Hola Spain!

Klockan är 01.04. Om si sådär 5 timmar ska jag upp igen! Haha förut när jag och min familj åt middag så var alla på lite dåligt humör, någonting hade hänt och när min syster är lite grinig har hon en tendens att alltid få med sig alla övriga 4 familjemedlemmar ner i gröten. Så jag sa att imorgon så ska jag ha ett leende på läpparna ända från när jag vaknar, tills jag går och lägger mig i lägenheten i Spanien. Min bror sa då att vi redan vid maten skulle börja öva, att vi kunde behöva det, speciellt min syster. Haha så där satt vi och övade, sa "Godmooorgon" och log för fulla muggar! Haha tyckte det var lite kul. Efter det var allt som vanligt igen.

Är jag bara nervig nu eller tyckte jag verkligen att det där var kul?
Inte vet jag, snart åker vi iallafall. Ingen blogg på en vecka, hörs på tisdag!
PEACE OUT MAN, NU SKA JAG SE TILL ATT NJUTA RIKTIGT ORDENTLIGT.
När jag kommer hem blir det feeeest, NICE!





Alltid på den säkra sidan

Wohoo såg precis August Rush för tredje gången, this time with my mum :) Jag är en sådan person som kan se en film hur många gånger som helst, om det verkligen "klickar" första gången man ser den. Ibland är det samma med mat, jag håller mig hellre till något som jag vet vad det är för något. Det är ju största missen om man är skit hungrig och man får någon mat som inte alls är god, då tänker man efter att "fan, jag skulle tagit pasta bolognease". Haha kör alltid på den säkra sidan ;)



Gimme Gimme

SÅ SUGEN på en långklänning,  trots att sommaren snart är över..haha! Tror ni det finns in Spain?!

- DET TROR JAG IALLAFALL!


I'm packing my bags

OSDJFOASDKF nuuu är det pirr i magen! Snart snurrar man runt på en sandstrand och far och flänger i Spanska butiker. Packningen är väl halvklar, jag packar då och då, när jag känner för det och när jag kommer på något som ska packas ner. Allvarligt talat, jag behöver inte packa mycket då det gällre klädfronten. Jag kommer köpa en hel del där. Det jag kommer leta efter;

  • Klänning till min och Joannas fest
  • Gladiatorskor
  • Krims krams (oooja!)

och annat..

PACKLISTA

[x] 4 Klänningar
[x] Tunn jacka (flygplatsen)
[x] Leopard sjal
[x] 3 par shorts
[] 1 kjol
[] 4 linnen (för mycket?)
[] Hatt
[x] Brunt skärp
[] Converse & gladiatorskor
[x] 3 bikinisar
[x] 2 Böcker (Gossip Girl hihi)
[x] Solglasögon
[] Necessär
[x]Trosor, strumpor, bh
[] Plånbok

Fattas något? Gud detta är svårt..


För trött för att sova, men godnatt ändå

Godnatt kära vänner.
Imorgon är det packa som gäller, för fulla muggar! Kommer slänga upp en packlista inför Spanien för att få tänka högt en stund. Det underlättar faktiskt. Sedan ska jag hem till Joanna på kvällen för att pussa på henne tills hon tvingar mig ut ur huset (jag kommer nämligen inte träffa henne på en vecka, det är tungt ska jag säga)

OOH BABY BABY IT'S A WILD WOOORLD

Klockan är 01:55, därför orkar jag inte skriva mycket om hur vi hade det på Käringön.

Det första vi gjorde när vi kom dit var iallafall att köpa mat. Direkt därefter åkte vi ut med Sebastians båt med Filip, Erik och Ludde, gryyymmers! Vi stannade till vid Gullholmen för att äta glass sedan bar det av igen. Vi såg fram emot kvällen hela dagen, det var då folk från seglarveckan kom dit för att stanna och festa. Vi hade en go box med chillout som väntade på oss, det kunde inte bli bättre. Förfest ute på Lottas balkong med alldeles för mycket folk i jämförelse med spacet, haha. Sedan gick alla till en sjöbod som ägdes utav vem? Erik och någon mer. Vi grillade och hade det jävligt kul. Träffade Niklas, också det jävligt kul! Hände en del, eller jag menar väldigt mycket hände! Från 9 på kvällen till 8 på morgonen. Allting slutade med att alla sov någon annanstans än där vi skulle sovit och dom som inte skulle sova hos oss, sov där. Jag sov några timmar i Eriks fina hus med Erik, Erik och Filip.

Jag hade inte fått nog utav landet och den goa miljön, så jag bad Sebastian om skjuts med båten till Lysekil där Joanna var. Stannade över där under natten, såg en skit fin film som heter August Rush (Se den!). Nästa dag tog jag bussen in till Torp där mamma och syster hämtade mig. Vi åkte vidare till Uddevalla för att fira födelsedagar (bl.a. min)

NU ÄR JAG TRÖTT och det känns som om jag har laddat upp 1000 bilder.. just ikväll tog det väldigt lång tid att ladda upp bilder.


















