IMORGON BÄR DET AV VA FAAAAAAAAN

TAGGAD TILL TUUUUUUUSEN VA FAN! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

PEACE AND LOVE 2011!!!!!
NU KÖR VI IGEN!!





My style totally








Midsummer

Midsommar firade jag ute i en stuga i Varberg med ett helt underbart gott gäng! Susannas stuga rymde precis alla, ca. 20 pers. Problemet blev sovplatser, men på sköna midsommarnattten är det ju faktiskt självklart att två och två eller tre och tre sover tillsammans. Mys mys!

Visst blev det en sjukt himla skön midsommar, den ultimata faktiskt. Minns förra året när jag, Linnea, Jossan och Susanna drack vin hemma hos Josefin som lagat jättefin mat. Det var skönt och inget mer än det, men detta året blev ju värsta idealkvällen! Vi kom dit med kransar och vita klänningar, det var fint väder och stugan låg precis vid havet. Alla hade ett gott humör med sig och någonting gott att ställa upp på bordet. Sill, potatis, gräddfil, köttbullar, nubbe och en och annan Baileys. Vi sjöng nubbevisor och spelade Håkan. Sedan började festen och kransar åkte av, flugor åkte av och ja, kläder åkte av. En go kille vid namn John, Surfer-John, hade 20-års fest i stugan nedanför oss och dit sprang vi fram och tillbaka för att basta eller bara knäcka en öl, och då menar jag snylta. Vi lekte lekar innan solen gick ner, riktiga klassiker som potatisen och skeden, hoppa säck och polsk fest eller vad fan den hette haha. När det gällde sovdags gick det sådär. Jag och diverse folk låg mest och skrattade och flamsade runt, jag menar - 8 stycken i en bäddsoffa kan ju inte sluta bra. När det äntligen blev tyst kände jag för en promenad och en fet en så jag, fredrik, elin och esbjörn traskade iväg vid 3. Sedan kom vi på att fan, Marcus och Jim (Oskar) är borta. Så då började vi leta vid klipporna och vid Surfer-John och bland folk som hade däckat. Sen när vi spelar kort kommer plötsligt Marcus in, helt ovetande om att han är efterlyst utav oss. Då började vi steka fläskkarré. FETT GOTT! Sedan var det bara Jim kvar. Plötsligt ringer han och säger att han är i Frölunda för han åkt hem. Då hade han varit så full att han hade gått vilse och plötsligt var han vid Varbergs station. Där kastade han en glasflaska och då kom polisen och ville köra honom för han var för full. Men bilen var för full. Så han tog en cykel och försökte komma hem på en. Sen gick den sönder och då tog han taxi för 2000:-. sjukt men fan vad underbar godnatt historia!!

Det som återstod utav kvällen var inte mycket alltså. Jag och min sovkamrat sov iofs jävligt bra tills vi märkte att fan, klockan är 12 på morgonen och vi måste åka.










H&M

Fetaste sandalerna jag hittade idag på H&M, 50:-. Insane! Kornblå, min favorit. Kan bli snygga till det vita linnet och shorts. Eller en svart klänning. Ja, det blir bra!


Cant change your mind

Blue October – Congratulations

You lift me u-u-u-u-up.
Nu är jag kär på riktigt. Tänk att man kan söka så mycket tröst i en låt.



Hallå välkommen

Idag åkte jag in till stan direkt efter jobbet men en uns utav panik i halsen. Mina jeans är helt trasiga, jag trodde jag hade lagat dom så gick dom sönder på jobbet - kontoret. YES! Snacka om Walk of shame. Så där åker jag, arg som ett moln och har ett mål - svarta fucking byxor. Det blev lite mer än så. Och nu märkte jag att byxorna är för små. Fan.

Annars är jag glad, glad, glad. Himlans glad!! Det är mycket som är på ingång. Varberg till midsommar - vilket kommer bli världens vrakdundransfest! Sedan Peace and Love! Sedan fest hos Joanna, middag och Köpenhamn. Smögen SEN RHODOS! Whalallallaalal jubel

Vad ska man ha till midsommar då?


Vitt linne Monki // Klänning Monki // Glasögon Gina



Ring Indiska

Sjukaste sten-ringen H&M. Färgen är go som fan, svår att få på bild.

whhaaaa

Man1! Mest av allt skulle jag bara vilja dra nödbromsen nu. Sakta ner lite, tänk att va fan, det är redan Juni. Halva Juni har gått. Nej nej nej. Det mest negativa om mig: jag har svårt att leva i nuet, redan i vår hade jag ångestpanik över att sommaren "snart skulle vara över". And here I am.

Jag började jobba idag, på Astra! God, bara det känns som igår. Jag jobbar med Erica och Daniel. Daniel kom precis hem från USA igår eller förrgår så honom har vi allt förhört! Idag gjorde vi mest ingenting. Träffade alla, åt lunch, fixade accesser, fikade, pysslade, skrattade, sjöng och gjorde planscher!
Rebecca har kommit hem, hon åkte för ett år sedan..WHAT THE.. nae jag har svårt att fatta alltså. Snart bär det av till Borlänge för festival! EN GRYM JÄVLA FESTIVAL DETTA ÅRET!

Nepp, nu ska jag se om jag vågar se Black Swan all by my self. Hm, hur ska detta sluta?


Helst skulle jag vilja sitta på min alltan nu som jag gjorde varje dag förra veckan. Sitta i solen med en iskaffe. Och känna att skit samma om jag sitter här, tiden har ändå stannat så det gör ingenting om jag bara degar bort några dagar utav sommaren. Eller - jag behöver en pojkis som kan lugna ner maj.



