All yours



Född på nytt

Under mina två dygn utav skyhög feber, närmare bestämt 40.1 grader, har jag tagit mig igenom alla Twilight filmer för att ligga still och för att få ett litet plåster på såret. Jag är som nykär, som nyfödd, det är knäppt hur en film kan påverka på mycket som den gör. Den är sjukt bra!

Well well jag mår bättre idag, som någon strött lite magiskt pulver över mig och poff så blev jag frisk! Jag har haft tur. Såklart är jag inte fit for fight för en riktigt suparkväll men humöret ska vara på topp! Tänk att det är nyårsafton imorgon! Jag kan inte fatta..allt går jävligt snabbt. Den 10e ska jag på visning för mina tänder och sedan den 30e ska jag ta ut den! :D Sen åker jag till Thailand!

åh jag blir glad av denna låten


Sejdeln

Igår tog jag, Olivia och Tilda oss tid för att äntligen umgås och dricka några öl på Sejdeln i Göteborg. Ett ställe vi aldrig besökt men som kommer besökas flera gånger framöver. Vilket ölställe, wöhööhöhöh! Till slut stod flera 1L ölglas vid vårt bord och jävligt roliga chalmerister hade slutit upp runt bordet. Grymt ställe, trångt men grymt.



Mellandagarna

Oj helvete vilket kaos det var i stan idag, inte ens skitkul ut i tåspetsarna som det brukar vara. Men jag och Joanna och Olivia överlevde och fyndade härliga prylar. Jag, tillexempel, hittade världens mjukaste kofta och nylon till nyår. Sedan hittade jag även dessa vackra pumps som väntar på att jag ska trycka på KÖP på DinSkos hemsida. Hur ska jag göra? 499:- är ett väldigt nice price.


Roliga klappar

Jag har haft världens bästa julafton. Mina kompisar suckar när jag säger så, att det är något jag ofta säger, men detta var, handen på hjärtat, den mysigaste julen på länge länge länge. Jag kände mig som ett litet barn hela julen, ville dra på mig en alldeles för liten overall och leka i snön med min syster, brottas med pappa i snön, baka hela tiden. Och så var det det där med julklapparna förstås. Vår familj sa att vi iår skulle ta det lite lugnt med klapparna, men det höll inte riktigt måste jag påstå. Fina, genomtänkta och framförallt jävligt dyra julklappar öppnades på morgonen. Vissa säger att materialla ting inte är lycka men jo, visst är det det! Jag fick så mycket fint att jag ville springa tusen varv runt huset och sen springa upp på taket för att hoppa ner på marken några gånger. En kamera av min bror (herregud, nu är jag skydlig dig en förmögenhet), världens finaste vackraste hylla av min mamma som jag har drömt om i flera år, jättefina byxor, hudprodukter, böcker, smycken..ja.

Jag älskar julen. Helt klart! Men nu är det över och jag är redo för lite sol och shorts! Haha

Jag har julstädat förresten. Nu ska jag försöka hålla det såhär..







TRADERA

Ja, jag har blivit ett stort fan av tradera. Man kan hitta riktigt coola, gamla (eller nya!) prylar till sjuka priser.
Tänkte att likaväl jag kunde sälja av något utav mitt, så jag säljer nu mina härliga klackskor.

Klicka på bilden för att komma till auktionen.


Mysig morgon

Jag blev överraskad på sängen utav min syster som bar på en stor bricka med god frukost. Bianca fick vara med på ett hörn med tungan hängandes långt ur munnen, haha. Sedan klädde vi på oss och satte igång med att baka julgodis (som för övrigt är det roligaste som finns!). Och nu snackar vi choklad, massiva bisarra jävla mängder utav choklad i alla olika smaker, färger och storlekar. Det är det som är roligt, tycker jag. Har alltid älskat att hålla på med choklad. Fan en utav mina pinsamma flickdrömmar är att få besöka en chokladfabrik. Jag blir helt ifrån mig när jag tänker på alla puffande maskiner som packeterar den fina chokladen, mmmmmmm.

Frågan är vad jag ska göra resten utav dagen. Det är hur sorgligt som helst nu när johan har åkt till Hemsedal nu i morse..




