Mitt lov

Mitt lov har varit hur gött som helst. Solstolen har varit mitt hem hela lovet, alltanen har varit the place to be. I have fallen deeply deeply in love with Edwars Sharpe & The Magnetic Zeros. Jag har ätit årets första pinnglass. Min syster har badat. Jag har fått tillbaka min Thailandbränna. Jag har gått i shorts varje dag.
Det är egentligen bra att skolan sätter igång, för det börjar kännas som sommarlov nu. Det är inte bra alls för då blir jag lätt slapp och struntar i skolan. Fast samtidigt, vem skulle inte kunna tänka sig en vecka till?

Jag måste tänka högt, vad jag har gjort.
Söndag - Måndag - TJÖRN. Kommer hem från Tjörn och slänger mig ut på gräset och solar, det som fanns kvar utav måndagen. Nej, juste. På kvällen mötte jag upp Sussie G, Ellan, Linnea och Amanda inne i stan.
Tisdag - Passade Hanna hela långa dagen. På kvällen minns jag inte vad jag gjorde? Va fan.. Jomen! Ja jag åkte ju in till stan med Joanna och köpte godis, satte oss vid Operan och sedan träffade jag Elin som hade varit vid Liseberg på utbildning.
Onsadg - Passade Hanna igen. Vi åkte in till Slottskogen med Bianca. På kvällen träffade jag Viktor. Vi fikade i nedsuttna härliga soffor och gick sedan vidare för att ta ett glas vin. 
Torsdag - Sola, sola, sola. Slappa slappa slappa. Sedan åkte jag till Madde på eftermiddagen och hade det gött. Åt tårta, firade och satt på ballkongen hela kvällen. Smög hem till Joanna på natten och gick och la mig med henne.
Fredag - Vaknar upp hemma hos älskade systra mi. Vi sätter oss nakna ute i solen och käkar chips, tänder en efterlängtad, sunkig morgoncigg och gör varsin smoothie. Solar mestadels utav dagen, köper glass. Spenderar kvällen på Joannas balle med Anna. Dricker gott, lyssnar gott, skrattar gott, mår gott. Spelar Wii tills vi är helt slut.
Lördag - Påskmiddag hos Elin. Hur hur hur mysigt som helst, som vanligt med det gänget. Målade ägg, dansade, åt mat, pratade, lyssnade på musik. Sedan skulle jag, Viktor, Felix, Richard och Marcus hem..deeet tog ett tag.
Söndag - Ännu en påskmiddag. Hemma med tre familjer. Hur kul som helst, har saknat att spendera tid med familjen. Åt världens godaste mat, spelade fotboll barfota i jeans och linne ute i härligt gräs med alla barnen och Jonathan. Och Arvid kom förbi. Och sedan kom en ny deltagare, helt från ingenstans. Hannes hette han. När jag frågade om han ville vara med och spela blev han jätteglad och gjorde allt för sitt lilla lag. Hela kalaset flyttar in, vi tänder en brasa och skrattar och pratar så högt att man nästan inte hörde sina egna ord.
Måndag - Idag har jag bara chillat järnet. Pluggat lite, som jag sa till Viktor att jag skulle göra imorse. Måste hålla vad jag lovat, haha. Nä men vafan, det var verkligen dags att ta tag i det.


edward sharpe and the magnetic zeros

Jag kan inte släppa datorn. Är allvarligt talat helt besatt utav Edward sharpe and the magnetic zeros. Sådär skulle jag vilja leva. Wow.. Janglin är fan SJUKT bra, lyssna på den

Nä skärpning jag ska faktiskt upp imorgon






One day at a time

Nu har jag på mig vårkläderna och ska snart hoppa ut i våren! Imorse var jag på zumban och fick en sån sjukt go start på dagen. Plus att jag såg att jag gått från 57kg till 54, som jag brukade väga innan. Dock är vikt fortfarande bara en siffra som man inte ska bry sig om, enligt mig. Spegeln och ditt eget tyckande is all you need, no stupid numbers.

Igår passade jag min syster, vi var inne i slottskogen med Bianca och ett lass pannkakor. Sedan, som sagt, mötte jag upp Viktor. Vi fikade först på le pain frances, hoppas jag stavar rätt nu, sedan gick vi vidare och tog ett glas vin. Mysigt, supermysigt!

