mer än lyckad dag!



partysugen Julia! får ser vad som händer till helgen, hoppas inte att nollningen tar all min tid :o även fast det är grymt kul vill man hinna med annat. har faktiskt inte träffat niklas på länge nu. och då menar jag länge!

måste bara berätta lite om kuddkriget på götaplatsen innan jag kryper ner
haha jaoo, det var lyckat! vi kom dit, fick börja med att få utskällning och anklagelser av 3orna, vi var tydligen värdelösa, dumma i huvudet och alla hatade oss nollor, haha herregud. kuddkriget var lätt värt! okej,  kändes det inte så gött, det var dun överallt runt Poseidon. menar det. överallt. fick fan in dun i näsan och ögonen, HAHA! det regnade ju lite också :/ eller det låg i luften liksom. just då ville man bara gå till något fik och mysa med filt. men nej nej, jag och ida gick loss riktigt ordentligt! vi kastade oss in i kuddkriget och .. jaa vi gjorde så gott vi kunde helt enkelt, som tyvärr inte var tillräckligt utan att vi någon sekund efter fick gå ut ur kriget igen. efter det lekte dom med chokladmunkar, de omogna 3orna, haha! och dom säger att vi är värdelösa, så står dom där och kastar munkar hit och dit. efter det badade många i Poseidon. jag, tilda och elin hann bada halvt, innan alla skulle bort där ifrån.

en väldigt väldigt lyckad dag måste jag säga, och allt tack vare 3orna! tack tack tack :) kan ju säga att dom kan vara små stickor i röven, hela bunten. men det dom gör är ju roligt, skrattade rejält mycket! bättre kan det nog inte bli.
nu är min näsa trött på mig, den vill vila. är som sagt sjuk, är faktiskt värd sömn.
åh åh åh, köpte en halsduk på Cubus idag också. det kallar jag impuls! haffade åt mig den 6 minuter innan bussen gick. tänk att jag hann :)
puss!

rösten sviker mig

jahopp, hejsan på er.
kom hem från skolan för en timme sen ungefär, ska snart till götaplatsen där det är kuddkrig för alla nollor. det dummaste jag har hört, men kommer nog bli rätt kul ändå! imorgon blir det såpabrottningen, får bara kolla hur det blir med min piercing ;o äsh, det löser saj.
för övrig är jag hur sjuk som helst! eller aa, hur förkyld som helst. näsan rinner och jag har knappt någon röst. utöver det mår jag kanon!
min systers hamster har precis dött, så stämningen är inte på topp här hemma nu alltså. gumman, du är för söt! man försöker trösta så gott det går med att den nu ist har det gött i hamsterhimlen. att den är burlös och träffar sina kompisar :) minns hur jävligt det var när min fågel flög in i mitt fönster och dog. (oj shit, jag har drömt att jag skrev sådär, creepy) men iallafall, det var första fågeln. mina andra två som jag hade släppte någon ut, när jag hade dom i en meeega bur på baksidan. eller nej, jag tror jag glömde stänga. hahahaha nu är det rätt kul, men det är fucking idiotiskt, så dåligt gjort så det är pinsamt.

nu ska jag börja leta efter en kudde, haha! funderar på att åka in en timma innan och köpa en halsduk också :) puss!

all you need is love

en fin låt till alla kära där ute;

http://open.spotify.com/track/05QexnOtWVMoVfIM0SoHrh

en liten godnattsång :) puss!


C-vitaminer i överflöd

oh herregud, jag är sjuk :( buhuu. sitter här med mitt te och vecko Revyn och bara tycker synd om mig själv. brr fryser gör jag också, vart är mina tofflor när man behöver dom? har ätit tre appelsiner och druckigt önodigt många koppar te för att få bort halsontet. vill inte :(

imorse såg jag och anna klar på paradise hotel! hur fan kunde Diana och Nick vinna? löjligt, Karina skulle ju vunnit. men söta är dom allt, nick och diana :)

nu ska jag kolla på kläder till imon och packa ihop alla böcker. nollningen börjar imon! tjohoo :D

godnatt :)


make up = art

lösögonfransar, eller smink över huvud taget, kan verkligen gå hur långt som helst! men jag gillar det, det är så häftigt att det inte finns några gränser. ibland ångrar jag att jag inte valde något make-up gymnasie, det är fan drömmen!






godmorgon!

godmorgon på er :)
vaknade för en stund sen, anna är nere på coop och köper frukost. är faktiskt pretty hungrig..
sov som en stock inatt, somnade tydligen mitt i ett paradise hotel avsnitt, iinte bra alltså!
idag ska jag göra klart engelskan :< har världens tråkigaste läxa ;o

nu kommer nog anna..ska göra mackor och se på ph! take care :)

nu kommer john blund - orkar inte med honom.

nu så, nu har jag till och med gjort ny musikspelare (y) creds till lilla Julia. ett tack till anna också, som bidrog med en låt :) eller två kanske. tycker alla ska lyssna på första låten, bara för att den är såå grym!

jahuppsis. vi har precis bakat. försöker verkligen lära mig säga chokladbollar istället för negerbollar, men det går liksom inte in. har alltid sagt det.
men nog om det, snart ska vi nog sussa. kanske blir lite paradise hotel innan, måste ju se the graaand finaaale! vettefan vem som vinner detta alltså, det återstår att se.

aj min hals. får ont i den när jag är trött. nu kommer anna och .. fiser mig rätt ansiktet. usch




ha det gött!

jag, anna, joanna & claudia dansar

nu vart den klar. håller kvar vid rosa, det är faktiskt fint!

tänkte visa er en film där jag, joanna, anna och claudia dansar för hela förra skolan, en "uppgift" i gympan.  haha kolla på oss alltså! och ni ska bara veta hur mycket vi schleet för att få ihop dansen och musiken. la verkligen ner soul and heart. kolla själva;

http://www.youtube.com/watch?v=c3CWTnq0urg 

här sitter en stolt Julia, jag gillar den! haha kolla kolla kolla :)

(det funkade inte att lägga upp youtubeklipp, helt wicked)

...

nu håller jag äntligen på med designen! snart klar :)

whaaaaaa!

akons nya låt; 
http://open.spotify.com/track/28O4PwkH8bzARStxeL4pxL 

HELT KÄR (L) kommer bli nya partylåten. hahaha kan redan moves till den.

damn, who's a sexy bitch. a sexy bitch.
damn, who's a sexy bitch. damn girl!

ett måste till alla partypeople där ute! :D


hemma hos annutt.


saturday night!

oj oj, fick precis höra av anna att jag hade lite smått dålig uppdatering nu va. shame on you Julia. nej men nu när skolan dragit igång har jag totaly fullt upp. det är den bittra sanningen.

sitter just nu hemma hos anna, också kallad snuttegull :) vi har la inga planer för kvällen, hon har ff här och jag kånka med mig lite cider, så det blir nog bra. hon och jag, hur tråkigt vi än har blir det alltid kul.

jahopp, langar upp lite nytagna bilder. har på mig min fina tröja från Zara. vi trivs verkligen ihop, den är så fin!


kaos.

håller på att göra om bloggen, helt kaooos. men aa, nu får den vara ful ikväll för jag ska till gymmet nu och hinner inte fixa någon snygg header. men kanske ikväll, om jag inte måste plugga.

jaaao

tjo tjo!
hade våran första mattelektion idag :| blööö. MVG i våran förra skolan är typ som G- här, skojar inte.
Idag käkade olivia, elin, tilda, olivia, madde och jag mexikanskt, hur gott som helst! igår vart det Thai med olivia, minst lika gott! är nöjd med matkortet iaf, men får fan hålla in lite på det onyttiga ;o imorgon får det bli salladsbar eller något.
som sagt, så blir skolan bara bättre och bättre! älskar det, matten är inte lika rolig dock :( men ska se om det finns någon extralektion man kan gå på, iaf tar jag den också.

ska till gymmet med anna om en halvtimma, liiite stressad faktiskt. men orkar inte riktigt packa väskan än. funderar på att byta header. ska se hur det ser ut, puss.

onsdagskväll

kom precis in från en promenix med hunden. funderar på att pilla lite med layouten, den ska vara blå. antagligen. om inte svart :) äsh, vi får se! ska hinna skriva ut en grej till skolan imon också, får inte glömma att skriva ut en extra till Ronja i min klass! sen ska jag tvätta piercingen också. puuh, orkar inte.

