Champagne supernova

Igår var jag med Olivia och tog det väldigt lugnt på hennes alltan. Vi delade på en flaska champagne för att festa till det, fira att vi ses typ haha. Härligt att bara ta det lugnt. Kvällssolen gassade, mm vad skönt det är med sommar :)

Äntligen, finally and YES nu har jag och Joanna beställt biljetter till Harry Potter del två! Äntligen jaaaa ååååh jag blir helt galen utav att bara kolla på trailen!!


The little land

Förra veckan var jag och min familj i Småland. Semester eller vad ska man kalla det? Semester i semestern typ, det var jävligt gött att åka iväg ett tag, speciellt ner dit där det känns som man inte är i Sverige längre. Allt är ganska annorlunda, börja med dialekten. Fan vad charmigt haha! Sedan allt annat, all skog, alla sjöar, alla loppisar. Stilen på tjejerna är väl det enda som verkligen är ett stort minus. Iofs är det nog ömsesidigt, dom kollar konstigt på mig säkert, känner väl inte igen stilen. Men det är som dom inte går framåt, dom är tre år tillbaka i tiden. Fortfarande fast i stilen man hade när man var 13, 14 fastän dom är 19 år..hmm.

Vi bodde på världens sötaste vandrarhem mitt i Orrefors, ligger nära Kosta Boda. Vi hade till och med det bästa rummet, det som vätte ut mot gården och den lugna korsningen. Vädret var helt perfekt, fint morgon, dag och kväll! Kvällssolen var helt magisk. Vi tog cyklarna och badade i sjön bredvid, fikade, lekte haha. Sedan åkte vi hem och gick till glasbruket, det var då minnerna från barndomen kom fram. Fabrikerna i Orrefors, det gamla glasbruket, butikerna. Det var där jag och min bror sprang när vi var små. Pappas kompis, Pelle jobbade på bruket så vi brukade kolla på glasblåsning. Vi fick även massor med glas. Jag minns att jag och Jonathan fick överblivet glas i mängder, klumpar i olika färger som vi tyckte såg ut som diamanter.

Andra dagen kom Hannas kompis Tova och hennes familj. Ursnäll familj verkligen, vi hade supermysigt. Cyklade, badade, drack vin, grillade. Frukosten där var helt himelsk! Allt fanns! ÅH jag har en svaghet för "hotell"frukost.
En dag åkte vi till crossbanan och kollade på när Jonathan och hans kompis Oskar körde. Jag var med Oskars flickvän tills mamma och Maria kom. Senare in på kvällen när träningen började ta slut inleddes ett litet blygt samtal mellan mig och en kille som jag hade ögonen på under hela träningen. Det visar sig sedan att detta muskelberg är en utav de duktigaste crossåkarna i Sverige! W to the O the W. Ja, det var svårt att inte tänka på annat resten utav resan..

Förresten, en kväll när vi skulle grilla ramlade jag och slog mig på rumpan så mycket att det började blöda :( Osis att jag hade klänning så inget skydd eller något. Och jag som snart åker till Rhodos, suck.. haha

Lysekil to Ibiza

Ey walla li lap! Idag åkte vi hem från fina Lysekil, jag pappa mamma och hanna. Vi bodde i hos Garps stuga över natten. Supermysigt! Vi badade, solade (så länge det var sol), åkte båt, fiskade, åt GODASTE MATEN och följde spänt nyheterna på TV. Väldigt väldigt härligt att vara där! Saknar redan min babe.







74'-75'

Kanske en Rhodos outfit? Ja såklart! Gudarnas, snart åker vi! TAGGARRÅÅÅÅÅÅ!



Ni är det finaste jag har

Åh vad jag älskar min familj. Det finns inget finare för mig.
Ikväll drack vi Rosé och åt räkor. Vi tände ljus och släckte ner. Mamma låg och tröstade mig för terrorattacken i Oslo. Det bara brast för mig. Oskyldiga, unga människor som hade allt framför sig. Vad skulle dom gjort idag? Vad skulle dom gjort imorgon?

Efter detta värdesätter jag allt. Speciellt min familj.






