklädnader vid högtider och sånt. 
..men nej nej, skulle inte tro det!


jösses.

en mycket mycket fin väska, även den från Jimmy Choo.



stilrent!


Jimmy Choo!

härligt härligt! Jimmy Choo samarbetar med H&M och kommer lansera en snygg kollektion utav skor/väskor/kläder den 14 November.

"Den 14 november lanseras höstens heta samarbetskollektion på H&M. Den här gången med det brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Den glamourösa kollektionen kommer att finnas i cirka 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo, för första gången, en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor."

be there! och kom i tid, annars lär det vara utplockat.
jag har redan hittat mina favoriter med Jimmy Choo, får se vad det bjuds på den 14 November :)


ni missar väl inte..

ni missar väl inte stylebystars sale? mina ögon har fastnat för en del partyklänningar!
check it here.


Julias söndagsgodis!

my musts are.
chuck bass är ju bara för bra för att vara sann. jag tror Julia är lite kändiskär (a)
men rob, ta det lugnt. jag sviker dig aldrig gubben. du är fortfarande favoriten!


på språnget

är påväg in till stan för en fika med alla söta tjejer :) får se vilket fik det blir bara.
suck, hawr ni glömt att ställa om klockan? det har jag iallafall. så jag kollade på klockan och fick panik av tanken att jag bara har en halvtimma på mig. när jag sedan sminkar mig och torkar håret i panik, slår det mig att jag är en timma före. det är ju så typiskt mig. men nu kan jag se lite gg (a) inte fel det heller, heeheehee.

grundsund flyttade vi upp imorse! det var för olpanerat, helt och hållet. så det blir någon annan gång på lovet!

grundsund olalaa

walla babies and habies!
håller på att packa inför grundsund med flickorna frus imorgon! kommer bli awesome, right? ska vara inne i stan vid 1 imorgon, bussen går 2. jag lär få gå upp tidigt imorgon, packningen är ju bara halvklar. men nu ska jag kolla på några avsnitt av gossip girl! sov så sött alla :) pusss.

idag var jag med joanna och anna förresten! ååh så himla kul att träffa er, sweeties :D eddie ringde och sa att vi skulle komma till kim, hennes granne, på fest. hahaha rätt kul faktiskt! där var natta, julia och dom. träffade även claudia en snabbis. nej men shit, måste sova!

CHUCK BASS CHUCK BASS CHUCK BASS.
finns det någon snyggare, hetare, sexigare än honom? svar; nej.


yoga

hejsan solstrålar!
kom precis ut ur duschen, jag älskar när man är nyduschad! mums. släpade faktiskt upp mig ur sängen och tog mig till yogan imorse. då kändes det inte okej någonstans, nu känns det hur bra som helst! fan vad underbart det är med yoga, alla borde testa det! ganska längesen jag gick på det dock, så på vissa ställen var jag jävligt stel så att säga ;o men det ska jag ordna, ska försöka gå varje lördagmorgon :)


The Mist - ett dumt val Oliver!

fan..nu sitter man här och vågar knappt röra på sig, rädd för att någon/någonting ska dyka upp någonstans. precis som förväntat! The Mist var ett dåligt filmval Oliver, haha vi skulle sett Fools Gold. nej men vafan, jag kan inte ens skriva om filmen, det känns som allt kryper mot mig.

iallafall så hade jag en himla trevligt kväll med oliver! jag hade tråkigt, han hade tråkigt, så varför inte tråka tillsammans? haha. eller aa, jag vet inte ens om oliver hade tråkigt innan, men skit samma. han visade mig utsikten över som han har vid sitt hus, så jävla fint! sedan kollade vi på idol och chillade typ. nu sitter jag här, rädd och jävlig. filmvalet får läggas i mina händer nästa gång! då blir det en film av lite mildare grad om man säger så, *host* gossip *host* girl..

NU VA IALLAFALL SKINNJACKAN BESTÄLLD OCH JAG ÄR SÅÅÅ JÄVLA GLAD! hoppas det blev rätt storlek bara. om inte, tvingas jag skicka tillbaka den :( ska se om jag kan boka pass till yogan imorgon, blev änna sugen när jag och oliver pratade om yoga idag. let's see ..


byxdress - hot or not?

