P&L

åh vad jag vill till Peace and Love..
håller båda tummarna och alla fingrar för att jag ska få ledigt från jobbet under den veckan!


Up saw Liz

Ibland är spanska läxan jättetråkig..då lockar alltid datorn på mig

jag och Tilda som två kungers!

åttahundra grader lilla barn

Hade fysikprov idag. Hmm, det var spännande, mycket.
Efter skolan åkte jag, anna, malin och tilda och fikade. Det pratades om Peace and Love! Åh herre vad jag vill åka dit, det skulle vara grymmers. Men..jag jobbar då. Kan man sjukskriva sig en vecka? Ganska ful stil..

Happiness:
Stromae – Up Saw Liz - Remix


Hela livet är ett disco!

Här kan ni lyssna på världens musik: (värd att lyssna igenom!)

spotify:user:truuue:playlist:2X1HWYAhXRWoK4nmsoUu0e


imogen heap

Om en knapp timme ska jag möta Tilda inne i stan. Hela familjen är i Uddevalla på släktkalas, tyvärr kunde inte jag följa med eftersom jag ska iväg ikväll och det lät som om dom hade planer att stanna länge..så fick det bli. Ganska skönt faktiskt, man kan gå runt i underkläder och sjunga hur högt man vill. You can take it to the limit! Just nu lägger jag på ett litet lager mascara och lyssnar på en jättefin låt! Jag ska länka hela min spotifylista sen. Världen behöver den, alla behöver en liten del av den.

Ikväll ska jag och fler på fest i Grimmered hos Susanna. Ärligt talat så känner jag för ännu en kväll med bak och mys i soffan, just nu iallfall, det kommer lösa sig senare! Det är nog vädret som tynger..1 st Julia, 1 st Bianca!


This is making me smile

Det pirrar riktigt ordentligt i magen när jag tänker på Grekland och ser bilder från när vi var där i somras. Jag och tre andra tjejer hade en lägenhet i Grekland på kroken för inte så längesen, men det släppte..vi var försent ute. Men när jag tänker på hur grymt mysigt det är där, så vill jag nästan bara ta något hotell och åka dit, alla fyra.

Eftersom jag jobbar under Peace and Love kanske inte det går att få till, om ingen vill följa med till Grekland åker jag nog med familjen, bara jag får åka utomlands.

En klapp på axeln

Oj oj, det var ett tag sen jag bloggade nu. Nästan så att man glömt av hur man gör..läskigt.
Designen är nästan klar! Som vanligt ska layouten alltid krångla när jag försöker få det så som jag vill ha det, men nu börjar det iallafall likna någonting.

För övrigt kan jag ju berätta att jag har haft världens slappaste och mysigaste fredag! Familjen åt sushi, senare bakade vi, Jonathan grejade photoshop till mig, jag har börjat röja för att måla om i rummet..allt har varit fredags-göra!


RSS 2.0