Igår vart det partaj

Vi firade..aa jag vet inte vad, igår hos Linnea :) Hela goa gänget var där, vi drack bärs, snick snackade och hade trefligt. Jag och Joanna pös ganska tidigt eftersom vi skulle upp idag rätt tidigt. Men vilken mysig kväll det var! :D

Nu är det dags att packa in oss i bilen så åker vi till Lysekil och myser jääärnet på Joannas sommarstuga. Hoppas på båtturer, bad, sol och såklart mammas blåbärspaj! :D Älskar Lysekil! Och jag ska köra bil woo woo! Puss

Såhär såg jag ut igår :) Topp från Monki, supersnygga shorts från topshop, glasögon från H&M, jacka från Modekungen.se :)





Helt sinnessjukt

Sitter här med mängder utav tårar i ögonen. TV:n har konstant varit på här och rapporterat om terrorattentatet i Norge. Åh fina fina Norge, all min kärlek och värme till dom drabbade. Går nästan inte en sekund förän jag tänker på anhöriga till dessa ungdomar. 84 döda. Många utav dom ungdomar som precis ska börja sitt liv. Usch gud jag kan inte sluta tänka på deras stackars föräldrar. Jag kan inte förstå, hur tänker man? Hur tänkte han när han gjorde det? Fina Norge, ett utav världens finaste länder. All all all min omsorg till Norge! Har tänt ett ljus som står och brinner i fönstret.

Försöker att tänka på andra tankar mitt i dramat, jag ska försöka packa till Lysekil nu. Sedan ta en dusch.
Köpte en chai med Joanna inne i stan, mums nedrans vilken söt liten god sak. Som att dricka godis.


Tagga till!

Dags igen, hemmafest braap braap! Denna gången hemma hos Linnea. Outfiten är sååå nice! Ska visa sen. Efter en snabb titt på stan hittade jag en korsett/linne/push på Monki för 200:-, supersöt blommig topp. Den sydde jag sedan in och det blev hur bra som helst! :D 
Taggar till med ett gals rosé och Deadmau5!

Deadmau5 – Ghosts 'n' Stuff (feat. Rob Swire)


Oh shit

Men hur dum får man vara? Jag har precis lagat mat, kött, roukula, lök, avokado och linser. SUPERGOTT! Såsälskare som man är, hittar jag en sås i kylskåpet. Mama's Africa, Strong Marinade hette den ser jag nu hahaha så typiskt mig, det är inte ens sås, det är marinad till kött. DEN SVEEED! Och där tömde jag Mama's Africa över hela min fina måltid som jag gjort. Suck..ibland undrar man alltså

Tonight

Inte jätteinspirerande väderlek ikväll.. sitter o funtar på vad man ska hitt på nu. En lugn och fin kväll med räkor, kräftor och mys med familjen! En kvällspromenad med Joanna och sedan natti. Egentligen skulle jag upp till Smögen ikväll men huu, det orkar jag inte med. Imorgon är det fest hos Linnea, på lördag åker jag till Lysekil med Joanna och badar, solar och åker båt, på måndag åker jag kanske med familjen till Småland för att åka omkring där och träffa farfar, nästa torsdag ska vi paddla, jag och ett stort gäng och sedan vet jag inte mer.

Till havs

Här om dagen åkte jag ut på havet med familjen Laksjö. Det var superskönt ute, solen sken ute på Saltholmen. Det blåste lätt, håret luktade nyduschat och glasögonen satt på plats. Tackade pappa för skjutsen och satte mig på färgan ut till Bratten (Blatten). Ringde Kajsa, hon var påväg hem till Växsjö. Gosan, saknar dig redan. Gick av på Bratten och började traska iväg till Tången. Frågade mig fram om vägen mellan alla tätbyggda skärgårdsstugor. Vilken skön känsla att vara ute på öarna, dörrarna är öppna till varje stuga, folk arbetar i sina trädgårdar medan barnen leker med grannarna. Där är alla glada och öppna mot folk dom inte känner. Alla hjälpte mig om vägen. Jag kom fram till Tången där Elin stod och väntade i en stickad mysig kofta vid gummibåten. Folk satt och åt glass och log mot oss när vi sprang och kramade varandra. Sedan åkte vi ut till segelbåten och hälsade på Elins fina familj. Jag bjöd på fika och efteråt åkte bikinin på. Åh vädret var worth killing for, helt perfekt när man är ute med båten vid klipporna. Jag och Elin badade med våtdräkt haha, jätteskönt! Jag har inte badat i havet här i Sverige än, så nu jivlar var det bannemej dags. Med våtdräkt då, hehe. Vi snorklade, skrek för maneterna, voltade och åååh vad skönt det var. Efter det tvättade vi håret i havet. Vi låg med rumporna högt upp i luften och hängde över gummibåten och tvättade håret så gott som det gick. Hehe, doften utav nyduschat var tyvärr borta, det luktade lite klibbigt schampoo och havssalt. Efteråt sprang vi omkring i trosor och stickat och grillade på klipporna. Haloumi och grillat kött, faaan va gott!!! Som smarrig efterrätt på det goda, grillade vi mashmellows. Gud, jag måste verkligen kolla upp stavningen.

