Chloé

Märket Chloé är ganska tyyngt. Verkligen en egen och fin stil sådär!

Familjen Schuterman

Egentligen skulle jag vilja lägga upp hela intervjun med Natalie och Chloé Schuterman, det är väldigt komisk, men eftersom den är så himla lång får jag nog strunta i det. Natalie är mamma till Chloé och har butiker med bl.a. märket Prada, Lanvin och Balenciaga. I en intervju pratar hon om hennes och dotterns intresse för mode och de diskuterar även lite etikfrågor. Natalie svarar på några frågor;

HUR VIKTIG TROR DU PRISLAPPEN PÅ DEN DÄR BALENCIAGAVÄSKAN ÄR I DEN HÄR FRÅGAN?
– Svenskar blandar ofta ihop mode med pengar, vilket jag tycker är synd. Det har blivit bättre de senaste fem åren, men mode värderas inte här som det gör internationellt. Det ses inte som en hobby eller en egen kulturform.

– Jag och Chloé förknippar inte mode med pengar, så vi ser det inte som problematiskt. Vi går ofta på high street-rundor och gräver som gamar för att försöka hitta det bästa. Jag tyckte att jag fick fram det i TV4-klippet väldigt tydligt – Chloé är bagarens barn och det är inte säkert att hon hade fått en Balenciagaväska om jag inte haft en butik, åkt på inköp och fått rabatt.

BRYR DU DIG OM KRITIKEN?
– Absolut inte, det har jag aldrig gjort, och det här är inte första gången den kommer. Det klart att folk tycker massa saker om mig och Chloé, men hon skulle inte vara med på tv om hon inte var medievan.

MEN HON ÄR JU 11 ÅR!
– Men folk har skrivit om henne sedan hon var sex år. Någon skrev en gång att ”där satt lilla Chloé och spillde på klänningen”. Då var hon jätteledsen och vi pratade om det redan då, och jag påpekade att den som skrev var elak, outbildad och framförallt inte kände henne.

– Att lära sig att inte bry sig om vad andra säger är en del av hennes uppfostran. Mitt mål är att göra henne till en stark tjej. Mardrömmen för alla mammor är att deras döttrar ska träffa en kille som är elak och gör henne ledsen eller till och med slår henne. Hon ska inte under några omständigheter ta skit, men hon måste vara medveten om att det finns elaka och avundsjuka människor. Man kan inte bry sig om vad folk tycker – bara de närmsta.


Chloe, som intervjun handlar om, säger;

FINNS DET NÅGOT SOM ÄR TRÅKIGT MED MODE?
– Nej allt är roligt med mode! Jag har mode i mitt DNA. Varje gång jag är i mammas affär andas jag in fashion!


Det här går ju att prata om i år och dagar.
På ett sätt är det fel, så jävla fel, att kritisera denna pengagalna mamman och den modeintreserade dottern. Natalie förklarar i en annan intervju att Chloé är ju bagarens dotter. Bagarens dotter får många bullar liksom, föräldrars barn har en tendens att gå i föräldrarnas fotsteg. Så är det ju bara! Speciellt nu när den här lilla Chloé har växt upp med mode, affärer och kläder ända sen vaggan. I en video ser man hur hon skiner av lycka, man märker att hon verkligen älskar det här! Så låt henne göra det då? Jag är tillexempel intreserad utav hus, jag älskar hus! Det är min grej, varför skulle jag inte satsa fullt ut på det då liksom?

Det är klart att många tycker att denna lilla ungen är framavlad för att passa sin mammas image, det är ganska synligt. Men detta är ju någonting hon brinner för, något hon älskar att hålla på med. Även fast jag inte träffat henne tror jag att hon har en stark personlighet.

Om man ser det från ett annat perspektiv: Natalie tjänar flera hundra tusen i månaden. Vem säger att inte hon skulle kunna unna sin dotter något utav det hon jobbar med? Bagarens dotter som sagt. Visst är det lite sjukt att en 11 åring går runt med en Balenciagaväskan för 10.000.

Folks åsikter är inget annat än avundsjuka!

