DRINK IT UP, SUCK IT UP, LIVE IT UP

Är det nyår så är det!
Även om jag inte har några av dessa råsnygga klänningar från net-a-porter, men men. jag har min cocktail-klänning från Vero Moda! nyår kommer bli ruggigt bra, I can feel that. det blir en fest i Linné med olivia, anna, tilda och elin!


It's a pity to not live in Hollywood..

..för då skulle man kunna ha dessa snyggisar på sig. inte helt fel! Långa klänningar är faktiskt det finaste som finns. det är riktigt sexigt! ser mig det framför mig: håret ska vara uppsatt, man ska ha höga klackar så att fötterna skymtas och ryggen ska vara helt naken. vint à moi, mon Dieu - j'ai besoin de toi.


trixi

försöker lära mig iTunes, fan detta kommer ta tid..
jag kan inte lägga in filmer :<


JUST NU

Ikväll blir det inget annat än en riktig hemmasittarkväll med familjen, det går såå många långfilmer! tror vi har kryssat i 12 stycken. Just nu: The best of Mr. Bean. Innan det: En prinsessas dagbok.
see you, puss.


I LOVE SANTA


IPOD TOUCH.

PRYLAR FRÅN MONKI. RESTERÖDS TROSOR. RING FRÅN MISS DEE. SKULLCANDY HÖRLURAR.

KONSTBÖCKER.




BODY SHOP PRODUKTER.

+ småsaker som jag inte orkar skriva.

JULAFTON 241209

jag har haft världens bästa julafton. nu kan det faktiskt inte bli bättre.
                                                                        ***
hade en råmysig morgon med familjen, vi åt gröt och lyssnade på julmusik på spotify, haha. det blev en del skratt, har nog aldrig skrattar så mycket med min familj! har en ful liten film på mig och min bror när vi får en liten energikick utav gröten..haha!
på kvällen åkte vi upp till Ljungkile och firade den riktiga julafton på en jättejättefin herrgård med högt i tak och gamla fina detaljer. vi var ungefär fem familjer. kalle anka känns inte lika viktigt nu för tiden, vi gjorde annat kul! maten var underbar <3 men nu räcker det med julmat för min del, haha. no more!
presentutdelningnen var helt kaotisk, det var julklappar precis överallt. det går inte att föreställa sig. när vi hade gått igenom en familj trodde man att det där måste ha varit allt, men njaa..inte riktigt.


en tanke jag fick upp på morgonen var att;
man kan räkna med att ca 8 miljoner (om man räknar i Sverige) gör exakt samma saker, tänker ungefär samma tankar och väntar på samma sak en hel dag. (Läste i Metro att ½ mijlon avstår allt med julen, så om man räknar bort dom..) det är rätt knäppt! .. och jävligt coolt.
alla måste läsa den klockrena artiklen i GP om vad vi egentligen tycker om julafton och vad vi gör, timma för timma, den 24e. "vi äter, vi tittar på TV - OCH VI GRÄLAR. det är svenskarnas julafton, från julkalendern på morgonen till sällskapspelen på kvällen." Är inte den klockren så säg. Allvarligt, det enda man gör är att man äter en jävla massa mat och stressar varandra till vansinne. ändå älskar man den 24e.


suck it up, live it up


Cimon Lundberg!

Låt mig citera från Cimons intervju!
"Rent utseendemässigt har jag en förkärlek till brunetter med blå ögon."

HELT RÄTT! yessss, det kändes bra haha
nu ska jag gå upp till joanna och berätta detta.
puss


rock away

GUD VAD SKÖNT MED LOV!
men nyår ser inte ljus ut..inte än. klänningen är inte fixad, inte skorna heller, inte festen heller. middag ska nog bli av på ett eller annat sätt. men jag tror det dyker upp något!

nu ska jag gosa ner mig i soffan och äta choklad. det är jag fan värd! jag, tilda och elin masade oss upp klockan 07.30 imorse och gick på bodypump pass..och det var ju inte så att vi gick och la oss vid 12, neej neej.



ingen skola på tre veckor! både sorgligt och underbart..

can't get enough

and it's true;

Cobra Starship – The City Is At War
Rihanna – Russian Roulette - Explicit Version


come closer, please



tänkte att det snart är jul och att kanske några ville ha min önskelista så de vet vad de ska köpa till mig?

