försov mig två timmar, bra där.

vaknade av att det var ljust i rummet. för ljust! såhär brukar det inte vara. så sträcker jag på mig och ba "ååååh vad skönt med lördag! I really need it." sen så tänkte jag efter, är det verkligen lördag? nej. såklart inte. gjorde mig i ordning på 20 minuter, kastade i mig maten.
efter skolan åkte jag till stan med malin. vid 5 drog vi till Chalmers och pluggade matte :)

nu slocknar jag, puss.


I NEED MORE TIME!

kan man inte göra dagen längre? jag behöver mer tid! jag behöver en dag till. en till söndag.
jag vill hinna med allt det som jag hann med innan gymnasiet!
..jag vill hinna med träning, som jag absolut inte hinner med nu.
..jag vill ha tid att läsa på kvällarna. Twilight ligger och stirrar på mig, bara väntar.
..jag vill ha tid till att tänka. både för mig själv och vad jag vill.
..jag vill ha tid till min familj.
..jag vill ha tid till att teckna och fota.

..jag vill ha tid till mycket.

men hur?
snälla, lid med mig!

Vi hade en lektion om stress idag. Jag är ganska orolig över att jag kanske stressar för mycket, även om jag inte tänker på det. Jag är glad varje dag, känner mig inte alls stressad. Men jag har många symptom för det, vilket gör mig lite orolig. Jag måste ha mer tid för mig själv! Ändå bokade jag upp hela helgen idag. Matteplugg och tjejkväll på fredag hemma hos Malin. Matteplugg på morgonen och förkrök hos Malin på lördag, sedan fest med Olivias kompisar senare på kvällen. Dans och matte på söndag.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP.

det är en dag imorgon också

vet ni vad, nu ska jag ta och sova.
vill ni sova gott, drömma om något fint kanske? en sådan pang-dröm som inte går att glömma sedan?
ta en titt på den här mannen då så drömmer ni nog om något alldeles underbart!



.. okej jag kanske är lite mycket?
äh careface säger jag då, för jag bryr mig inte, han är hetast, sexigast och den man bara vill squeeza!
men han är fortfarande min, tyvärr. godnatt!


julia vill ha helg. för då..

en liten bild på de kläder som jag tycker är laaagom heta! lila/svart + nitar, it's all you need.




galet pepp jag blev på helg helt plötsligt, det var efter jag köpt lackleggingsen tror jag. poff så längtar jag som fan! även fast jag inte har några speciella planer, hoppas på något hålligång iallafall. det ska vi tjejor nog fixa :) om någon har något tips, är det bara att slå en pling!

har precis kollat på idol, är inte så insatt faktsikt, även om man kanske borde vara det. jag fuskar lite. Jon är mitt hatobjekt iallafall, vad är dealen med honom? han hoppar omkring och skämmer bort sig själv, vad var det där med att han halvt hade flickvän, vafaan? det löjligaste jag har hört, antagligen vill han inte säga i tv att han har tjej, eftersom han tror att tjejerna flockas efter idol, men njaaa tvek. stackars lilla Jon, nu väntar en lagom glad tjej där hemma, bra där!

u can't touch this!

efter skolan blev det en liten shoppingrunda.
lackleggingsen var ett måste kände jag, har funderat på dem ett tag. om det händer något nu till helgen ska de invigas! wii


we♥mondays..eller?

påfyllning av hårinpackning! tack mamma, bussigt.



idag har jag brännande träningsverk i framför allt låren men även ryggen. sinnes .. kan knappt gå ner för trappor. på dansen i söndags så gick vi ner mycket mot golvet och jobbade oss. koreografin är awesome förresten, om jag inte nämnt det. om ni är snälla kanske jag kan fixa en video sen på hur den blev :)

tjugonde november.

efter att jag sett den här längtar jag verkligen tills filmen kommer ut!

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

jag vill ha bruna ögon!

visst är det snyggt med bruna ögon? det har jag alltid tyckt iallafall! men linser? .. njaa det slutar aldrig bra. visst, jag är nöjd med mina blåa ögon, men enda sen jag var liten har jag alltid tyckt om bruna ögon!


I miss it..

såhär är det.
jag saknar kärleken.
något så fruktansvärt.
ibland kan det komma stunder då man känner att nu, nu skulle det passat med en kram, en kyss och några fina ord. få lite uppmuntran och någon att skratta och skoja med. någon som är min allra bästa vän, på ett alldeles speciellt sätt. någon man kan dela alla stunder med.
tålamod är människors bästa vän.
Imorgon är det söndag..och vad betyder det? DAAANS! iiih.

oj oj oj. vet ni vad jag är sugen på nu?


men det går verkligen inte! då kommer jag ligga vaken hela natten, nej tack! jag behöver sömn nu. som sagt så var jag och olivia på mattestugan i chalmers, känner mig lika duktig som förra gången. idag var det dock mycket segare, jag var trött som en griiiis och utan mitt kaffe blev ingenting bättre. fick ändå massa gjort och det är ju bra iallafall :) godnatt med er alla söta!