Let's move

Känner för att dansa. På en strand med massa folk.

Snälla, låt sommaren stanna för alltid tack!


Living my life

Jag har haft världens bästa vecka! Har hunnit med så mycket och såklart just när jag vill berätta allt så fuckar internet. Sånt får man räkna med.

Har jag berättat att jag och Elin var på Sex and the City 2? Om inte, herre min skapare vilken kanonfilm. Efteråt var man säker på att man kunde göra vad man ville! Tror att alla känner så efter..haha ganska läskigt.
På onsdagen-torsdagen sov jag, Elin, Olivia, Emma och Malin hemma hos Anna. Det bjöds på himelsk mat och en härlig kväll ute runt ett bord med tända ljus. Sådana kvällar gör veckan fullbordad, en stund att ha kul och koppla av samtidigt. Och det hade jag, ni alla är mysiga som små nallebjörnar!

På fredagen var det dags för mig, Malin och Anna att åka till Käringön för att hälsa på och bo hos Charlotta. Men det tror jag att jag skriver om i ett annat inlägg.

PUSS


Käringön, Lysekil, Uddevalla

Just nu är vi hos kusinerna i Uddevalla! Vi firar födelsedagar. Massor av födelsedagar. Min, Louises och Lindas. När jag kommer hem ska jag skriva av mig om min underbara vecka och om gårdagen i Käringön på Seglarveckan (För nu har jag äntligen internet!!)

PUSS


Jordgubbar och BMX

Waaa panik över internet! Det funkar som vanligt inte. Denna gången har jag ingen aning om vad felet är, de andra datorerna funkar.

Hur som helst. Jag kom precis hem från en träning på bmx banan i Kungsbacka. Dessvärre vurpade Jonathan och är påväg in till sjukhuset för att kolla nyckelbenet. Såklart hände det på sista varvet, men så är det alltid. Men men, det innan var lyckat. Älskar att vara tillbaka på cykeln igen! Jag är som nykär, hoppas det varar. I morse var hela familjen och plockade jordgubbar i Säve. Det var helt sjukt mycket, på varje klase hängde en hel släkt liksom. Hela kalase gick på 460:-, ni kan tänka er hur mycket vi fick med oss hem. Mmm för en stund sen gjorde jag pankakor med extra vaniljsocker i. Jag har allt en dåld talang när det gäller pankakor minsann!

Nu ska jag kolla en go film med Hanna. Imorgon blir det Elin och senare i veckan åker jag och Anna till Charlottes land i Marstrand! Puss

Smakar på lönen

Jag älskar Göteborg på sommaren! Inte bara alla goda underbara glassbarer utan också allt liv och tempo. Jag och Tilda köpte godsaker och satte oss vid Vallgraven vid Stora Nygatan för att prata och ta vara på solen. Det är alltid lika skönt att sitta på det stället och se paddan forsla förbi då och då.
Det blev en del shopping innan vi sa ett sorgligt farväl.

Ha det bäst i Algeriet, Tilda lilla! Jag ska skicka några swedish meatballs so you survive!



linne weekday, ipodväska H&M

kisses queen J


En sväng ner på stan

Imorgon åker Tilda till Algeriet, mycket tråkigt tycker jag och det vet jag att der är många som tycker. Så nu ska jag ta tåget in till stan för att spendera en sista stund med henne. Nu har jag faktiskt jävligt bråttom. PUSS


100 toasters!

Fan, ska jag hamna i en sån där löjlig svacka nu igen?
Eclipse var verkligen bra, jag menar skitbra! Dom har lyckats med att Edward verkligen ska plågas när han ser Bella bli skadad eller så. Och DET gillar jag! Det finns ingen del i filmen som blev min absoluta favorit, hela filmen var..mmmmagisk! Jag gillar grovt när dom ligger i tältet och Jacob värmer henne och när han säger "Det skulle gå snabbare om hon inte hade kläder på sig" Haha underbart! Och vid pangtillfällen som när Bella säger ja apploderade och jublade hela salongen, också det får ett litet plus.
När man kan ladda ner den med någorlunda kvalité ska jag göra det och sedan ska jag se den om och om igen :)


ECLIPSE

DUDE! Jag har biljetter till Eclipse ikväll kl 21.15! Wooow jag är så förväntansfull :D Hoppas den är lika bra som dom flesta har sagt. Ska bli riktigt kul, har faktiskt glömt vad som händer i 3an, det var så längesen jag läste boken. Men har för mig att det var då det var tjafs om dom verkligen ska bita Bella och isåfall vem som skulle göra det. Joanna ska med, tjoho!