...
nej men jag skämtar ju!
denna har jag redan lämnat till mina kära föräldrar och har även upplyst min bror att jag vill ha en riktigt riktigt fin julklapp, som tack för kläderna han fick när han fyllde 18 :) hoppas att den lappen används och blir synad måånga gånger.

Högst upp på listan är såklart en Ipod Touch och ja, jag har faktiskt hört en del tissel och tassel! hihihihihi.
Ett "doftset" önskar jag nog mig varje jul, haha det är någonting som är lätt för alla stackare som saknar fantasi att köpa. och för det andra är det ju faktiskt riktigt underbart med dofter! (då menar jag doftljus, body butter, rökelser, parfym..you name it!)
Navelpiercing of course! eftersom jag har varit så lat att jag inte orkat åka och köpa någon än, he - he - he.
De sista Twilight-böckerna på engelska som jag av någon konstig anledning inte köpt, jag har ju den första boken på engelska... äh, det hände någonting där! också det är en lätt sak att köpa.
Pärlörhängen eftersom jag tappade mitt ena hemma hos Albin på hans 18-fest. men you know what? IT WAS WORTH IT!
Kosshörlurar! mina snäckor har gått sönder, eller iallafall min ena :( och jag blir alltid lika irriterad när jag sitter på tåget och ska sätta på musik innan skolan och märker att det bara är ljud i den ena. ÅÅÅÅH! så får man sitta med ett finger i det örat som inte har någon musik. suck.
jag vill även ha en lurvig pälsmatta till rummet, tack. eftersom min bebbe till hund kissade på den det första hon gjorde när hon fick sitt hem här hos oss. hon skulle la visa att "här fan är det jag som bestämmer", antar jag.

ja men då är det bara att börja kirra julklappar till Julia då :) sätt igång! puss

come to mama

FINALLY MINE!

tänk att en liten klocka kan göra så stor skillnad..
den svarta är redan invigd, den hängde med mig på festen i fredags :)


LOOKBOOK.nu

Darling run faster, your lies are catching up 




luciacupen

åh jävlar vad trött jag är nu, vill nästan gå och lägga mig..men måste hålla mig vaken till Paradise Hotel 22:00.
Det sura var att vi kunde vara lediga idag, om vi ville. men jag, tilda och elin åkte till skolan och kollade på det fina luciatåget! ååh så mysigt och fint dom sjöng, hahahaha. det gick liksom inte att vara seriös, allt var så..komsikt. jag, tilda och elin satt där och halvsov och lyssnade/kollade på när några nyvakna elever sjöng i ibland för höga toner. haha aa, det kallas morgonhumor.
Efter luciatåget åkte vi till Lundby och kollade på luciacupen :) det var där hela skolan var! inte konstigt att det inte var en käft på luciatåget, alla var ju där. pinsamt. haha! det var skit kul faktiskt, kolla på när alla spelade fotboll, alla hade varsin utklädnan :) våran fina klass var the hulks! alltså hulken, alla var gröna. suck, kreativt :D haha.

jag orkar inte ens kolla på bilderna från idag, det blev säkert bara massa flumbilder, inget att lägga upp.

det får bli en annan!


refresh

jag har precis lagat en lyckad måltid. med ytterst lite hjälp från min bror så klarade jag allt själv :) stekte kött, gjorde sås och pommes. damn that's good! förut var jag och jonathan och köpte julklappar, nu känner man att det snart är jul!

Jösses, jag lyssnar på en viss låt hela hela tiden! Felix skickade den. jag hade ju såklart hört den innan, men har aldrig riktigt tänkt på hur bra den är:
Iyaz – Replay

förresten, ny väska!


..nu var det bara slingorna kvar.

nu var färgningen klar, dags för slingorna! detta blir nog braaaa. kläder till ikväll är fixade också :) ringde till Joanna, så ska upp till henne snart och kolla igenom hennes garderob. om inte hon har något, har jag min fina vita tunika.

åh vad härligt det var i morse att vakna upp och höra resten av familjen göra sig iordning för skola och jobb, medan jag låg kvar i sängen och sov. mmm jag älskar buffertdagar <3 dock ringde anna och *host* väckte mig, haha! hon var i kållered, så jag tog med mig hunden ut och gick en lång, mysig morgonpromenad med henne. sedan gick vi hem till mig och drack oboy och pratade.

nu ska slingorna ut, håll tummarna!