Men i vilket fall som helst, jag ska till Madde nu för att fira hennes 18-årsdag! Dock hänger jag inte med senare, utan drar hem till Joanna för att gosa med Mariocar och gött häng på ballkongen. Puss






Haha såhär gör man när man vill att tiden ska gå fortare

Tjörn

Tjörn tjörn tjörn. Våran hide-away. Det är så himla skönt att komma dit. Det känns som ett andra hem, trots att jag bara varit där tre gånger och det är Tildas hus, men det finns så otroligt många minnen därifrån.
Och det blir bättre efter varje gång man åker upp. Denna gången slår de andra gångerna. Gud vad mycket som hände. Allt.

Blod, wine, kärlek, musik, kramar, bad, sol, korv, oxbiff haha, 20 pers, trasiga prylar, tårar, skratt, pussar..
Viktor, lilla söta viktor, ramlade ur tunnan (inte så konstigt när vi är 8 pers i en 4-mannar pool, alla är fulla, det ångar som fan, det är mörkt och det är typ 41 grader varmt). Det blödde som fan och det blev ett 7cm djupt jack.
Helt otroligt. Men jag träffade precis honom i stan och han var lika glad som vanligt :)



Kvällsfika

Jag är riktigt duktig på att vänta. Tålig. Just nu sitter jag och väntar på ett sms från söta Anna om att hon är klar för stan! Eller..att jag är tålig stämmer inte helt, I'm lying. För en stund sen övningsdrivade jag med pappa inne i stan. Herregud, det är ju som att göra tusen gånger samtidigt. Jag bet nästan av mig min tunga, naglade mina händer, slet mitt hår. Jag skrek, grät, skattade, sjöng och pratade strunt med pappa. Det gick bra, bortsett från de gånger då bilen fick kärringstopp vid de mest olämpade ställerna. Det är då paniken kommer. Annars gick det bra. En dålig sak, en mycket dålig sak, är att jag inte riktigt har en uppfattning om hur snabbt jag kör. När jag kör iväg på ettan, gasar jag oftast så det skriker - och då går det snabbt. Jag vet inte varför, jag känner inte pedalen..

Åh, Robyn är så bra! Så bra så bra så bra! Medan våra grannar var här igår, satt jag som förstelnad framför tvn och kollade på Robyn - Live at Sthlm. Hur kunde jag vara så totaldum att jag stannade vid vårt bajs-camp på peace and love medan hon spelade?! Explain, cuz I've must have been drunk


Boost

Ni vet när folk är sådär störigt pussytiva och lyckliga hela tiden? Egentligen utav någon speciell anledning. Peacis så är jag nu. Kom på mig själv, när jag traskade hem från gymmet, med att le och säga hej till alla möjliga människor och sjunger högt till ganska dålig musik och hjälper glatt till med maten och hej och hå! Men lyckan är ju ganska simpel, som jag brukar känna. Fast att älska, vara älskad, sakna, längta och ha något att göra är en helsickes bra ekvation!

Vad beror det på? Jo som sagt, eller som inte sagts rättare sagt, tar jag och ett gatt stort gäng bussen till Tjörn imorgon! Vi ska bada tunna, dricka gott, skratta, spela spel och ha det jävligt gött! Jag, Elin, Susanna, Amanda och Linnea åker upp först. Olivia, Malin och Anna kommer sen. Filip, Erik, Viktor, Felix, Axel, Oliver och David kommer senare. Glömt någon? Nej, tror jag inte. DET HÄR KOMMER BLI KUL!

Nu ska jag och pappa övningsköra. Puss


Shorts

Wow, vad skulle alla säga om man bar sådana här diamanter? Jag skulle gjort det.


Men?

Jag ska sno en bil och köpa choklad. Sedan ska jag åka upp till en sjö och kasta i bit för bit och se dom tills dom ligger på botten. Sedan ska jag åka hem och sätta mig här igen. Fast jag kanske ska behålla den ändå



Any way you want it




Discotraxxx med Johnzibit

Min helg har varit grym! Sån go fest i lördags! Elin och Olivia lyckades väldigt väldigt bra. Rock n Roll party! Vinet var köpt, kläderna var på, läpparna var röda och det kröp i alla muskler.
Jag och Joanna kom dit tidigare, en timma eller så. Bandet var där och övade lite, ellan och olivia va såklart där och som andra :) Åh vad jag gillar er, brudar! Ni är härliga.
Kvällen blev nice, helt kaooz med dans och lite matkrig, några som pussas hit och dit ohlala haha, några klackar som trillade av och några bord som gick sönder. Alla människor som var där skulle jag kunna bilda familj med! Precis dom jag gillar. Gaos! haha vet inte hur jag ska uttrycka mig så jag skriver så. Det känns ju så rätt fast vi egentligen gör allt lite fel, någon bajsar på golvet, några kastar mat. MEN VI HAR KUL. Peace and love med alla dessa lär bli MORRIS KUL! Fulla människor som vill samma sak - ha kul. Gddamn!