På kvällen kom Albin, David och Johannes över med motorbåten och hämtade mig, Elin och Sandra. Vi skulle ut och åka waker skate hahaha eller vad fan hette det? GUD vad kul! I och för sig, jag testade inte. Bikinin låg kvar i båten och nej, hur mycket vi än blev hetsade så skulle det där fan vara livsfarligt. Wakeskate är typ som wakeboard, utav att man sitter fast med fötterna. Vi mötte upp Axel och Aron, helsköna killar allihopa! Sedan körde jag och Albin medan David åkte bakom båten. Man kunde max vara två, tre pers i båten. Det tjoades mycket medan killarna turades om att åka, kvällssolen var helt perfekt! Åh vad jag älskar att vara ute på öar, där har folk enbart sin golfbil och sina båtar. En privatbrygga och sjöbod. Där träffas man med båt eller ute på klipporna. Suuupermysigt! Sedan åkte vi hem och spelade kort med Ludvig.

Kan ju beskriva morgonen med - morgonstund har verkligen guld i mun. Vi vaknade i båten, tog ett morogondopp från båten och åt sedan frukost. Efter frukosten låg vi och solade på klipporna, jag, elin, sandra och ludvig. Sedan hoppade vi från berget, wwweeey vad kul! Tog massor med bilder med deras systemkamera! :D Seadn solade vi ändå tills vi åkte hem. Ni ska se färgen i mitt ansikte! AAAH :D



























TACOS

NAM NAM NAM NAM! Gud vad jag älskar mat. Har helt glömt av att berätta hur förra veckan var, när jag och bror min var hemma själva. Det var sååå peaceful! Tjena alltså, vad skönt. Duscha och gå på toa med öppen dörr, göra sin egna mat, dricka vad man vill, städa och tvätta själv, ta ansvar på ett helt annat sätt. Sen kom dom hem, hela tjocka familjen. Visst är det skönt nu men shit vad redo jag är för att flytta hemifrån. Bara jag får bo med två, tre eller fyra stycken så man kan snacka med någon hela tiden.



Nej jag vill inte ligga med dig

Tar vara på sommaren. Nya köket lyser utav vitt, det doftar nybakade bullar i hela huset, jag är glad och solen är här. Puss






Hang on

Ja, nu går tiden så fruktansvärt fort igen! Jag har så jävla kul så alla dagar springer iväg..Gothia är i full gång i stan - perfekt tajming nu när Kajsa kom, suck. Det är så otroligt mycket folk, jobbigt många små knattar som precis upptäckt det andra könet..
Hur som helst. Jag, Joanna och Kajsa har haft två awesome dagar tillsammans! Igår shoppade vi, träffade Anna och Tilda. På kvällen köpte vi grönsaker och dipp. Resten utav kvällen låg vi och kollade på Sex Education och skrattade ihjäl oss. Det var så längelängesen det var vi tre. Nästan 10 år sen vi låg så, bredvid varandra och skrattade. Idag har vi sprungit omkring på Liseberg hela dagen. ÅÅÅÅÅH vad kul det är! Vi åkte allt, förutom helveteskuk Atmosfear. Vi var för trötta för att göra något nu på kvällen, så vi sa ett sorgligt hejdå till varandra. Nu är hon hos sin halvsyster i stan, älskade fina vännen. Om du ändå bodde här kära!!!