Mr. Handsome is back!

Hittade ännu en bild på Mr. Handsome! den pip att den gärna ville hämna på min blogg (a)
nej men shit. KOLLA på honom :| finns det något hetare? aj jävlar, nu brände jag mig lite när jag petade på hans kind. hoho oj vad rolig jag är!


and love said no

det svänger! we gonna have a party, ohohoh. aaaall night loooong!
http://open.spotify.com/track/4MRWiQ4krprUD6xoytTIJF
Är det sant att Lionel Richie är blind? eller nej nej, haha nu är jag trött..det var ju Stevie Wonder som var blind, inte Lionel! svårt att hålla reda på alla (a)
Idag när jag och Olivia var på chalmers och pluggade matte, så pratade vi lite om vad vi ska döpa våra barn när man väl får några. Elias, som hennes ska heta, är verkligen hur gulligt som helst! Jag är helt kär i Kimberly och Michelle, vill verkligen heta något utav de! Mitt barn ska iaf heta något utav det, Kimberly, Michelle eller Lina :) men gud. jag är bara 16! haha det är några år kvar att fundera.


the pink style is gone

gone, away, finito, over, poissa, maqan, udaljen, över.. aa ni fattar.
nu kör jag med lite mer blackie blackie, för att det är asballt! så får det bli. satt med headern hur länge som helst, den krånglade som vanligt. morrrr :@ hope you like it, I do!


du är min min min

helt perfekt!



och här är ..

..mina två tröjor som jag köpte idag. fastnade för dom direkt (L) I love the colours.




here they are

my darlings. dom ser lite knäppa ut, så mörka är dom inte!


iiiih

HUR SÖTA ÄR INTE DESSA TVÅ?
skulle passa perfekt till mina nya skor och lite snygga accessoarer. satan också.
fångade mina ögon direkt. finns att köpa här.


say it like you mean it

vid elva åkte jag och mamma in till stan för att köpa vinterstuffs till mig. köpte kappan som jag hängde undan idag, såg faktiskt att den var slut idag, är glad att jag hängde undan den. hittade även hur sexiga boots som helst! föll dirr, haha. fast mamma lovade att jag skulle få köpa ett par höga skinnstövlar när det blir kallare och snön kommer. ser nästa par framför mig, lite mer åt ridstövel-hållet och med spännen på sidan. kommer bli nice! hittade även två snygga sandbruna cardigans från vero moda. hittar ingen bild på dem på internet, så får väl ta bild själv, suck. här är kappan och skorna iallafall :)


skor; 1195:- Scorette
kappa; 799:- Cubus


inspiration!




c o m e t o m a m a

it's my style!


thank god, IT'S FRIDAY!

walla kompis! har precis hoppat ut från en härlig dusch, den var uppskattad! en konstig sak med mig är att varje gång jag har håret uppsatt i en knut, måste jag duscha. jag måste. annars sover jag så fruktansvärt dåligt. vet verkligen inte varför, haha! ååh vad trött jag är. det känns som om någon hänger i min ögonlock, får verkligen fokusera på att inte somna här och nu.

idag åkte jag direkt in till stan för att i panik kolla på en vinterkappa och skor. hittade ett par snygga prime boots, Replay och en urläcker, svart kappa från Cubus! Skorna kostade dock 2499:-, tveksamt att jag har råd. men imorgon ska jag in och köpa kappan och pröva dem! Anna kom in en snabbis också. det kändes riktigt bra att få träffa dig igen din lilla skit, du är för underbar. hoppas verkligen aldrig vi glider isär, eller så som dom säger i Arn; "må alla helgon vara på vår sida" hahaha nej inte kul.

på kvällen åkte jag och olivia till tilda på tjejkväll. efter att ha snurrat runt först i brunnsparken, kungssten och majorna kom vi äntligen fram till grimmered där sötanna, söttilda och sötelin och med cyklar och hämtade upp oss. sedan hade vi en gosig kväll framför oss med te, gossip, annas chokladkladd och skratt framför oss. tack tjejor, I love you!

Imorgon väntar mattestugan, tjohooo :D först stan 10-12 med mammsen, sedan chalmers 13-16, sedan antagligen hem till oliver på kvällen. på tal om absolut ingenting, så läker min navelpiercing bättre än väntat. den har inte sagt ett pip!



my love.

jag vet. så damn gammal. men vafan, ändå bästa låten!
LOOOOOOVE.

http://open.spotify.com/track/6wThHqs4np9cLpcNqJ2zN5

jag sitter här i köket och skriiiker/sjunger! den är så sjukt bra.

the beatles period

STINA-LEE HAR BLIVIT MAMMA. så gulligt, när jag har gjort klart engelskan ska jag gå in och läsa lite.

haha jag är inne i en The Beatles period, iallafall idag! :D I fucking like it. men jag hatar att det bara är covers :(
http://open.spotify.com/track/2WXw8FuPz6I39iemCf71Eu 
http://open.spotify.com/track/5zlgRtlh7ic8xsWuq1eNkf
http://open.spotify.com/track/4ytiGaEUfAPKSXDSlQ7E1j

style♥


TE1J @ Denmark











true or false?