WOHOOO

färgar håret!

nu ska det sköljas ut.

reportage

jag har skrivit ett reportage om En Kvinna - Ett Liv!
svenska är ju faktiskt det roligaste ämnet, speciellt att skriva reportage och föra intervjuer m.m.

arbetet blev skit bra!


tisdagshumör

.. och hur är det då? jo det är något helt speciellt, har alltid någon knäpp feeling i mig på tisdagar. jag gillar inte ritkigt den här dagen, varför har jag ingen aning om. haha! det är nog något med schemat..

imorse beslöt jag mig för att hoppa över min sovmorgon och istället åka till skolan för att plugga datorkunskap i 2 timmar innan skolan började. igår blev det så himla stressigt (innan dansen och allt det där..) så jag glömde min bok! och vi hade ju prov idag.. det blev en riktig tung morgon! efter att ha legat uppe och rippat massa låtar från spotify till halv ett och sedan gå upp 05:40 är inte det roligaste, men jag känner att man får bita ihop nu dom sista dagarna. det sköna är att vi är lediga på torsdag, fredag och sedan på tisdag nästa vecka! :D + spanskan är inställd, så jag slipper att se ett enda spanskt ord på .. ja nästan 2 månader! DET ÄR HALLELUJAH.

provet idag gick skit bra! vet redan att jag missade en grej, vilket suger. men MVG:t som jag fick på samhällsprovet väger upp det nu känner jag! :D

duscha nu, puss!

let's play it

låten vi kommer dansa till:

Kanye West – Stronger

it's showtime!

ohyes it is! nu jävlar ska det dansas. min första dansuppvisning - Lisebergshallen! Ska åka snart och möta Ellen, Julia och Anna. Damn girls, lets dance ;D kommer bli skit kul iallafall, som ni märker på mig. är helt exalterad och uppjagad, tror jag har peppat alldeles för mycket :) men det kommer bli skönt också, att få göra något kul mitt i veckan - bryta det stressade schemat lite.

klädsel då!
svarta leggins, vitt linne och vita små skor.
ganska simpelt och obvious, hehe.

jag hoppas det går bra :D vilket det kommer göra!
ha det FETT.

city and colour

VILL DU HA LITE KÄRLEK?
här har du, bästa låten just nu;

City and Colour – As Much As I Ever Could



jag gillar mys

mysigt? hell yeah!

imorse hade vi som sagt julbak. kunde faktiskt inte bli mycket mysigare! lyssnade på Carola, bakade pepparkakor och pratade pratade pratade. efter en låång stund med bak och mys kollade vi på idol och sedan åkte allihopa in till stan en stund. tilda, olivia, elin, malin, anna och madde <3

på kvällen blev det än minst lika mysig bio med Tilda! eftersom vi hade reserverat platserna hade vi god tid till att fönstershoppa! (L) inte dåligt bra kväll! FETT bra, en riktig härlig lördag. på vägen hem åkte jag förbi sabina och hallojade :)

B I L D E R


a wish

ett inlägg till Anna Samuelsson :)

.du
.jag
.fika
.varmt kaffe
.mössor
.filtar
.dela varandras tankar
.en promenad på ett mysigt, julpyntat Göteborg

Har vi en dejt?


hallelujah

Nu ska jag åka in till stan och möta Tilda :) puss

bilder från julbaket - incoming!



getting late

nu är jag riktigt trött. trött som en sten. dags att blåsa ut ljusen och gå och lägga sig.
but I have a little problem, jag står inför ett stort dilemma om jag ska läsa ur tredje Twilight boken eller se ett avsnitt av Gossip Girl. jag tror faktsikt jag känner för att läsa, orkar inte fästa blicken på datorskärmen mer nu.
juste! herregud, IDOL! Erik är ju helt .. jag kan inte förklara, han är knäppt bra. He's the one, så är det ju bara.
men, vem åkte ut? Calle skulle jag tippa på.

godnatt och sov så fint :)
(jag ändrade texten precis. vill ha ett streck under med vet inte riktigt hur man gör! haha.)


do you wanna...