Nu vet jag inte vad som händer, jag borde sova för jag tror jag hänger med elins familj och seglar imorgon. Det vore så himla skönt! Enbart sola och glassa sig. Men det är tidigt då isåfall. På fredag är det Linneas fest!!! :D



Free people

Gud gud gud vad jag älskar Free People! Helst går jag inte in där, då blir jag helt galen!






Den här outfiten är jag jääävligt sugen på!

Och detta halsbandet!


Today I don't feel like doing anything

I just wanna lay in my bed. Precis vad jag ska göra idag! GUD vad skönt. Igår hoppades jag innerligt att det skulle regna idag så man äntligen kan känna att det är okej att chilla. Scooby Doo är på tv, datorn är i mitt knä, tacos ligger i magen och näsan rinner - UNDERfuckingBART! Jag älskar det här.

Min bror ska precis åka till Köpenhamn, fan vad glad jag blir! Då slipper jag åka dit och köpa Abercrombie&Fitch parfymen! Han ska försöka hitta den jag vill ha. Så nice, annars va det tänkt att jag, Joanna och våra mammor åker dit och shoppar. Iofs vill jag fortfarande göra det..


Ta med mig hem


Girls night out

Min hals är helt uppsvullen idag. Kan det vara pga gårdagen?
Jag mötte upp Tilda, Jackie och Johanna vid järntorget. Vi gick till Can's eftersom alla andra ställen på hela Linné var helt proppade, inte konstigt med tanke på den helt underbara kvällssolen. Can's är alltid lika bra, ett mysigt ställe med fin uteservering och med den perfekta cidern och ölen för ett sjukt bra pris. Människorna som är där är väl inte super, men vem bryr sig om dom? Sedan kom Rebecca och sedan Ina och sedan Viktor. Det var supermysigt! När man är ensam hemma som jag varit ett bra tag nu, glömmer man helt och hållet tiden. Klockan blev 1 och jag glömde av att tågen slutar gå. Det blev en snabb men utmärkt BK på vägen till tåget. Jag mötte upp Johan och han satt med mig ända tills tåget kom :)

En mycket mysig kväll!


Ja, det var i förrgår

Fredagen var super superlyckad! För det första, jag slutade jobbet, vilket var en stooor befrielse! Jag och Andreas bjöd på fika och jag sa hejdå till alla fina människor som jobbar på Astra. En liten fin present fick jag, 200kr till bio :) Nu blir det Harry Potter!! Sedan åkte jag hem, blev supertrött, sov en stund. Det var svårt att slappna av, snart skulle jag upp till Joanna och festen skulle vara igång. Usch, all denna spänningen för att något ska gå sönder, något ska bli snott, någon som skadar sig. Det kändes i magen alltså! Vid 8 ialllafall kom de första. Vid 10 var nog alla där och det var så jävla kul! Sånt gött gäng alltså, härliga härliga människor. Vi måste varit runt 50 pers när vi var som mest! Ja, det var faktiskt helt perfekt. Dance, krök, rök, pök levde upp till förväntningarna haha! Det roligaste var nog nästa dag, igår då, när Jonathan sa att jävlar Julia, jag hörde er ner hit! Jag hörde Joannas röst om och om igen "JULIA, JULIA VAR ÄR DU? VAR ÄR JULIA?" Hahaha jag skrattade så jag dog. Ja, vad ska jag säga, det varade tills solen gick upp, som vi hoppades på. När jag, Elin, Erik, Stefan, Joanna och några andra satt på ballkongen var solen påväg upp och det är sån grym känsla.


Do I smell the smell of b-day?

Sitter och funderar på min önskelista..det börjar ju närma sig the big b-day! Detta är svårt, känns som det är nu man ska klämma till med något man verkligen vill ha och önska sig det utav mum and dad. Har ändå lyckats tänka ut lite prylar som jag suktar efter, så nu har päronen en del att jobba med :D

Smycken från Juicy Couture - Smycken överhuvudtaget - Underkläder, babydoll och söta (oh god om jag hade en från Victoria's Secret) - En fruktig och kvinnlig parfym (Abercrombie&Fitch skulle jag dött av) - en upplevelse (jag älskar att klättra!) - Presentkort som innefattar diverse affärer, Åhléns, H&M, Topshop, Vero Moda - Allt-som-har-med-mystema-att-göra!