Det finns mer att se




Skräckupplevelse

Vaknade glad och pigg, började julstäda och glad som katten för att ingen var hemma. Det betyder frihet, haha. Skulle traska upp till Joanna för att hämta en laddare i hennes brevlåda när jag och min älskade hund blev attackerade utav hennes grannes hund. Byrackan öppnade dörren själv och till min förvåning såg jag att den inte var kopplad, den stora svarta pitbullen. Med en otrolig fart sprang den mot oss, hoppade över det relativt höga stacketet och anföll lilla stackars Bianca. I det ögonblicket hann jag inte tänka ett skvatt men i snömolnet försökte så gott jag kunde och så snabbt jag kunde, hala in kopplet och få upp Bianca i mina armar, mitt i attacken. Jag var så rädd, så jävla rädd. När jag slitit upp henne i mina armar, hör jag hur rädd även hon är, såklart lilla vännen. Just efteråt märkte jag hur högt jag skrikit. Ingen märkte någonting. Inte ens idiot-ägarna. Jag var i chock, totalt. Vankade av och an och visste inte om jag skulle ringa polisen, vetrinären, mamma, pappa, gå upp och slå skiten ur den hunden, prata med familjen eller bara springa hem. Bianca var så livrädd att hon kravlade sig så långt upp på mig som möjligt, snart hade hon nått axeln.

Jag gick snabbt hemåt, ofrivillig att släppa ner lilla hjärtat på marken. Trots min sjuka rädsla gör jag det och hon börjar direkt springa, kollar sig runt axeln regelbundet. Möter upp pappa och börjar störtgråta och skaka och förklara och skrika och ber om att åka upp och skjuta den äckliga hunden i tassen så den blir lam resten utav livet. Vi konfronterar dom i dörren och den äckliga patetiska lilla ung-familjen blånekar. Den 26-åriga, nerknarkade mamman kollar mig i ögonen, nästan flinar, och säger att hon har vittnen om att hunden varit inne. Trots att mina sprängröda ögon, hundspåren i snön, mina skakande händer och lilla skraja Bianca i bilen som kan bevittna allt, står hon där, irriterad, och skakar på huvudet med en liten ful skitunge som skriker i hennes armar. Pappa blir såklar flyförbannad och trampar iväg på trädgården, visar tydligt spåren och säger att om inte hon ber om ursäkt (det jag är ute efter) och medger att ja, staketet är väl kanske aningen lågt för vår blodtörstiga äckelhund, så ringer han polisen. Som vi sedan också gjorde.

Jag minns så väl när jag och min bästa vän Joanna låg på hennes balkong och solade våra bleka kroppar i solen, lyssnade på lite musik och blickade upp mot himmlen. Plötsligt hör vi något som tassar inne i hennes kök. Vi märker att det är den stora, vidriga pitbullen som står där och dregglar ner hennes golv och letar troligtvis efter Joannas hund, Joy. Va i helvete? Vi befann oss då på hennes övervåning och grannarna har inte ens märkt att den har hoppat över stängslet och faktiskt tagit sig in i Joannas hus.

That time

Det känns längesen, men det är det inte.
Inte längesen jag tog ett kliv ut från huset, slöt upp med kompisar och hittade på tusen saker att göra. Inte längesen jag aldrig tvivlade på saker, bara gjorde dom och hade kul. Inte längesen jag kände mig friare än en fågel. Inte längesen jag inte hade en tom dag. Det är kul att titta tillbaka ibland. Då är det jävligt passande att ha sparat bilder, som var riktigt fula då, som nu är jättehärliga!


LUCIA








Polhem

Jag går nog på världens bästa skola, kort sagt.

Fast imorgon är det Matte C nationella = inte kulttttt







Loosing touch



Vincent

Förlåt, jag trodde det var någon annan


how wonderful life is

Små saker, stora saker
Det spelar ingen roll
Du är lika bra ändå


the Ripper

byt ut mitt blod till tequila
där har du känslan att vara kär
rus kick illa bra

får dig att korsa gränsen
får dig att glömma
men vem bryr sig
inte jag iallafall



De ska ut i snön

Jag och Olivia har satt ner vår fot och bestämt oss för att idag blir det Harry Potter! Så jag sitter här redo att åka. Hoppas innerligt på att det några glad på något fint härligt ställe, jag vill inte hem sedan, det är fredag och denna veckan har pumpat det sista ur mig, nästan. Det lilla sista finns kvar :) Ja men vi får se! Ha det fint.


