Twist & Tango

Tygpåse, Twist & Tango.
perfekt att ha skolböcker i!


no doubt

min dator är supernova fantastisk! lite krångel med itunes, men det var det ju med den förra också så..haha.

idag ska jag, olivia och tilda till chalmers och träffa våran mattementor :) det var ett tag sen nu! men nu när vi läser matte B kommer vi behöva lite extrahjälp, haha!




that's what I'm talking about!

En video för alla som gillar paint lika mycket som jag gör.
Det lockar att skaffa det programmet som Mike Groe använder i videon!

Soundtracken från Avatar är för övrigt jävligt bra.


Jag vill till Pandora..

Detta är ju hopplöst. Nu är man inne i en sån där värdelös period när man är helt nere i en film. Denna gången är det inte Twilight, utan Avatar. Just nu, är det den bästa film jag någonsin sett. Jag är helt såld! Så nu sitter jag som en desperat dåre och söker på låtar, bilder och videos från filmen. Haha man vill veta allt, hur dom har gjort filmen, vart idéerna kommer ifrån, hur skådespelarna ser ut på riktigt..
Bara det inte blir så seriöst som med Twilight, då jag bokstavligt talat gick och låste in mig själv och irriterade mig på "verkligheten" och hur tråkigt det var här och att ingen förstod hur jag kände för Twilight. Haha jag tror att alla har haft såna perioder.. Men jag tänker se till att det inte händer! Jag är mest bara så jävla nyfiken på allt som har med filmen att göra..jag vill verkligen se hur dom har gjort avatarerna och Pandora.

Alla som inte sett den, se den. Det är allt jag kan säga. Jag brydde mig inte särskillt mycket när någon tipsade mig till att se den, men tamejfan - se den.

Haha gör dock inte dom jag, olivia, agnes och elisabeth gjorde..vi bokade platser på rad ett (det fanns inga andra och vi var lite i desperate mood) Men det gör jag aldrig igen! Enbart problem med det, man hann inte riktigt läsa och missade då att se själva filmen, det blev obekvämt i nack och rygg och man fick ont i ögonen.



off to school

hittade en grrryming låt!
Bigger boys and stolen sweethearts - Artic monkeys.
I know you thought she were different, you thought she were nice.
But she's not nice- She's pretty fuckin' far from nice.

nu ska jag traska iväg till skolan :)


happy again, hoho

yessss.
jag köpte ny dator idag! det var det mest impulsiva köpet någonsin, jag kollade mest på hur stort minnet var, batteritiden och knapparna. sedan sa jag "den ska jag ha!" för att sedan skynda mig iväg till gymmet och bodyattacka! när jag kom hem var jag orolig för att jag inte skulle gilla formen, färgen och allt sånt där på den..men den är faktiskt huuur snygg som helst! ser nästan ut som en mac. en snäll kille hjälpte mig att få över alla bilder från den gammla till den nya datorn, så inget gick förlorat iallafall. puh, tur det! köpte även en extern hårddisk..om det heter så? haha jag är verkligen kass på datorer. det kan jag faktiskt helt ärligt erkänna! datorer är inte min grej. men så nu har jag en sån också. perfekt. nu är jag nästan bara glad för att jag gjorde sönder den andra :)

HELT FEL ATT CATJA ÅKTE UT! svider lite att se Cimon så ledsen..

godnatt.


aj aj aj

allvarligt? vad tror ni hände nyss..jo en full kaffekopp trillade just ner över hela Jonathans golv! jag stötte till något som visade sig vara en kaffekopp, men som jag inte såg fanns där överhuvud taget. det är nog bättre att jag går och lägger mig och inte rör någonting, så slipper något mer gå sönder.

one more drink?

pinsamt dåligt Heidi! the botten is nådd honey. det här var faktiskt jävligt skandal. vet inte hur gammalt Heidis album "superficial" är, men jag hörde låtarna på spotify nu. iallafall, det låter inte alls som henne, det låter som en löjlig maskin. och låtarna överhuvud taget? det är sådant som min 8 åriga syster gillar att stå och dansa och showa till. om det är målgruppen så visst, haha. håll dig till modelljobbet, det fixar du iallfall..


min nya tröja får..

..inte bara en tumme upp..



..utan två!


inte min dag idag. inte alls min dag idag.

en riktigt ledsen och arg Julia skriver detta inlägget från sin brors dator. Igår, efter att Julia hade fikat inne i stan, skulle Julia sätta sig vid datorn för att skriva om den mysiga kvällen. Skärmen blir helt vit som vanligt (ett problem som har varat jävligt länge, men som inte har varit allvarlig). Så Julia tänker att men min laptop har klarat av massor av armbågsslag och slag, så nu är det dags att den för smaka på stryk. Så Julia tar tag i skärmen och vriden till den riktigt ordentligt! Det sa *krrrrrrrsh* så var hela skärmen sprucken..död. Nu ser det ut som om någon har hällt målarfärg innanför skärmen på Julias dator.