Finns saker som jag inte önskar mig utav dom, framförallt kläder och pengar, kontanter. Aldrig, jag behöver inga pengar utav dom och jag skulle mest inte veta vad jag ska ha dom till. Kläder brukar bli fel bara bli fel, haha!
Den här ska skrivas ut och sättas upp på kylskåpet! :) Även lite hjälp om någon inte riktigt vet vad man ska önska sig :)


Börjar jag bli uttråkad eller?

Hahah jag har hittat en ny underhållning. På mitt kontor har dom inga "nya", moderna tangentbord, utan sådana som har tjocka knappar, typ 1 cm höga haha. Jag kom på hur lätt det är att skriva snabbt när man fått in flowet så att säga. Just nu sitter jag ca 3 cm ifrån tangentbordet och bara flinar och skrattar och skriver på för att det är så kul att kolla hur jävla snabbt det går haha jättekul. Alla borde testa det någon gång att bara tänka, eller nej förresten, inte tänka någonting och bara skriva som fan. Kolla på dina fingrar, dom går som trumpinnar. Haha men kolla inte upp bara. Då förstörs det, bara testa en gång! haha. Antagligen så man borde göra om man ska skriva en bok på några hundra sidor. Sitta och titta när man skriver, tänka lite och låta allt gå ut ur fingrarna.

Vad är det för fel på mig haha? Jag behöver choklad - CHOKLADAUTOMATEN!

Sjuka impulser

Vi satt just precis och pratade om impulser. Andreas och jag. Sådana dära hemska impulser, som att köra av vägen med bilen. Eller typ vad händer nu och jag stöter till ratten ett halvt varv när mamma kör på motorvägen i 110km/h? Eller en läskig som jag upplevt någon gång, men som jag förträngt. När man ska hämta en kniv i knivlådan. Vad händer om jag bara råkar sticka den i magen på mig själv? Men alltså, det är ju egentligen sjukt men vad fan, vad ska jag göra? Hur ska jag kunna köra bil själv när jag sitter och tänker så? Typ, åh vad spännande och åka ut i diket här. Ännu värre för dom som inte kan kontrollera sina impulser. Dom stackarna är dom som slutar som mördare eller rånare eller idioter. Vi hade en teori; impulserna kan komma från tv och datorspel. Why not? Man sitter där och matas med sjuka idéer. Andreas berättade om en kompis kompis eller något, som spelar mycket bilspel och sådant. Det var ett spel där det gick ut på att samla poäng genom att köra jävligt nära bilar. Samt att döda så många personer som möjligt med bil hit och dit. När han sedan hade kört bil och fått en sådan sjuk impuls var han nära på att göra precis som i spelet, tills han insåg att nej fan helvete, det går ju inte, det kan jag ju inte göra, jag kan ju inte köra rakt in i den folkmassan som står där framme.

Vilka fler tokiga impulser finns? Sitter och kollar ut och tänker. Dom andra tränar fortfarande.

Hjärnan i pappret

Shit det kändes nästan som om jag precis snöt ut min hjärna haha. Godans jag är så himlans sjuk, egentligen borde jag inte sitta här på jobbet, nära Andreas och gå på fika med dom andra. EEEeeheh men jag tror inte jag smittas. Jag har enbart goda baciller i mig :) Dom vill bara ha mig, inte någon annan. Kärleksfulla är dom! Än så länge snorar inte Andreas, that's good!

Jahapp, så just nu jobbar jag. Denna veckan har gått som ssssshrooomm så bara, pang så, hepp så, hipp. Den bara försvann! Ett gott tecken - jag har haft kul! Andreas och jag har roligt inne i testrummet :) Vi skannat, pausar, ser film, skannar pausar, dricker kaffe, skannar, pratar, skannar, skrattar. Så går det till ungefär! Träffade även Agnes idag i korridoren. Jävligt kul att veta att andra muppar jobbar här också :) John-Felix tydligen med.