Shit, sitter och kollar på Aktuellt. vilket hellikopterrån som har hänt i Stockholm! rånare hade landat på taket på en bank och rånat den genom taket. polisen stod där nere, helt hjälplösa. det sjuka är att imorse innan jag skulle gå så lyssnade jag på The Voice och då pratade dom om det här rånet. Sedan ringde dom upp en utav rånarna! Dom ba "det är så att vi faktiskt har en av rånarnas nummer.." Så dom pratade med rånarna uppe i hellikoptern! helt sjukt. och The Voice fick in massor av telefonsamtal om att dom ljuger, men dom sa att det är 100% sant. true or false? det låter ju lite knäppt..


skola till 19:00!

Det var något speciellt med den här dagen, den började bra från början. I idrotten så gick det också bra, orientering! jag och olivia sprang tillsammans. Efter skolan åkte jag och olivia in till Fröken Olsson för att ta en fika med Anna innan vi skulle vidare till Chalmers. Det var jättemysigt, väckte liv i cafét med våra skratt, haha! sedan åkte vi som sagt vidare till Chalmers, till mattestugan (där du pluggar mer matte). åh det gick så jävla bra och det var så kuuul! nu börjar ju matten bli rolig, skojar inte. fick gjort det som jag inte förstått + lite till. samtidigt hade jag riktigt kul, haha ofokus på mig och Anna där i slutet (y) det blir nog att åka dit på lördag också, det var ju faktiskt jättekul :) jag älskar det som Chalmers gör! Studenter ställer alltså upp frivilligt att hjälpa till med extramatte från 5-7 och dom gör det helt gratis! like it. Så jag kom hem precis när idol började, kom hem vid 20:15. Kände mig riktigt jävla duktig! haha jag var bara tvungen att ringa upp Oliver för att säga det (a) förlåt, mobilen dog sen (a)



bilder från danmarkresan kommer!


idoool

nu börjar idol :) han i juryn är sjukt snygg, inte Bagge då alltså, men åh nu kommer jag inte på vad han heter..
skit samma.

thinking about you

sitter just nu och pluggar. äter lite paj och glass, yummie! lyssnar på världens bästa plugglåt. en jag-älskar-dig-så-mycket-att-det-svider-låt;

http://open.spotify.com/track/7kaUsY8u4QcBm1XNeIl1xZ


rikigt nice!


ska jag?



jag la till den i kundvagnen nu. den är fan ett måste. ska kalla hit mamma.

dying ♥


kärlek vid första ögonkastet

Dessa är såå mina när de kommer i december! Jävlar vad heta de är, by Kenza. Jag avgudar den tjejen, älskar allt hon gör. När vi var och fikade så kikade vi in på Fanny Michel och såklart blir Julia kär direkt. Ser även att de säljer Kenzaz prylar, iiiiiiih blir så jävla glad! (L) Hennes nya skinnjacka kommer ut i butik v. 42 eller 44, kommer inte riktigt ihåg. Antingen köper jag den på chicy eller Kenzas. Funderar även på den snygga skinnväskan hon har designat, riktigt het partyväska! Men men, får se hur mycket plånboken tål.



architecture

visst är det rätt coolt, att om några år kommer världen att se totalt annorlunda ut! Tekniken kommer ha skenat, byggnaderna extrema. Miljön kommer antingen vara konsgjord eller kanske till och med räddad. På utställningen Green Architecture i Danmark fick vi se riktigt häftiga planer inför framtiden;





här ser ni en framtidsplanering med inspiration från Araberna och arkitekt som är anpassad efter deras livsförhållanden.





såhär kommer bilarna antagligen att se ut. planerna är att alla bilar ska gå på el.



jag gillar det! men det kommer ju ta ett bra tag innan detta blir aktuellt. hoppas nu återfödseln existerar bara, haha ;)

jag älskar teater!

.. det är 100% sant! jag älskar allt med teater. att träffas innan och ta en fika, se själva teaterspelet och speciellt att diskutera om den efteråt. love it. som sagt så var vi med klassen på teater idag, vi såg No tears for queers. Men innan så tog jag, elin, tilda, malin, olivia och anton båten till Linné för att äta Subway och sedan ta en fika vid Haga, riktigt mysigt! Teatern var riktigt gripande :o Handlade om olika mord på homosexuella, det handlade mycket om att homosexuella är en synd, att vissa människor inte klarar av dem. när den var slut kom det upp tre bilder på tre killar. då visade det sig att teatern var verklighetsbaserad! shit. tycker sånt är så himla hemskt, att man kan dö pågrund av någon annans fördomar.


trött på stress..