..så min natt efter det var förjävlig rent utsagt! Kunde inte sluta att dra i och kasta runt täcket, jag tror inte jag sov någonting den natten. Nu, dagen efter, är jag jävligt glad för att mitt hår sitter kvar! Trodde faktiskt att jag hade slitit av mig allt hår igår, men just då brydde jag mig inte ett piss.

Hur fan kunde detta hända? Bara så.. Sedan efter det ville jag inget annat än att vrida tillbaka tiden. Hur gör jag nu då? Med 1100:- på kortet kommer jag fan inte långt. Jag och pappa ska åka och kolla på vad en ny kostar imorgon och så ska vi få ut alla bilder och arbeten på en hårddisk. Sedan ska jag ringa banken och fråga vart fan mina xx.xxx:- ligger någonstans, som jag fick för ett ärr på halsen. Om jag "hittar" dom, så kommer jag nog inte sitta datorlös länge. Som tur var har jag ju faktiskt min Ipod som jag kan använda! men men..sånt här händer..antar jag. Eller så är det bara mig! Jag har en till grej som gjorde min dag (som redan är en riktig jävla otursdag) till än dag som man helst bara vill hoppa över. Jag och mamma hade varit på gymmet och när vi kom hem visade hon mig hårborstarna som hon köpte. En av dom var rund, precis en sån som jag hade önskat att vi hade. Så jag satte mig vid tv:n och började rulla in håret i den där runda hårborsten då. När jag hade rullat upp en perfekt slinga drog jag åt ordentligt så det spännde skönt i hårbotten. När jag skulle rulla ut håret igen, satt jag såklart stenfast! MITT HÅR SATT FAST. Det var helt slickat i hårborstens "botten". Jag fick panik och började genast få upp bilder om att jag går med en kal fläck på huvudet imorgon i skolan. Mamma fick minst lika mycket panik, innan hon bryter ut i ett hysteriskt skratt som såklart var riktad mot hur löjlig jag såg ut när jag satt där, teknikare som jag är, med en hårborste fastklistrad i håret. Hon och pappa börjde genast dra massa skämt om att hämta min krossade dator och sätta den i knät på mig, så att jag såg ännu fånigare ut. HE HE HE. Som tur var fick jag ut den. puuuh! Blev faktiskt jävligt rädd där ett tag.
Så man kan ju säga att jag har blivit "straffad" idag för något jag inte vet jag har gjort. Hoppas att jag inte blir överkörd påväg till skolan imorgon, eller kanske gör en snygg halka eller någonting.


fika på stan

pling pling i lådan! nu ska jag och elin åka in till stan och kirra en fika med agnes, olivia och elisabeth. vilka caféer har öppet nu? E.P? let's see. det är något fel på blogg.se just nu, det står att det är fel på sidan så min blogg är lite kinkig med att lägga upp en liten bild. tydligen vääldigt stort problem med det..det är faktiskt ganska irriterande, så en fika på stan lugnar nog ner mig. take care and be .. fair. hehe

hot mess

igår fick jag lyckligtvis 600:- av en snäll pappa. såklart blev det stan med olivia idag!
köpte en jättejättejättesnygg svart tröja med beige tryck på från Weekday. ett lila/rosa linne från Weekday. en vit/röd randig tröja från Kappahl. två jättejättejättefina armband från Kappahl. om jag har tid imorgon ska jag slänga upp en bild!

hittar massa fräsiga bilder från weekdays hemsida.
den vita tröjan är ungefär en sådan jag köpte idag, fast min är svart och med ett annat tryck. haha



detta är SNYGGT.


death cab for cutie

ciao brooor!
en önskan. jag tror alla har samma just nu.
lite fler soltimmar, snöfri väg, grönt överallt, brunbrända kroppar.
åååååååååååååh.
det kanske vankas festival i sommar :) det lutar mot Hultsfred med ett stort gäng. tilda, elin och everybody ofc.
kan knappt sitta still när jag tänker på det. maskinen och familjen kommer dit - yeah baby!

nu ska naglarna bli röda! puss.


R O S Y L N

Just nu har jag knappt ork eller lust till att blogga. Kanske är det vädret och kylan, det gör mig lite kinkig. Inte vet jag, jag har ingen stor lust att sitta vid datorn nu heller, nu när jag har ipoden som jag kan gå in på..

Jag har kommit in i en träningsperiod! Gymmet är mitt andra hem. Eftersom det inte fanns så mycket att göra på jullovet, passade jag på att börja ta mig ner till gymmet. Och efter att ha pressat min kropp till 100% några gånger, så är det det enda jag vill göra! På lovet kunde jag träna ett eller två pass per dag, nu blir det tyvärr varannan eftersom jag slutar skolan vid 4 :( det suger hästsnopp..

håller på att kolla ut lite new music for the ipod. här är en ruggigt bra låt från New Moon:
Bon Iver & St. Vincent – Rosyln - Soundtrack Album Version
mmm jag tänker på Bella och Edward.



yesss

PH!


RSS 2.0