3e dagen och Julia kommer försent. suck

haha en annan grej, idag var 3e dagen på gymnasiet och jag lyckas komma försent! träffade lenne lille på tåget, han skulle till ytc. hahahaha skönt att börja dagen med att skratta iaf! men aa, kom försent som sagt, jävla tåg! första dagen enligt schemat idag btw! faktiskt sjukt kul, har verkligen längtat efter att få plugga och riva igång hjärnan lite. det här kommer bli så jävla bra dessa 3 åren, är verkligen glad att det är så bra kvalité på skolan, kommer lära mig massor! och det är jag glad för. ser fram emot det.

om jag inte har sagt det, jag älskar min skola och jag älskar min klass.
just nu är jag lycklig ända ut till tårna. jag har min kompis på magen, känner mig nöjd med gymnasiet och har fortfarande Joanna och Anna nära. life is smiling!

zara got it all




efter skolan stannade jag kvar inne i stan och kikade på lite nytt. det blev såklart Zara! checkade lite nyheter och även en kort jacka som jag har tittat på, men vettefan om det riktigt är värt att köpa den. köpte den här sötisen, ett riktigt tips to you all, 249:- och ursnygg! :) finns även i blått och beige. blev rosa för min del, tänkte till en kort skinnjacka och stor halsduk :) skinnjacka är nästa köp! snälla snälla, om någon har något tips om vart man kan köpa korta skinnjackor, hör gärna av er på något sätt. har tittat runt lite, den finaste jag hittade fanns på Raglady, men kostade 1999:-.. det är lite för mycket för en skinnjacka nu känner jag, har inte riktigt pengarna till det. men pleeeease, om ni vet någonstans där dom har fina.

blingblingstuff

har fått några frågor om bilder lite här och var på msn om piercingen, så schlänger la upp en liten söt här då :) blev riktigt nöjd, längtar tills man får byta till ett "riktigt" smycke! då blir det fett snyggt :)



men oj oj, det gjorde ont alltså :/ för det första var jag så sjukt jävla nervös, så min plan funkade inte riktigt (att ligga och tänka på Grekland och hur gött det var där) det enda jag kunde tänka på då var "snart gör det ont. snart gör det ont." och det är det värsta som finns, att veta att snart gör det ont! men det gick ju bra, tycker den är lite skev, men det är nog bara jag som tycker det. mamma eller anna tyckte det iallafall inte (y)

känslan då.
det var plågande som fan! haha jag frågade innan "GÖR DU DET SNABBT?" han svarade "jaa, det går väldigt snabbt". men jag tyckte att det kändes som om han verkligen segade sig igenom. men det var nog bara jag. jaa, vad finns det att säga? det kändes så som det borde kännas att få en ganska kraftig nål genom naveln, inget annat. brännande smärta mer. men sen poff så gick det över! kände knappt någonting sedan :) det känns faktiskt riktigt bra, kan sitta vanligt och kunde faktiskt sova på magen! så det läker nog snabbt :) ni som funderar på det, gör det! klart värt smärtan, det fyller liksom ut magen.

på tal om ingenting, SER FRAM EMOT NOLLNINGEN SOM BÖRJAR NÄSTA VECKA!

piercing!

okej, nu börjar nerverna komma fram. jag ska pierca mig om cirkus 3 timmar, inte kul! okej jo, det är visst kul. men aa, ni förstår, jag har gått och oroat mig hela dagen.
andra dagen i skolan var ännu bättre än första! nu börjar man lära känna mer folk och man märker hur fucking kul detta kommer bli! jag gillar verkligen våran klass :) jag, olivia, jenny och ronja gick och anmälde oss till nollningen som börjar nästa vecka. man ska vara med på minst 2 st morgongympapass, vara utklädd till greker, vara med på såpabrottning och göra massa sjuka saker. kommer bli fett nice, men kom på att om jag piercar mig nu, kommer jag antagligen inte kunna vara med på vissa saker :/ skit samma, det kommer bli fett kul! hahahaha vi kastade ägg ut genom 5e våningen idag, någon uppgift. vi skulle designa någonting bra som skulle "transportera" ner ett rått ägg på fortast tid, vara så snyggt som möjligt och bevara ägget helt. jag var med jenny, hanna, olivia och tuffingen kent :) sjukt kul hade vi iaf, även fast vi krossa vårat ägg innan tävlingen började, HAHAHA! dör lite smått. fick våra skåp också, fick ett där uppe, yaay! någon som antecknar?


shoooot, back to piercingen. kan inte fatta att det är sant, snart har jag ett hål genom magen. okej, föör brutalt, ett hål genom lite hud. okej, det lät inte mycket fräshare, hahaha. snart hänger ett fint smycke i min navel. mycket bättre :) ska snart åka in till gbg igen. är hos n just nu, ska nog träffa anna ikv. puss puss

It's not fair

hahaha Lilly Allens låt, Not Fair, är ju så jävla bra :D och klockren.

There's just one thing
That's getting in the way
When we go up to bed you're just no good
It's such a shame!
I look into your eyes
I want to get to know you
And then you make this noise
And it's apparent its all over

Its not fair
And i think you're really mean
I think you're really mean
I think you're really mean

Oh you're supposed to care
But you never make me scream
You never make me scream

Oh it's not fair
And it's really not ok
It's really not ok
It's really not ok

Oh you're supposed to care
But all you do is take
Yeah, all you do is take


haha;
http://open.spotify.com/track/1fhx19UODYbaB3o96g96I3

love it.

nej nu ska jag sova! fast jag egentligen inte vill :( buhuu. godnatt


sovdags

ska snart gå och lägga mig :) har precis fixat en ny header till bloggen! vet ännu inte om jag ska ha den, får finslipa lite. är faktiskt redigt trött nu, somnade förut vid 5, så jag kommer la säkert ligga och vrida och vända på mig några timmar innan jag somnar. denna natten var ju fail, haha kunde verkligen inte somna! låg och tänkte på allting, tänkte på allting som kunde hända första skoldagen, hahaha. jag vet, jag är löjlig.

iallafall så kan jag inte sluta titta på New Moon trailern, längtar sååå mycket tills den kommer ut i november!



pussgodnatt (L)

första dagen

helt underbar skola - Polhem! och min klass är faktiskt riktigt bra, TE1J :) tufft! haha jaa, vad finns det att säga? om man tar dagen från början, så blev jag hur jävla nervös som helst när jag började närva mig skolan! haha det var som om jag hade sparat ihop all min nervositet och sen PANG så ville jag bara vända (a) hihi. men det gick ju bra, träffade en tjej som jag stod och pratade med innan vi gick in, men hon gick tydligen i samhäll :/  orkar verkligen inte skriva om hur det var och allt sådant, men sen fick vi information och shit.
ett plus med Polhem är att man får ett matkort laddat med ca. 3000:-. då får man äta på 23 olika resturanger i gbg. det gillar vi verkligen, bättre än någon svettig bamba. Subway ingår, då blev ju en glad iallafall (a) haha!

efter skolan fick jag äntligen träffa min ögonsten. har inte träffat Joanna på looong time! <3 satt vid bryggan och pratade om skolan. sedan visade hon mig vart piercingstudion låg :) för imon smäller det! tjohoo
hmm sen ska jag nog träffa anna, I think.
puss

nervös? nej faktiskt inte. förväntansfull? .. JAA!

okej, det där med att få in dygnsrytmen gick ju åt helvete. och att gå och lägga sig vid 10-tiden dagen innan första skoldagen gick också åt helvete. men jaja, nu är klockan halv 11, det är faktiskt bara en halvtimma. är faktiskt rätt säker på att jag kommer upp imon, det är ju faktiskt första dagen. jag har fått en fin liten lapp av bror min om vad och hur jag ska åka imon. ska ta tåget 08:58, sen buss 16 från Nordstan. eller varför står det 16 där? är det bussen.. :s jo men det är det nog! skit samma, sen ska jag gå av vid lindholmen :) lätt som en plätt! hoppas man träffar Joanna, ska smsa när jag slutar så får vi se hur det ligger till.

min nervositet är faktiskt förvånansvärt kontrollerad! trodde det skulle vara en lite större deal, att börja gymnasiet. men just nu känner jag typ .. ingenting. känns som en helt vanlig dag imon. hoppas gymnasiet är precis som jag har tänkt mig! ska iallafall bli kul med nytt folk. det är det jag ser fram emot. hahaha jag tycker fortfarande det är kul att du går i samma klass som europe-killen, anna (y)

idag var jag på middag uppe i ljungskile. fira mormors födelsedag :) grattis på dig, vackra människa <3 att träffa paulina och louise är ju aldrig fel heller :)
men nu ska jag sova, ska bara gurgla klart fluxen och sen krypa ner :) sov sutt people!

godnatt låten;
http://open.spotify.com/track/7qrIB7Jq99RJcU4XWTtEn6

svenska cupen :)


filip hoppar!