Chloe


Ett ord; DÅLIGT

Har ni hört att årets Hultsfredfestival blir inställt? Jag är ganska stum, vet inte riktigt vad jag ska säga. Från början var planen att vi skulle till Hultsfred och inte till Peace and Love. Jag och alla andra var ju jättepå! Men då man märkte att fler och fler verkade beställa till Peace and Love, blev det bara så. P&L känns också en aning fräschare, på något sätt. Okej, inga festivaler är väl fräscha, men det är en annan målgrupp där som faktiskt är min "typ av folk". Sedan är det faktiskt flera budskap på P&L, det är inte bara så att man ska supa och vara så grisig som möjligt. Årets tema är FRIHET! Citat från P&Ls hemsida;
"Peace & Loves tema 2010 är frihet. Frihet är ett av de vackraste ord som finns. Men också ett av de svåraste. Många är de frihetskämpar som genom tiderna fallit offer för människors rädsla och ondska."

Jag själv tycker det är för jävla dåligt utav Hultsfreds arrangörer att komma med detta beskedet just då Peace and Love har börjat. Visst, inte kunde dom veta att det skulle gå utför så kraftigt, men herregud en förvarning och en liten rapport om hur läget såg ut skulle ju vara snällt för några månader sen. Jag förstår verkligen läget för dom som har bokat, sommaren är ju förstörd totalt! Många som gråter floder över det här kanske är lite kvicka nu då och bokar en random biljett till P&L, vilket är ett enormt tillskott för P&L! Men då gäller det att vara snabb.
Jag har faktiskt märkt att Hultsfred har sjunkit, det har märkts på bandsläppen.


Är det thai-dag, så är det

Är det min lyckodag idag eller? För det första regnar det, vilket gör att det känns betydligt mer värt att sitta på ett kontor och tjäna pengar istället för att vara hemma och glo. För det andra är det sushi/thai-dag idag! Jag bestämde mig för att ta en Kaeng Paeng EXTRA SPICY HOT! Hur stenhårt är inte det då? Medan alla andra tar en mesig sushi med rullad fisk. Jag är väldigt nöjd måste jag säga.

En dag som denna

JA nu börjar det äntligen likna något. Frågan är om jag ska behålla den där dropdownen med alla kategorier.. Jag orkar iallafall inte pilla med det nu, det får bli på jobbet imorgon istället! Haha ganska chill. Nu ska jag sova, det är hög tid faktiskt. Ja juste, idag fick vi göra HLR (Hjärt och Lungräddning). Hur spännande som helst! Johanna, som är läkare, visade oss och förklarade exakt hur man gjorde. Vi fick höra på en rätt så skrämmande berättelse om hur hon hade räddat livet på en man då hon hittade honom utan puls.
 Nu vet jag precis vad jag ska göra i en hjärtstopp-situation..nästan iallafall.

Like gold

Gud vad mysigt det blev med regn nu. Någonting släppte, det måste varit stressen. Jag blir lätt sådan att när solen tittar fram får jag lite panik och vill göra det och det och det. Jag vill hinna vara inomhus och göra vad som helst, samtidigt som jag vill vara ute och sola och få färg. När det är sol finns det så mycket som man kan göra, men som man ibland inte orkar. Nu när det regnar kan man nästan bara sitta inne och mysa. Just det jag tänker göra nu!


Hello there

Idag hann jag med massor. Jag har solat, jobbat och handlat. Jag har till och med träffat en tiger, rawur!Stå ut

Nu är det väldigt rörigt i bloggen. Och då menar jag väldigt väldigt rörigt! Så är det alltid när man gör om, som att flytta nästan. Saker överallt och man vet inte riktigt vart man ska börja.