herregud. jag är så sjukt yr! direkt när jag kom hem från teatern med klassen, satte jag mig för att plugga (det var vid 3 ungefär..) sedan har jag pluggat ända fram till nu! När jag äntligen hade skrivit en stor del av engelska uppsatsen som vi har till onsdag, kom jag på att nej fan också, nu ska jag ju plugga matte en timma också. suck. så jag tog en promenad med hunden och tog lite frisk luft, mest för att tackla huvudvärken som har varit konstant idag.

men nu är jag faktiskt värd att blogga lite!

fest&böter

igår hängde jag som sagt med tilda till en fest i majorna, godhemsgatan typ. innan jag åker så säger elin att hon gärna kommer hem till mig och fixar sig hos mig, och det är ju helt okej säger jag. sen blev det ändå inte så. när tar tåget in sedan för att möta henne i stan (vid 8) får jag ett sms från elin. där står det typ FANFANFAN JULIA. jag får inte gå ut ikv! blablabla.. så jaha, vafaan gör jag nu? ringer upp olivia och frågar vart hon är. hon satt och fikade med adam, förlåt för att jag störde (a) hon skulle dit och hon fick med sig adam också. vi träffades vid brunnsparken. satte oss på pendeln och får sedan en fet böter på 1200:- för att vi skickade sms-biljetten till fel nummer. suck. då kunde kvällen inte bli sämre. alla tre åker på böter, det händer inte alltså.
jaja, festen va nice. tove heter hon som hade den, trevlig tjej. orkar inte skriva om det så mycket, tilda var söt som vanligt. olivia och adam försvann upp på något rum så jag fick klara mig själv, haha. träffade massa roligt folk. tack för kvällen <3



håret blev asnice! lite svårt att fånga på bild bara. mycket volym iallafall! såklart ser det ut som skit när man kommer fram.


paint

slänger upp en bild som jag målade i 9an. gillar du den oliver? :)



hon ser hemsk ut på kamera-bild! haha den ser bättre ut irl, så att säga.

bring it!

nu är jag snart klar :) eller, jag är klar typ. ska bara sätta upp håret i någon snygg frisyr och sen vänta på att gå till tåget. ska möta elin inne i stan, sen åker vi nog och hämtar upp olivia också (y) detta kommer bli nice, känner det på mig.

men nu ska jag som sagt do the hair. puss!

staarving!

oj oj nu börjar det lukta riktigt gott här! mammas goda mat står klar ute i köket :) måste springa och ta ut hennes paj ur ugnen. det blir efterrätten idag, yummie!



söta örhängen!

gettin ready

sådär ja. schemat som jag la upp imorse gick suveränt (y) haha! jag hann med mer än vad jag tänkt mig, usch direkt när jag vaknade kändes det som om det skulle bli en stressig dag. men allt är under kontroll nu (h)
nu håller jag på att sätta på lösögonfransar, blir fetish! har så sjukt mycket tid över och maten är inte klar. och jag tycker faktiskt synd om de lösögonfransarna som jag köpte till balen som bara ligger här och väntar på att bli använda. nu får de det :) klädseln ikväll har jag inte riktigt kommit på ännu. antagligen blir det min svarta klänning, siden, jättegullig. eller också jeans och något fint linne. det återstår att se. pratade med tilda nyligen, den tjejen vet hur man gör en glad, hon kom med goda nyheter. det kommer tydligen massa folk ikväll! jag är glad att jag inte bangade detta nu. om jag inte skulle ut ikväll skulle det antagligen bli en kväll i sängen med snacks och film. men det blev det med sabina igår, så nix pix, inte ikväll igen. istället blir det min favorit - FEST!


lördagsschema

nu har jag lagt upp ett litet schema här.
duscha. plugga engelska medan håret torkar. kolla kläder till ikväll. lite tid för datorn. plugga matte och svenska. äta. PARTY! så ser min dag ut typ.




sötsabina är här

just nu ligger vi och degar i sängen, eller sabina gör det. jag sitter här och bloggar. hon sov över här, as mys :) vi kollade på film hela natten. Kollade på Dirty Dancing, En vampyrs bekännelse och Hur man blir av med en kille på 10 dagar. den sistnämnda är ju så jäävla bra! haha man skrattar alltid lika mycket!
Undrar lite hur håkan var igår? om det vart lyckat. det var säkert smockfullt på Liseberg! hörde att folk hade köat i typ fyra timmar, daaamn. är det ens värt det?
idag är det lördag och jag ska sitta hemma och plugga heela jävla dagen! matte, engelska uppsatts och svenska. blöö. kanske blir fest ikv som sagt, får se hur jag ska ta mig hem bara.

men nu ska jag chilla, puss.

the truth is a terrible thing

jag är pank, men har ändå bestämt mig för att jobba ihop till den här sketsnygga jackan.




tigers and sharks

man kan alltid lita på forever 21. I fucking love it, finns ingenting där som är fult. okej, jo det finns en del. men jag fastnar för det mesta!
vad händer annars i helgen då? idag (om några minuter) kommer sabina hit. vi ska baka och kolla på film all night long. kommer bli riktigt mys! :) imon blir det fest med tilda, elin och alla skojiga, om jag orkar. är inte alls säkert. isf måste jag sova hos tilda, får se hur det blir med allt :) på söndag är det dans! tjohoooo <3

down down down!



kyssssss.

baby, in our dreams we can live our misbehaviour

döda mig någon.
nytt från chicy!