Igår var jag megaensam. Jag cyklade hem, träffade Joanna. Köpte choklad, köpte hårfärg, cyklade hem till mig, gjorde mat till oss båda, beundrade än en gång vårt nya fina kök. Sedan åt vi, drog hem till Joanna, testade ljud till imorgon (SUPER!), chillade och åt körsbär. Efter det åkte jag hem och blekte tänderna. Min tandblekning har kommit! WUUUUU! Feting fett! Märkte redan skillnad efter första. Men helvete vilket trix och mix med skenan. Sedan kollade jag film, ringde min bror och frågade om han inte skulle komma hem, jag var ju helt själv. Nej, han skulle slagga i Borås hos Patrik. Vid 10 kommer Niklas för att göra mig sällskap :) Supergött, äntligen någon att skratta med! Det blev sent och jag somnade. Idag var jag jättetrött. Försov mig till 8, var här vid 9. Men på mitt älskade jobb är det ingen som verkar bry sig. Ingen hade kommit, vi är ca 6 pers här, alla andra är på ledighet (inklusive min chef). Skönt! Nu har jag precis duschat och ska snart äta lunch med Johanna och Fereydoun. Andreas och dom andra tränar :( Jag är sjuk.


Jag saknar Thailand!











Face down


Nu ska vi ha kuuuuu-ul

Så, på fredag ska jag och Joanna har våran fest. Kommer bli himlans kul! Älskar hemmafester! Alla är samlade, inget hets eller planer att passa, det är frihet och man har allt nära - toa för pitz, kylskåp för fylla, spegel för uppfreschning, dansgolv, balkong och egen musik.



Mjölk och bullar!

Gud vilken kväll! Nu njuter jag för fullt. Vårt kök är snart färdigt, nyrenoverat med tema: Shabby Chic och gammalt, lantligt blandat med modernt. Allting i vitt! My cup of tea! Hela köket luktar bullar som småtjejerna har bakat. Mitt rum är fint och frescht, solen skiner, det är en fin kväll, jag har underbara vänner och på fredag smäller kanonen.


You had me at Hello


Most wanted

Gud, dessa två rackare skulle jag gärna vilja fiska upp. Dock har jag glömt vart jag såg dom, om det var Free People eller..eller vart var det?

Kolla bara. Älsklingar!


I FOUND YOU




The permanent rain

En skön spellista som rullar medan jag läser. Enbart akustiskt. Älskar att sitta i fönstret och känna luften. Måste vara nya favoritplatsen.

Playlist: Klicka här


Mama is my pearl

Mamma och jag tog en tur på Frölunda torg, först och främst för att hitta prylar till köket. Det blev såklart lite till. Vi har en tendens att hetsa upp varandra och då har vi knappt koll på vad vi köper. Mamma köpte jättefina lampor till köket. Jag fick ont i fötterna så vi köpte två par skitbilliga par skor på Din Sko. Ett par rosa, svarta och gröna. Köpte även ett par jävligt snygga sandaler som jag blev superkär i! Ett linne och två halsband från Indiska. Oh så köpte mamma en alldeles för fin väska till mig från Haga Hem. Jättesöt! Förresten, Haga Hem är nog den bästa affär som någonsin skapats. Wow wow wow där inne kan jag stanna föralltid.










Jag har gråtit inunder stjärnor

Igår, min och Elins gosiga kväll, var helt perfekt! Gud vad mysigt vi hade. När vi efter en bussresa fylld med skratt, kom hem så satte vi igång med att göra te. Eller nej, först och främst åkte myskläder på. Sedan gjorde vi vaniljte, värmde bullar och tog med kakor och sittdyna ut till alltanen. Vi tände lyktor och svepte in oss i filtar. Tände en cigg och satt där hela kvällen lång och pratade pratade skrattade och pratade. Man kände sig så ung men ändå vuxen, med hela huset för oss själva. Musiken fyllde hela magen. Det var så jävla underbart att träffa Ellan igen, ändå var det förra veckan vi sågs. Fina vännen, vad skulle jag gjort utan dig?

Sedan sov vi, efter lite brottning och slagsmål efter några insidenter och rapes på facebook. På morgonen vaknade jag utav att Elin bakade. Jättemysig morgon, men som sagt var jag tvungen att åka hem ganska tidigt. Kunde inte blivit en skönare kväll. Våra samtal är som värsta världsanalysen, båda lättar på hjärtat till hundra procent.