En kort recention kommer efter. PEACE


Middag i Onsala

Middagen hos familjen Justander är avklarad och det var så mysigt! Himelsk mat och min goda paj till efterrätt. Småkillarna där är såå goa, dom är speedade till hundra hela tiden! Och det gillar jag, haha.

Jävlar jag dör av värme! Värmedöden kommer vara slutet för mig. Jag öppnade precis fönstret men det hjälpte inte särskillt mycket om man säger så..


Nytt i the blog

Som ni ser, så har jag gått och blivit med ny header. Nytt och freeescht, bra skit!

Allvarligt talat, den allra bästa låten som någonsin skrivits är ju Free Fallin' med John Mayer. Mitt hjärta gråter floder och stora hav bara för att min röst inte orkar sjunga längre. Det låter hemskt när tonerna verkligen svänger. Det blir inga fina durtoner där inte! Jag saknar faktiskt att sjunga, speciellt när jag spelar min åka-bil spellista på Spotify som nästan bara innehåller bra låtar som man kan sjunga med i. Suck, jag borde hålla mig borta från Spotify ett tag, låta min stackars hals vila. Inte konstigt att den inte blir frisk när jag på alla sätt försöker pressa fram en enda liten ton. Sheers.



lyssna här


She's a good girl
Loves her mama
Loves Jesus and America too

She's a good girl
Crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
Yeah
Yeah

It's a long day living in Reseda
There's a freeway running through the yard

I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts


And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

I wanna glide down over Mulholland
I wanna write her name in the sky


I wanna free fall out into nothing
Oh
I'm gonna leave this world for a while

And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling



Lysekil #2

Ja nu så har jag laddat upp med goa bilder från dagarna i Lysekil i helgen! Många kommer från Joannas kamera, men vissa är tagna utav mig :) Jag frågade faktiskt snällt om jag fick låna och tänka sig, det fick jag!
Berättade jag att vi plockade två stora bunkar blåbär? Två små fula invalider satt en dag i skogen och plockade blåbär i en timma, för dom hade inget annat för sig. Sedan började det spöregna. Invaliderna rörde sig inte ur fläcken. Äkta blåbärsplockare tappar aldrig varken tålamod eller humör, även om man blir blöt. När vi kom hem blev ändå allting till en paj, så var det med det. Men men, det var värt mödan, den pajen var god!

Det var väl det vi gjorde på söndagen. Vi kollade även på världens bästa film, The freedom writers. Mycket mycket bra och den får bli mitt filmtips för dagen! Om det nu finns några stackare som inte kommer ha så mycket att göra en fin kväll som den här, sådana som mig. Haha!





























Pancakes a la Joanna

Sitter hos Joanna med lillasystern vid min sida. Vi har precis ätit gosetantens goa pancakes! Jag har lovat gosetanten att höra av mig om jag någon gång är sugen på hennes goa pancakes igen.

Förut var vi uppe i bergsjön och tog ett gött dopp! Visst var det svårt att hoppa i, men när man väl var i var det riktigt skönt! Längtar ändå tills att få bada i Spanien! WIII

 

PUSS snart kommer Lysekil #2


Hundar kan också drömma

Oj herregud, min hund fick precis ur sig det konstigaste lätet någonsin! Det lät inte som en hund, mer som en fallande fågel i panik. Hon drömmer, helt klart. Fan vad jag vill veta vad den rackarn drömmer! Antagligen att hon springer på en stor äng för hennes ben rycker till ordentligt. Nu låter hon mer som mig när jag vaknar, hon har nog smittats av min hosta, haha!

Det lilla godningen! (L)


Lysekil #1

Hej brother from another mother and sister from another mister!
Vi har haft en urusel helg på Lysekil med hur mycket regn som helst! Joanna har varit exgtra sur också och då är det inte roligt. Nej jag skoja, allvarligt talat så har det varit sjukt mysigt! När vi kom fram till huset tog jag och Joanna vårt pick och pack så stack vi ner till klipporna och solade/badade. Där var vi från 12 på morgonen till 6 på kvällen. Hur skönt är inte det då? Första doppet i havet också! Check, oh yeeah! Det var så sjukt varmt att våra ballerina kakor nästan rann iväg, fattar ni hur varmt och skönt det var? Efter en lång efterlängtad sovstund i solen gick vi tillbaka till huset och åt grillat, gjort utav mästerkocken himself!

På kvällen tog vi ett hastigt beslut att ta färjan in till Lysekil och köpa glass. Visst blev det mer än så, vi gick bland skit söta hus, kollade på båtar och omringades utav glidarbilar! Vid 9 åkte vi hem, hihi Joy var så trött att hon somnade direkt i bilen.

På kvällen drog jag och Joanna en go film och därefter pratade vi tills ögonen var helt torra.

Del två kommer imorgon. Godnatt dudes, homies and mates!





