R.I.P hottie!

Patrick Swayze.
En av historiens hetaste dansare.
Nu dansar han vidare till himlen.

Minns den perioden då jag och anna var helt totalt jävla besatt av Dirty Dancing. Det var något magiskt med allting, kärleken i den, skådespelarna, kläderna, dansen, allt. Då var det verkligen jättejobbigt att vara så besatt, nu skrattar man mest åt det! Hur vi kunde sitta i timmar och prata om hur mycket bättre 80-talet var. haha aa herregud.


yummie

skola om en halvtimma. engelska första lektionen, blööö. orkar inte med engelskan, det är bara hon som ger oss läxor.
idag ska vi äta tacobuffé på lundbygrillen :) kommer bli riktigt nice!
wearing; trashade jeans, tight grå t-shirt+rosa gullig sjal. lockigt hår till det :) (y)

puss!

JULIA ♥ FOREVER 21

herregud. blir helt ifrån mig varje gång jag går in på deras sida. finns så mycket fint! favoriten är klänningen, jääävlarr vad jag skulle vilja ha den i min garderob. och snobbentröjan är sjukt söt. det står Love is sweet stort på ryggen, sutt (a)


love is sweet




ready for danmark!

trashade jeans! hett som fan.

har fixat ett par gamla cheap monday bralls till lite trashy stil :) jag rev och skrapade hål i dom. sydde även in dom. jag är helt såld i trasiga jeans, det är så jävla nice! speciellt med lite gulligare tröja till.



jag älskar skolan!

imorgon drar alla teknikare till danmark! :D vi stannar iofs bara över dagen, lite tråkigt..skulle vara skit skoj att sova över! tjohoooo men det kommer bli feeetish nice ändå vafan. bussresan kommer bli hur kul som helst! kameran är tömd och laddad och humöret på topp!

idag vart det ännu en bra dag, jag längtar till skolan varje dag :$ hihi så är det faktiskt, på helgerna längtar jag jättemycket till måndagen! jag älskar min klass, älskar allt folk, älskar miljön, älskar skolan, älskar glädjen och alla skratt! det måste vara ett ritkigt bra tecken? jag kommer ju verkligen trivaidag blev det kinarestaurangen med en stor del av klassen, sjukt gott! efter det hade vi en timma rast, så jag, sigrid, tilda, nicolas och freddan schtekte på kajjen :) chiiiiill pill! på tåget hem träffade jag christoffer från fetsen i fredags, alltid kul :) hälsade även på claudia, som blivit brunette! :D riktigt hett.



påväg till kinarestaurangen :>









some pics

här kommer några bilder från nollningsfesten! tagna av Linus Glanzelius.




danslektion

jaha hej hej :) har precis ätit lite mat nu efter dansen. idag gick det jättebra, det var bara sjukt varmt! anna och julia var också där :)<3 vi lärde oss några nya steg, as nice! haha jag körde ju för fan den hip hop dansen på festen i fredags kom jag på nu, haha shit! auu men nu sitter man här med matten och svenskan. har skrivit min första logg nu, yaay känns riktigt bra!
nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog ut på promenadis med anna :) om jag orkar det .. vi får se. take care, vi hörs!


dance fuckers dance

nu ska jag snart in till dansskolan och dansa. som sagt så går jag på Lazars, bra ställe! ska bara packa ihop mina grejjer så sticker jag. ha en bra söndag :)

chill pill dill .. sill



ditt hår är verkligen inte ett hopplöst fall, det kan bli hur nice som helst!

frisör typ (h)

nu sitter jag här och fixar Jonathans hår innan hans utgång :) det blir jättefint, precis så som jag vill ha det! och så som vi tjejer vill att dom ska ha (a) det kommer bilder sen!

.. nu kommer min syster och vill ha sitt hår fixat också. suck. haha du är så söt hanna <3 klart jag gör frisyr på henne också liksom :) puss!

