GOD FUCKING NIGHT

Nu ska jag äntligen krypa ner! Har suttit med vårt projektarbete i tävlingen Aluminium Package Award 2010, typ. Jag är helt sluuuut och inte nog med det så börjar Design Open direkt efter! Gud..

Vår produkt:


I thought YOGA was my friend

..men så var det tydligen inte. Jag bokade yoga idag i ett försök att tona ner på den sjuka stressen jag är mitt i just nu som är helt galen och tär på mig som jag vore en liten sten i en havsstorm.

Men lätt var det inte, att komma tillbaka till yogasalen efter 3-4 månader. När jag började märka att varenda muskel hade stelnat och att mina andetag som borde vara lugna var uppe i varv så tröttnade jag och började genast känna mig yr. Inte speciellt kul att märka att ja, det är faktistk mina galna andetag man hör mest inne i salen och att jag skakar av spasmer i Krigare B, tjoho! Skit också. Kunde inte få ur ett visst namn ur mitt huvud heller. Det blir lätt så att man tänker på en person när det spelas underbar musik under passet.


Mockajacka 300:-

Glömde säga att innan helvetet bröt lös för en timma sen eller så, så var jag på utförsäljning, SOLID & NO EXCESS KOLLEKTIONS, i Mölndal. Jag fyndade denna megasnygga mockajackan för 300:-. Det är en likadan jacka som jag för jämnan lånade utav min underbara vän Joanna men som jag nu kände att jag behövde för mig själv. Och man kan ju inte säga att 300 för den är mycket, TVÄRTOM!




kassa bilder


Fbrape

Jag blir så suuuuuuuuuuur och arg och irriterad och allt på folk som inte har något liv alls och hackar sig in på min facebook och hotmail. Detta är så jävla jobbigt och världens längsta process. Imorgon kopplas polisen in.

Nu ska jag jobba på ett 40års kalas, mitt i kaoset. Hur ska det gå när mungiporna hänger nere vid knäna och jag fräser åt allt som kommer nära mig?

DSOFJAPKDSF;AEWPGMADSFLVPADOLGÅPAÖDFLAEWÅ!!!

Lill lördag

Att vara nyduschad måste ju vara något utav de goaste som finns! Varenda por är ren och fötterna är helt mjuka och så. Nu ligger jag i min säng och kisar mot skärmen, det börjar bli sent.. Förresten har jag det väldigt cosy, GG boken ligger på sängkanten och blinkar mot mig, ett litet ljus är tänt och jag är helt nedsjunken i sängen. Cosy cosy.

Även om det är ett BIG NO NO att gå ut och ta en öl på en onsdag, så kändes det helt ok idag. Jag, malin och Tilda gick till Que Pasa och sedan kom hela SSU bunten (Johan, Linus, Mårten m.m) och slog sig ner. Eftersom Tilda har en ny hairstyle och onsdag = lill lördag, tyckte vi nog alla att det var ett smart drag.

Sov gott mina vänner



Horses in my head and whores in my bed

Jävlaranama vad jag är tjurig just nu. Jag saknar min kamera ungerfär tiotusen gånger runt jorden, plus några centimeter till. Allvarligt, varför skulle den försvinna? Sedan är jag trött på att dagarna är korta, veckan är kort och att jag har för mycket på dagsschemat helt enkelt. Jag kommer inte igång med min förbannade träning som inte blivit "uppdaterad" på sisådär 5 månader och påminner mig varenda dag. Det svider som citron i såret och det börjar bli riktigt irriterande, varför kan jag bara inte ta tummen ur röven och släpa mig ner till gymmet för en mjukstart? Hur svårt kan det vara? Och nu blir jag tjurig över att jag sitter här och maler på med massa beklagelser över mina egna löjliga småproblem..god bless me.

Nu längtar jag mest till min pension då jag mest ska betala min tvavgift och gå på riktigt långsamma promenader med några sköna lirare i området. Låter det inte helt underbart?


Vagabond

När jag kollar igenom denna Vagabond Shoes videon vill jag bara ställa ifrån mig datorn och springa hem till min pojkvän för att ge honom en stor kram, ta med honom till San Fransisco och leva ett grymt mysigt liv med många mysiga dagar. Och än en gång, jag är sugen på en ny stil. Det är nog därför jag är så jobbkåt om jag tänker efter, jag vill ha pengar till shopping medan jag vet att jag borde spara varenda krona till Thailand.

Take a shot


Urval

Här har ni några av de bloggar jag läser och ett urval utav mina favoritoutfits som jag minns att jag tittat extra mycket på. Jag kände för att dela med mig utav det bästa, det behövs nu i hösttider. PUSS!