HOT såklart - något av det snyggaste som finns. jag testade en inne i stan idag, fastnade för den direkt. ska bara beställa min jacka först, sedan se hur mycket pengar jag har över efter det, så vi får se då. det är ju så jävla snyggt! med ett skärp som delar av i midjan, olalaa! formerna kommer fram precis så man vill ha dem.

ungefär en sådan provade jag idag. benen gick ända ner och hade axelband om man ville :)


en liknande blir det till sommaren, lita på det!


sushi!

pappa kommer snart hem med sushi och jag är jätteglader! iih det bästa som finns, sushi (L)
vad händer ikväll då? får se vad jag hittar på..antingen drar jag till oliver eller så degar jag hemma. vi får se vi får se! så skönt med lov nu så det är inte sant :D har haft världens bästa dag! vad ju sjuk igår, så jag sov ut och vaknade inte förän 13:30 (a) sedan hade vi sovmorgon idag, så har tagit igen så sjukt mycket sömn, vilket är jättebra i mitt fall. när jag kom till skolan var jag hur pepp som helst! vi kollade på school of rock (malaysia joanna, haha!) i engelskan och slutade efter det. ååååh vad skönt! jag, tilda, elin och olivia drog in till stan och kollade runt lite. nu sitter jag här och väntar på mat. nu hörde jag pappas bil utanför, iih. hejdå!


the pieces don't fit anymore

snart snart snart lov - och jag har redan massa saker inbokade.

lördag; hitta på något riktigt speciellt? JA.
söndag; åka till malins land med alla underbara människor.
måndag; åka till malins land med alla underbara människor.
tisdag; passa syster, tjäna dinero!
onsdag; passa syster, tjäna dinero!
torsdag; maskeradfest (damn girls, vad ska vi vara? :|)
fredag; träffa carro och josse? vilken dag, I don't know.
lördag; ledig lördag. wow, vad händer? :D
söndag; dans + plugg!

jaa och en del småsaker som jag inte orkar nämna. maskeradfesten kommer bli riktigt ball! runt 70 pers, weeey. att träffa josse och carro skulle också vara stenkul! det var ett bra bra tag sen nu.


I don't want to be on this side of heaven

åhneeej. jag är sjuk. riktigt jävla sjuk! jag kryper närmare influensan känns det som; jag hostar, nyser, är snuvig, väldigt trött, lite feber. jag har dock inte muskelvärk eller ont i halsen. äh, jag tror inte det är svininfluensa! tror det är en rejäl förkyldning.
min piercing har börjat göra ont, vilket oroar mig en del. jag måste erkänna mina brister; jag tvättar inte rent den så ofta som man borde göra. det enda han sa till mig, tvätta varje dag så ska du få se att du får byta i november.
suck julia.

när jag tänker om, så är det mer än skönt att vara sjuk! ingen skola. fast man missar så jävla mycket, bara på en dag.

shopping



halli hallå, idag efter stan stannade jag kvar i stan för att hitta ett vitt diadem med en liten vit rosett på. såklart hittar jag inte det jag söker, utan lite annat. var bara tvungen att köpa en randig tröja med ficka på bröstet som jag såg på H&M. köpte även två svarta rosetter och två par örhängen. sedan gick jag till Hollywood och kollade på en ursöt lila klocka, jag tvekar dock på den nu. jag vill så gärna ha en i plast, en lila och en svart. fast dom är så jävla dyra på internet!
fick mitt studiebidrag idag iallafall, då blir det snart skinnjacka! :D
nu ska jag sova. pusss

dagens

today.


it's all I want right now

åh känner för sol och värme. i brist på annat, kollade jag precis igenom alla res-bilder. osdjfaofajadokf vad jag längtar till sommarlovet! eller nej, först och främst längtar jag till höstlovet v. 44! ska göra det minnesvärt :) sedan längtar jag till Hemsedal v. 4! om nu alla (anton, elin, tilda, anna, malin och olivia) kommer med..

nu måste jag verkligen plugga. skäms på dig julia, jag gör så mycket annat som jag inte borde göra. typ som att sitta här.

Grekland, Loutraki/Korinthos -09


Malaysia, Kuala Lumpur/Borneo, -07-08
(härliga minnen!)


Mrs. Missyou

joannapanna, här sitter man och pratar gamla minnen och annat. saknar dig tjejen! ingen av oss kan påstå att vi inte har glidit ifrån varandra, men det går att lösa. tänker på våra tider, allt knäppt vi har gjort! haha (L) vi skulle ju starta parsiennfabrik? vad hände med den smarta idén ;o jag saknar att prata med dig, saknar att sova hos dig, saknar att kolla på film och äta godis med dig, saknar allt med dig helt enkelt! allt man kan komma på, saknar jag.


ingen tandställning!


sunday bloody sunday.

SÖNDAG.
imorgon är det måndag. ska faktiskt bli kul med skola! varför? - jag har ingen aning
idag vaknade jag upp med gårdagens smink, alltid lika ofräscht. jag tror jag drack tre liter vatten, haha. när jag piggnat till och klockan blivit 2 åker jag in till gbg. dansen gick ganska fint idag, förvånande. jag och anna hade såklart massa att prata om och koncentrationen sjönk ibland till noll, hehe. efter dansen skulle vi fika med tilda, elin och olivia, men vi var för trötta och ville hellst bara hem och sova och äta. så vi träffade tilda en snabbis och pratade igenom igår, haha (L) resten av dagen hände inte mycket alltså, det var nog lika bra det. tog det lugnt och pluggade lite på engelskan.