TURN IT UP!

partaj hos sötnosen olivia :)

yaay, party hos olivia. vi har hållt på hela veckan om vilka vi ska bjuda och så, har inte kunnat tagit med så många. det var planerat att det skulle komma runt 25, men det blev nog 35!
så sjukt jävla bra kväll ändå! spårade ut då och då med spyor och kaxiga fula gäng utanför som ville komma in. annars var det så jävla awesome! jag var at olivias vid halv sju ungefär, fick äntligen ta av mig klackarna som nästintill dödat mig på vägen. började göra mig i odrning medan olivia, malin, amanda, agnes och lissie (elisabeth) pillade med musiken. sedan kom elin och tilda också. efter det kom alban och hans två kompisar .. sedan kommer jag inte ihåg ordningen mer, men folk strömmade in ända till tio. det vart ett riktigt kalas sen alltså! högtalarna fick det tungt alltså, hehe. riktigt bra, fy fan :) eehm..hmm, lite luckor här och var känner jag nu.

slutade med att det var jag, olivia, elin, tilda (sover där uppe någonstans), christoffer och oliver som är kvar. riktigt mys! alla makade sig ner i soffan och vi pratade ett bra tag. sedan gick elin upp och la sig, söt som hon är! haha. jag, olivia, christoffer och oliver sitter och snackar lite och vid tre så drar även dom. då började städandet..fyllde påsar med plaskor och skit. hittade kötbullar och ärtor här och var, haha? när jag står och tvättar trappan kommer elin gående som en jävla zombie, haha. där vaknade hon :) sedan vid 5 gick jag, olivia och elin och la oss.



















skolfoto

åh shit, skolfoto idag. haha jag fattar inte, skolfoton blir aldrig bra? är helt säkert på att detta kommer se fucked ut, fick stå med min dåliga sida mot kameran -.- och sen tänkte jag innan att "okej, tänk på något roligt minne, då blir leendet bara mer äkta." sen när man står där är det bara "kolla in i kameran, kolla in i kameran, KOLLA IN I KAMERAN. leeee för fan." suck ;o

när jag kom hem la jag mig på altanen och solade+pluggade massa matte :) känner mig riktigt duktig! läste även svenska boken, som verkligen verkligen sugen. Mig äger ingen, om någon vill veta ..
jaja, när man är såhär duktig som jag är, varför inte vara ännu duktigare? jag pös upp en Berocca Performance i kallt vatten, B- och C-vitaminer är ju aldrig fel alltså!


imon tjejer, klackarna i taket!

imon blir det fest hemma hos olivia :) kommer bli så sjukt nice! kommer mest folk från skolan, ettan, tvåan och trean. så detta blir nog hur bra som helst! är riktigt råpeppish nu alltså, allting är fixat, hell yeaah!
olivia, elin, tilda, madde, ida, malin och sigrid, ni är för bra(L)



här hittade jag en bild hemma från josse! :o riktigt long time ago, ett år sen snart?

HAHAHAHAHA




HAHAHAHAHA shit kolla på dom! det roligaste är när Bagge säger "åh herregud.."
dom går på skolan bredvid mig, ganska så nice! :D

help..

hmm .. funderar faktiskt på om man ska pilla lite med designen igen?
värt? känner för att byta färg, antingen vit eller svart.

onsdag

ooj herregud, jag är helt seg alltså! sista lektionen var idrott, var vid Rambyvallen eller nåt? mina ben var som gegga, haha sprang hundra meter på 15.50s, jävligt dåligt! måste fimpa cancerpinnarna och börja träna nu vafan. direkt när jag kom hem bokade jag in mig på body step.

idag kom sötolivia och sa att hon kunde ha fest på fredag :) så vi samlade ihop folk i skolan, tjejer från våran klass, folk från trean och tvåan. det kommer bli grymt alltså! pepp vafan ;) <3 jaha vad har jag mer för roligt att berätta? skolfoto imon, om det nu kan tas som en rolig sak. måste rota fram några snygga kläder ikväll också. vad mer finns det att säga? takidas nya låtar As you die & The things we own är ritkigt jävla bra!

nej nu ska jag gå och chilla på det, ska laga lite mat innan jag sticker till gymmet. fast hmm, man ska äta efter träningen har jag hört? äh, det gäller inte mig :)



skolkläderna.
skjorta Zara
halsduk Cubus
leggins Gina Tricot


you make my day!

dream on, dream on, dream o-on ..
sitter här och väntar på att Idol ska börja. en riktig nolifer är jag :) men vafan, man får ju inte missa idol liksom!
shit, jag är verkligen seeeg. ska snart hoppa in i duschen, måste hinna med lite matte innan och alla 100 glosor -.- haha vad är detta för jäkla linje jag valt va. men jag gillar det faktiskt!

idag fick oliver tillbaka sin skjorta iallafall :) en sak avklarat! haha jag är sämst på att komma ihåg saker, skulle egentligen tagit med den i måndags, eftersom jag fick med mig den hem efter lördagens skojigheter.

nej nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag mysa ner mig i soffan och kanske tända kaminen innan idol :)


saknar hårfärgen!

jag kom idag på att ayo technology är världens bästa tåg-låt! perfekt när man har slutat skolan och man sitter på tåget och gör typ ingenting. den fick spelas om och om igen på mobilen :)
jaha, annars då? näe, typ ingenting. sitter här och glor på matteböckerna, vill helst inte slå upp dom och börja plugga. det lockar faktiskt inte så mycket just nu. någonting som lockar är tv och chai latte! det skulle inte varit fel. men nej, en timma matte om dagen är ett måste :(

saknar faktiskt min hårfärg! om håret inte skulle mått så himla dåligt just nu, skulle jag allt ta och färga. men, får bli när det har piggnat till lite grann tror jag.