1337, troor jag


17+


vurpa ;/


jump around!


vafan wille? :/ alltid sån otur!


lill g:son, haha! :)






mästerfotograf, I can tell!






lillen laddar förfullt!
orkar verkligen inte lägga upp alla bilder, de flesta blev dåliga, det var innan jag hittade sportinställningen, hoho (a)

svenska cupen i kungsbacka, som sagt. alltid hur kul som helst att få träffa alla från svergie. känner mig jävligt sugen på att göra en comeback, även fast jag vet att det är lättare sagt än gjort, men ska faktiskt försöka ta tag i det och komma igång :D blev så jävla sugen efter idag. herregud, vad är det med mig egentligen? jag har ju kvar cykeln, hjälmen och allting. vart kommer allt tvek ifrån? ;o

skola på måndag :|



mitt ämnesblock, yaaay.
känner att kreativiteten flöödar ;)

kba





oh shit, I'm blue :|

stackars lilla barn..

haha kom och tänka på en sak.
igår när vi var inne på nrj, såg vi ett stackars fjortisgäng gå av tåget. en av dom hade fått plats med allting i bh:n. först och främst hade hon kortat banden så jäävla mycket att spännet där bak satt uppe i nacken på henne och där fram ploppade nästan brösten ut. men iallafall hade hon tryckt ner ciggpaket, nycklar, mobil och läppglans i sin lilla a-kupa. HAHAHA fyfan, det var nog det fulaste jag har sett, ville fan ge henne pengar så hon kunde köpa sig en väska, stackarn lilla barn. dagens ungdomar, lite sorgligt faktiskt.

nu ska jag och jonathan ner till bmx banan och kolla på tävling :) grymt laddad, hoppas på noll vurpor!

en helt vanlig dag på obs .. coop.

jaha, jag och anna filmade en del när vi gick ner till coop. blev 21 filmer, haha hur orkar man? i brist på annat..










en helg kvar tills nästa paradise hotel :<



Nick, Nick och .. hmm, Nick. och Gleager. love them.

en hel helg kvar till Paradise Hotel :( buhuu, hur ska vi överleva Markus? haha!
LEVI SKA UT. Han passar inte in. och Diana och Nick ska säga hur dom känner för varandra.
finns massor att säga, tur att jag har mina pd-kompisar, anna och markus! haha

nrj in thaa park

oj. tror faktiskt anna har somnat. undra om man ska peta lite på henne och se om hon lever?
nej. inte värt. hon sussar så sutt :)

som sagt, så åkte vi in till Nrj in the park ikväll. jag kände att fan efter förra året så måste jag göra om det! blev så jävla misslyckat förra året, haha! när jag och joanna kom in, så gick vi verkligen mot strömmen. alla var påväg ut. så ja, vi kom precis när allt var slut. jättelyckat, bra där! men aa, såklart händer samma sak igen. vi gick till burger king och köpte vatten, sen skulle vi vid halv 9 kanske, gå bort till scenen och kolla när Dead By April spelade. men aa, när vi kom dit så hör vi massa runt oss ba "ååh, vart stod du då? nära eller? jaa det är slut nu, men det var skitfräckt!" HAHAHAHA. skrattretande.
då åkte vi faktiskt hem, var bara massa F&P13-14 som sprang runt med sina toffsar runt benen.
åkte till coop och köpte köttfärspaj till mig och knäckebröd till anna, gott gott. haha



nu ligger vi här, en sover och en annan sitter och bloggar. lyssnar på sångfågeln Kurt Nilsen som sjunger sjukt bra.
vill verkligen verkligen börja skolan nu! min tur på måndag :D nytt folk, ny miljö. kommer bli perfekt, om inte, får man göra det perfekt!

flyttat fram piercingstiden :|

men shit :|  jag ska pierca mig nu på tisdag ist för 12e ;o jävligt nervös faktiskt. men kommer bli fett nice, försöker bara tänka på hur snyggt det kommer vara efter. försöker att undvika att tänka på smärtan ;/  uuuuuiii.
har precis varit på nrj in the park. skriver lite om det sen (: sitter här med anna och skrattar.

all I wanna say..



ska först fixa mat, sen ut med den här lilla tjockisen :) fick jättefina bilder på henne igår i kvällssolen! underbart väder alltså. nu kommer anna. nrj in the park ikv förresten!
hejs :)

Mrs. Change

känner mig rätt sugen på att ändra layouten .. moahahaha.
hade tänkt att ha två spalter. men isf blir det ikv. inte nu.

puss

skolstart

nu har jag allt till skolan, wuuhuuu. åkte till Wettergrens där vid Sisjön och köpte på mig allt som kommer behövas. egentligen är det ett ställe för företagare och shit, men never mind, dom hade allt från jord till himmel. haha okej överdrivet, men dom hade det flesta :) ni som inte köpt än, åk dit.



damn, nu behöver jag bara en fet jävla väska. oups

ska ut och pressa lite. kanske slänga en tanke på alla stackare som redan har börjat (h) sen tror jag det blir gymmet och lite annat. ska ringa piercingstudion och skjuta fram piercingstiden en vecka. vad mer? jo! jonathan ska nog köra brumbrumcross idag, tänkte faktiskt hänga med :)

oolalaa

efter tandläkaren la jag mig för att sola. övervägde att gå upp och lägga mig på taket och sola. för det första är ju ingen hemma vid den tiden, alla jobbar eller går i skolan. så ingen skulle kunna se mig och stämpla mig som idiot. för det andra, jag testade och det var verkligen hur gutt som helst. varmt som fan mot den svarta ytan. men det var buckligt och inte så bekvämt.


nolifer som tar kort på en blomma. men efter en liten redigering vart den rätt fin :)




Say whatever you have to say,
I'll stand by you.

And take whatever you have to take,
You know I love you.

And sing whatever you have to sing,
To get it out.

Still I need your sway,
Cause you always pay for it.
And I and I need your soul,
Cause you're always soulful.
And I and I need your heart,
Cause you're always in the right places.


I'M IN LOVE, FOR REAL.
http://open.spotify.com/track/7ckj2v2hDNX50zOoLBHXHJ

tandläkaren 10:30

har faktiskt en liten historia.
jag gillade inte att gå till tandäkaren när jag var liten. kommer inte ihåg vad det var med dom som fick mig att tycka som jag gjorde, om det var den äckliga, svidande spriten dom hade på fingrarna. hmm, någonting var det. man fick ju klistermärken. hallååå?! man borde älska stället.
iallafall, så minns jag en gång när jag var där. jag var la 6 år, 7 kanske. var där med mamma minns jag, haha. när jag satt där då, så bara det slank ur mig. sa något liknande;
"jag har verkligen aldrig tyckt om tandläkare. jag hatar tandläkare, jag hatar dom. hur kan du jobba här?"
jag syftade faktiskt på stället, inte på tandläkareNNN. utan "att gå till tandläkaren", aa you got it.
vill bara be så hemskt mycket om ursäkt till han/hon jag sa så till, menade inget illa.

som ni förstår, så var jag hos tandishläkaren idag. sa inget elakt iallafall :) haha. dom pillade lite med "grillzen", som Brazee sa, HAHAHA! hon tryckte även upp grön gegga i käften på mig. handen på hjärtat, det äckligaste jag gjort i hela mitt liv! att på den där geggan i gommen. yyysh. nästa gång blir det tråd i gommen. fuck. blö. nej. vill inte. kommer typ läzzzpa.



valde kläder med omsorg må jag säga, haha. i brist på annat, kan man ju ägna lite extra tid i garderoben. vi gillar't!
ska jag ens säga vart allt kommer ifrån? orkar någon lyssna? en snabbis;
grå tröja Gina Tricot
leggins BikBok
långt linne H&M
sjal H&M
väska Accent
armband Blend
glasögon forever21

okej .. ingen snabbis där inte. sorry

chai latte nr 2 = fail.

sitter här och lägger in bilder, gjorde precis chai latte igen. denna gången till min syster också. men shooot vad den vart stark! tror jag tog för mycket ingefära i. ska hälla i mer mjölk, det behövs. det verkligen brrrännen i halsen av kryddorna, hööhöö.

soon kommer bilder från my day :)

lika som bär?



Zac vs Jesse McCartney
uuuutruligt lika, helt utruuuligt, måste jag säga! bara några slingor i Zacs hår, så skulle det vara på pricken.
lika söta båda två. Jesse har minst lika finslipad änglaröst som Zac!



men jaaaaaa lilla gubben, du är snygg. och 17 (a) hehe.
ser fram emot New Moon, kommer bli en del Jacob där, vi gillart'.

chai latte por la noche



gjorde en chai latte till mig, as gutt nu på kvällen. plockade fram mina tofflor och myste med syrran. inte fel alltså :)
bara en halvtimma kvar tills Paradise Hotel börjar nu! ska nog krypa ner snart, bara tvätta bort smink och lite grejer innan. ååh Diana och Nick är så sjukt söta, någon kväll nöter vi alla avsnitt, eller vad säger du nöffanna? :)
Kollar runt på lite bilder på Kirsten Stewart. hon kan ju verkligen känna sig lyckligt lottad, får spendera en jävla massa tid med världens snyggaste guys; Robert Pattinson och Taylor Lautner. men shit, haha anna visade en bild på hennes nya frisyr. ser ut som en riktigt lodis, skulle inte förvåna mig om en råtta tittade ut från hennes hår nu alltså. och i ett klipp i Twilight ser hon ut som en mus.