Du är så fin Ellan!


I'm on a boat

Åh såg bilderna som familjen tog från båtresan. Såg riktigt härligt ut! Det finns nästan inget bättre än att åka båt. Speciellt segla, åh. Gud vad sur jag är för att dom åkte alltså. Shit så var jag hemma och städade haha

Min söta söta lilla fina hund Bianca var tvungen att bära flytväst! Alltid bra att vara på den säkra sidan! ;)




Söta älskade syster!


Fina fina bror!


Ensam hemma

Ännu en skön sommardag har seglat förbi.

Vaknade upp hemma hos elin. Mer om hur mysigt vi hade det igår kommer senare. Elin hade redan gått upp och stod och bakade åt fina Amanda som fyllde år :) Jag var tvungen att rusa, planen var att familjen skulle ut med pappas kompis båt. Jag visste att jag redan var sen, Thomas hade sagt 10 och klockan var halv 11. När jag kom hem var dörren låst och ingen var hemma. Vad ledsen jag blev när dom ringde och sa att dom hade trott att jag inte ville med och åkt själva. Buhuuu jag ville åka båt, speciellt idag i detta sjukt fina vädret. Ja ja, precis då fick jag en kick och bestämde mig för att faktiskt städa hela hela rummet. Damma varenda vrå, skura varenda liten yta, slänga allt jag inte ville ha, städa undan, röjja, flytta omkring och förnya. Om jag har bestämt mig för att städa, då gör jag det och älskar det!!

Resultatet blev bättre än vad jag tänkt mig från början. Jag tog av benen på sängen så den ligger på marken istället. Älskar älskar älskar låga stora sängar! Finns ju inget mysigare. Sedan har jag mest vänt upp och ner på hela garderoben och gjort plats för allt som skulle in.








Hem till Grimmered

Nu tänkte jag ta bussen in till stan för att möta Elin. Vi tänkte ta ett glas på Cheers och sedan åka hem till henne och fortsätta där på altarnen. Hon är ensam hemma hela helgen. Gud vad jag har saknat henne när jag har jobbat. Helt in-fucking-sane!! Jag kommer prata hål i huvudet på henne, har massor att prata om. Älskade vän!


JORDGUBBAR!

Just nu myser vi med jordgubbstårta och glass i soffan. Mamma vill fira semestern. På tv:n är zappar vi mellan en hästtävling i Falsterbo och en Megadeathkonser. Haha det kallas demokrati. Efter att jag såg Let Me In igår IGEN så låter jag dom glatt välja vad dom vill se. Aldrig mer att jag ska se en skräckfilm. FREDAGSMYS! Nej, det är lördag..



Hovås häng

Senare åkte jag hem till Marcus i Hovås. Jättemysigt, vi körde till mataffären och köpte mat. Sedan åt vi köttbullar och pasta (JÄVLIGT MYCKET!!) haha i solen med hans hund Smulan. Kollade Harry Potter, solade och chillade. Snäll som han är, skjutsade han mig ända hem :) Jättesnällt! Jag ÄLSKAR att åka bil! wrum wrum!



Today

Yes yes idag har det varit en härlig dag. Kort. Men kort är underbart, eller vad säger man. Blev iofs uppdragen ur sängen utav en mindre glad mamma som letade efter min kamera och var allmänt stressad. Dom skulle till Hannas avslutning på ridskolan. Jag orkade inte. Huset blev mitt, alone! you know what that means - hög musik, nakensol och jävligt gött häng med sig själv. Gick ut och sprang trots förkyldningen..vad ska man säga om det?



Summer obsession

Jag är uppe i vvvarv! Skulle helst av allt kunna tänka mig sommar för alltid, ledighet, californien, sol, strand, chill. Grill/pipa/chill liksom hahahaha.