invigda!

här är mina pärlor, underbaringar och älsklingar. de bästa klackskorna jag haft, hade de igår! de är så bekväma, omringer hela foten och sitter åt ganska ordentligt, foten åker inte runt sådär jobbigt. och så är de ju grymt snygga också, speciellt med svart nagellack och silvriga accessoarer till. bianco 700:-

en riktig partysko! väldigt höga bara, fick byta efter tre timmar kanske.


danslektion 15:00

vaknade av att mamma ringer vid 14:00 och säger att hon snart kommer och hämtar mig och sedan skjutsar in mig till gbg på första danslektionen i hip hop. vad gör man liksom? shiit tänker jag och flyger upp ur sängen, inte bra gjort. blir yr som fan och tänker nej nu fan svimmar jag eller något. klarade mig faktiskt, men var inte pepp på att åka och gå på första danslektionen och även träffa dom som jag ska dansa med. åååh. vad hade jag för val, slängde på mig mina kläder och vi åkte in.

väl där inne känner jag, nej jag klarar inte detta. jag måste ha vatten! hade inte druckigt något vatten alls efter igår. sedan ser jag att anna (i min paralellklass kommer gående med danskläder) vi ska tydligen dansa i samma grupp :) haha pratade massor om igår, om vad fan som hände och så.
dasen gick hur bra som helst! det klickade direkt och jag älskar älskar älskar detta. det är min grej :)

ett tips alltså, Lazars dansskola!


igår, megafest i frölunda med alla ettor + nollare :)

igår vart det fest med alla ettor. de som nollade oss var även med (ca. 30st treor) så sjuukt jävla kul!

jag tycker faktiskt att 50% av nöjet när det är fest är när man är hemma och gör sig i ordning till musik och peppar upp sig själv. det är grymt kul haha! att ha typ 2 timmar att göra sig i ordning på, smink och frisyr och allt sådant. mamma och brorsan skjutsade in mig till frölunda, marklandsgatan tror jag? när man kommer där i bilen och ser hur jääävla mycket folk som står vid busshållsplatsen så börjar det redan hoppa i benen och man sitter typ där och klappar händerna av iver. haha okej inte riktigt så. jag går och möter olivia, sebbe och c:o och försöker gå så försiktigt i mina klackar som möjligt. ser att alla redan har börjat festa till det och vissa har till och med hunnit förfesta innan. så jag knäcker en direkt och börjar gå runt och hälsa på massa. sedan ska man åka buss också, hahaha oh shit. jag, allvarligt talat, låg på en kille för att det var så jävla fullt. fatta att 240 pers ska få plats i två små bussar, haha!
när vi kommer dit är jag och hanna på rejält jävla partyhumör! snackar med allt och alla som är i vårat space så att säga. när vi kom in var det dansgolvet direkt! haha :D aa shit, vet inte riktigt vad jag ska säga, men det blev bättre, suddigare och svettigare ju senare det blev, hehe (a) hände en jävla massa, vill bara tacka alla underbara människor som är helt otroliga :) haha det blir spännande att komma till skolan imon :$ men äh, orkar inte skriva mycket mer, slutade med att jag hade på mig någons skjorta när jag kom hem, olivers tror jag. får inte glömma den imon, haha!

nu ska jag städa

trött trött trött

idag har vi gått runt och fulat oss i skolan. tvingades vara utklädda till något i romersk stil, så ett lakan och skärp i midjan. så löjligt, hahaha dom vill verkligen att vi ska skämmas!
efter skolan åkte jag till stan och köpte ursnygga klackskor! skyhöga..men det ska nog gå :) hämtade även min bh som var klar, den är så fin!
jag och olivia åkte sedan till linné där vi mötte alla andra ettor. sedan typ gjorde dom massor med saker som stönbock och rullade runt i leran, men jag kände fan inte för att vara med idag. så jag var med när 3orna hade sitt roliga (eldade upp saker och ting).. var även personlig assistans för oliver och felix (?) gick och bar deras grejjer hit och dit .. puuuh.

nu är jag så trött så att nästan trillar av stolen. godnatt :)

Pimp my kines! haha



haha våra två söta kineser Kent och Fredrik är bara för sköna alltså! kolla så söt fredrikoooo blev när vi satte upp toffs :) fett stolt!