I've got a feeling ..

.. that tonight is going to be a good night, a gooood night!
(BILDER FRÅN LÖRDAGKVÄLL)







invigning utav tildas askfat!

"ooooouh, that tonight gonna be a good good night!"





"h-h-h-hååårdrock!"


HAHAHA TILDA (L)

raaauwr<3




oj oj, knäpp bild





vad var dealen här liksom? to much skinn. to many guys touching eachother..I can't take it!


"KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!"

nämen oj .. tilda likes it

eeh, anton?











I ♥ you, girls!

hej hallå! oj oj, mycket som springer omkring i mitt huvud just nu. om igår, om idag, om måndag.
mår hyfsat faktiskt, trodde det skulle vara värre. efter en hjälpsam alvedon känns allt som vanligt, tack gud!
något som inte är lika bra är att jag snart ska in till gbg på dansen, suck. jag tror jag och anna har kommit bakis alla gånger utom tre typ.

om igår då, det var la bra. först tänkte man oj oj så många från partille! haha alla kände alla, jag kände noll. haha nej inte riktigt så var det, men många var helt nya ansikten. men det var helt okej, jag gillar ju nytt folk! vid elva var det riktigt mycket folk - dansgolvet krympte. jaa, sedan hände massa .. :) förfesten hos tilda var nog 50% av kvällen - I ♥you girls! bilder kommer när jag är hemma igen, hinner nog inte nu. eller jo det gör jag nog. jag lägger in dom iallfall.


good luck!

idag kör min bror sin första crosstävling! lycka till hermano <3 kör så det ryker.
så jävla synd att jag inte kan vara där och kolla, jag ska plugga. suck. det suger verkligen.
godnatt!


lunes!

efter skolan åkte jag, olivia, tilda och johannes in till stan och kollade runt lite. haha tappade bort varandra som riktiga turister! efter ett tag kom elin och då kände jag att jag inte ville stanna, haha nej jag skämta, jag skulle hem och gratta mamma :) lotta, markus, oskar, gustav, simon och axel kom - hela familjen J! vi kollade på idol och åt god mat. åh, michael jackson tema på idol. jag som älskar michael jackson! Erik var ju så het i sina snygga röda byxor, love love love.
grattis till dig söta, vackra, underbara mamma!

imorgon ska jag in till chalmers med olajvia, men innan det ska jag och tilda fixa lite stuffs. efter chalmers åker jag hem, äter, plockar ihop mina saker, fixar mig och drar på förfest hos tilda. sen drar vi vidare med johannes & anton! kommer bli hur kul som helst :)


svenska hollywoodfruar

ja herregud, dom är ju ganska korkade hela bunten. och alla ser ut som skit! men man är ju inget annat än avundsjuk när man kollar på svenska hollywoodfruar. speciellt när Agnes (tror jag hon heter?) ska köpa ett nytt hus. i huset finnt det en garderob, lika stor som vårat hus ungefär..men hon tackar nej. jag blir galen! tänk hur mycket pengar dom har, tänk tänk tänk. åh underbara tanke, få peka ut allt man vill ha. kan redan nu erkänna att jag är pengagalen/älskar det materiella, jag erkänner mina brister. men det är väl egentligen inget fel på det? alla har sin personliga lycka.
jag gillar nog mest anna, hon verkar iallafall ha lite hjärna och inte bara "åh, undra vilken färg toffsarna ska vara i som min hund ska ha idag.." hon är även affärskvinna, vilket är grymt bra! de andra två, maria och agnes (?) verkar vara så blonda att det är synd om dom, speciellt Agnes (?).


08:29

morning morning!
vaknaade för en dryg timme sen, känner mig ganska utvilad, vilket är skönt. usch, ingen rolig dag i skolan att se fram emot iallafall, har tråkiga lektioner; svenska, engelska och matte. blöö.
idag har jag på mig en vit lång tunika, leggins och en beich halsduk. men nej - nu är det dags för smink! vi hörs.

dear god, the only thing I ask of you..

ciaaao amigos.
yes, nu har julia varit och pillat med designen igen. tänkte att det blir lite mindre rörigt om man har två menykolumner. det blev faktiskt mycket bättre, bara det att nu håller den andra kolumnen på och jobbar sig. ska försöka flytta ut den lite, but not now.

imorgon fyller mammsen år. då är det tänkt att det är en liten middag med Justander. Sedan fram på kvällen får vi se vad jag hittar på, oliver frågade om jag har tid över, får se hur allt blir. känns dumt att åka från mamma på hennes stora dag. shopping med annapannasamuelsson efter skolan iallafall - alltid trevligt!