Igår var det la en jävligt go kväll ändå. Efter jobbet var jag super pigg så jag tog bmxen och cyklade halvvägs till Kungsbacka. Solen sken och jag var super glad!! När jag kom hem var ingen hemma. Mamma och pappa var på långpromenad. Då passade jag på att lägga mig som en svettig naken pannkaka på studsmattan och tog det lugnt efter cykelturen. Efter ett tag klättrade jag i träd haha tills jag såg att vårat körsbärsträd hade fått hur mycket körsbär som helst! Så jag klättrade upp med den största fiskehåven jag hittade och åt tills jag nästan trillade ner. Det var jävligt gött där uppe, jag hängde där ett tag, i solnedgången, med musik på alltanen. Chillade mest. Det roligaste var när Arvid gick förbi hahaha! Och jag försökte smälta in i trädet så gott det gick med vita underkläder. Fan va konstig jag är alltså..det som fattades var mitt samvete som kunde säga till mig att kanske inte göra sånt eller bara en guz som kunde sitta och skratta åt mig

Juste innan det var jag på biblioteket. Och dagen innan det också. Haha jag börjar bli stammis. Lånade en hel bunt med böcker. Åh vad jag älskar bibliotek. Om jag skulle få spendera en vecka någonstans själv med ett kylskåp skulle det lätt vara i ett bibliotek. Det är något som händer när man går in där. Älskar böcker!


Minns Käringön

Jag är så sugen på att åka på seglarveckan. Inte checka in på något hotell, inte stanna på någon camping, utan mest åka runt till stugor, grilla på klippor, åka båt, bada, sola, dricka och träffa folk. Läste på en hemsida om veckan, har ju aldrig varit där så var tvungen att ha lite inside information.

Börja veckan med Måndagsklubben på Kanten i Hunnebostrand
Ta en bastu i Fjällbacka
Sjung ut på pianobaren i Fjällbacka
Njut av en naturhamn
Dansa själen ur dig på Lagergrens, Smögen
Är frukost på Bergs, Marstrand

Åh, är det någon som är på? Minns Käringön som om det vore igår. Jävlar vad kul det var! OOOOH baby baby it's a wild world. Jag, Malin och Anna besökte Charlotte och träffade världens skönaste människor. Allt hände, haha det var sommartider det. Wow.


Bara jag inte faller för dig



Let the river flow in you


Du får passa dig som satan

En helt klockren text känner jag. Passar precis vad jag tänker.
Veronica Maggio.


Du går med blicken vänd kan du ha sett mig än
Någon borde byta stad för nu kommer allt tillbaks
ett födelsedagshotell, en vanlig Skanstullskväll
Jag minns bara allt det bra, allt som var du och jag
men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig allt som var du och jag
aldrig, aldrig kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej, nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

I samma låga skor och leendet du log
Såhär kan det inte va
Såhär kan det inte va
Bjuder på cigg igen men nu så fienden
Säger att allt är bra
Hur fan kan du spela glad


Mod, hopp och kärlek

Ja då var Peace and Love 2011 avklarat. Jag vill behålla mitt armband förevigt! Det var en himla härlig vecka.
Det är något magiskt med festivaler, svårt att sätta fingret på det. Där löser vi problem med alkohol och om det inte funkar löser vi det med ännu mer alkohol, där finns alltid en stämning i luften, där finns inga uppträdande eller umgängessätt, där finns inte dagar, nätter eller tid, bara befinnande. Heaven isn't close in a place like this.

Vädret har varit totalt underbart. Vi kunde inte ha mer tur! Sol och olidligt varmt till onsdag om jag minns rätt.
Här är några utav banden jag såg live. Dock spenderade jag och Joanna totalt 4-5 timmar framför bmx-rampen och kollade på bmxtävling istället för ett antal band, men what the hell vi var som tagna. WOW va fett! Det svåra var att välja mellan Håkan och Rebecca och Fiona...fan det var tufft.

Meeeeen det hände så mycket. Tyvärr har jag inga filmer, bilder eller någonting ifrån vår fina festival. Det var kanske tur. Efter Maskinen hittade jag, Gustav och Joanna en kamera som vi plockade ur minneskortet och satte i Joannas kamera. Utifrån det kunde vi hitta campet som ägaren fanns i, ha ha ha hur BALLT är det inte?! Tyvärr satt bara brorsan där, men han sa att hon hade gråtit floder kvällen hon tappade den. Så nu fick hon tillbaka bilderna iallafall :)

Det hände så mycket skumt, så mycket kul, så mycket hemskt. Så mycket galet, så mycket sjukt.




RSS 2.0