Let's get crazy

Emmas blogg hittade jag genom hennes syster, Frida, som förövrigt har världens bästa blogg. Denna tjejen har mer jordnära stil med bekväma kläder. Jag älskar att när man har lite panik och inte riktigt vet vad man ska ha på sig, kan man gå in på hennes blogg och kolla. Hon tar kort på alla sina outfits, mm asnice!

emmagrahn.com

Let's live

Platinablonda Victorias blogg hittade jag av ren slump och blev kär direkt. Kläderna hon bär är sådana man vill ha på sig till skolan, på fester, hemma, överallt men som kan bli jävligt kallt och det kan värka i fötterna (hon har alltid klackar).

victoriatörnegren-modette.se






Let's rock n' roll

Wow, en tjej som jag vet att många följer är Lisa. Hon är grymt snygg, har en gyng gooo stil med mycket mörka färger. Om man vill åt detaljer ska man kolla in hennes blogg.

lisaplace.devote.se

Let's smoke

En tjej som jag bara fastnade för, pga att hon är jävligt ofräsch och rockig, är Mathilda. Hon är riktigt cool och liknar Angelina Jolie på pricken. Sunkfaktorn verkar vara hennes grej och ja, ibland vill jag också vara precis som hon.

heygia.bubbelroom.se





Let's make love

Kajsa, som jag var mycket med när jag var liten och gjorde massor av galenskaper med, är helt sjukt snygg och har en asgo stil! Stor inspirationskälla.

faveminutes.blogg.se

Let's get drunk

En annan favorit är såklart angelia! Jag följde henne när hon taggade upp till Peace and Love med galna, snygga och annorlunda outfits. Hon har helt sin egen stil och mycket av det är secondhand.

nyheter24.se/angelicablick









Let's get wicked

Jag tänkte skriva lite om mina favorit bloggare. Såklart handlar det i första hand om klädstilen eftersom jag mest läser bloggar för att bli inspirerad.

fashiontoast.com





QP

Idag mår jag sådär kan jag ju säga. Körde på rätt hårt igår, en vinflaska hemma hos tilda och en go öl på Que Pasa med några lirare! Idag är jag 5 sekunder efter i allt jag gör och tänker haha. Och tanken på att festa till det ikväll också får mig att rysa. Det räcker typ med att jag luktar lite på en vinkork för att jag ska gråta av ren bakfylla. SODFKAPsASfpsdf. Jag behöver bli upptaggad och det kommer jag nog bli hos Tilda. Nu: plocka fram några festkläder och kanske lägga på lite smink? Haha ja det behövs idag

PUSS

-500

Äntligen har jag klippt mig! Som jag har gått och väntat, jesus. Jag klipper mig inne i stan hos en tjej som heter Lena Darwall och är helt otrrrroligt duktigt, snäll och rolig! Nu luktar håret frisör och det är något av det bästa som finns, no doubt. Där efter ville jag åt varenda spegel i hela stan, jag var så nöjd! Varenda fönster jag gick förbi var jag tvungen att ta en titt på mitt nya hår. Sedan hände någonting, något drastiskt haha. Jag fick plötsligt en sån sjuk lust att shoppa helt nya kläder och skaffa en helt ny stil. H&M fick det bli och där stannade jag i sisådär 45 minuter för att prova 7 plagg, gå ut, hämta nytt, prova 7 nya plagg och så fortsatte det så ungefär.

Det är hösten som har dimpt ner i mig. I oss alla tror jag, det märks så sjukt tydligt. Det är nu man går till frisören och skaffar ny kalufs, det är nu man börjar ladda ner ny musik till ipoden, det är nu plånboken minskar för att inhandla sina favoriter, det är nu man gör saker man kanske aldrig skulle gjort förut. Hösten = förändring, och DET tycker jag är kul.

Tröjan köpte jag på H&M sale för ynka 100:-!! Den är så jävla go och tusen gånger snyggare in real life. På bilden ser den lite lila ut, när den egentligen är beige. Man ser inte ens att det är siden..
Då jag hittade ett skrynkligt kvitto från uttaget i bankomaten från igår märkte jag att jag hade 200 på kortet ungefär, så allt annat fick vänta.



Så jävla härligt! Det är spikrakt och allt är i samma längd (nästan). YESSS tack Lena.





Fredagskvällen är ung

En regnig fredag. Hmm, det får man göra det bästa utav.
Snart är klockan 17.19, då ska jag ta massa bussar och tåg till krångliga Grimmered, som egentligen inte borde vara så hopplöst att komma till eftersom det egentligen inte är så långt mellan oss. I vilket fall som helst så är det förfest hos Tilda och sedan åker vi alla till stan och har det trevligt och så :) Om våran plan funkar så att säga. Det återstår att se!