Mrs. Robinson

Och juste, vilket underbart väder det har varit idag! Jag har skuttat omkring som jag är fem år igen i bara shorts och linne!


wippiiii

OHHHH snart smäller det :) Le lokalfiesta a la Örgryte. Det kommer bli jävligt nice, men klädkoden är halv suddig. Vad ska man ha på sig? Som tur var så lånade Anna ut två alternativ till mig.
Idag tog jag bort stygnen förresten, på tal om ingenting verkligen. Ett, två, tre och RYCK. Aj.
Igår, fredag, va jag, anna, sara och joanna i Djurvik på fest hos Mikael. Uj uj uj va kul det var och vilka härliga människor! Dock måste jag erkänna att höjdpunkten var i bilen dit och hem. Vilket liv det kan bli på fyra glada tjejer. Haha två sitter och försöker läsa kartan medan två, host, mest sitter och dansar och sjunger. Ni är underbara, tjejer!


Fast car


I like the way it hurts

eller?




Italy

Jaa I'm so happy happy girl! Idag bokade mamma en resa till Italien för att fira pappa. Vi ska till alghero som tydligen är hur fint som helst. Har aldrig varit i Italien, som jag vet, så det kommer bli så kul. Gud vad skönt, brun till Peace and Love och student och lite annat.


haha

Vilket underbart ordspråk jag hittade på google

Jag satt på kajen och såg tankfullt ned i det smutsiga vattnet, när plötsligt en gammal vän dök upp.


Haha kul

PEACE AND LOVE

CHECK! Det känns så himla skönt nu när jaghar köpt både tåg- och festivalbiljett till PL! Yes yes yes! Och min älskade snälla chef sa att jag mer än gärna fick jobba en extra vecka eftersom jag tar ledigt den veckan. TACK gode gud för det, jag behöver pengar. Känns bra att man fyller 18 då, högre lön ;) Ser fram emot att börja jobba!

Skönt med en ledig dag idag iallafall. Jag är klar med min bild och har hunnit käka och shoppa med Eiln inne i stan. Nu tänkte jag snart gå ner till gymmet! Bara det att det lär vara helt fullt där nere nu vid denna tiden, fuck.

Day off

Min morgon har varit helt underbar! Vaknade runt 9 och åt en lång frukost medan jag bläddrade i bostad. Nu ska jag bara gå ut med Bianca och sen åker jag till stan för att möta Elin. Jag ska försöka hitta en kornblå klänning! Vill ha det så himla mycket. Ska byta ett par byxor från Zara också.

 


World go round


Anywhere you run

Igår var jättebra. Jag och Marcus promenerade i fina, härliga Castleforest och hittade helt nya vägar som vi aldrig sett, eller inte jag iallafall haha. Jag testade att glida omkring på Marcus longboard och vi blev genast vänner, tack gode gud för det! När solen var påväg ner beslöt vi oss för att tillslut åka hem till honom i Hovås. Jag fick träffa ännu en av världens alla söta hundar. Smulan hette hon. Lyssnade på musik, kollade film och åt vindruvor (mums). Sedan var det dags för mig att åka hem, skulle ju upp o träna tidigt imorse. Jag övningskörde hela vägen hem, woho! :D Det gick hur bra som helst, jag var bara lite skakis för den sjuka filmen vi såg, The Black Swan!

Jag älskar mysiga fredagskvällar och idag blir det ännu en cosy kväll med Joanna och hennes familj. Vi ska kolla på Thailand bilder haha..oh no.




Longboard and eveningsun

Är påväg in till Slottskogen för att möta Markus. Vi hade tänkt åka longboard och sen dra hem till honom för att nöta våra goa favoritfilmer, bl.a. LORDS OF FUCKING DOGTOWN woho! Sheers, hör av mig sen.


RSS 2.0