LYSEKIL

Julia är trött, she needs to sleep! Men vill hon sova? Nej det vill hon inte. Hon borde, hon ska upp tidigt. Det känns skönt med lov nu, inget mer jobb!

Imorgon ska jag följa med Joanna och hennes goa familj till Lysekil och bo i deras stuga till söndag. Det kommer bli härligt på alla sätt, vi ska åka in till Lysekil centrum och bada i havet. Det är riktigt kul att vara där, det finns ju så sjukt många minnen där! Från när vi var små små knattar. Kameran hänger med såklart!

Men som sagt då, bloggen lämnas åt sidan tills söndag. Jag frågade Joanna om det finns något internet där uppe men sedan slog det mig att fan vad dum jag är, det är ute i vildmarken va fan. Dagens dagens!

GODNATT!


Spänningen ligger i luften

Mina händer darrar. Pulsen stiger, som en djungeltrumma dunkar den i min hals. Jag får pressa fram mina pupiler genom fuktlagret i ögat. Svettdroppen droppar ner på kuvertet. Jag fumlar med fingrarna för att få upp det, försöker på alla sätt att inte förstöra det. Det är öppet. Nu ska vi se..

MITT ASTRA ZENECA INTYG!

Haha så som jag skrev var det verkligen inte. Vill ni höra den riktigt versionen?

Jag river upp kuvertet, totalt medveten om vad det innehåller. Redan efter halva vägen blir det lite skrynkligt. Halva fokusen är på kuvertet, halva på datorn och min röstbok. Jag grabbar tag om pappret och kollar på det.




Inspiration är inte att själa

Dags för lite Gossip Girl snart! Jag känner att min själ behöver det. Allvarligt talat så blir man sjukt inspirerad av den serien, i och för sig så blir man det utav alla filmer (utan att man tänker på det). Men jag minns en period i vintras, då kapade jag ibland Blairs outfits rakt av! Haha svart kappa, bara ben, diadem och rosa kinder. Det var då det, good times. Fast det händer även nu ibland, jag gillar speciellt hennes hår.


Slutspurten på AZ

Så, nu kör vi slutspurten här på jobbet och sedan ska jag ta min rumpa och traska hemåt! Idag tror jag dessvärre att det inte blir någon härlig skjuts, nä nä mamma ska jobba sent och allt.

Nu är det inte långt kvar till sommarlov för mig! Det känns extra bra med några tusen i plångboken också.

CIAO

FROSSA NU DÅ

Jag kan inte hålla ögonen borta från alla dessa underbara sommarkläder! Jag känner för att samla alla fina sommarplagg i en fet jävla pool, sedan ska jag dyka i. I några timmar ska jag simma runt och njuta lite och sedan ska jag plocka på mig så många som möjligt och ta med dom hem :)

NU ÄR LYCKAN PÅ TOPP SKA JAG SÄGA ER! Jag och lilla Erika skickade precis ut farvälbrev till alla våra fina rara vackra kollegor och tackade så mycket för denna tiden. Det blev ju inget kort farvälbrev om man säger så..hehe. Så nu till the meaning point - vi fick svar på det från våran goa chef! Hon svarade;

"Tack tjejer! Ha det så bra på sommaren och hela året ut, vi väntar på er nästa år! :)"

Hur grymt är inte det då?!

HIGH FIVE, LOW FIVE, MIDDLE FIVE, CRAZY FIVE, LOVE FIVE.. !! haha


Jaa juste! Kolla på min förälskelse här nedanför, den är så ståtlig, så fin! Kommer från moonsoon.


Den bästa glädjen

Accessoarer, jordens pärlor. 
Vad skulle världen vara utan dessa underbara accessoarer? Det är som pålägg på mackan - det gör mackan smakrik, inte lika torr och framför allt ser mackan godare ut. Precis så är det för människan, lite accessoarer här och var i din egen stil ger en smakbit av vem du är. Det kryddar din outfit! Det har räddat många utekvällar för mig, en svart kanske lite trist klänning kan bli grym med några utvalda accessoarer. Alla borde frossa i det.
Och kul är det! Det är jag inte ensam om, det vet jag. Jag är så sur på mig själv att man inte passade på att gå loss på alla handgjorda smycken i Malaysia, det kan jag inte förlåta mig för.




Här är nästan allt ifrån CHIQUE om någon undrar :)

Sugen på en bok

Undrar just vilket strandbok det blir till Spanien. Jag och mamma pratade om att få igång bokandan snart igen, den har liksom dött, haha! Förra sommaren läste jag som en galning, jag var en riktig bokmal. Jag gillar ju korta böcker, eftersom man tröttnar inte lika lätt på korta böcker. Tjocka böcker är som att köpa en godispåse med enbart en sort godis, man tröttnar ju ganska snabbt, eller hur? Visst, många tjocka böcker har många spännande saker och så, både lakrits, surt och sött liksom, men det blir ändå en tröttsamt. Hoppas jag inte låter som en liten unge, jag läser ju fan själv tjocka böcker ibland. Men ni fattar..