Piece of Love

Jag tror jag överlämnar talet till bilderna, tack.





Friend of mine

Fan vilket dåligt humör jag blir på när jag tänker på att det enbart är 1 ½ fjuttiga år tills vi tar studdentan!! Klart är det kul, men jag gillar människorna och skolan så mycket att jag blir tokig på mig själv. (NOTERA; jag gillar skolan om man räknar bort några skitlektioner och lägger till några grymma kanoners kurser som bild, pyssel och bak)

Jag har varit och tränat idag.
Och, SURPRISE, pluggat!

JUSTE perkele jag har glömt att berätta några feta nyheter. Vår grupp gick vidare i Design Open!! Det känns hur kul som helst! Here comes success.. ooooh success haha fan va larvig jag är. + Fysikprovet kändes jävligt bra!! G-uppgifterna satt som en smäck. Jag svarade på allt och det känns fruktansvärt nice, fel har jag nog massvis men tänk om jag skulle sitta mållös och dum i huvudet som jag gjort på hans två förra prov?!

Sannerligen har min pojkvän gett mig sjukt otrolig bra kraft. Dig vill jag inte vara utan en enda minut.

YEAH
Deportees – I Wanna Be In Your Gang

Father, she's crazy

Mitt favoritcitat från Lords Of Dogtown:

-I'm leaving, Jay, she's crazy
-Yeah, thats why you love her, right?

Här ska ni få en fet låt
Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit


Designa själv istället!

När en pepparkaksdeg damp ner framför händerna på mig och min systers händer satte vi igång och gjorde ett eget pepparkakshus. Visst är det snart dags att bryta trenden att köpa de dötråkiga pepparkaksdelarna? Detta var skit lätt, jag skissade snabbt upp väggar på papper, la pappret på degen och skar ut. Voila! Grymt eller hur?

Psst..dörrarna är liksom inte limmade än, haha.


Fett

Checka in dessa finingar! Thumbs up up up! Eh varför är jag så festivalsugen? Är det för att, som ni ser, funnit ett par fett coola rundisar i en gammal skiten låda här hemma. Hm, det är en stark faktor

Fan man ska aldrig sätta sig vid bloggen när man har fysikprov (NATIONELLA) dagen efter. Det funkar inte så. Men tydligen för mig. Haha just precis i denna stund insåg jag att gud vilka viktigare saker det finns att göra än att slicka fysikboken med näsan. Som att blogga tillexempel eller kanske besöka en god gammal vän och sluta upp ute i kylan för en lång feting? Ge mig provet så får jag det överstökat. Efter jul är det slut med fysik för min del, tack gode gud.


My personal leftovers


Let it always be like this




Rolling




If you start me up
If you start me up, I will never stop

I've been running out
You got me ticking gonna blow my top


Ready, set, don't go!

Snön ligger i lager just nu. Det är coolt att trampa i något som kommer från himlen. Jag märker att jag blir mer och mer förälskad i vintern för varje dag som går. Denna julen blir extra mysig. Jag har världens bästa pojkvän och världens bästa familj.







Livet äger alla, frågan är vad man gör av det.

Hej hej, hej..hej..tja
Skäms att jag inte hinner med, allt går just nu i minst 160km/h. Jag beställde en jävligt nice, svart Jones & Jones klänning från Nelly igår till nyår. Har suttit och letat nu i flera dygn, vem går inte igång på kläder liksom.. Hoppas den passar!

Alldeles just nu pysslar jag med min modell jag bygger till vårt designprojekt i skolan. Haha jag hade ingen vanlig kartong utan fick klippa ut en knallrosa Rut m.fl. påse. Funderar om jag ska göra bilden svart/vit eller kanske låta den vara så cool som den är nu?

Senare ikväll ska jag hem till Johan och se till så att hans sexåriga bror inte hittar på några bus medan föräldrarna inte är hemma.

Världens goding förresten, Gubben i Lådan


RSS 2.0