We just wanna have some fun

Let's smoke
Baby you and me
Even if the world keeps spinning
And we're not there

I promise
We happened
Hej mitt vinterland

Nu ska jag, Joanna, Elin och Amanda till Cisiero för att dricka vin hela långa natten.
Har försökt plugga hela dagen. Ibland sprang jag ut och brottades med min envisa syster i snön.

En ungdomsdröm

Jag har fått ett nytt livsmål.
Ett väldigt svårt sådant, ett mål som jag redan nu borde skrota.

Jag skulle så hemskt gärna vilja bo på Gunnebo Slott. Äga Gunnebo Slott, driva Gunnebo Slott, leva i Gunnebo Slott. Ha mitt egna stall, vakna upp på morgonen och äta frukost i vit linneklänning, gå barfota på det sviktande, stengolvet, måla tavlor i ett av alla tusen rum, sitta framför en utav alla femtio öppna spisar det finns på slottet och kolla min älskade i ögonen och berätta historier, se mina barn leka på de sjukt stora trädgårdarna, ta ett glas vin i en lång skön soffa. Åh, det är min dröm och just nu är den starkare än den någonsin kommer att vara.

Jag och mamma var där idag, på julmarknad, väldigt spontant då vi tutade förbi med bilen. Faktiskt har jag alltid velat åka förbi och fota, det var för längesen man var där. Julmarkanden var jättemysig med underbara dofter utav saffran och kanel och annat krimskrams dom stod och sålde.

Om jag inte lyckas bli president eller gifter mig rik, ska jag skriva världens längsta brev till ägaren och be om att få bo där i en månad om jag bakar bullar till honom/henne varje dag i ett år.Silence

Jag har en vulkan inom mig
Den brukar vara igång
Av kärlek
Av glädje
Men den är släkt och tyst


I see you

My light in darkness breathing hope of new life
Now I live through you and you through me
Enchanting
I pray in my heart that this dream never ends
I see me through your eyes
Living through life flying high
Your life shines the way into paradise
So I offer my life as a sacrifice


Happy in the bathroom

Ciao bellas!

Just nu befinner jag mig på ett lustigt ställe, toaletten. Chill ställa att blogga på haha. Avkopplande om inte annat.
Bilderna från Köpenhamn börjar ploppa upp på facebook nu och så snabbt som möjligt försöker jag kopiera och lägga upp här. Varje liten bild ger mig en kick utav nostalgi men som tur var har den där hopplösa känslan jag hade då jag precis kom hem försvunnit. Det var en riktigt resedepression jag var inne i, en sjuk sådan.

Jag har suttit precis hela dagen och skrivit arbete, samhällskunskap om skönhetsideal. Kom upp till 11 sidor då jag fick höra att man skulle skriva ca 5..shit också.

Min kära syster på tio år står och bakar blåbärspaj som vi hade tänkt äta när resten av familjen kommer hem. Gubbsen är nere i Småland för att hälsa på farfar och deras tokiga kompisar och för att brumma lite cross, men de borde vara hemma snart tycker jag.

Hörrni, har ni sett? Låt mig få skrika högt från toaletten när jag gick in på Kajsas blogg och upptäckte denna mannen.Dramaqueen ain't got no soul

Nu kanske jag äntligen har en stund över för att skriva av mig om Danmark.

Klockan tre, ungefär, var vi framme i Köpenhamn. Alla vi sex glada och förhoppningsfulla brudar skuttade in på Informationen och raffade åt oss en karta och sedan var jakten igång. Vi hittade till Danhostel Downtown ganska snabbt, alla med ett meget stort leende på läpparna. Hur härligt?
Rummet då. Tja det var en spännande syn. Kunde det blivit bättre med krossat fönster, öl i sängen och riktigt mexikansk, svett lukt! Vi stormtrivdes allesammans och la oss ner för att skratta och prata. På kvällen gick vi till RizRaz och åt hemskt god mat och delade på en vinkaraff, inga problem i Danmark hoho. Vi fortsatte till en bar för att ta en öl och gick sedan hem och la oss för att ladda upp inför onsdagen.

Hela onsdagen var perfekt. Vi vaknade pigga och glada, solen lyste och alla viste att vi hade en grym dag framför oss! Osminkade och nyvakna tog vi oss bort till Netto för att köpa frukost för de 50 danska vi hade lagt ihop tillsammans. 5 sycken solglasögon traskade sedan tillbaka till hotellet för att käka lite. Tre utav dem kom vilse, nämligen jag, Elin och Amanda! Vi virrade bort oss ordentligt men fick en härlig promenad med många stopp på vägen för att fråga om vägen. Ingen visste, såklart. Efter en timma steg paniken lite, vi ville mest tillbaka så vi kunde äta och ge oss ut på Ströget. Det var då jag fick syn på 10-15 halvnakna killar som visade 8 packet och log med sjukt vita tänder. Oh my oh my, i en sekund hann jag tänka innan jag snabbt höjde systemkameran och tryckte av ett kort. Sedan smög vi vidare, både generade och pirriga alla tre. Vi beslöt oss för att gå tillbaka med dom andra senare!