droool





I'm in heaven, haha. inte riktigt, men nästan. Zac är ju helt sjukt het, vill bara squeeza honom!
men Pattinson är ju fan lovely. puss puss puss på honom! Julia Pattinson, hmm jo jag gillar det. hahaha okej skämt,


datura by Jonathan

fick precis texten till låten som min bror har skrivit, sjukt fint J (L) du är verkligen duktig. hoppas jag får höra dig spela till också (a)

 en vers;
I used to think about you this time of year
The sight of heady people
Standing tall as the king lear
Boring depression, you might say
To me a glint of an Angel's trumpet way



(L)

FÖRSTA RESERV PÅ POLHEM!

just nu är jag så fucking glad!
jag har hoppat upp till första reserv på Teknikprogrammet, Industriell Design på Polhemgymnasiet! iiiiiih. hoppas verkligen någon mer hoppar av, så kommer jag in. annars blir det Samhäll Ekonomi på Mikael Elias, även det ute på Lindholmen. men får se, vill verkligen börja på Polhem! Industriell design är verkligen jag. får se får se.

som sagt, så har jag fått alla bilder från varberg. när jag kollar igenom kan jag inte sluta le, haha det var verkligen bra alltså! funderar på att lägga ut en del imon, om jag orkar, det är en del.

ska sova nu iallafall, måste börja få in dygnsrytmen nu. annars kommer jag aldrig orka gå upp kl. 06:30 när skolan börjar den 24e :| så ska försöka gå upp och gå och lägga mig lite tidigare.

goodbye for now



oj gud, när var det jag var blond? 7an, 2006-7 då alltså. vad tänkte jag med?!



försökte få bort det ljusa. åt helvete alltså.



fy fan vad schletet det var ett tag, men det gick fort över.



här var jag iaf jävligt nöjd med håret, men idiot som man är färgar man mörkt ..



riktigt mörkt, om inte svart.



blektes lite, yaay.



lät luggen växa ut

¨

sen pang, mörkt igen



och aa, nu typ. brunt, nu ska jag fan inte färga på ett tag. inte värt ;)


forgotten sweeties


aldrig använt mina schnyggisar från forever21.com. vet inte riktigt varför, dom är för spetsiga. gillar bågarna grovt.

shopping popping







sjal.


videos från gbgkalset!


brr


ååh längtar faktiskt tills det blir lite kallare och man får ha på sig vantar, mössa och stor halsduk.
denna vintern/hösten hade jag tänkt att köpa en del halsdukar, så att man har att välja på.

come to mama





rix fm festivalen

idag åkte jag och babban in till rix fm på kungsportsplatsen :) riktigt kul hade vi, haha!

okej, jag håller faktiskt med alla dessa stackars F13 tjejerna som står och skriker sönder sina stämband om en grej. Danny, Mattias och Erik är verkligen ögonuppfångare. snygg stil/frisyr, bara för hothothot och verkar ha en go personlighet. men gillar inte riktigt deras musik direkt, haha. men är man troget fan så är man, I was there! nästan längst fram för att få en glimt av hetnosarna.









let the eyes speak



gillar mina ögon på den här bilden, har faktiskt inte rört dom i ps, honestly.

men va?



okej, glitzy har gått för långt.

inget annat än MÄKTIGT!

kom precis hem från min och annas nattpromenix. åh jävlar, nu är mina trötta ögon så tuuunga! ser knappt vad jag skriver. smsade och sa att nicke skulle komma ut, det gjorde han. alltid gos att träffa honom <3 sen när vi skulle hem gick a&jag och dansade och sjöng pga trötthet.

europe ikv var inget annat än MÄKTIGT.
så sjukt lyckat, jag älskar mitt gbg! (L) hur mycket folk som helst inne i stan, aldrig fel ju :) när vi kom till avenyn fastnade vi vid en gatu-underhållare..kan man säga så? men aa, hon var från Australien och huuur jävla rolig som helst! haha garv. och snälla som vi är, och snåla som vi inte är, så fick hon cash av oss, för att hon var så jävla rolig! eeh, okej nu låter det som om det bara var jag och anna som typ gick fram som värsta mongorn och lämnade pengar utan anledning, men alla gjorde det, så aa man följer ju strömmen så att säga ;D haha! sen gled vi vidare. var runt avenyn hela kvällen, damn jävla gos. lyssnade lite på Petter när han spelade, fräckt att se honom faktiskt :D ja jag lever för det här parmanent (8).. något sånt :) sen var det dags för europe! vi fick fetasteplatserna.com! typ längst fram till vänster, precis vid tv:n. eller okej, det började bra, alla låtar från början till mitten hade vi bra med plats runt oss, inte alls trångt liksom. men sen vid Rock The Night kom det tre långa jävla killar som ställde sig mitt framför lilla anna&mig. sen typ fem fulla killar+en tjej. så ja, vid slutet (den bästa delen) såg jävligt korta jag ingenting :) men äh, waaaajn, det var perfekt! bara att jag stod på tå under hela konserten. worth it!

kvällens bästa;
1. superstitious! (L)
2. trummisen (L)
3. rock the night och såklart, the final countdown! (grymma singstarskills på den ja)
4. subway, ohyes

kvällens sämsta;
1. blev jävligt ledsen när jag såg att pudelfrisyren var borta och västarna+stuprören inte fanns kvar :(
2. stå på tå alldeles för länge (n)
3. mina pengar är slut
4. än en gång, hade förväntat mig pudelfrisyr :'o



nu är jag trött. sussa sött :) <3

vad fan ska man ha på sig?


europe ikv!

jaha, nu sitter jag här och lyssnar på några europe låtar, mest för att jag har glömt vilka låtar dom har gjort, men också för att vi ska dit ikv! yaay :D <3 jag och anna, detta kommer bli skoj :)
lätt bästa dom har gjort;
http://open.spotify.com/track/7JtT0SxUWKkbjWXodWhyHH
kom precis hem från nicke, eller som jag sa, nicke-nyfiken :$

ska börja göra mig i ordning, ska åka vid 6. haha gillade ni videon som jag la upp i morse :D I freaking love it.



sötnos :)

morgonhumor

som sagt, så sov anna här igårkväll. hahahaha hittade massa sjuka filmer på youtube, men detta var nog favoriten.



HAHAHAHAHA sötkille.se

igårkväll chillade vi mest, åkte till barnsjön och hälsade på tobbe och c:o. dampmax var där, mindre trevligt, haha!
anna tappade sina vantar sen när vi skulle åka .. haha suck. på natten fick vi värsta snilleblixten och ville beställa pizza. frågade alex och linus om det var öppet, det var det tydligen inte :( buhuu. så vi kollade på The Hills all night long, tills vi somnade.
nu ska vi äta frukost, hoppas anna fixar frukost på sängen till mig!

MICHAEL♥JACKSON

varför har man aldrig lyssnat på honon innan? :| nu är jag helt såld. black or white är så jävla bra. tycker faktiskt lite synd om anna, kommer spela honom all night long, men tror du överlever :) hade en soft morgon, hittade massor av kläder som jag inte sett på år. städade upp i rummet och fixade lite i gaderoben. åkte till mölndal till sabina och hämtade mitt usb, så nu har jag äntligen alla varbergbilder! haha känns helt onödigt nu. bestämde att vi skulle ses snart :)

ett måste med michael j.;
http://open.spotify.com/track/5YAY2D4s3o0QNOpFwEsynX





köpt i grekland.


snart kommer anna :) kanske blir tacokväll eller något sådant mys, weii.


miss you like crazy♥

akon - hold my hand, godnattlåten ikv :)
hold my hand, baby I'll promise that I'll do all I can. things will get better if you just hold my hand. nothing can come between us if you just hold my hand.

pömmsig som attan nu alltså. mina ööögon! dom svider. ser att min hund ligger i min säng och tror att hon ska få sova där, tyvärr lilla gumman det får du faktiskt inte mer.




