Clowns and acbrobat

Nu ska jag berätta vilka roligheter jag var med om tidigt på denna söndagen. Jag fick skjuts in till Heden utav Jonathan och mötte Anton för att gå på cirkus! It was time to meet the clowns! Det var inte igår, om man säger så. Måste säga att båda var jävligt skeptiska innan vi gick in. "Luktar det alltför funky där inne går vi vidare för en fika eller något annat." haha! Jag hade kul och det tror jag Anton också hade, haha. Joe Labero satt bredvid oss, då hamnade Anton i extas. Efter halva föreställningen tog vi en paus men valde att inte gå tillbaka in, det räckte med circus.


Lysande

Hur snygga? NU ÄR DOM MINA! Dock stela som sten, men det är ju faktiskt riktiga ridskor.


kärlek är för oss

Dags för en ny väska snart. Jimmy Choos är ju en riktig pärla!


Panik blandat med trötthet

Det är verkligen inte bra att vara ute i sista stund. En sak som jag egentligen upptäckt för längesedan, men som man aldrig riktigt tar in.

Nu sitter jag här med en äcklig klump i halsen och gungar fram och tillbaka i fosterställning som ett annat offer. Näsan rinner, Chai Latten kallnar och klimatkampenrapporten är fortfarande blank.

TKO

Nu ska jag avnjuta min lediga söndag (bortsett från dansen) med the sims och Le Tigre.
Här är några av de något försenade bilderna från den festliga resan till Tjörn;
Härlig bild!
Ha det BÄST!

sweet dreams

Nu ska jag gå och lägga mig. Eftersom jag hade en mardröm igår (en riktig rysare) så hoppas jag på att drömma riktigt sött inatt. Det ska nog inte bli så svårt efter Tjörn!


nu är det så här..

  • Jag är trött på att åka buss. Riktigt trött.
  • Balett, vad sägs om det? Jag är sugen!
  • Imorgon är det skola igen. Roligt och tråkigt.
  • BJÖRN ROSENSTRÖM!


HEY


I'll do it again if I could

Lyssna och njut.
Det är alla värda en skön och varm söndag som denna!

David Bowie – Life On Mars?

Igår var jag med Joanna. Första gången på åratals. Jag får alltid samma känsla, saknaden efter vår tid tillsammans, fan vilka äventyr vi var med om du och jag!

Nej, nu måste jag packa.

Destination: Tjörn!

Nu drar jag och några brudar till Tjörn! Det blir övernattning i Tildas stuga, åh vad härligt. Vi tänkte att vi allt måste fira av lovet ordentligt, innan skolan börjar på måndag. Det kommer bli riktigt mysigt med candles, sång, pipa och skratt! Puss på alla.


Sleep over

Nu ska jag till Elin. Klockan är rätt mycket, så jag sover nog hos henne. DET BLIR HARRY POTTER MARATON och gott Chai te från Espresso House! elin elin elin (L)

Godnatt :)

Home

Sådär.Polo Assn kudden och Berkeley kittet fick jag av mamma i påsk-present! PUSS på henne (L)


Slutspurten

YES!
Rummet är fixat och klart. Alla väggar är vita, gardinerna är vita, nästan allt är vitt. Jag bestämde mig för att rikta in mig på lite New England stil (efter ett besök hos amanda..haha) Åh jag är NÖJD.
bilder comes latero!

Fan vad vädret är grymmers! Vid två ska jag in till stan för en fika, det blir nog uteservering (L)
Påsk igår firades i Lerum hos Lyppert. Vi skulle precis åka, solen sjöng och det kunde nästan inte bli bättre, när jag hör min syster skrika. Hon hade då försökt göra en volt på idiotstudsmattan och såklart landat på nacken. Ambulansen fick komma i högsta hugg och Hanna lindades in i en stor ställning, lilla gumman. Men allt löste sig, inget fel på ryggen eller nacken. MUY BIEN!

Nu ska jag ut i våren :) Puss!

RSS 2.0