Jumpsuit är ju också något som lockar! Här är tre godingar från vårt älskade H&M.


GREKLAND

Grekernas land



I miss

Grekland 2009


Off with he's head

Jag vill till Spanien! nuuuuu! Inte för att jag vill till värmen, här i soffan är det kokhett, datorn är skit varm.

Imorgon är det alltså sista dagen på jobbet. Jag och Erika har planerat ett litet tal. Eller ja, vi har planerat att hålla ett litet litet men har inte riktigt börjat på det än. Okej jag kanske inte ska kalla det tal, vi ska mest tacka för oss och säga att det varit ett ritkigt bra jobb och en underbar möjlighet. Synd bara att hälften av alla har gått på semester redan och kommer missa vår goda fika och fina tal. Jag är i vilket fall som helst jättenöjd över att ha fått jobba på Astra Zeneca i 4 veckor! Om jag känner mig själv skulle jag ändå bara suttit inne och degat ändå.

Väntar på att Alice i underlandet ska ta slut, den är jävligt långtråkig och förutsägbar film. Man förstår efter en kvart hur den kommer sluta. Slutfighten är ju trist.


Alicante Hills

Förut idag blev jag riktigt herrans glad när mamma ringer och berättar att hon bokat en resa till Spanien den 27 juli för hela la familia! Vi ska till Alicante och bo på hotellet Hills i en vecka. En hyrbil kommer stå redo när vi kommer fram så det blir antagligen en trip till någon mysig resturang när vi kommer fram. Fan jag kommer stromtrivas! 100 meter från medelhavet och en härlig pool. Jag kommer spendera min födelsedag där, hoppas att dom hittar på något riktigt roligt för mig då :D Fast jag är nöjd över att jag bara kommer till underbara Spain!

JAG VAR GLAD, NU ÄR JAG ÖVERLYCKLIG!





Alice i underlandet

Har precis bakat en god blåbärspaj från Leilas kokbok. Och tagit en lång skön dusch. Håret luktar jättegott, jag och mamma har köpt ny hårinpakning.

Nu kollar jag och min underbara syster på Alice i underlandet. Ingen pangfilm enligt mig, men shhh om det! Första gången såg vi den på bio, förhoppningarna var stora men fan den var ju inget speciellt precis. Alice ser ju ut som ett spöke.


Going down to Coop

Nu ska jag och mamma handla, det blir till att baka imorgon och bjuda alla fina personer här på Astra på något riktigt gott. PUSS

Sommarplagg

Visst är det roligt med inspiration? Ja men hallå, här är lite till! Det flesta är från topshop, modekungen, acne och lite cocoo. Några fina sköna sommarplagg, passar bra nu när regnet öser ner, haha. Något att sätta tänderna i må jag säga, FEM TOASTERS!



ringar modekugnen
kor acne
shorts modekungen
strandtopp, vit topp och korsett" topshop
fjäderhalsband, svart halsband och örhängen forever21
långklänning H&M


Sinnessjukt

Gud vad mysigt med regn. Ännu bättre att man får skjuts hem!

Just nu är det riktigt chill på jobbet. Har precis ätit mina nudlar (fan vad äckligt) och nu sitter vi och läser alla patetiska bloggar, kissie, amir och paow. Herreherregud. Har ni sett hur den tjejen redigerar sina bilder? Hon borde ta en fet kurs i hur man gör det där diskret, för det lyckas hon inte med nu iallafall. På en bild tillexempel, var det en båt precis vid hennes midja. Varför var den båten helt skev liksom? Sen när började man tillverka helt ojämna och skeva båtar? Och hennes bröst är ju fan som hela Europa, hej hej Italien, men tja Spanien. Snälla, snart går det att panta henne tack vare allt plast hon sprutat in lite här och var.


Cocoo.se

Svårt att hitta presenter eller är du kanske bara sugen på att köpa något fint till dig själv? Själv fastnade jag för cocoo.se! Ta en titt på deras smycken. Inte särskillt dyrt är det heller :)




I wanna go home

Dags för jobb. Igen. Idag har jag inte mycket mat i magen heller, eftersom pappa väckte mig och sa lugnt "gumman, vi åker om 20 minuter".
Till lunch blir det nudlar! Astra äger nog ingen spis dock, så det blir micron. Funkar det?

Kill me, jag vill hem och sova


Som balsam för själen

Igår var jag så trött, såå trött, att det enda rätta jag kunde göra efter jobbet var att åka med Jonathan upp till crossbanan och kolla på lite brum brum. Visst, det hjälpte ju inte, tog inte bort tröttheten direkt, tvärtom. Men det är alltid kul och skönt att vara där uppe, varför jag känner så vet jag inte..antagligen för att jag växt upp med det. Lukten, röken, ljudet och synen, allt är en perfekt blandning haha!