JUDE LAW - so gorgeous!
godnatt.

sleepy peepy.

nu ska jag sova :) eller aa, det skulle jag gjort för en timma sen, men fastnade framför matchen mellan sverige - albanien, damn vi ägde ju dom totalt! härligt härligt. blöu, vad ska man ha på sig imon? har inte lagt fram kläder än..jag vet redan nu någon som kommer ha panik imon *host*. jag får skylla mig själv, antar jag. sov sött!

saying my name, it sounds so sweet

okej, idiotförklara mig om ni vill ..
jag älskar naturen. jag älskar allt den ger; ljuset, doften, känslan, friehten.
att känna vinden i håret, något av det bästa jag vet!
att ta ett djupt andetag och rensa lungan med ren luft.
att kisa med ögonen när solen tittar fram.
att gå gå gå och inte veta vart man kommer. 
att dansa och skutta omkring och nynna för sig själv hur mycket man vill; haha, ibland kommer den där unga flickan fram inom mig. men so what, så är det väl för alla?
idag när jag tog en promenad i den vackra skogen precis bredvid här, blev jag så otroligt poetisk! det var i den skogen jag lekte när jag var liten, så många minnen! känslan av frihet blossade verkligen upp där jag gick, skönt att få vara för sig själv lite, tänka igenom vad som har hänt under den senaste tiden. lyssna på musik och kasta några pinnar till Bianca, min söta skuttande lilla hund! hon tar små glädjeskutt ibland, hoppar omkring som en kängru. haha! <3 kameran fick jobba riktigt flitigt, det är en sak som är säker!



















AUTUMN (L)

höst, vackra höst. träden är helt gula, ljuset blir så himla fint! ska ut och använda kameran lite, bianca hänger med! :)  puss.

FLOPP!

åhnej vad är det här? blir snart galen, gör inte kängor till klackskor för guds skull.
och rassekängan, Dr. Martens? vad är dealen där? varför inte raka av håret, kuta till ryggen och gå hela vägen.. tilda lyckas dock ge en del pluspoäng till kängan, hon gör dom till något snyggt, sexigt! vad vet jag, snart går jag la runt i kängorna, precis det som hände med mittbenan.

men det här är bara för tragiskt.
nejnejnejnejnej. nej.

voila

snygga byxor från modekungen.se! passformen är riktigt nice.


sötsak.

åh vilka söta smycke-hängare jag hittade på forever 21! just det som jag behöver, här hos mig ligger mina smycken överallt..

hola señorita!

på språng till gymmet! halva mig är pepp på det, huvudet vägrar. ska man äta lite innan? njaa, en banan kanske. kom precis på att jag glömmde min läxa i skolan, fuck fuck fuck.
planer för helgen är spikade - wiiho!
ciao :)

morgonpigg!

gooodmorgon solstråle! idag är jag redigt morgonpigg - helt ärligt. jag skuttar omkring och sjunger på a-ha - take on me (http://open.spotify.com/track/1nbMkRhfldXcmCyB83x8lK).. någon speciell anledning till denna piggheten? nix, jag vet inte vad det är. pepp på skolan antar jag, haha knas. EN DAG NÄRMARE HELG! och studenten.

kläder; svarta leggings, långt vitt linne & pösig marinblå t-shirt över.
hör och häpna - jag har börjat med mittbena! konstigt nog har det varit något av det jag hatat och nu går jag själv med det? jag känner mig lite som jesus i det, får se hur länge det varar innan håret trillar över till ena sidan igen. polhem förändrar mig.

schibbi schibbi, haha

som ni märker så orkar jag inte fixa till min profilbild, den håller på och jobbar sig! och jag är väldigt lättirriterad när det gäller koder och sånt, speciellt på kvällen. men om jag orkar ta tag i det imon fixar jag det imon.


may angels lead you in

jag älskar johannes spellista! dock har jag redan alla låtar på min, men vissa låtar har jag verkligen saknat! hittade låtar som man hört här och var, men som man aldrig fångat upp. Jimmy Eat World - Hear you me är en av dom jag fastnade för. är totalt helt kär! speciell i slutet när han tar i på "angels"! jag lyckas aldrig sjunga som han där, min sångröst förstör enbart då.

May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May angels lead you in

http://open.spotify.com/track/1KWG778lXaXTUmz9EORgZO


what if the mirror lies ..?

en tanke slog mig när jag var påväg till tåget imorse och nu dök den upp igen, så tänkte skriva av mig.
allvarligt, tänk att man aldrig någonsin har sett sitt eget ansikte! aldrig. och man kommer aldrig få göra det. andra kan se det, men inte jag. kinda creepy. om man förvrider sina ögon i en onormal vinkel så kan man ju faktiskt se nästippen, men aldrig hela. okej, det finns ju spegel, men vem har sagt att den inte ljuger? tänk om spegeln är ett skämt, som visar fel. man kan leka med tanken lite, både gilla och ogilla att man aldrig kommer få se sig själv irl så att säga. haha men herregud, lär er en sak om mig - jag kan nog tänka hur långt som helst. en riktig tänkare. funderare. drömmare. det finns många ord! ibland vill jag se ur någon annans ögon - se allt om mig som inte jag ser. gångstil, leende, rörelser, ja ni fattar. säger det en gång till, ni får helt enkelt stå ut med mina knasiga tankar :)

kan inte riktigt sluta lyssna på hinder - lips of an angel. killens röst är ju hårresande!
http://open.spotify.com/track/1PfMYqLuI5GaMtDvG7kVVz


profilbild incoming

är snart klar med min profilbild som ska vara på sidan av bloggen :) lite svårt att välja bilder bara..får bli några av de nyaste!