sleep tight fuckers ♥

älskling, vi ska alla en gång dö

nämen cho bree!
jaha, som sagt så började dagen med gymmet med oskar och en as snäll kille som heter coffe. det enda jag hade i huvudet de första minuterna var "Julia. vad faan gör du? du kan inte gymma med göteborgs största biffar." hahaha och så var det också, dom höjde vikterna flera steg, när det var min tur, sänktes det *host* flera steg. hehe (a) men jaja ska inte tjöta mycket om det, bra början på dagen, orkade knappt lyfta min mobil sen, allvarligt. mina armar fanns typ inte :o i alla fall, här är oskar :) schlänger upp en bildish på honom bara för att han är min världens snällaste..utanför gymmet då ;)



vid 7, halv 8 åkte jag och anna in till stan för att gå på GÖTEBORGSKALASET. helt sjukt lyckat, vi gör det alltid till något bra, vad det än är, så har vi alltid kul liksom! på stationen satt henke och sötplutten niklas :) patrik var också där! sjukt kul att träffa dig igen going! där inne var det grym stämning, bra med folk och det var varmt och gött i luften. vi strosade runt lite, tills vi träffade oskar och dom vid Poseidon :D HAHAHA oskar alltså!
jag; "eeh, vart fan är ni nu då?"
han; "jadu, vi är vid .. vänta *skriker* VART FAN ÄR VI? .. iallafall, vi är vid en staty som håller i en fisk och visar kuken."
jag; "hahaha, Poseidon heter han ja."
klockren är du! (L) träffade även coffe från gymmet och han andra som var med, med ljust hår, vad hette han? skit samma, han iallafall :) Julia Höglund träffade vi också faktiskt, och Dolge och c:o. orkar inte skriva vad som hände, men det hände massor. hahahaha *host* "måste bara säga en sak, du är så sjuukt jävla snygg!" hahaha nej nej nej.
men shit, nu lyssnar jag på en låt där U2 sjunger på spanska? sämst.se.
men jaja, efter att vi stött på dave, henke, tobbe, kn, max och .. hmm har jag missta någon? tror inte det. efter det kirrade jag och anna Subway. damn gott! har aldrig ätit det, så jag var typ största amatören där inne, hela mackan trillade typ ihop. kul? nej, faktiskt inte.

sen hände det inte så mycket mer va? vi åkte hem, såg sweetie när vi åkte buss, vinkade in honom och hänge sedan med honom till henkaaa :)


alltid spännande att välja kläder, detta valde jag mellan idag.

men det blev detta!


S U B W A Y.



alla har sin dröm. du är min.

okaaaaaj. stress! idag igen. jag och anna ska kirra kulturkalaset och massa roligheter, haha! har tagit massor med bilder på mina kläder, dom kommer förhoppningsvid in ikv, om inte anna tar upp all min tid iofs (a) men det skulle inte göra så mycket, för jag älskar henne (a) heeeheee. men iallafall, vi ska träffa coff och oskar där inne, antaagligen. åh, måste berätta om hur det var på gymmet! haha awesome. men osh, jag måste rusa, ska möta anna kvart över. måste hinna packa ner jacka och plånbok.
köss.


gymmet

ska vara nere vid gymmet om en halvtimma ungefär. inte taggad någonstans, men men :D tur att Oskar ska vara med, han kanske håller igång mig lite.
igårkväll hände inte så mycket. Jag, brorsan och hans tjej skulle kolla på film, vi skulle hyra på tvn. men det slutade med Jackass (a) men ja, tog det bara lugnt igårkväll :) juste! (i) efter stan med anna, bestämde jag mig för att boka tid för piercing och dans. så jag och mamma satte oss ner och bokade den 12 September, 12:00 för navelpiercing :) längtar ihjäl mig! bokade även danskurs start den 6 September :D även det längtar jag ihjäl mig till! har alltid velat dansa alltså, det är så .. Julia liksom. dans.

vad händer ikväll? fick sms från henke att hänga med dom in till stan och kolla runt lite. men orkar man stan? ringer anna sen, pussss på er.

lite bilder från igår kommer efter gymmet :)

längsta ordet?

hittade ett så sjukt jobbigt ord/namn;
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapiki maungahoronukupokaiwhenuakitanatahu.
det är en 305 meter hög kulle på Nya Zeelandns nordö, haha!
85 bokstäver, är känt för att vara ett av de längsta ordet i världen :)

sa jag att jag hade fixat min blogg nu? om jag inte gjorde det så säger jag det nu. man kan kommentera igen :) (i)

in tha city

"damn, jag fick en riktig flashback nu alltså."
"julia, flashback? backflash!"
..
..
"eller .. haha nej det var inget."
HAHAHAHA. tänk vad du och jag har förlängt livet, tusen skrattstunder varje dag. ibland kanske för högljutt, vid fel tillfälle..och fel plats (a) hur som helst, du är helt klart bäst. I know you know that.
vad tror ni jag har gjort idag då? jo, jag har faktiskt varit med anna, för omväxlingens skull. åkte in till stan vid tre, träffade hetnosen Niklas och hans kompis Olle :) efter det strosade vi runt som riktiga schtekare, kollade på fin fina smycken från Sisters och chilldillade runt :) dagens höjdpunkt blev Zara. där inne hade vi knappt inte tid för att blinka, vi hittade sååå många snygga skor, sååå mycket snyggt. när jag kom ut kände jag mig typ förlamad, som om jag var på en annan planet. haha fattar inte varför :o efter det betstämde vi oss för att spika två riktiga shoppingdagar, om året alltså. att man har med sig ca 2-3000:- i fickan och sen shoppar för fullt. vi spikade 11 Oktober och 11 Maj. kommer bli kalaskul faktiskt :)
ska se om jag kan langa upp en bild på min söta pösa blåa tröja som jag köpte på Bling idag :) anna, den blev ännu snyggare när jag pröva den hemma! som sagt, om jag orkar, så slänger jag upp en bild.


okej brudar, are you ready? här kommer iaf det jag har kollat på så många gånger, men inte riktigt har mod till att köpa, lite för onödigt kanske. men jag gillar inte mina ögonskuggor som ligger överallt i rummet, utspritt. detta skulle verkligen vara kanon.


mer kan ni hitta här.



09:58

jag är faktiskt redan uppe. känns asgött att komma upp lite tidigare. yeeah! :Dshit alltså tänkte att nej nu jävlar gör jag om blogghelvetet så att kommentarfältet visas. ska bara kopiera hela stilmallen och delar av kodmallen, sen återställer jag allt. sen tar jag delar av den gamla stilmallen, om ni fattar. iaf, om inte min grrryma plan funkar, så petar jag ut mitt öga sätter mig på ett finger, nej men jag blir sur iaf. för jag orkar verkligen inte göra om hela bloggen :o
shit, min hund har verkligen förstööört min sömn inatt! hon har vridit på sig så mycket va (tror jag har knuffat ut henne, moahaha). ska nog snart ringa och väcka anna, lite morgonhumor? :)

nej. nu jävlar :D

datorlan med nöffbög :)

måste verkligen skriva lite mer, love it. vet ni? idag när jag var ute med Bianca (hunden) kom jag på att jag vill vara en söt gullig liten kines som man bara vill squeeza, och heta Pow. Är faktiskt sjukt avundsjuk på kineser, dom har det så häftigt. Häftigt språk, religion, massa tuffa historier (tror jag?) nog om det.
jag och anna har datorlan :) vad det nu är för lan vet jag inte, väldigt utspritt. facebooklan, blogglan, bdblan, youtubelan, bliplan.. aa ni vet allt sådant :) Väldigt trevligt måste jag säga, vi äter få-ont-i-magen-godis. ni vet dom där svarta pingvingerna, Salta Pastiller. Läskigt goda, men lägger sig i en klump i magen sen :o
en rolig, söt grej är att min hund har börjat sova inne hos mig, i sängen faktiskt. rätt mys att ha en sötnos bredvid sig (a) fast hon luddar av sig, inte så gött :o det negativa är att hon är i mitt rum hela tiden! no joke, hela tiden. hon stannar aldrig vid tröskeln längre och väntar på att jag ska säga "okej, du får komma in gullet" haha ;o

var bara tvungen att se hur det såg ut med piercing när jag låg ute och solade (a) ska snaart boka tid på barbarella.se.



någon gång innan skolan ska jag åka in till stan och köpa något fint. det är jag fan värd! känner mig galen just nu. vill ha allt jag ser. Fan att man inte är typ Kenza eller någon, haha ;o

hothothot.se! :| vill verkligen ha tröjan, sjukt gullig. "I miss.."

no stress?

okeeeej, ska upp till anna om ca 5 min och jag ser ut som en hattefnatt i håret. stressaaaaad. lollo hjälper mig att kolla lite på varför jag inte kan få kommentarer. det är helskumt, jag har fan inte rört kommentarkoderna :o
btw, här är Sveriges sötaste kändis :) lilla Tzatsiki har blivit bigboy, en snygg sådan! dom som inte sett I taket lyser stjärnorna, seee den. han är såå gorgeous. måste faktiskt länka hans blogg, rätt kul att läsa vad han skriver och vad han gör :D fast nu har han inte skrivit på hela sommaren :( men iaf; Samuel Haus.

mitt måndagsgodis to yah all;


clothes♥

nej känner för att det har gått för lång tid nu, har inte shoppat på looong time jaaao. planerar att dra in till stan innan skolan börjar, köpa lite nytt. här hittade jag maaaaassor. känner för att byta stil lite, hoho. jag och mina impulsgrejjer, bara att vänja sig vetni.
 
faaaaaaaaaaaaaaaaavoriter! (L)



snygga killkläder!




dessa satte jag ihop i vintras tror jag det var..eller nej, det var nog i Februari någon gång, Mars kanske. Iallafall, då var jag  helt fast vid Forever21! Varje ledig stund jag hade, var jag inne och kollade om det hade kommit något nytt. det var det enda jag gjorde. men ändå beställde jag kläder bara en gång :| nu är jag inte inne lika mycket längre, nästan aldrig. men ta en kik, dom har snygga kläder året om! min favorit var I<3My Boyfriend. tyvärr kan jag inte riktigt använda den nu :( Joanna kanske vill ha den (a)


fyfaaan. är fortfarande sur för att jag inte köpte dessa medan de fanns på monki. blöööö jag är knäpp, fast det kanske inte var någon nyhet? gillar den sista så grrrrymt mycket. tänk brunt, långt, plattat hår till. raaaauwr! nu skulle jag verkligen kunna ge hur mycket som helst för den :| någonting med den som jag älskar. den rosa är också gullig, den över. men den fanns bara på internet, fanns inte i butiken när jag kollade ;/ elakt.