Fan vad jag är sugen på att se Sherdill nu! Ni vet, den där goa hästfilmen som är så himla sorglig och lite läskig. Nu ska jag rota bland VHS filmerna och kolla om jag kan hitta den. Det vore underbart!


New in

Moonsoon 290:-.

Nu vankas det våfflor så det står härliga till! Sedan ska jag och sister se på Sagan Om Ringen. Det var ett tag sen om man säger så. Jag ska se till att fylla hela kylskåpet med våfflor, så man har något gott till frukost, mmm. Hörs senare, kan ju faktiskt meddela om det blev lyckade våfflor eller inte :)




Bad

Jag och (faktiskt) hela familjen har precis varit och badat i en sjö precis vid oss. Hur härligt som helst, bara det att jag badade inte. Alla barnen badade, förutom Julia, för hon satt på bryggan och tog hand om sina halsmandlar. Det var iallafall jättejättemysigt. Arvid och hans bror var med och ett par andra grannar. Trots en svag kvällssol och lite kläder, var det mysigt varmt!





Sött som SOCKER

Hur goda ser inte dessa klockorna ut då? Jag vill ha alla. ALLA! Jättefint till en brun kropp, vitt linne och ett par snygg converse som pricken över i:et. Finns på MODEKUNGEN och kostar 349:-/styck.



Kan Dee

Klickade mig runt till olika sidor och hamnade tillslut på kandeeshop.se. Jag diggar verkligen den tjejens tryck! Det lockar att rota fram en penna nu och börja teckna igen.


I can feel you there

Trashade jeansshorts. Det går ju aldrig att tröttna på. Här är favoriterna från modekungen.se


599:-





499:-




599:-



499:-


Kungenmode

Skor från modekungen.se, 799:-. Klacken var ju inte så fin, men måste ändå säga att dom ser jävligt bekväma ut.



Skjorta modekunge.se, 549:-




Kavaj med transparent arm, modekungen.se 649:-. Detta var ju en annan kopp av te, men kan tänka mig att på en person som har hela kittet skulle den passat som fisken i havet, no doubt.



Skulle jag våga?

Innan jag dör ska jag ha hoppat BUNGEE JUMPING! Jag ska ta mig i kragen, säga att nej nu fan gör vi bara det här Julia! Adrenalinkicken precis innan hoppet kan jag tänka mig faktiskt, hur hjärtat nästan har dunkat sig upp till halsen. Men det kan ju inte vara värre än den kicken man hade då man stod på starten på bmxbanan och skulle tävla? Nej nej, detta ska jag fan göra. Tänk, wow, coolt.



Top 5

Bäst på Peace and Love;

1. Johnossi
Såklart så tycker jag Johnossi var bäst utav alla artister på festivalen. Jag har aldrig sett dom live och John vart snyggare än vad jag hade tänkt mig. Jag älskar att dom lät lika bra live som på skivan! Jag älskar att även om Oskar tappade en trumpinne på scen, fortsatte han spela som en galning! Jag älskar att dom tajmde varandra när det gäller hopp och att matcha varandra i början av låtarna. Jag älskar att dom valde de låtar jag älskar och att dom sparade underbara 18 karat gold som sista låten! Jag blev så sjukt glad att dom kom ner och hälsade på publiken efter spelningen. Då passade jag på att göra mig så lång som möjligt över staketet och grabba tag om Oskars goa kind och ge honom en liten smekning. Det var ingen som fick röra min hand efter det minsann.




2. Miike Snow
Många tyckte säkert att Miike Snow inte var något speciellt. Trots att hela publiken gungade efter spelningen och stod och skrek "en gång till, en gång till, en gång till" kom dom aldrig ut igen. Det blev något fel med sladdarna. Men det var något med bandet som fick mig att smälta och bli helt hypnotiserad. Jag stod längst fram och krigade om min plats med det stora jävla berget till kille som stod bredvid mig! Deras kroppsspråk på scen var magiskt. Hur Andrew Wyatt stod med ena handen bakom ryggen och sjöng och hur Christian Karlsson och Pontus Winnberg spelade keyboard som två galna indianer. Och att de dolde sina ansikten bakom vita maskar. Lyckan var på topp då jag efter spelningen fick deras plektrum!