skola - stan

jaha hejsan hejsan!
skolan idag var as chill - om man bortser från den hemska spanska lektionen. våran korta, runda hamster till lärare pekar på en med hela handen och säger alltid samma sak "AAAAALTOO Y CLAAARO!" haha, lär dig att chilla lilla gumman. min mobil vart liksom .. kidnappad idag. så på min skärm står det "Johannes är bäst och snyggast, jag älskar han <3 men anton är bättre<3 tilda är kung! julia = so hot!" hahaha kul. nej.
efter skolan drog jag och oliver in till stan en kortis, förlåt för att du fick vänta så länge :$ nu har jag ont i mina fötter, så jävla oskönt! skorna är kanske inte de bästa stanskorna. en annan random sak, jag börjar faktiskt acceptera kylan! jag gillar att burra in mig i en stor stickad halsduk och dra på sig vantarna.

och nu sitter jag här .. ensam, uttråkad, deprimerad .. och jävlig. buhuuu, nej jag skämtar bara. jag har min perspektivbild att arbeta med! jag målar en vinkällare, den blir rätt tuff faktiskt :)

I♥YIRUMA@SPOTIFY.

nu är det sleepy peepy meepy-time! det passar sig med lite mörker just nu, för mina ögon är väldigt trötta! inte för att jag inte sov bra hemma hos elin inatt, jag sov faktiskt som en kung där uppe på soffan. min sverige flagga på kinden hade dock kletats ut ända ner till hakan, inte lika mysigt kanske.

klämde till med en rosa liten bild idag faktiskt! då och då mellan pluggandet/städandet satte jag mig vid mitt älskade ps.


dreams are wierd.

I am running away from the truth.
ibland ploppar det upp fina citat i huvudet. skönt att ha en blogg att skriva av sig då!
jag känner verkligen för att lyssna på en riktigt överdrivet fin låt, där man känner igen sig i texten. och där man känner att den här, den här låten är skriven till mig. en låt som man sedan sträcker sig efter och inte vet vart man ska ta vägen. letar runt lite, funderar på att lyssna lite på oasis. har så fina minnen när det gäller dem! dry your eyes är bra, men inte tillräckligt just nu. hmm. nu vet jag, twilight låtarna! Eyes on fire, ja ja ja! oj sinnes vad jag tänker på bella och edward - helt underbart! jag måste nästan länka den, för er som inte hört den. lyssna - och njut!
http://open.spotify.com/track/3XHrTm6WE2BOHafLwTT3GR


litte help please?

haha jaa som ni märker så vill jag ha den här bilden som bakgrund;
men mm, det gick ju sisådär..om någon vet hur man får bilden över hela bodyn, så skriv!


ordning? ja ohja!

fick en liten snilleblixt att hänga tröjorna i en färgskala. en riktig nolifer är jag, hur orkar man?


(L)

ååh, härom dagen på tåget ringde Josse, riktigt glädjande! allvarligt, hur längesen var inte det? vi bestämde att vi skulle ses en dag på lovet med Carro också, hoppas det blir av bara. haha vi har sagt så många gånger att vi ska ses och ta en fika eller något, men det är för mycket snack och för lite verkstad..blir aldrig riktigt av :/ det var längesen nu gubbs, I have a lot to talk about!


mäktigt!

eeh, jaha.. numera finns jag som Créme Bonjour - carbonara! hur kaxigt är inte det på en skala? smakar skit dock.. det tar jag som en förolämpning, både mot mig och underbara pasta carbonara! (L) kom och tänka på när jag och joanna åt det i tre veckor när vi var i malaysia, haha <3 shit .. jag saknar dig verkligen. hur mycket som helst!


voila!

för att jag kan!

gymmet, here I come. det får bli så, även fast jag inte vill. även fast jag inte orkar. även fast jag inte har tid.


A healthy mind is an inqisitive mind..

tjenixen och godmorgon! vi åt precis en god frukost, kiwi och Start.
Tilda sitter och spelar Harry Potter, Elin är där uppe och här är jag. Tog precis det sorgliga beslutet att det inte blir någon dans för mig idag, pga allt plugg. Så anna får dansa och sedan visa mig i skolan :)
Dagens vakna-upp-låt; http://www.youtube.com/watch?v=DyhI6ybXBPw 
imaja imaja jooo, ihojomokdsfkosf.. jekjekjeknomoo yeke yeke

vad händer annars idag då? NOOOTHING. det blir enbart plugg for me.
btw, igår köpte jag lite basic prylar - ett vitt långt linne, mysig brun stickad halsduk och svarta leggings.
skriver igen sen när jag är hemma :) tjaaao!