Efter en timma hittade vi tillbaka, med lite hjälp via telefon, haha. Vi åt lite, sminkade oss och tog på oss de rätta kläderna för solsken på Ströget. Alla var spralliga och ville ut i solen och shoppa och kanske förhoppningsvis få en ögonkast på Abercrombie killarna. köpenhamn är en riktigt fin stad och dansk design är något utav det bästa som finns, antagligen orsaken till varför jag så snabbt blev kär och gärna flyttar dit. En annan sak är renligheten på gatorna och alla härliga människor som bjuder till genom att sjunga, dansa eller sälja spännande prylar på gatan. Och såklart för alla våffelstånd som man kan hitta med 50 meters avstånd. Doften tar mig till himmelen!

Vi närmade oss Abercrombie & Fitch igen. Alla var sugna på ett kort tillsammans med dom, men i det läget är det lite nervöst att gå fram och fråga. Ska vi fråga på engelska? Vem ska fråga? Vem ska ta kort? Haha men det löste sig. Såklart var det inga problem utan dom sken upp och vi simmade fram till dom som glada små smurfar. Tänk att dom vet precis hur man ska göra, inlärda som fan kan jag tänka mig. Lägga armen om midjan, spänna lite extra och såklart le så det står härliga till. Bra affärsidé måste jag säga! *Klick klick klick* Bilderna blev lite roliga, det är ju sådär bekvämt att ta kort bredvid modeller, men men. Jag var tvungen att prata lite med dom, annars kändes det lite fånigt. En av dom var från Sverige, vilket var ritkigt nice! Vi sa att vi skulle vara där nästa dag då de öppnade affären! (Skulle vi hålla det..hmm..)

Kvällen kom och vi började smått ladda inför att gå till en krog vi hade googlat upp som skulle ha ett event med en Dj som gäst. Vi tog en powernap på en timma då vi bokstavligen sov på varandra eftersom det var så litet och så mycket väskor. Haha vi gillar närkontakt! Sedan började vi ladda upp med all dricka vi köpt under dagen. Amanda speciellt var på topp! Jag lånade Olivias smått tighta svarta klänning som var riktigt nice. När klockan slog 11 tog vi taxi till ett ställe längre bort för att gå till Rust. Dock öppnade det inte förän 12, så vi slank in på en lagom cool bar där det var allowed to smoke inside och en härlig sunkig inredning, en riktig downtown, funky fresh bar, precis det jag gillar. Vi beställde öl och smirnoff för ynka 25:- och spelade en omgång på fosbollbrädet som gav liv i normännen och danskarna som var på baren! Vilket liv det blev, humöret var på max!

Klockan blev halv 1 så vi sprang över till Rust, betalade och kom in utan problem. Vilket ställe, woooow. Bättre än den sunkiga baren, bättre än Sam's bar, bättre än The Dubliner och The Irish Rouver! Där stannade vi tills halv 6 på morgonen och körde på riktigt hårt natten igenom! Vi var snabbt splittrade och på olika ställen, mötte trevligt folk och bjöds på god dricka. Runt 4 samlades vi för dans på scenen framför Dj:n! Det hände så himla mycket under hela kvällen som jag inte ens orkar dra upp, då kommer detta inlägget bli riktigt bajnödigt och långt! Vid 5-snåret blev vi bjudna på efterfest med Dj killarna som antagligen skulle vara jävligt nice, bara det att taxin dit skulle kosta 100 danska + resa tillbaka och vi skulle upp klockan 8..Vi skulle inte hunnit, men grymt härliga danskar som kör efterfest vid halv 6 på morgonen! Vi lyckades ta oss tillbaka till området där vi bodde. Det bästa var att när vi mötte några sköna lirare på gatan och dom frågade oss vart vi bodde försökte vi försköna "vandrarhem" genom att säga "hotell" istället. Ha ha! Lite nonchalant försökte vi inte nämna hur sunket vi bodde.

Det var den roligaste kvällen på riktigt riktigt länge! Dagen efter var som dagen efter brukar vara, men jag var pigg och glad som om det inte var några problem med att vi har fått sova i mindre än en timma! Jag tror att tröttheten flippade över till pigghet. Det var på tåget hem sedan som ögonen blev tunga.
DRESSING UP

Hej!
Jag är hemskt dålig på att uppa nu, stort förlåt för det! Jag och 5 andra små damer kom hem från vackra och glädjefyllda Köpenhamn igår! Egentligen vill jag skriva allt vi har gjort, men just nu är jag precis påväg till Linnea på en riktigt go maskerad! har bestämt mig för att vara en riktig bonne ikväll med arbetaroverall, skit i ansiktet, prilla, keps och skjorta! Det kommer bli jättekul, kvällens måste; bjud till!

Som sagt, Danmark kunde inte bli bättre, vi bodde perfekt, vi mådde perfekt, vi åt perfekt, vi festade perfekt, vi sov förjävligt i ett rum mindre än en busskur. Vi träffade på Abercrombie & Fitch på Ströget vilket var höjdpunkten på resan! Som tursiter smög jag och Olivia oss fram och bad om ett kort med dom. Dom bilderna alltså, jisses amalia! Vi pratade en stund och sedan skuttade vi vidare, gladare än någonsin!

Mer om Denmarken senare, pussRSS 2.0