3. Jay-Z
Vilken känsla att se Jay-Z, jag menar, hur stor är han inte och hur fan kunde han hamna i Borlänge? Det var hur välplanerat som helst, scenen var enorm och jag tror hela campingen (42.000) var där! Vilket drag! Jag stod i den "första sektionen" men man kan ju inte säga att jag stod nära scenen direkt. Men jag såg ju! Jag kunde faktiskt inte en enda låt, förutom Hard Knock Life och Empire State Of Mine (Jävlar vad fräckt att se Alicia Keys), men det var bara att slänga upp högra handen och gunga i takt. Ett tag försvann jag in i min egna värld och tänkte såklart på onödiga saker, mitt i den grymma konserten. Jag tänkte att fan, tänkt att den stora goa röven har suttit på en av kanske världens dyraste stolar, i världens lyxigaste hus, i världens finaste ställen. Såklart började jag fantisera om hur han bodde, han och Beyonce. Dom bor ju iallafall inte i Borlänge, haha.
Frågan är om det var planerat att dra upp den tjejen ur publiken? Någonting jag är väldigt osäker på..





4. Nationalteatern
Amen wow, fräckt att sett Nationalteatern när ens pappa inte ens gjort det! Ännu roligare att berätta det för honom när jag kom hem, då var han inte så mallig längre, hehe! Under denna spelningen var man fortfarande pigg, så då orkade jag dansa och sjunga iallafall! Vilka gamla gubbar alltså, han med gitarren var ju helt sliten! Favoriten kom i slutet, då klämde jag i ända från tårna! "livet är en feest!"




5. Kent
Första konserten jag var på. Spelades 00.00 (tror jag) på torsdagen. Då var jag pigg och glad, rösten fanns kvar och mat fanns i min mage. Då var jag verkligen på topp! Vilken kick, jag var så sjukt glad! Jag kunde inte sluta skratta åt Olivia som stod där och vinglade och var helt blek i ansiktet, stackarn var helt slut eftersom hon kom i tisdags. Höjdpunkten var då jag kastades upp på Johans axlar. Fan, det har jag aldrig gjort förut! Jag såg ALLT. Och alla såg mig, vilket jag inte brydde mig om just då! Tack vare kicken jag hade slöt jag ögonen, lät armarna sträva åt varsitt håll och tonerna flög ur mig! Haha, vilken känsla. Favorit; Utan dina andetag.


Life's to easy

Låten som håller mig vaken, nu när min kära kollega och vän är på träningspass;
Jason Derulo - Ridin' Solo.
Knepet med hemska låtar som fastnar på hjärnan är att dom sjunger samma sak i refrängen. T.ex. Manboy och nu då, Ridin' solo. Det enda han sjunger, Ridin Solo yeah yeah solo ridin solo solo Im' ridin solo.. hit och dit. Eller den nya rövsugarlåten Fanta och Rosé. Vad gör vi? Nu kör vi, 123 Fanta och Rosé. Fan vad enkelt livet är, det är bara att upprepa en liten mening, sätta in lite skakande brudar och så är man sommarplågan #1.

Sebastian W, min nya kompis. Ska nog ringa och höra hur han mår nu. Puss


I keep dancing on my own

Nu ska jag äta bananas. Jag längtar absolut inte till lunch iallafall, blä för mat. När jag kommer hem ska jag proppa i mig kolhydrater så mina lår kommer tillbaka, just nu finns dom inte..


Model of the week

Hedi Slimane är omänskligt snygg.



Sex lies





Jag gillar hur jag och Erika jobbar. Nu är klockan 09.23 och vi har haft rast ända sen vi började. Nu gjorde vi ett tappert försök att ta oss bort till arkivet och jobba lite. När vi är där och ska slå på laptopen, dör den direkt. Vad är det då? RAST ta mig fan. "Ro hit med lite rast sa ja te daj" HAHA. Kaffeautomaten går på fullvarv när vi har rast, det är sak som är damn säker.

Jag har fortfarande inte börjat äta ordentligt. Det är som om jag kommit hem från ett koncentrationsläger, jag försöker trycka i mig mat men det går inte. Det får inte plats! Innan åt jag en hel lunch, nu äter jag en halv.

My women from Tokyo

Jag vill just nu ligga på en strand, med en bok under näsan och en hatt på huvudet. Och om man är sugen, är det bara att knäppa med fingrarna och beställa en go paraplydrink med is i.

Fan för mitt liv just nu. Haha gå in på FFML.com och läs om dåliga dagar. Om man själv har en dålig dag, som jag, är det bara att trösta sig lite.

- "Idag, eller snarare igår, sa min pojkvän att han hoppades på att våra eventuella framtida barn fick hans utseende och inte mitt. FFML"

- "Idag sa min pojkvän att jag såg ut som Jabba the Hutt. FFML" (HAHAHAHAHA!)


Blod, svett och tårar

Ny dag på kontoret, men en dag som skiljer sig från alla andra.