Harry Potter hos Elin :)

hejsan hejsan. allt det här med matchen gick typ åt helvete. tilda förutspådde att vi inte skulle kolla någonting på matchen, utan att det kommer bli en kväll framför facebook och massa andra knäppa saker. och ja, såklart blev det så. först när jag, elin och tilda kom fram till madde och ida var olivia redan där, vilket kändes för jävligt! hahaha för hon åkte senare än oss, men vi hade virrat bort oss ganska rejält. iallafall, när vi kom fram gick vi till kiosken och kirrade godis. mumsi mumsi! sedan kom anna också. efter det blev det bara massa tjejsnack + facebook, knappt någon sverige match alls. grejen var att vi var hur pepp som helst innan, vi hade med oss ansiktfärg och målade svenska flaggan + hjärtan på kinderna (HAHAHA)..trots det såg vi ingenting. jaja, vi hade jättemysigt!

nu sitter jag här hos elin och äter korv med bröd. hahaha vi värmde i micron, priiima! nu ska vi spela harry potter, tv spel :) dom har redan börjat :(  jag och tilda sover här, vi kommer ha så gos tjejer! ni anar inte.

nu ska jag spela, pussi! imorgon kommer bilder :)

sverige - danmark!

walla bruushish.
sitte hemma hos madde och kollar på matchen. det går åt helvete, som vanligt :o åååh alla i danska laget är ju så heta! visst? nu ska jag gå till mina fina kompisar (: pussss.

I'm lost in a perfect world


godmorgon!

åh vad skönt med lördag! samtidigt får jag lite panik, jag menar, det var precis måndag. vad händer?! tiden springer iväg nu för tiden. fast inte för att det är något negativt, bara snabbare till 18! :)
igår åkte jag till agnes och olivia. vi såg på en film och pratade, jättemysigt :) nu ska jag in till stan och möta två små söta tjejer, elin och tilda (L) blir lite shopping och lite fika :)

nu ska jag fixa mig! pussss.

freshy freshy!

halli hallå, vad sägs om min nya header? :) Jag gillar det blåa, blått är ju min favorit! och självklart fick Pattinson vara med på en liten bild i mitten <3 när jag får tid över ska jag bara finslipa lite, lägga in en profilbild och lite smått och gott.  

men ååh, vad har hänt med blogg.se? varför går mitt i slow motion? och varför är den helt konstig när man kommer in på "hem"? det tog hur lång tid som helst att bara ladda upp headern, jag hann dansa igenom dansen innan den var klar! men iallafall..sitter här nyduschad och känner mig härligt fräsch. ska faktiskt sova efter detta inlägget! jag kände att efter den extreeema huvudvärken jag fått idag, så måste jag sova ut. ordentligt. när jag tog bussen hem räknade jag snabbt ut att jag har cirka två dygn att sova igen, vilket inte är så bra kanske. det förklarar nog huvudvärken. på tal om ingenting, jag fick mvg på min engelska uppsats! :D hallelujah. men matteprovet gick ju åt helvete. klarade g iallafall, tjohoo!

nej nu ska jag bara kamma igenom håret och sedan gå och lägga mig. sov sött everyone :) puss&kram!


new music!

äntligen har jag lagt in lite ny musik på mobilen, det behövdes. alltid samma musik på morgonen, suck.
det blev alla album med the killers och några låtar med the beatles :) nu ska jag sova iallafall. haha vad var det jag sa idag nu igen? jo juste, att jag skulle lägga mig vid 9 för att verkligen sova ut. hm, vad är klockan nu? är den nio? NEJ.


In love with the fairytale.

hade tänkt att lägga mig och läsa lite faktiskt. är rätt grötig i huvudet, haha! då hjälper det att läsa.
jag, tilda och malin stannade kvar i skolan till 6 idag. jag vet inte varför, fick inte mycket gjort. 40% plugg, 60% damp. hade så jävla kul! haha tilda kom på ett nytt partytrick - "veven" HAHAHAHA! vad gjorde vi egentligen? hittade ett par högtalare och satte på tildas knäppa musik.

nej, nu blir det Twilight. Har redan läst alla på svenska, är inne på de engelska nu :) love them, I'm enchanted!