Förresten spelar Kapten Röd på Liseberg, men funderar starkt på att skita i det och stanna hos Tilda istället. Det verkar som om resten också gillar det förslaget.

Ha en riktigt bra fredag! PUSS

modekungen.se

Högskoleprov, godnatt

Högskoleprovet är bokat och betalt! Yesss vad dum jag är, riktigt dum. Det kommer gå kasst och då kommer jag bokstavligen gå ner mig i resultatet och typ överväga att hämta ett rep runt halsen och ta ett litet skutt. Oj vad tragiskt! Jag brukar inte överreagera, men detta är svårt. Riktigt riktigt svårt prov..har redan testar ett från 2004. Det är bara att bita ihop den 23e, det är det man har tänder till!

Idag när jag och Johan gick lite (lite?) på stan blev jag plötsligt sugen på en sån här. Karpas, trench koat? Jag vill inte ens tänka på hur många stavfel det var där..haha. Plötsligt hittade jag en på underbara Modekungen, men efter några klick kom jag fram till att den var till killar..suck


22:21

Det är sjukligt.
Det enda jag kan tänka på.
Det enda jag kan tänka på är dig.

Hela, hela tiden.


För övrigt, här är några hemskt goa bilder från Lina Scheynius.





Header

Headern vart gjord på fem minuter med lite trix och simsalabim, ganska sjysst ändå eller hur? Allting är gjort i PhotoScape och PS. Dom som har riktiga skills kan nog se det med en gång, bilden är inte komplicerad så att säga. Är lite småinne på den här "groggystilen" och skarpa färger. Måstse pigga upp the blog lite nu känner jag med lite färger. Nu var det gjort och nu känner jag att jag vill sova. PUSS!


My baby baby I am a boy

Det enda som rör sig i huvudet just nu är Thailand.
Thailand Thailand Thailand Thailand
Typ så.
Thaimat Thaimat Thaimat Thaimat
Jag och Joanna har diskuterat allt vi ska shoppa, allt vi ska göra, hur mycket vi ska sola på en skala, hur mycket vi ska skratta..mm där fick jag nog med allt! Nej justefan ja, jag har ju ingen kamera för stackars Julia kan olyckligtvis bli lite slarvig på fyllan så den är ju borta for good. Fast det är ett ynka problem, det löser vi!

Längtar tills fredag då vi ska till Liseberg för att gunga till härliga Kapten Röd! Hans texter är så självklara på alla sätt, han vet vad han sjunger om.

(Längtar även tills imorgon. Skolan har blivit mycket roligare. Undra varför.)





Play it loud

Nu tänkte jag bara berätta lite om hur jag känner om kärleken.

Så som jag ser det, så som jag känner nu, är att kärlek är en sång som man vill spela om och om igen. Denna sången vill spelas så högt att hela jorden ska börja skaka, den väntar bara att få släppas lös och visa alla hur bra den är. Min sång spelas inom hela mig, hela tiden sen du, bara inte högt att alla märker. Än. Den fastnar i halsen, så jag får uttrycka mig på annat sätt. Gråt, skratt och dans. Jag är så glad att jag gråter. Wow

Den här känslan är något som sprider sig till varenda cell i kroppen, vill smitta av sig till varje nerv. Och bannemej vad den lyckas! Helst vill jag lägga mig på golvet och åla runt, som en liten fisk som sprattlar och kippar efter andan.

Det är det bästa jag känt.
Jag har bara en att tacka.


crossfire

Ny favoritlåt, igen. Jag känner att det är en ny för varje vecka! Då jag hittar en låt lyssnar jag hål i huvudet på mig, enbart på den låten.. suck. Rådger er att lyssna!
Brandon Flowers – Crossfire
Jag och mamma har precis diskuterat lite lägenheter, att jag helst skulle vilja flytta när jag var sisådär 19 år. När jag nämner det blir mamma en sån fjäskis alltså..och hur gulligt är inte det? När hon säger att det kommer bli helt svart om jag flyttar, att hon inte kommer vara hel, att "vem ska då pigga upp henne"?..gud vad jag gillar min familj. Said and done, så är det bara :)

Just fan! THAILAND är nästa se-fram-emot-händelse nu! Jag fick ett underbart samtal från min goa syster Joanna att hon ville att jag skulle med till Thailand och ja, det är klart man inte bangar. På sportlovet åker vi + en vecka till innan det. Mmmm vad härligt! Det kommer bli de tre s:en; Shoppa Supa Sola. Gärna för mig

Mixade lite bilder






Hair and chips

Jag har precis just nu färgat håret på Joanna och nu äter vi chips. Gott!