Higher and higher and higher

Toodilo! Nu har jag och Joanna varit och köpt mat och annat gott till festivalen. Äntligen känns det någorlunda komplett. Har fortfarande lite kvar på packningen, men det går frammåt. Inte bakåt iallafall, tur det.
Den stora frågan; ska man ha med sig kamera?! Usch vad irriterande om den försvinner där. Då kommer jag aldrig förlåta mig själv, det vet jag. Jag tror att den hänger med, jag får ta den risken.
Har försökt ta lärdom av allt erfaret festivalfolk och lyder nu order om att inte ta med mycket plagg. Just nu;

2 par shorts
3 linnen
trosor, strumpor, bikini
poncho
sjal
hatt

Är det OKEJ? I hope so! Galet orolig över stölder och annat. Hoppas att man slipper sådant. PUSSS


Hejdå götet

Snart drarrrrr vi! Detta blir meganice. Just nu sitter jag här på jobbet och känner att det är helt okej att ta en paus från alla pärmar och tänka lite på hur det kommer bli. I och för sig så gjorde jag det så det räcker igår natt. Jag kunde verkligen inte sova, det enda jag tänkte på var hur det är på festivalen, hur man bor, om pengar och värdesaker. Tänkte på allt och ingenting. Hur som helst vet jag att det kommer bli grymmers.

Ha det fint vaa


tralala

Jag har precis upptäckt att jag och Elin har exakt, på pricken, samma musiksmak.

dudette

Perfektion. Almost, haha. Men ibland önskar jag att mitt rum var så stilrent att inte en enda pryl låg på golvet. Haha jag tror det bara är att glömma..lite skit i hörnet liksom.

NU HÅLLER JAG PÅ ATT PACKA FÖR FESTIVAL! Har gjort många saker i mitt liv, packat till många resmål och dant, men aldrig till en festival! Känns lite läskigt, vad ska man ha på sig? Egentligen. Innan har man tänkt shorts, linne och trosor liksom. Men nu när man kollar runt lite, så slår allting knutar känns det som. Jag har kommit en bra bit på vägen iallafall!
Allt basik är med, plus lite till smått och gott.


Jobbet

Just nu känner jag mig lite up-side-down faktiskt. Mamma är på möte så jag kommer inte åt min frukt, så det blir ingen 09:30-fika för mig :( Det kanske är därför jag är som jag är. Erika äter äpple men hon blir inte mer normal för det! Går runt och säger "pontaRE" men en väldigt ful dialekt. Hej svej


Dresscode

Strykt och klart! Detta blir kläderna till imorgon. Att välja och lägga fram kläder kvällen innan är riktigt smart, tycker jag. Det betyder att du kan sova lite längre, duscha lite längre och äta i lugn och ro. Klädproblem på morgnen är ju det värsta som finns!


Meep

Nytt och fräscht som jag panik shoppade innan tåget gick idag. Om man ska ta hela den långa historien från början, så började det med att jag mötte Elisabeth för att lämna festivaltältet till Johan (även det en lång story som jag inte orkar dra). Vi virrade omkring för att vi inte visste vart vi skulle och att jag har blivit av med min mobil förbättrar ju inte saken. Vi hade inte Johans nummer och allt bara skdfpadåflawf. Men sedan när vi lämnat det, sprang jag runt som en galning för att tillfredställa mitt humör lite. Tre klänningar, en bikiniöverdel och ett linne blev det.


Käck, ful min


Bikiniöverdelev är svart, as ball under mitt beiga nät linne
Den tredje klänningen tänkte jag lägga in idag, jag orkar inte koppla in kameran igen.
Jobb imorgon. Det betyder tidigt morgon. Dags att sova och ladda upp cykelbenen för imorgon blir det cykel till jobbet igen!
Godnatt puss!

Midsummer laugh

Mysigaste midsommar! Herrejisses, all denna hets om att göra det fräckaste på midsommar är ju bara löjligt. En böld i röva! Ta det lugnt, var med dom närmsta och se till att minnas hela kvällen! Gör den minnesvärd utan spya och tråkigheter. That's my advice! Tack för mig.

Två kamrater having fun

Pimpla vin med Joanna a la balkong. Happiness in the airo, can it be better yeah? Bilderna får prata.


California

Evening code;
Hatt H&M, Skjorta Gina Tricot, Sjal Åhléns, jeansshorts JC

Cute

Fint armband som jag köpte till mamma i morsdagpresent från Guldfynd. Har nu hamnat på min handled, hihi. Fast det var helt okej sa hon.