No need to ask my name
to figure out how cool I am;  (8)
http://open.spotify.com/track/3wr8h6VrJFPHFNefOON44u

quotes

om man går in på http://www.twilight-quotes.com/ så är man fast alltså. iallafall om man, som jag, är helt galeen i Twilight serien. mååånga citat från böckerna finns med, sjukt fina.

I wouldn't use the word beautiful. Not with you standing here in comparison.
Edward Cullen, Breaking Dawn, Chapter 5, p.85

His arms wrapped around me, holding me against him, summer and winter. It felt like every nerve ending in my body was a live wire.
 Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 5, p.85

This was it, then. The ocean of pain.
Jacob Black, Breaking Dawn, Chapter 18, p.356

I was not finished kissing you. Don't make me come over there
Bella Cullen

It was sort of the pattern to my life - I'd never been strong enough to deal with the things outside my control, to attack the enemies or outrun them. To avoid the pain. Always human and weak, the only thing I'd ever been able to do was keep going. Endure. Survive. It had been enough up to this point. It would have to be enough today. I would endure this until help came. I knew Edward would be doing everything he could. He would not give up. Neither would I.
Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 19, p.374

That's the funny thing about knowing you can't have something. It makes you desperate.
Leah Clearwather, Breaking Dawn, Chapter 16, p.320

"For you and I are past our dancing days"
- William Shakespeare, Romeo and Juliet


hittade ett gulligt från Romeo&Julia också (a)


maybe some day..



around the world, around the world

jaha

känner för att gråta.
någon som har en ledig axel och några fina ord? ..



den enda jag lyssnar på nu för tiden. länkade den i mitt förra inlägg, ni som inte lyssnat, här;
http://open.spotify.com/track/6J2Gg6h1pnLi6kijjXOXCs
ni kommer inte undan.

kvällens

kvällens!
helt sjukt bra. låter som timo räisänen (L)
http://open.spotify.com/track/6J2Gg6h1pnLi6kijjXOXCs
best day of my life, söt låt :)
http://open.spotify.com/track/2MrP4ecxQNljiflqXfqHl5


min blogg har typ fått spel, kanske för att jag pillat för mycket med den, men man kan iallafall inte kommentera. antingen skiter jag i det, eller så kollar jag lite på det imon. men vet inte om jag orkar bry mig.
nu slocknar jag snart! ska säga godnatt till dom jag smsar med, sen sova :) puss på er!

...
HAHAHAHAHAHAHAHA min huuund! hon ligger här och drömmer, eller nåt. faan att jag inte fick med det där på film! hon låg och tuggade som fan, smaskade typ. men shit, nu börjar hon igen. haha! ser ut som om hon äter något i sömnen. det rycker i hela hennes nos. haha söta lilla konstiga hund <3

har aldrig mått bättre :D

haha vaknade upp med en gullig anna bredvid mig :D klockan ringde vid 9 kanske, rätt segt, ville verkligen sova vidare, sov så jääävla gutt! men shit, har nog aldrig haft en sån morgonfrisyr som jag hade imorse ;o somnade med toffs, som var omöjlig att få ut :| anledningen till att jag åkte hem så jävligt tidigt var för att jag skulle med brorsan till kba och cykla på den nya fina banan :D såg verkligen fram emot det, så var faktiskt inga stora problem att ta sig hem (: även fast det var jobbigt att helt nyvaken sätta sig på moppen och åka hem. men aa, det är ju typ 200 meter från henne till mig, men ändå liksom. sen åkte jag, pappa och jonathan ner till kba. vi prickade ju rätt dag och allt, schveeen varmt :| mådde sjukt jävla illa av alla tunga kläder, slutade med att jag cyklade i linne, skönt. fy faaaan vad kul det var! åååh måste dit igen! kände att det mesta satt kvar, wheelade lite här och där. sen körde vi lite på teknikbanan där bredvid, haha fett ball :D iallafall så var det sjukt värt att gå upp tidigt, gillar verkligen bmx. men jag har egentligen ingen tid till det, speciellt inte nu när man ska börja gymnasiet :< ååh när jag körde, längtade jag verkligen tillbaka till den där speciella tävlings-feelingen! typ speakern, inväntan på mitt heat, alltid film eller något i svanbergs husvagn, ååh allt det där<3 synd bara att inte Filip var där, han är i Malmö och kör NM nu, heja heja :D

när jag kom hem blev det såklart anna. vi åkte till barnsjön för att titta på när John, Davve, Tobbe, Henke, Victor och lilla Joel badade :) rätt kul! tror faktiskt vi såg Sebbe också, men tvek på den saken. Efter barnsjön åkte vi alla till donken och göttade oss :D
sen skulle vi vidare, men innan det fick jag äntligen träffa Niklas! (L) en snabbis bara, han skulle upp till Matte, så följde honom :) sjukt brun, men lika jävla söt! hoppas vi träffas mer i helgen, etfersom den muppen åker till Skara imon -.- buhuuu! men jaja, efter jag träffade sötnosen, åkte jag och anna till lindome och träffade Oskar och Jimmy (: trodde det var Jimmy från i onsdags, men nepp. en ny Jimmy. alla dessa Jimmyar! fett mysigt, nu har jag bokat en dag med Oskar på gymmet också, så att han kan biffa upp mig lite :D good luck, men aja, ska bli kul faktiskt :) efter det besöket åkte vi hem till henke och schtekte vid hans niceiga poolhus, med infravärme, så jävla gött! där var davve, tobbe, john och henke. vi missade precis deras pokerspel :(  liiite synd, eftersom jag är kung på poker. iaf som dealer :D sen badade vi också, jävligt random och gött. helt sjukt att jag gjorde det! eller nej, nu när jag tänker efter så var det ju fan henke som puttade i mig :o den biaaatchen. vid 1 var vi hemma igen och nu ligger jag och min hund här och stirrar på varandra och cpar av oss lite.

här kommer en snygg liten video på min bruuusha när han kör cross / bmx / snöscooter (stavning?) / skate



bilder från dagen!

bror och jag. lägg märke till mina rosa fälgar (a)

jump around!


fredag

ska snart dra, måste skynda mig. ska till barnsjön med tobbe, henke, anna och john. första gången på jättelänge som jag har lockigt hår :D rätt nice
inatt drömde jag om att jag hittade en stenhäst i ett berg, alltså den smälte samman med berget. och när jag gick fram och klappade den, började den leva. hel skumt.

idag kommer niklas hem! :) <3


chilldag

dagen efter, träffades jag och anna och pratade non stop. haha skrattade mest åt hur fula vi var igår när vi skulle hem, herregud. vi kände för att ta en riktig deg-kväll, så vi traskade ner till coop och köpte tacochips och avocados, hahaha! :D på kvällen sen, blev det inget annat än mys. vi fixade guacomole, eller vafan det heter. hahaha om ni vill veta hur jag säger det är det; guaclemole. hahaha rätt kul hade vi åt det. vi kunde fan inte prata, haha anna kallade avocadosarna för advokater en gång tror jag också. eller adovados. äh, haha någonting sånt :D anna hade även chokladmunkar hemma, en liten bonus <3 hahaha! jaa juste, en rätt rolig sak är att när vi gick ner till coop skulle vi egentligen köpa godis, men vi ba "nej, vi kanske ska vara nyttiga för en gång skull?" så jaa, haha detta blev resultatet, munkar och massa jävla chips, hahaha kan inte sluta skratta åt oss. hände väll inget mer sen. efter filmen gick vi och la oss. blev rätt trångt där du anna, hahaha! när man skulle vända sig eller något, så blev det alltid så att man på något sätt tog på den andra, och hmm, vi kanske bara var tröttna, men då var det iallafall skit kul. hahaha!
 

det blev Butterfly Effect med snyggingen Ashton Kutcher. och ja, den ääär gammal, men ändå världens bästa film! vi räknade ut att det ungefär var 3 år sen vi såg den första gången. Hemma hos anna, Kullbo var med också. haha minns det som igår vafan :o Oasis - stop crying your heart out är med i filmen, sjukt fin låt!


uuups, sånt händer när man är trött (: hihi

jaha, nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på världens tuffaste låt; http://open.spotify.com/track/1nbMkRhfldXcmCyB83x8lK
a-ha - take on me, hahahaha jävla bra! kan inte sluta digga med :$

onsdag; barnsjön!