Halsen dödar mig. Rösten har svikit mig, den är just nu i Hong Kong eller något. Det ligger stenar på mina ögonlock. Jag har riktiga köttsår i munnen tack vare tandställningen. Det var ju inte precis skönt att vakna klockan 07.00 efter en festivalvecka och bli iväg dragen till jobbet.
Även fast jag mår riktigt dåligt nu, har jag haft så sjukt roligt! Det kunde faktiskt inte bli bättre. I tre dagar och tre nätter bodde jag i det vidrigaste campet någonsin. Det går inte att jämföra med någonting, det var som att bo i en förglömd soptipp, man visste inte riktigt vad som gömde sig under soplagret. Hela vår gräsplätt var dold utav all typ utav mat, ravioliburkar, konservburkar, vattendunkar, trashade tält, papper, fimp, skor, ölburkar..man förstår om man ser bilderna. Allvarligt talat så kom det inte som en chock, så ska det ju vara. Det som förvånar mig är att jag kunde uppnå höjden utav grisighet, inom mina ramar då. Jag trodde inte jag kunde vara så äcklig, att inte duscha trots man ibland blev så svettig så man trodde man skulle drunkna. Att jag ens kunde vistas i den jävla lukten (fotsvett, cigg, spya och allt annat som luktar skit). När man var trött var det mest skönaste alternativet att ta sin sönderbrända filt och slå sig ner bland skiten. Att ligga i tältet var ingen idé, det var för varmt. I det läget spelade det ändå ingen roll att ha skräpet som liggunderlag och en stövel som kudde, den lilla sömnen man fick, fick man ta liksom. Därför måste jag faktiskt ge mig en klapp på axeln och känna en viss stolthet.

Ja, kul var det.
Nej, jag ångrar inte att jag åkte dit.
Ja, jag hade alldeles för mycket packning.

Mina sovsaker (såsom sovsäck, kudde och liggunderlag) tog upp en hel väska som var en enorm tyngd för mig när vi skulle gå från Borlänge C till campingen. Dessa saker packades aldrig upp, jag sov ändå ingenting i mitt eget tält, och om jag tog en powernap då och då, var det inte mina sovsaker jag vilade på.

Uttråkad


Planering

Såhär såg vi ut när vi satte upp tältet i Tildas kök! Jag och Susanna låg inne i tältet och planerade hur vi skulle ha det. En brevlåda skulle vi ha, om någon sökte oss eller så. En liten dörrmatta. En drömfångare är alltid bra att ha. Sedan planerade vi en skorssten också, men det kanske blir klumpigt? Haha


oui s'il vous plaît!

Honey, hoppas vi ses på Peace and Love. Call me!


Working class zero

Oh herregud vad Rammstein är dåliga. Absolut ingenting som faller mig i smaken, inte alls. Nu ska jag gå och ta en kopp choklad för att skölja bort den dåliga låten utav Rammstein som precis spelades på radio.

..Tro inte att jag har rast hela tiden och kan göra vad jag vill och så. För så är det inte, jag sliter som ett djur med alla pärmar och dokument. Ibland blir det så mycket att siffrorna blir helt suddiga och pappren svämmar över. Men det är klart, när jag har tid tar jag den tiden för att blogga lite. Det gör mig mindre stressad och lite gladare faktiskt. Eller så är det chokladen?



De största läpparna jag någonsin sett! Fan vad avundsjuk jag blev nu.




VOGUE

Så jävla snyggt med vogue, helt sinnes. Jag hittade en sida med de flesta märken. Riktigt tuffa bilder!







That look

Hur sexig är inte den här bilden? Förlåt, men faktistk, den är jävligt upphetsande. Det är Mert & Marcus nya kampanj. Jag älskar hur han står och bara drömmer om kvinnan i glasboxen, man ser det i ansiktet. "Jag bara andas in faaaashion", haha skoja. Och ganska tight ass, eller hur?


Skattjakt

I jakt efter en huvudvärkstablett.
Resultat: Ingen funnen.


fan


Morgon

Nu börjar det verkligen pirra kan jag ju säga. Mer än någonsin! Vad fan är det som jag är så nervös över?
Det blev en stor fet kopp kaffe på morgonen sedan var jag redy for work! Sitter just nu på kontoret och har löjligt ont i magen. Det är nog förhoppningar som just nu bubblar över till en jävla deg. Kläderna börjar bli olidligt varma och huvudet snurrar en aning. Packningen är hemma och är klar. Det är nog det att jag kommer få stressa sedan när jag ska hem. Det blir bara snabbt in i duschen. Gå på toa, spy, äta, göra allt som är jobbigt att göra där!

Tipsen jag har fått;

  • Ha koll på dina kontanter. Helst en väska runt halsen.
  • Ta INTE med mycket kläder, även om man vill det hemma.
  • Något utav det viktigaste är strumpor (Ifall det regnar)
  • Drick vatten, även om det inte lockar

Så snart smäller det - PEACE AND LOVE 2010!

PUSS







Källa


RSS 2.0