In search of

Min största inspirations källa är thecobrasnake.com. Utan tvivel! Det är sjuka bilder, sjuka fester, sjuka människor men jag älskar hela idén. Dom är sig själva rakt igenom och hur fräckt är inte det? Jag önskar att jag hade en stor sunkig lägenhet någonstans i USA och bara få hänga på det här teamet en dag, se lite vad fan dom gör egentligen.

Hur som helst, ta en titt för fan. Det skadar inte, man får bara en stor lust att klä på sig de mest funky kläderna och skutta omkring med en öl i handen hela dagen lång. Säg till när någon är redo. I am. haha




FLAMINGO

Chackade ett linne inne på Carlings idag i sällskap med goa härliga gänget. Väldigt impulsivt och utan att testa. Visst är det den bästa shoppingen? Då har man det roliga kvar när man kommer, kolla att allt sitter bra och är snyggt!


cocaine and love lady

Känner att festivalsuget börjar komma krypandes tillbaka nu. Saknar sunkfaktorn, haha, gyttjan.
Det är så typiskt att när man har börjat gilla läget i skolan, att man nu ska börja sakna någonting som bara händer under sommaren. Förhoppningsvis kommer inte den kalla och motbjudande vintern stanna alltför länge för att uttråka oss. Nej då, det är inte långt kvar tills vi slänger ner det nödvändigaste och åker dit igen! Och då, då ska jag skratta och vara på topp morgon till morgon.














Dötrött

Gudarnas jag somnar snart och klockan är bara 4. Ännu värre var det på fysiken sista lektionen.. don't even talk about it.

Såklart är det nollningsveckan som suger musten ur mig! Dygnsrytmen blir mer fucked upp nu jämfört med sommarlovet. På morgonen är det morgongympa och på kvällen är det aktiviteter :) Skulle vilja skriva av mig allt, för jävlar vad kul vi har, men just nu är jag in a hurry. Jag ska hinna äta och kanske sova lite innan jag drar in till Götaplatsen för lådbilsrace!! Wallaaa

Puss! Förresten, jag får låna Johans kamera så förhoppningsvis kommer bilder snart.

Walk

Dags att gå ut på en refreshing walk med anna och joanna.


Ett år sedan











Att väcka ett helt kvarter

Det blev fest trots allt. Hela goa glada ligan var där! Tack Olivia för att vi ännu en gång fick vända upp och ner på ditt hus. Det är nog bra att ha sisådär ett år mellan varje fest, haha. Alla behöll humöret, it was joy in the air. Förutom att Elin inte var där! Vi skålade ljudligt för henne och spelade oavbrutet hennes goa låt Bumpy Ride! :D

Alla vet ju att smällen kommer dagen efter. Riktigt hårt denna gången. Jag har försökt hålla näsan nere i matteboken idag och undvika typ Mulan på YouTube, haha!


Har ni hört att killen är cp?

Ful men så jävla snygg!


Gårdagen var ett bra initiativ

Allvarligt, ska det bara såhär kyligt i September? Snart ber jag pappa skruva upp värmen tror jag..

Igår var jag, Johan och Felix som sagt på Liseberg, men inte för att se Hästpojken, utan Kristian Anttila (som för övrigt är min nya idol just nu haha). Grejen med den här killen är att han är riktigt ful, riktigt konstig och ganska skev, men allt det gör att han är så jävla snygg! Haha det är sånt jag fastnar för! Smuts. Haha.
Efteråt gick vi till Que Pasa och tog en öl (lät jag för manlig där?).. Första men absolut inte sista gången jag går dit, för åh vad mysigt det var där! Felix åkte vidare medan jag och Johan chillade lite extra.

Jag tänkte dra av mig t-tröjan, byta ut den mot en festklänning och piffa upp håret lite. Ikväll är det nämligen girls night i Öragrytet!




Right now

Just nu sitter jag i Joannas säng och mår dåligt. Fan vad jag vill stoppa två fingrar i halsen. And I mean it. Det är alla muffins som vi åt. Eller aa, två. Men dom var riktigt maffiga!

Iallafall, jag är på språng in till Liseberg för att möta Johan och Felix.. (tror det är dom två iallafall). Vi ska se Hästpojken och sedan ta en go öl som Johan sa. Låter praa va? Men fan vad kallt det är..

 

Nu måste jag lyssna igenom Hästpojkens låtar lite känner jag.

 

 


Just give me..

Detta är vad jag behöver! Lite av allt möjligt och så. Lite rough (lite?), lite pags, lite mys, några himla sköna fester och tonvis av knasiga saker.

Eller är jag bara sugen på att ha pojkvän? eeh..ja det låter jättebra tack!





RSS 2.0