jag är sämst på att uppdatera ibland. speciellt när det händer mycket, då hinner man inte riktigt med. och nu sitter jag här, uttråkad och har inget att göra, och har huur mycket som helst att skriva.
min och annas onsdag blev helt perfekt! eller nej, hahaha herregud .. nu när jag tänker på det var det egentligen världens mest misslyckade dag :| iaf fram till 10 på kvällen. måste verkligen skriva ner allt.
Började med att vi skulle in till stan och köpa nya kläder till kvällen. men när vi skulle ta tåget in, märkte vi plötsligt att vi stod på fel sida! Vi var alltså påväg in till Kba. Tur som vi alltid brukar ha, så hann vi över. Hmm, sen hände det nog inte något annat spännande på ett tag, mer än att jag glömde köpa en marinblå tjocktröja -.- glömde! haha suck. på tåget var det huuur varmt som helst! och när jag skulle dra av mig satt linnet under helt jävla skevt, så att ca 50% av min rosa fina bh visades för hela tåget, okej en person var det i våran vagn, men ändå :$ anna och jag skrattade en del iallafall.
Sen kom allt krångel med hur vi skulle ta oss till barnsjön utan moppe. Vi skulle ta 20:55 tåget, om jag minns rätt. (redan sent, fattar inte varför vi inte tog 20:28) yeeyee, båda var jättesena. tåget kom nästan direkt när vi kommit ner, vi tyckte det var skit ballt att Kba tåget kom exaaakt samtidigt som Gbg. sen ba "vänta lite, fan i helvete, vi ska ju till Lindome?" så ja, vi hade ställt oss på fel sida. igen! helt sjukt, vi har faktiskt bott här i 15 år, pinsamt. Så ja, vi blev ännu senare. när vi kom till bussen i lindome station, så gick den åt helt fel håll också. så vi insåg att vi skulle få gå, men en snäll kille bredvid oss hjälpe oss (a) haha "ni kan ju alltid åka tillbaka" .. "whooot?" aja, men jag hoppar lite, när vi kommer fram så är la hälften av alla redan jävligt fulla ;o haha det första magnus gjorde var att bada. naken. kallt, fy fan, hahaha! ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vi stod där och lärde känna lite roligt folk och hade det gött (: sen träffade jag Jacob mitt i allt också, rätt trevligt :) Och sen på kvällen kom Brazee, roligastekillen.se! :D haha och mm, sen frampå natten blev Sebbe en aning packad och go :) försvann med Markus cykel och var nära på att baxa en bil, hahaha! Ju senare det blev, desto roligare var det och goare blev man! oskar, jimmy, niklas, sebbe och markus följde oss halvvägs till tåget :)
resten av kvällen är alltså .. jaa nästan helt sjukt är det :| jag och anna missade såklaaart sista tåget! slutade med att jag och anna gjorde något idioootiskt. det kan ni ju hitta på själva ;o

Oskar, tack som faan för att man fick hänga med (: blev en del skratt! puss på dig.
jaha, det var min och annas onsdag det (: knäppaste onsdagen någonsin, speciellt slutet ;o


precis efter att vi missat tåget, ser ändå lika glada ut, haha. och jaa, det var här vi insåg att båda hade glömt kamerorna, så det blev att ta kort med mobilen. annnna (L)

bleeding love dance

ååh, Chelsie och Marks dans på So you think you can dance är fööör bra! kan inte sluta titta på den :) fan vad dom dansar bra tillsammans! och kolla hennes hår, så jävla snyggt <3



love love love.

armband from aaannie :)


här är det :D iiiupie! haha va? aja, men nu ska vi bara kolla på en michael jackson video och sen gitta, hihi.
kyssss

fest ikv :)



fick precis sms från anna, hon kommer om typ, 1 min.
idag var vi inne i stan, a&jag :) köpte jeansleggins, dom på bilden. kvällen till ära. haha! och sen en ny foundation (y) Isa Dora in my (L) fan va varmt det va! gick där med mina converse och plågades -.-
ikväll ska vi på fest, eller aa, om man kan kalla det fest. vi ska till barnsjön i Lindome och sitta där och småkröka :) kommer bli nice, om gud bara bestämmer sig för att inte knipa igen och inte kissa idag, heeeheee. skulle vara trist om det började regna, så att säga. damn, vi måste nog åka snart, klockan är 19:14 :| i våran gå-takt måste man ha goooda marginaler (y)
ska bara snabbt lägga in en bild på det sööööta armbandet jag fick av sötoanna (: sjukt fint!
pusssss

kreativ var ordet







osh, hittade en hel mapp full med natur/random bilder som jag har tagit en gång i tiden. den äldsta tog jag vid slutet av 2006, thaat's old! haha alltid kul att titta igenom gamla bilder. ibland ser det ut som om jag precis har hittat makroknappen på min kamera, för det finns hundratals bilder på typ grus, en centimeter ifrån. och äpplen, grenar .. och framför allt löv! massor med bilder på löv. haha shoooot, boring.
iaf så har bloggen blivit min stora love. vill uppdatera hela tiden, men aa, det finns en gräns. pillar med layouten hela tiden också, men det kanske är för att jag inte har något annat att göra iofs? men blööö vädret låser inne mig, har knappt varit ute idag.

imorgon ska jag och anna till barnsjön på festis :) haha får se hur det blir, lagom gött om det regnar, då drar vi oss nog vidare. så ja, det blir till att kolla kläder och shit.
torsdag ska jag antagligen träffa Filip på banan och om jag är riktigt på humör ska jag nog cykla några varv också :D nu skrev han precis att Lovisa från Uppsala kanske kommer och cyklar, yaay :) men aa, vet inte ens om jag ska dit.
fredag niklas kommer hem (:
lördag .. .. .. ? kanske ta hål i örat? om plånboken tillåter, men det gör den, fyllde ju precis år! födelsedag = cash. cash = JOY!
söndag träffa isacsson, äääntligen :D antingen idag eller på fredag.
måndag spänna tandställning. *pip*

lalalaaa..



annas layout är done! hoppas du gillar den gumman <3
lyssnar på Edward's Lullaby nu, är helt kär. jag längtar längtar längtar tills filmen kommer ut, den kommer vara awesome. anna&emelia, ni har inte glömt va? vi ska gå!
mm, äter singoalla kex (h) samtidigt som jag bokar pass på sportlife, haha kändes att det behövdes nu när jag sitter här och trycker i mig. haha!
åhjajuste! haha när jag var ute med Bianca (min hund) hittade hon en padda (måste varit en padda, den va enorm. euu) haha så söt, hon fattade inte vad det var för något, så hon tittade helt förskräckt på mig. sen hoppade hon runt som en känguru, runt paddan, helt livrädd. hon försökte nosa och putta lite på den, hon fattade att den kunde hoppa iväg iaf. när den vägrade röra på sig , idiot som hon är, naffsade hon på den! hahaha och jävlar va hon gnällde, den smakade säkert bajs eller nåt, har aldrig sett en hund göra sådana miner hon gjorde. HAHA stackarn mådde riktigt illa. hoppas hon inte får vårtor i munnen bara :| man får ju det av dom, om man rör dom. om hon får det ska jag fan se till att den paddan får stryk, äckelpadda

kan inte sluta sjunga; http://open.spotify.com/track/51bsgArh3RsbFv2kGtLOKG 

my lovestory, when Juliet finally gets her Romeo


är helt down i denna mannens musik <3 har insett att jag gillar när killar kan spela instrument, speciellt piano! det skulle allt vara en liten bonus om min framtida man kan det (a)
Yiruma - Kiss the rain ska vara min bröllopslåt när jag gifter mig! det är en sak som är säker. har redan bestämt mig, den bara måste vara med. det ligger så mycket i den, glädje framför allt. på något sätt är den så söt, jag ser mig själv dansa med en vit, vid klänning i ett glittrande litet paradis, med min stiliga man i svart kostym och vit slips. klänningen ska vara utan axelband, tight upptill och vid nertill. jag har lockigt hår och en fin, lyxig uppsättning med pärlor lite här och var. naturligt smink och rosa kinder. över oss hänger det doftande blommor och små lysande lampor. stället vi dansar på är smått upplyst, som ger mjuk stämning. golvet är runt, stort. det ska vara 4 pelare som bär upp taket, ingen vägg, enbart pelare. runt dom ska det slingra sig fina växter. taket ska bara bestå av rosa blommor (olika nyanser) och ljusslingor. golv av glas, så att taket speglas i det. sen ska det vara en dam precis bredvid det lilla stället vi dansar på, i där ska det flyta omkring näckrosor med rosa ljus på. får ni någon bild? det ska bara vara han och jag, gästerna får vara någon annanstans för tillfället, moahaha. han ska vara så snygg att man inte kan slita blicken ifrån honom, så att man drunknar i hans ögon. och man ska vara så kär och lycklig så att man svävar. han viskar en fin dikt, poesi som han kommit på, som handlar om mig. det förtrollar mina sinnen och man blir helt .. mållös. alla mina tankar är bara på honom. jag rodnar när han avslutar medningen med Jag älskar dig. han märker det och ler ett perfekt, gulligt leende och kramar om mig hårdare. Kiss the rain ska vara i bakgrunden, pianomusik är sjukt romantiskt. just då, ska jag hitta meningen med livet. han. bara han. och jag. föralltid.