HAHAHAHAHA



HAHAHA fy fan vad jag skrattade alltså!

wtf?!

hur fan kan folk gå såhär långt med operationer? :| Jocelyn Wildenstein är nog den fulaste personen som finns! det har kostat henne 25 miljoner att få till detta ansiktet. helt sjukt. blää.




hooome

sådär ja, nu har man äntligen kommit hem efter en trötterdag i skolan. det gick verkligen inte att hålla uppe ögonen! aaah det sved verkligen, var så sjuk trött sista lektionen (CAD) -.- ska snart ut och möta annisen. får bara inte glömma bort att jag måste hinna köpa något till Oliver så att jag inte stryks från favoritlistan ;o han gav min fyra kronor .. "köp något fint". haha eeh, fyra spänn?!

nu kollar jag runt lite på skor som jag ska ha på festen på lördag. får se om jag hinner in till stan imon efter skolan och kirra några glassiga skor :) tänker mig några riktiga snygga klackskor, men jaau .. vi får se helt enkelt :) kul kommer det bli iallafall!


sovdags för längesen.

okej, nu ska jag upp klockan 5 imon. veerkligen dags att sova!

puss :)

nollning på g :)











små nollarna, små nollorna, är lustiga att se.. ej hjärna, ej hjärna, ej IQ hava de..
hahahaha den får vi sjunga då och då :)

här kommer några 3or och rövar bort min knäppa kompis som inte fattar att man inte ska sätta sig i en låda om en 3a ber dig om det. hahaha kolla så söt hon är!

försäljning och såpabrottning

måste få skriva av mig lite!

igår.
igår efter skolan stannade jag kvar i stan och köpte två bh:ar från korsette. jag gjorde lite specialgrejer med den ena, så den kommer i slutet av veckan. hur söta som helst! jaha, efter det mötte jag olivia. vi kollade runt efter en datorväska till henne, utan resultat. sedan gick vi ner mot bältespännaparken (eller vad den nu heter). vi var typ först av alla nollor. jaja, jag hoppar lite nu istället. när alla hade kommit la vi oss i en ring, alla på varandra. när vi skulle ställa oss upp hade en 3a satt fast mitt ben med amandas ben hahaha! jag mutade en 3a med 10:-, om vi fick komma loss, det funkade (a) moahaha! sedan skulle jag, tilda, madde, ida och olivia gå runt och sälja massa skit på stan med våran grrrrymma ledare Adam. fick sålt allt dirr, så drog in på teknik magasinet och hämtade gratiskataloger som vi sålde (hur dumt är inte det?!) iallafall, efter ett tag försvann ida, madde och tilda. så jag, adam och olivia gick och drog in hur mycket cash som helst! tror adam var riktigt stolt ;D
orkar inte skriva mer, det slutade med stönbock på kungsportplatsen! hahahaha helt sjukt. jag och olivia hamnade på två favoritlistor hos två 3or också (a)

idag.
idag vart det som sagt såpabrottning! haha hur kul som helst. jag laddar hemma med bikini, stor tshirt och korta shorts. traskar ner och tar tåget med sebbe. sen typ kollar jag på hans väska och märker att den är för liten på något sätt, något saknas. sen ba "FAAAAN. SKYLTEN!" haha så märker vi att båda har glömt den extremt viktiga skylten med alla poäng och klotter and shit :| så pappa fick åka in med den, uuups.
när vi kom till bältespännaparken så började vi med att hoppa omkring och skrika att albin har liten kuk. så kommer dom där jävla 3orna och kastar massa jävla mjöl på mig och sprutar ner mig med diskmedel, grädde och vatten. inte så mys. sen när brottningen börjar ser jag redan ut som skit alltså, hahaha mitt hår var helt diskmedligt och helt äckligt med mjöl. jag hade fyra feta sträck i ansiktet (svart vattenfast penna. tack.) jag orkar verkligen inte skriva, men jag och madde spöa skiten ur dom! vi mötte 4 andra. dom som inte brottades stod i en ring runt, om någon inte riktigt fattade det, haha. jaa och sen flippade det ut totalt, det kom 3or och skvätte ner hela mig med filmjölk. riktigt svinigt! sen fick jag syn på adam (våran ledare) och hoppade upp i hans famn och kramade om honom riktigt ordentligt! haha det gillade han nog :) plötsligt började alla springa till fontänen framför storan. där badade typ alla, jag och hanna bangade våra tröjor och tvättade av all fil och skit, okej det som gick att få bort. när vi skulle bege oss kom en 3a fram och sa att jag fick skriva upp mig på hans favoritlista, yaaay! det går bra nu alltså, 3 stycken än så länge! hoppas det lönar sig (a) när jag kom hem hade jag ägg, filmjölk, mjöl, hårspray, socker, grädde, vatten, lera, diskmedel och såpa överallt på hela mig. mest i håret. och det är ju aldrig nice. trots det var det svårt att sudda ut leendet på mina läppar, så jävla bra dag alltså!

puss på det, sov gutt :)


såpabrottning here we come!

ja nu så är det bara en kvart kvar tills jag ska gå ner till tåget och åka in till såpabrottningen inne i gbg! kommer äga dom alla. nooot.

hörs ikväll! sämst uppdatering, I know. skriver om hur det var igår också :) puss, önska mig lycka till! jag lär behöva det


RSS 2.0