Hope Faith Love BelieveDags att mötas

Nu ska jag in till stan för att möta en guy och prata om "I really don't know what"..detta blir spännande.. eeeeehe. Ska hem till Joanna efter och pusta ut. Det längtar jag till. puss

Midsommar!

Firades med en hel del sprutande skumpa, härligt folk och fina klänningar! Alla var samlade och det var ett såååånt drag alltså. Fast nej, midsommar kunde faktiskt inte blivit bättre! Firades med en traditionell middag hos Lyppert och avslutades med en härlig middag hos Jossan med Tilda och Linnea. Det var mysigt att sitta och ta det lugnt och skita i hetsen om att göra något slående på midsommar! Det blev en hemskt fin kväll med god mat i uterummet. Efter detta tackar jag för mig, jag vill tacka min familj och mina vänner för att ni har stöttat mig under vägen, jag vill tacka släktingar och min hund.. nej jag skoja bara.

GODNATT!

Magneta

Oj oj vad trötta mina ögon är nu. Inte så konstigt, allt som jag varit med om idag. Fört jobba, sen tappa mobil, sen crossbanan för att söka tröst, sen plocka blommor till midsommar. Nu sitter jag här. Och önskar att jag var lika pigg och go som jag var idag när jag och Hanna hoppade studsmatta.


Glädje

Nytt på klädstången;
Allt från GINA TRICOT, faktiskt! Jag är lika chockad som jag var då, fan vad mycket gulligt jag plockade på mig. Jackan ser dom väldigt vriden ut, på alla bilder har den olika färg eller rättare sagt olika nyans av grönt. Men den är mossgrön ungefär, skit snygg! Sista klänningen är min favorit. Det är två lager med linnetyg, det känns knappt att man har den på sig! OCH DEN ÄR SNYGG.

Eat this

Shit hell bajs, vilken hemsk känsla det är när man precis börjar fatta att saken man tappat bort verkligen är borta. Nu efteråt är man bara skit förbannad på sig själv, men stunden då man går efter det lilla lilla hoppet som finns, den stunden är hemsk. Idag var det så på tåget. Antagligen glömde jag mobilen på sätet, men det vill jag inte erkänna och jag vill inte fatta det själv att jag kan vara så slarvig. När jag kom tillbaka var det i vilket fall som helst borta. Såklart. Att männsikor ska vara så jävla jobbiga alltså. Nej men nej, jag är inte sur, faktiskt inte. Men hela grejen är bara så otroligt retsamt! Det är samma känsla som när man gör något utav de pinsamaste pinsama sakerna som finns. Efter man har gjort det, går det inte att uppträda "vanligt" utan det enda som händer är att man tänker på det. Och när tanken äntligen har susat iväg lite, blir man påmind på nytt och då blir man helt tyst. Så kände jag idag. Riktigt retsamt, en sak som inte borde hänt, men som hände, i onödan.

Bajs på folk som inte kan leta upp "mamma" i upphittades mobiler kontaktlista, ringa "mamma" och säga "hej, jag har hittat din dotters mobil". ÅÅÅÅHFärgspel
240610

Lillstumpan är hemma! Haha jag berättade för min söta lilla syster vad midsommarstången symboliserade. Vilket liv det blev! När jag förklarade att stången symboliserar en snopp som befruktar jorden blev hon helt hysterisk. Hon slutade aldrig fnissa, den lilla tomten. Hur gulligt är inte det på en skala?

Anyway, imorgon är det midsommar och jag är superglad. Ett tecken på go sommar och även en härlig högtid! Först ska familjen på middag i Lerum sedan ska jag till Jossan på middag och mysa i hennes uterum.
Klister

Funderar faktiskt på att skaffa en .se sida, det känns som om man kan göra fler saker på layouten då och allt. Frågan är hur man skaffar en och om man verkligen kan.. Sen så är jag lite sugen på att köpa en systemkamera, lite impulsivt och så, men det är Julia upp i dagen! Får se hur det blir med den saken, jag har tänkt tanken förut men det har aldrig kommit i verkstad så att säga. Hehe.