oj jag vet, jag är en riktig drömmare, haha jag kan säkert gå hur långt som helst. men ni orkar nog inte lyssna på mig.
en sak är säker; jag längtar tills jag gifter mig! och jag längtar tills man hittar the love of the life. att det ska klicka, på riktigt. hitta den killen som har allt! och känna att det är hos honom mitt hjärta hör hemma.

today 090804

nu sitter man här igen. inte kul med bdb och facebook, så slutar alltid med att man hamnar här. knaas :D
jag kom precis hem från gymmet, växlade lite ord med Oskar :) har inte träffats på länge jag och han, men han var sig lik. lika biff och söt! haha :) ska bli kul imon, jag och anna ska troligen på fest i Lindome, med honom. problemet är bara vad faan ska man ha på sig. always the same problem, haha.

nu sitter man här och letar efter någon hip hop dans kurs i gbg. ser inte så lovande ut, värsta konstiga sidan, massa jidder hit och dit. jag orkar ju inte dansa med 10 åringar? men sen finns den en grupp med 16-25 år. *svälj* då är jag yngst. tror jag väntar tills mammsen kommer hem så får hon säga vad hon tycker (y)
nu pratar jag med anna, hon är tydligen på ikea. jag frågade vad hon skulle göra ikv "funderar på att bara ta det lugnt, kolla på tv och äta guacemole eller något."  .. HAHAHA? jag är så stolt över att jag känner dig, du normla människa :D

man kan ju aldrig tröttna på Nicole Kidmans låt från Moulin Rouge; http://open.spotify.com/track/5BF00TvBEmRg7lb5f7tpTa
jag ryser i hela ryggen när hon tar i, tänker på filmen, så jävla fin!
Regina Spektor - Samson är också helt sjukt fin! lite kul att sitta och sjunga med i hennes höga toner, haha. http://open.spotify.com/track/2bbhyUWJ5VjdfI3P4PRLu2



här kommer lite sommarkänsla, det behövs nu i skitvädret! <3
lovet har varit perfekt, snart slut. men gick miste om 5 veckor med sötoanna, usch det vill jag inte ens tänka på :(

med babbiiishen

oj, min mage kurrade precis :|
en grej bara, det var jag som valde Jonathans kläder på bilderna där nere. Den snygga t-shirten valde jag. HA! rätt snygg eller? Love it, jeansen också. men jaja ..
sitter här med sabina och bara schteker. vi lyssnar på River Flows In You, diskuterar att den måste vara med i New Moon! Den är så jävla bättre, bättre än Bellas Lullaby i ettan. Den mååste vara med! *dink dink dink dink diiiiink, briiiink briiiiiiink. pling pling pling plong plong* okej, svårt att skriva den, men lyssna på den! <3
Vi gör inte så mkt, pratar om allt som hänt medan jag varit i Grekland, om Lollos fest och aa, lite om allt. En del gossip också, tjejens favorit del (a) skvaller.
förut tränade jag och mamma. vilken grrrrym träningsverk jag kommer ha imon! YES. Love it.
en annan sak, jag ska fixa min layout ikv! yaaaaay, kommer bli awesome. har hittat massa nya texteffekter och tuffa saker (a) droool. jag älskar webdesign, skulle lätt kunna jobba med det. anna jag fixar gärna din blogg! dåligt med tid till det förra gången vi träffades bara :/ men nästa kväll! promise, den kommer bli nice som fan :D här är hon btw; http://saaamuelsson.blogg.se/

dagens;
love love love http://open.spotify.com/track/6u38x61qv7JBIJD4dqztmm
River flows in you, lyssna! http://open.spotify.com/track/47ZWr1Nb0PUgmKgyg5JkgO
Miley Cyrus,
fööör bra. http://open.spotify.com/track/1kdS4tXc5HDwsVdGLXAURR
Jai Ho! http://open.spotify.com/track/59wpu37k02o2UGZIPpcSPd
T.I
http://open.spotify.com/track/39tzq656INTrAFk58q9Jpe

"catch a falling star and put it in your pocket, never let it fade away"
tjing!


16 bast, no big deal.



jaha, idag blev man 16. ingen stor deal alls, så orättvis ålder, händer ingenting. bortsett från övningskörning iofs. annars, aa, rätt trist.
inget kul att gå upp tidigt för att åka upp till uddevalla, när man gick och la sig vid 4, halv 5 igår. men inte fel att vakna upp med fin sång från familjen och min granne, haha. det första min hund gör är att reta upp mig genom att gå på mina vita linnen som låg på golvet, det tackar vi för.
next; middag med mormor och släkt uppe i uddevallish :)




Mina söta kusiner, Linda och Louise. Louise fyllde precis 18, så det blev liksom 2 flugor i en smäll idag (y)
Bruuushan, du är för jävla söt. Love you!

fan, mina fina skor blev helt leriga när vi skulle till havet :(  jag, linda, louise och jonathan gick typ i skogen, haha fråga mig inte varför :o är man dum så är man. sörjer fortfarande att jag bucklade till klacken och lerade ner dom. my bad.

Min andra kusin, Bella. sötooo <3

snyggbror.

jag var där, ohyes!



Vi träffade Lillen :) Han va påväg till krogen, men vi haffade honom en liten stund :D satt och hade det trevligt tills han skulle gå till Avenyn så vi följde honom och tog sedan det proppfulla tåget hem. kom knappt av, haha.

U2 TILL GBG! (L)



haha kolla på oss, identiska :| jag måste städa! usch mitt ruuuum -.-
igår kväll blev det U2! igen. åååh denna gången fick  vi höra Pride! <3

greeece; pictures!



flygresan, den jobbiga delen.



ingen dålig BMW som kom och hämtade oss på flygplatsen. hade väntat mig någon svettig grek i någon äckelbil.







shopping shopping i Mias affär, inte dåligt snygga kläder där inne




Kusinerna! wille, David och Dino (bor i Grekland. snyggare kusin hittar man fan inte!)


en kaffe med is i var fan det bästa! så sjukt gott


en del katter hos Mia, ja. runt 15 kanske, gull <3


Mia min underbara faster <3 love love love.



äta ute. jag älskar Costas bil!


nytt linne och keps. älskar ryggen!


min andra kusin från Grekland, Emil :) haha så sjukt rolig!


nytt linne, puss på't.


krogen med Wille, Dino och Emil. saknade Emelie! älskar nattlivet i Grekland <3


going out :)



haha oj oj, undra vem som har lärt henne :$


fin kväll!







I'M IN PARADISE.
shopping tur :) Wille fick vara med på en bild, bara för att han är så söt :D


ny kjol, söt söt söt med en vit eller svart body upptill!


vi tog ett besök hos nunnorna (y) min idé, hahaha! rätt tufft att se hur dom bor. sorgligt är det, skulle aldrig pallat att vara så .. instängd :|


sista dagen på stranden :(



efter att ha sagt hejdå till allihopa i Corintos åkte vi tillbaka till hotellet i Loutraki och gick ut och åt. Vid 1 tog jag och mamma sista promenaden innan det var dags att sova. Gick till vattenfallet, rätt fint faktiskt :)
blev inte mycket sömn, klockan ringde vid 4. blööö, känner att jag är trött på att flyga nu ;o

TACK FÖR EN UUUNDERBAR RESA;
Mia, Costas, Dino, Emil
Therese, Wille, David
mamma, pappa och Hanna
(L)

sverige sweet sverige.

jaha, nu vart man helt plötsligt hemma. känns verkligen bra, på vissa sätt. jag orkade inte med mer sol på slutet och var faktiskt (inte likt mig) TRÖTT på att sola.
det första jag gjorde var att slänga ut alla nya kläder och pröva dom en gång till. fan om inte solen kommer nu när jag har laddat på med massa sommarkläder. sen träffade jag annuuuutt <3 herregud, fan va käften gick alltså haha! vi pratade nonstopp. så mycket att prata om! det händer en del på 5 veckor! på kvällen åkte vi in till Ullevi och såg U2, helt jävla sjukt bra är dom. fick en del rysningar.
påväg hem ringde Linus och berättade en del om Lollos fest, om Sabina. hahaha så det blir en dag med henne idag så ska jag fan höra med henne vad fan hon gjorde ;o hahaha!

idag vaknade jag 1, så jävla gött att sova ut och inte stressa till stranden. har precis ätit frukost och nu ska jag städa! det behövs verkligen nu. fan, ser inte mitt golv, hahaha kläder och skit all over the place.

byebye

RSS 2.0