Mrs. Useful!

fröken nyttig är här! se vad duktig jag är :) bananer är bra för magen, har jag hört någonstans.


jag vill jag vill jag vill..



nu ligger min as heta skinnjacka från modekungen i varukorgen, jag tror jag ska vänta till nästa barnbidrag, annars kommer jag inte ha några pengar kvar denna månaden. 
då var det bara att vänta ..

idag var det dansen igen, efter det tog jag anna julia och ellen oss till tåget genom ett blåsigt gbg! kommer hem och känner lukten av mammas lasange, mumsigt. sen har jag typ pluggat. pluggat lite till och sen lite till. sedan somnade jag to the sound of the killers. vad har jag gjort mer? jag upptäckte en stor fet fläck på min madonna tröja :o en vit, såg ut som gips, det försvann typ när man skakade den. mina strumpor luktade för jääävligt! inte så konstigt, det var öl och cider all over the place. inga spår utav illamående på mig idag från igår, bara lite seg. dansen var inte det lättaste ..

nu ska jag typ chilla, hejsvejs

kanelbullens daaag!

nu har jag pluggat klart :) är sugen på att se en film eller något. hmm, vilken blir det isf.. ?
hoppas ni vet om att det är kanelbullens dag idag! annars blir jag riktigt besviken .. och ledsen i ögat. det är något med mig och bullar, det bäästa jag vet (a) jag har inte ätit en enda kanelbulle :( buhuu. en halv typ, men det räknas inte. haha!


never miss a beat!

jag är trött.
och törstig.
och min tandställning skaverrr.
fast jag har fått tag på massaaa grym musik, tack vare olivia! och det är ju bra. låtar som man har hört, men aldrig riktigt fångat upp.
http://open.spotify.com/track/2l0WBxT8SBR8iNeHukvqA3
http://open.spotify.com/track/2g2nZ1c2POb8U1nUQWbRLI
http://open.spotify.com/track/0z7TxmSOFJ0zx44ZYMzwmh
http://open.spotify.com/track/5jzX4dWVQeBTtfBaXnMRt5
http://open.spotify.com/track/49IdfjNt5lUV47JutUGcvt
http://open.spotify.com/track/4u80cQc7TlxIullP47hE2Q
bara att välja serrni

nej nu ska jag kolla klart på Shakespear in love och tänka igenom kvällen :) hoppas alla sover sött, puss!

booojah!












haha herregud vilka bilder! men för en gång skull ska jag bjussa på mig sjiiilv.



HAHAHHAHA EEEELIN (L)



HAHAHAH ALLRVARLIGT?


come to mama :R

wuups..

ALEX! hundra gånger förlåt för att vi ringde och frågade om du ville ha oxfilé eller kaffe eller vin eller kött eller något .. som värsta idioterna! hahahah :$



här sitter han ju! :D

weekend has come!

waaaalla kebabiiiishar!
har precis ätit lite pizza, yuuuuumm! som ni fattar, så kom jag hem från festen i Örgryte för en stund sen. vilket draaag alltså! shit, jag älskar det (L) om man tar dagen från början, med klassisk inledning
det vaaar en gång..

innan kvällens festligheter hos sötagnes, vart det tjejmiddag hemma hos malin. där var anna, jag, malin, tilda, elin, sara och amanda, myyycket trevligt! kom dit vid 5 ungefär.. vi åt, skrattade, pratade, dansade och förkrökade en del. vi hade riktigt mysigt :) efter maten fixade vi till oss! med höghöghög musik på sprang vi runt och dansade medan vi sminkade oss! vid 8 ungefär var vi hos agnes som fyllde år! grattis än en gång :) det var riiiktigt mycket folk där! vi lyckades fixa in jimi och han kompelikompisar, vilket var väldigt uppskattat från mitt och tildas håll! johannes och stor rapparen anton kom också, gutt gutt! hm vad finns det att säga? jag hade huuur kul som helst, träffade måånga sköna människor och det är ju det bästa jag vet, att träffa nytt :) många från Polhem (min skola), vilket var hur kul som helst, såklart! dennis, adam, kigge, joel och alla dom var där! jesper och felixpelix. tvillingarna var störtsköna! jaa, en massa som sagt! höjdpunkten var lizzie, du är för underbar alltså :D mitt medlidande går till dig, vännen. den bakfyllan du kommer ha imon är giftig! haha <3
anna elin tilda malin olivia - ni betyder! (L)

vågar jag kolla på bilderna från ikv? :|
observera, detta inlägget är inte skrivet i nyktert tillstånd.


taggaaaaa

jag vill ha denna sminkningen till ikväll! vågar jag testa? jag ska ha något svart iallafall, passar till min svarta outfit! fler make-up tutorials hittar du på denna blogg. 


today I'm feeling this

Har precis laddat ner Shakespear in love nu! ska bara borsta gaddarna, sedan krypa ner och se den. har sett den många gånger, den slutar aldrig vara bra. en sak med mig, jag är gaalen i poesi!
En annan grej, JAG FICK MVG PÅ MIN ENGELSKA UPPSATS OM GREEN ARCHITECTURE! wiiiho, let's celebrate

today I'm feeling this! jag ääälskar verkligen den röda klockan! rött, riktigt fräscht. en liknande finns på Hollywood.