Höres och synes, sista dagen på jobbet idag! OH sen långhelg! PUSS på det och dig

Den är genialisk!

Tavlan börjar bli full. Förresten så har jag inte presenterat min nya vän på mitt bord, min lilla smyckehängare som jag köpte i affären Hemma på Freeport. Den är excellent, gör sitt jobb iallafall!


Det hänger i luften

Sitter och kollar på en mycket myycket sorglig film på fyran, Devil's mistress. Handlar om en hora, som egentligen inte är en hora, som träffar en man och blir anklagad för att ha ett mörkt förflutet. Det enda dom gör är att skrika åt varandra och döda den man/kvinna som råkar låta sin käft gå för snabbt eller gör ett litet felsteg.

Att få reda på att Hoffmaestro & Chraa spelar på torsdag, sög faktiskt riktigt hårt! åååååååh sdfkpasm aofef,gsd.
Sveriges sötaste

Helt klart, Elin Kling och Gustav Törling är ju det härligaste, snyggaste paret i Sverige! Det går ju inte att förneka. Som två pusselbitar, han med sitt charmiga leende (trots att han sällan ler på bilder) och sitt skägg, hon med sitt grymma ansikte och kropp! Wow dude. Aa, när ska man själv hitta sin prince charming? I SOLO står det att min bästa kärleksperiod är mellan September och December. Kan stämma, vintertid är mysigt! Det står även att jag ska dra in på extravaganserna. Försöker dom få mig att sluta spendera mina pengar i favoritaffärerna? Hehe that's a big no no. Nu sitter jag på min lilla deg och tänker använda dom väl. Att "lyxfällan" blir nästa är ju bara bullshit. Jag tror inte på sånt där.En evig väntan.

Gött kött nu ska jag äntligen dra med mig mamma hem från jobbet så vi någon gång kommer iväg till Kungsmässan. Dags att reloada shoppingbenen nu!

Sabina hörde precis av sig angående midsommar. Ser ljust ut! Först middag i Lerum, sedan tar jag och S bilen hem. På kvällen bär det av mot Frölunda på ännu en middag (var det hemma hos Jossan?) Detta får vi ta reda på. Visst är det fint med jul, men midsommar är mer kul. Hej och hå var det går, mina rim bara rinner ut över tangentbordet. Hur grymt är det inte?

Hejs

Kiwi

Tänkte ta ett intensivpass på Kungsmässan idag och köpa allt jag behöver till både midsommar och Peace and Love. Det känns mer än rätt för nu när jag fått mina klimatkampenpengar och är är väl förtjänt till att spendera dom på det jag vill, idag känns det som om det är kläder.

Visst var Victoria hur snygg som helst? Nästan så man grät lite när Daniel pratade om grodan och prinsessan. Dock såg jag inte hela bröllopet.


It's going down with the bussiness

Nu sitter jag här i min sköna stol och grämer mig över att alla workmates har lyft their asses och börjat jobba förutom jag. Det är svårt att släppa datorn, speciellt om man sitter och spanar snygga outfits på STUREPLAN.se. Nej skärpning, sluta grina och gör någonting för bövulen!

god morgon

Trött och lite grinig trampade jag äntligen iväg till jobbet, en aning försent. Hoppade snabbt in i duschen för att bli riktigt fin och duschade inte längre än en kvart för att hinna äta riktigt länge. Jag är en riktig frukost människa. När jag går och lägger mig på kvällen längtar jag redan till morgonens underbara stund vid matbordet.

The boss is here, have to go. Pussss

Laugh Live Love


Systra mi.

Åh herregud syster, kom hem. Jag saknar dig något så fruktansvärt, det gör riktigt ont.
Ridlägret är slut imorgon. Oh, kom igen Julia, det här klarar du!


systra mi.


Nämen

Nej skärpning nu. Klockan är 23.37 och jag ska upp tidigt som in i helsicke imorgon! Det här är inte okej, let's sleep. You to, peace.