vi hade samhällsprov idag förresten. allt mitt slit, alla dessa dagar som jag har suttit och skrivit skrivit och skrivit, verkligen nötat in alla små detaljer. när Karl Marx föddes, marxismens historieuppfattning, pluralism, ideologierna, analysfrågor hit och dit..såklart är det knappt någonting på det jag kan bättre än bäst, ärlig talat behöver jag inte sitta så mycket som jag gjorde! får se hur det går, alltid spännande att få tillbaka prov. samhällskunskap är så jävla kul ändå, även om man inte sätter MVG.

direkt efter skolan åkte jag och olajvi till stan. tanken var att köpa lite julklappar till oss själva, men jag hittade faktiskt inte det jag sökte. jag efterlyser nu ett par svarta nylonstrumpbyxor med en tjock, svart rand från ytterlåret ner till ankeln. frågade på alla typiska ställen, men nix pix. HAR JU SETT DOM NÅGONSTANS! det är det som stör mig så otroligt.. sedan ska jag även kirra ett par svarta jeans, men när jag har tid med det vet bara gud. efter stan mötte vi agnes och åkte vidare till chalmers och pluggade matte med våran otroligt duktiga mentor Mohammed!

dagens:




show me your love tonight

fredagskväll.
alltid lika mysiga.

min söta lilla syster ligger och sussar i min säng, lugna låtar spelas på spotify och de tända ljusen leker lite smått. likt en vaggvisa smyger sig mörkret på, gör det mysigt och omfamnande. värmen från brasan får mig att gosa ihop mig till en liten boll. det luktar så gott från ljusen, en pust utav vanilj och söt kanel. ljudet av Hannas söta små oregelbundna andningar, så behagligt. det lilla huvudet som sticker fram, hennes runda lilla näsa precis över täckkanten. känslan av lycka är något utav det bästa som finns och ikväll finns hela världens lycka i mitt lilla rum.

tänkte lägga upp en bild på jeansskjortan som fick flytta in hos mig i torsdags :)
bella's lullaby får mig att inte tänka på något annat än filmen, jag får en sån konstig känsla i magen..tror jag älskar böckerna för mycket.
Stan Whitmire – Bella's Lullaby (Solo Piano)

perfect match

vakna upp och göra-dig-iordning-låtar!

the perfect one!
City and Colour – As Much as I Ever Could - The Myspace Transmissions

City and Colour – Body in a Box - The Myspace Transmissions
City and Colour – Constant Knot (Horns) - Demo
City and Colour – Confessions
City and Colour – The Girl


en svart dag.

fan.
aa det här kommer jag ju aldrig att kunna släppa, om jag känner mig rätt!
dessa mumsebollar stod jag och tittade på från långt håll, svepte egentligen bara med blicken förbi dom. gick vidare till kläderna såklart. när jag sedan ser en tjej som testar skorna blir jag helt genomkär! försöker hitta skorna, utan resultat. när jag frågade efter primeboots sa hon i kassan att tjejer framför precis köpte alla sista par (jag såg att hon stod och höll i två lådor nämligen). noooo! this is not happening! ännu värre senare när jag fick reda på att de skulle kostat 600:-. NOOOOOOO. ÄNNU värre nu när jag ser dom här, fantiserar dom med ett par svarta nylon och en snygg jeansskjorta. nej, det här går inte. jag visste det.

k-k-k..KOLLA.


nya kläder!

mina inköp idag;
skjorta från boomerang
jeansskjorta från True Religion, Kalifornien

försöker hitta någon bild på dom från internet, men jag gav upp ganska snabbt.


oj oj, mitt huvud. jag är helt hjärntvättad! har suttit oavbrutet (okej, bortsett från att ha sett Mammas Pojkar) med samhälskunskapen nu. Ideologier hit och ideologier dit, demokrati och allt sådant knas. okej, det är verkligen hur intressant som helst - om man inte skulle vara så stressad som jag är just nu. (varför sitter jag här och bloggar då? äh.) vi har prov imorgon..suck.

känner att det är dags att utnyttja bloggen igen och tänka högt.

fredag: fixa julklappar (+en liten julklapp till mig själv) plugga, plugga, plugga, sova.
lördag: julbak med brudarna, vad händer senare på kvällen?
söndag: plugga, plugga, plugga, plugga, träna, plugga
måndag: svenska redovisning+inl. dansuppvisning
tisdag: datorkunskapsprov (excel)
onsdag: beeptest, dopning/styrka prov, matte nationella
torsdag: .. woow, tomt!
fredag: engelska prov+läxa

+ massa till kommande veckan!

RSS 2.0