leggings forever21
linnen topshop
klocka adidas
converse
pärlörhängen


run to the sun and never come back

BLACK IS HOT.


knäppt, jag gillar hösten.

det blir skinnisar nu till vinter! har redan hittat mina favoriter, från Foji. dessa är dock någon annanstans, kommer faktiskt inte ihåg vart jag hittade dem. men visst, nitar är snyggt, fast det kanske blir lite mycket ibland?

baby I don't see you around, I got to be with you tonight

schoooool idag - helt okej faktiskt! var riktigt pigg idag, det märktes tydligen (y) riktigt goa lektioner. det onormala med mig är att jag redan längtar till skolan på måndag..vad har hänt med mig?! haha Polhem har verkligen förtrollat mig! ååh I<3 IT!

efter skolan åkte jag in till stan en snabbelisnabbis för att hitta något schnyggt till imorgonkväll! sprang runt som en galning, var nog på alla ställen i stan. jag fastnade för Madonnatröjan på H&M! såg direkt att den skulle vara snygg till mina lackleggings + svarta heels :) lillen ringde och sa att han va i stan, träffade honom. trevligt trevligt, längesen sen sist nu! efter det träffades jag, siggepigge, tilusen och elin en stund. hängde med dom runt, innan vi drog till tilda.

taggad till tooopp för imon! kommer bli kulkulkul. speciellt med min madonnatröja (a)
boxen är fixad, kan det bli bättre? tjejerna träffas hemma hos malin några timmar innan och parta till det lite, fixa oss och så :) kommer bli grrrymt! hoppas på mååånga partybilder :) kameran är laddad, så det blir det allt!



inte min bild, från google faktiskt! looove it.


Idol, it's a must!

Jag är kär. Erik. Jag vill ha dig.
haha nej skämtar bara, ska inte bli så galen som alla små 13-åringar snart kommer bli. men han är duktig! och söt. och riiiktigt snygg klädstil.



nu försöker jag panik hitta låten som Tove sjöng ikväll i Idol. The Killers - ?
aaah! här är den. såå skön låt!
ärligt, dom är ju bara så jääävla bra!
here it is;
All these Things That I've Done
http://open.spotify.com/track/3haN0f2YjW4waIiN38X33J
en annan;
Glamorous Indie Rock & Roll
http://open.spotify.com/track/5qZdBfRpPbFC8Hcu99zsVJ

en annan grej innan jag kryper ner, Inlåst som började precis efter Idol var så jäävla värt! "värt 09" ;) haha! rätt häftigt att se hur det är för människor i min ålder att sitta i fängelse. se det!

sov sött :)

rollin with the devil cus he's on my level

pepp för helgen! världens bästa låt, love love love. den kör vi på lördag (L)


MOREMOREMORE

wooooa, nu händer det mycket alltså. måste tänka högt:
fredag: skola. hem. åka till malin. tjejmiddag. åka till kållered på filmkväll hos christoffer med elin & oliver. hem och sova.
lördag: vakna. mattelektion på chalmers. hem till malin på förkrök + välja kläder/fixa sig. elin, malin, tilda, jag, anna, olivia + adam och c:o drar vidare på fest hos olivias kompis agnes. hem. sova.
söndag: sova uuut. dansa. plugga.
jag kommer kollapsa!
men ändå vill jag inget annat än att ha saker att göra på helgerna! det är så mycket roligare än att sitta hemma och dega som en .. gris.
btw, nu har vi fått studiebidraget! (L) SKINNJACKA FRÅN CHICY DIRR.

gjorde en snabb party-kläder bild, taggaaa inför helgen
byxa & klocka forever21
linne & glasögon topshop
mockajacka monki
skor modekungen


helt slut!

aj aj aj min hals. faan va kallt det var ute! min hals klagar som fan nu, har precis värmt lite te, yumm.
om en halvtimma börjar idoliiish! och efter det kommer ett program som jag har lovat mig själv att INTE missa..fast jag minns inte vad programmet hette :$ det handlar om ungdommar som frivilligt testar på ett liv i fängelse.

idag åt vi pannkakor på Tapiren förresten! haha riktigt gottigott. eliiiiiin, du är för underbar (L) HAHAHA!
imorgon blir det ichiban, tjingtjong mat :) eller så som julia själv säger, ichiiiibichiiii.

nu ska jag lägga mig på golvet..

beat it!

Har precis gjort klart dagens matteläxa, känner mig riktigt duktig! Jag tror ärligt inte att provet kommer vara så chockande svårt som alla säger. Jag ska bara försöka hålla mig lugn på måndag, annars kommer black-outen!
Så tänkte, varför inte krydda lite och känna sig ännu bättre? Varför inte ut och springa också? visst fan ska jag göra det. puss!

RSS 2.0