Kasmaris, höjdpunkten av avslappning

Jag vill inte sova, jag vill ligga och tänka hela kvällen! Tänka på allt och ingenting. Mina tankar är långt långt borta och svävar någonstans. Jag tror jag har uppnått höjdpunkten i avslappning, det måste finnas något som heter det, speciellt inom yoga. Kasmaris kan vi säga. Okej nu då när jag har uppnått min underbara Kasmaris, känns det som axlarna pressas åt olika håll medan bröstkorgen flyger upp mot himlen. Crazy, huh?

Nämen någon typ av koma har jag kommit i och jag vägrar sova. Jag ska fortsätta lyssna på Tarzan Soundtrack. I ett par minuter till ska jag stirra rakt fram och tänka tills mitt huvud är tomt.
Låter det bra?

Skriver när jag är klar..

My heart.

  Ett litet liv, men ändå stark.
  Ett litet hjärta, men ändå så stort.
 Två kompisar, fyller hela universum.
 Mellan oss finns det ett starkt band, som aldrig kommer brista.
 Utan dig, jag skulle vara så tom.

Joanna.


Plikten kallar

Nu är det dags att gå och lägga sig och se ännu ett avsnitt av Gossip Girl! Nu när 3an är slut har jag börjat om. Hehe. Även om det tar emot lite när hela familjen sitter och kollar VM i soffan så ska jag gå och lägga mig.. ibland är det allt för orättvist. Godnatt love!


Clothes off!

Nytt efter dagens intensiva shoppingpass med Joanna;
(pengarna gick ju mest till mat, haha)


Stenfräckt halsband från Lindex, 29:- (how nice?)


Är egentligen ett skärp, men funkar bra som necklace!


Dösnygg sjal från Åhléns, 149:-


Dagens fynd, festivalhatten, herravdelningen på H&M 69:-


Get mama high

Det här måste göras om!

Vid 3 hade jag ritkigt bråttom. Då menar jag riktigt bråttom! Ruccolapajen var inte klar än, kläderna var inte valda och skjutsen till Grimmered var osäker. Men men, jag hann. I nöd och näppe. Hann precis se när Victoria fick sin kära Daniel. Då hade stackars pappa fått panikskjutsa mig hem till Jossan där alla satt och kollade. Fina var alla, som vanligt! Efter bröllopet begav vi oss till Tildas hus för middag. Senare kom fler, fler och fler. Alla hade med sig mat, jag hade min fucking bra ruccolapaj som var hur god som helst (not kiddin'!). Slutade med underbar, sen kväll ute på uteplatsen med infravärme, räkor och gott humör från alla håll.

Tack alla :)


Holy..

Nu är jag ARRRRG, riktigt jävlar AAAARG! Att vissa kan vara så..ååååh omogna.
kanske kan glass trösta lite..

Yummi

Sommardag.

Pappa kom hem med världens godaste, grillade fiskspett som passade perfekt till sommarvädret och så.
Joanna åkte precis hem till sig :( Imorgon börjar jobbet igen. Trist på ett sätt, roligt på andra sätt. Jaja, det blir bra. Puss


   

Spalt

Det här är riktigt bra musik! Benen får spratt och vill bara dansa omkring.

Electric Light Orchestra – So Serious

 (L)

This is the day, V.

Jag älskar min nya hårfärg som Joanna hjälpte mig med igår! Det är en chokladbrun/mörkbrun som faktiskt var bra för mitt innan mycket slitna hår och som gav det en damn bra glans! Hur härlig är inte känslan utav något nytt? (Bild kommer senare, förhoppningsvis)

Idag är det kronprinsessans bröllop och det firas med bröllopsmiddag hos Jossan! :D Inte för att det kommer riktas mycket fokus på bröllopet, mer på varandra och själva middagen. Är säker på att det kommer bli skit kul! Dresscoden är långklänning, HELT RÄTT! Kameran hänger med för vimmelbilder, hehe.

PUSS

Nelly is on fire!

Amanda Top SEK 169, Club L - NELLY.COM Dress With Chrochet SEK 499, Saint Tropez - NELLY.COM

Här är bara två utav det underbara kläderna som just nu finns på Nelly.com! Jag hittar så många att det är omöjligt att lägga upp alla. Och inte går det att kopiera bilden heller, suck. Om det är klädtorka i garderoben och man har några lappar över rådger jag alla att ta en kick. Galet fräscht allt alltså!