Dojs

Hittade faktiskt mammas gamla gamla partyskor från när hon var runt 20-års åldern! Hon skrattade när jag höll upp dom och provade dom i extas, "herregud, ser du inte att jag har limmat klacken? Den trillade av när jag en partykväll sprang med min kompis till spårvagnen vid kungsport". Allting låter som nu, som om det skulle varit igår. Det är det jag älskar att prata med mamma om, hennes wild nights! Prova, man får fram en jävla massa :D

Dessa är iallafall riktigt gamla som hon köpte i USA när hon var ung. Dom är RIKTIGT goa att gå i och jag får låna dom om jag frågar :) Pörf!
Glajorna är faktiskt också jävligt gamla! Har skrivit om dom innan, tror dom är från min farmors tid :) wuw!


Frulle på kvällen? Går det?

Jag fattar inte hur dom orkar blogga så mycket! Kändisbloggarna, dom lägger upp ca fyra inlägg per dag för fan! Läskigt att dokumentera sitt liv sådär knivskarpt.

ANDRALÅNG var jag på också! DET var ballt, jävlar. Jag gillade sunkisfaktorn, nästan som att kliva in i en gränd med ton av cigarettrök som låg i luften, att konstant trampa på ölburkar eller annat skit, att akta sig för alla som satt vid sidan utav gatan och speciellt musiken och DJbåsen. Fan, jag har kommit på en grej som är ganska jobbig. Jag vill så gärna bli DJ med någon go brud! Så nedrans coolt! Att spela för att det är kul, spela på kompisars fester, spela på gatan, spela på sådana här tillställningar..ja ni vet. Någon som är på att pröjsa ett dj-bord?

Pratar precis med Mads från Denmark. Han frågar om han kan komma till Sverige ikväll och festa med mig. Vad fan svarar man på en sån oseriös fråga? Haha. Ja ja någon som lyckas iallafall, han säger att han skaffat lägenhet och slipper armén nu. Synd, armén som är så coolt.

Peace

min far är ganska go förresten, given förebild


Det rullar

Vad många det är som lägger ner sina bloggar nu helt plötsligt. Och det roliga är att många skriver ett hejdundrans inlägg för det! Ett A4 långt hejdå-inlägg om hur bra tiden har varit och hur kul dom har haft. Jag vet inte, men är inte det att ta i? Hejdå fina internetsida.

För mig rullar det galant, sommaren är hääär! Jag och Joanna planerar tält till Peace and Love och vår fest i sommar (WOHO), även seglarveckan v. 27 på SMÖGEN CAMPING, Växsjö, Lysekil och annat kul :)

Långhelgen har varit helt underbar! Det var superskönt att komma hem från Danmark och sedan vara ledig ÄNNU MER! Taste on that! Jag träffade Kajsa, fina Kajsa, från Växsjö! Det var cp kul! Herregud vad har jag gjort mer..massor som inte orkar dras upp.



Get a haircut man

Jag funderar på att klippa mig. Vill ha kortare och tjockare. Trött på mitt slitna! Undrade just om vi har någon vettig sax..

Jävlar vad jag saknar Köpenhamn. Redan! Alla danskar jag träffat har sagt "STANNA TILL ONSDAG!" Det är tydligen någon street party, alltså fest i fyra nätter på hela Ströget. Antagligen kommer hela Köpenhamn vara där. Pratade precis med Mads. Han sa att han snart ska ut och ta en pizza och sen börja bärsa. AAH.
Det bästa minnet var ändå när jag och ca 20 pers kommer till Billy boozer på Ströget. Klockan är runt 2 och dom ska stänga om en kvart. Så kommer vi stormande och ber dom att vi får festa den sista kvarten. Jag och några mer var där innan så dom känner igen oss. Den biffiga vakten såg helt snurrig ut och försökte förklara "Men jag vet inte ens om alla ni är 18, då får ni inte dricka!" Sedan säger han "Ni kommer in om ni gissar min vikt." Och alla börjar gissa hit och dit, sen skriker Anton "100 PROCENT MUSCLES!". vakten lyser allvarligt talat och och släpper in alla! Jag har aldrig dansat mig så svettig under en kvart. Efter ett tag dansade nästan hela stället!!

Nej nu ska jag klippa hår. Jag saknar håriga, mjuka kånkel-alex.


Study hard but party harder

Ett citat som jag minns att jag såg genom hinnan som låg över mina ögon på en bar i Köpenhamn, "Study hard, party harder". Det var en sjukt ball pub, en del goa danskar. Herrgud för att göra en lång historia kort; jag kom hem med ett par andra converse än dom jag åkte dit med, vi fick hem fina troféer, vi har blivit utslängda hela bunten, vi har betalat böter, hotellet har hatat oss, vi har halvt brottat ner en gatumusikant, vi har dansat med en gatumusikant, vi har mått dåligt, vi har mått bra, vi har ätit pizza - vi har lagt pizzor..vi har skämt ut oss.

Den här resan ska jag försöka minnas så mycket jag kan!! Jag orkar inte dra upp alla sjuka grejer vi har gjort. Men måndagen var en utav mina bästa och värsta nätter..det var bra, JÄTTEBRA, på wall street!!! (L) men sen när jag märker att alla har blivit utslängda får jag säga hejdå till goa Mads och gänget och lösa detta. Tur att elin och martin va ute och chillade. Det bästa med att vara ca 60 pers, alla är ute och festar, är att man kan komma vilse. Då var det bara att gå till Ströget så hittar man något gäng.



RSS 2.0