Jag länkar så ni kommer direkt till godbitarna!

KLICK HERE DUDE
G'day mate!

Nu har det gått en vecka på jobbet! Det är jättekul och jag har grymma workmates! Jag har ett eget kontor (nästan, delar med Erika och Andreas, de andra sommarjobbarna), jag har en as go stol som går att göra massa saker med, jag har kaffeautomaten bara några steg därifrån, jag har en egen dator och ett fett skrivbord, jag har ett fräckt kort som gör att jag kommer in på topphemliga ställen och jag har en (damn)snygg chef. Erika och Andreas är så himla snälla, jättesöta båda två! Jag och Erika har redan bokat en shoppingdag efter lönen, haha!

De 4 sista veckorna jag jobbar där kommer jag njuta gärnet! PUSS


FREE FALLIN'Det har varit en awesomeee start på sommaren! I förrgår var jag, Elin, Susanna, Linnea, David och Amanda hemma hos lilla Tilda och göttade oss framför chattoulette.com! hahahaha lagom rolig sida där det verkligen finns människor som tyvärr inte hittat sin plats här på jorden. Men men, ibland är det faktiskt kul att chatta med hemskt fula killar från Ryssland. "Nein..NEIN!" hahaha.

Nu ska jag möta Anna outside :) PUSS.

Some summerday

Student för Louise, min kära kusin :) Ett lite försenat inlägg, men man brukar säga att det är bättre sent än aldrig. Mysig mottagning med mängder utav mat!

Ett fint citat (som vi skrev på Louises kort) man kan skriva på studentkortet.. eller egentligen i vilket sammanhang som helst;
"Gör som havet - Våga"

Innan vi åkte till Uddevalla för att fira, hämtade vi upp mormor i vackra Ljungskile!Is it just me?

Visst är han söt? Känner mig som en F12 som sitter här och bloggar om Justin Bieber, men faktum är att även jag har insett att det är omöjligt att undgå att han är en damn goodlooking guy! Dessutom är jag stensäker på att det inte bara är jag som sitter här och skäms över detta faktum.

Nu börjar det lukta helt underbart från köket! Lammkött, potatis, sallad och gelé, HUR GOTT? mmm.
Metylendioximetamfetamin(klicka på bilden för att komma till länken)


Helt underbart när det börjar strömma in sommarkläder på Forever21! Ta en titt du med :)


Good start

Ber om ursäkt för en hemskt dålig uppdatering nu på sistonde. Såhär sommartid har man inte mycket tid över att sitta framför datorn! HÄRLIGT med sommarlov dock. I och för sig så har ju mitt sommarlov inte riktigt börjat än, dagen efter skolavslutningen var det dags för första jobbdagen hos Astra Zeneca. För att vara ett sommarjobb är det faktiskt hur kul som helst! Man får tänka att för varje sekund man är där, kommer cashen liksom. Då blir allt genast mycket roligare! :DLeopardponchon som hänger med på festival i sommar. 19.50:- H&M, hur grymt?!


Carpe Diem

Åh vilken härligt morgon. Beskedet om att vi börjar 13.10 idag kunde inte komma mer lägligt :D
Nu ska jag ut och springa en lite tur, sedan blir det roligheter hela dagen.

PUSS


Ella


Joy

Jag va nyss med Joanna uppe vid vår härliga sjö Bergsjön. Man måste ju bara älska kvällssol! Efter den trippen, gosade vi med hennes underbart söta valp Joy. Nu när jag koller efter ser jag några söta tuggmärken på min klocka. Men det är inget man kan bli sur på, det får en bara att le.

Detta inlägget blir mer som en personlig dagbok, men jag är glad för att vi umgås igen. Mer än glad, verkligen lycklig! Jag har någon jag kan ringa igen, wihoo! Det finns ett citat som säger; "Gå ofta hem till din vän, en oanvänd stig växer snabbt igen". Vår stig hade växt igen, totalt. Högt jävla gräs med massa dumma insäkter som hoppade på mig då jag försökte ta mig igenom det. Kanske hände samma sak med dig, jag vet faktiskt inte, gräset var så högt att man knappt orkade hoppa över det för att få kontakt igen. Men både jag och Joanna fattade att gräset måste bort, så fort fattade vi saxarna och sakta började klippa bort det här onödiga gräset. Som jag och Joanna alltid brukar säga, de tre magiska orden; Superlim löser allt. Det här är mer än bara något kalasigt klister, jag har hittat min gamle vän igen :)


den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge..

Herregud, är jag patetisk? Jag har två år kvar på gymnasiet men paniken börjar redan blossa. FÖR FULLT! Idag när jag och mina vänner åt indiska (NA-NA-NA) blev jag magiskt upplyst. Samtalsämnet var jobb och vart våra liv skulle leda oss, hehe klyschigt. Vad vill jag jobba med egentligen? Vill jag bli en fräck, egen konstnär som har en egen gubblya med en aning kaos bland möblerna och taket fyllt med cigarettrök? Eller kanske en kontorsnisse där jag är min egen chef och alltid behåller rak rygg? Varför inte en stressad skribent som alltid har något på gång men ändå älskar sitt jobb? Eller kanske arbetslös som betalar tv-licensen men inget annat och har dålig självkänsla? Okej, det sista lockar ju defenitivt inte, det kan jag ju konstantera direkt. En sak har jag iallafall insett. Jag vill inte göra exakt det mina föräldrar gjort. Inte för att dom gör något dåligt, tvärtom med eget företag. Det jag säger är att man aldrig kommer först då man går i någon annans fotspår. Nej, jag ska bli något nytt, som verkligen passar mig.

Nu har jag iallafall tagit initiativet att gå och borsta tänderna. Vilket var bra, eftersom jag glömde det igår. (Borde jag behålla det för mig själv?) En dålig nyhet är att jag tagit ett steg närmre helvetet då jag igår frös mitt gymkort över sommaren. Inte alls bra för beach -10. Men ladda så mycket inför beachen är överskattat!

reload och gå vidare

Känslan när man inser att fan vad lite pengar jag har på mitt kort just nu. Som en smäll i magen när man ser att oj, jag har 56:- på mitt kort. I och för sig, jag har köpt festivalbiljett.
Men men, nu är det bara att svälja och andas. Reload och gå vidare. Jag ser fram emot sommaren. Idag fick jag någon typ av rush, en enorm längtan. Eller är det kanske bara stressen som sakta börjar rinna ur mig? Tiden var mitt stora problem förra veckan. Klockan var ständigt där för att piska till mig om jag någon gång lutade mig tillbaka för att vila mig arma kropp. Lord, det fick mig att gå på helvarv! Visst, det kan vara bra ibland att få en spark i ryggen så att man någon gång tar tummen ur röven och sätter igång med att plugga. Det är inte det lättaste, speciellt inte när jag vet att hela säsong Gossip Girl 3 ligger och väntar på mig i datorn.

För att smätta iväg stressen som irriterande nog alltid ligger och lurar, brukar jag sätta på en lugn låt. Denna gången har jag en underbaring i bakfickan. Eftersom jag är så snäll delar jag med mig;

Phil Collins – You'll Be In My Heart

- Tarzan? Nej men kom igen..
- Mmm jag vet, som balsam för själen

Ibland är disneylåtar det absolut bästa som finns!


Natural is

Dags att fylla garderoben med naturliga färger, eftersom det är riktigt ögongodis. Idag blev det en härlig magtröja från TopShop som flög rakt in i hjärtat. Och tänka sig, den fanns i beige. Den följer med i Peace and Love packningen. Roliga som vi är, jag och mina sex and the city kompisar, köper vi alla i princip likadana kläder. Ska man skratta eller gråta? I detta fallet skrattar jag. Förvånad?

Snart är det hög tid att börja göra sig i ordning, knyta de nytvättade conversen och traska bort till Arvid. Ännu en student, jajamän! Återstår; Sabina och Caroline!


RSS 2.0