To cool for school, so let's chillout
DANSKEMARKEN CALLIN'

Gud vad det pirrar i hela mig! Kan inte sitta still, hela dagarna går jag omkring och tänker på hur jävla ballt det kommer bli i Köpenhamn på tisdag! Igår köpte vi tågbiljetter och nu är allting klart med hotell också.
Wow det kommer bli grymt, can't imagine. Okej det där va kanske lite overkill eller hur? Men det känns skönt att ha saker planerade på lovet, speciellt detta. Detta är något vi funderat på lääänge.

Två kameror följer med, då bombar jag bloggen med bilder!

PUSS


Hasta la vista

Nu åker jag till Chalmers för att plugga. Därefter blir det en tripp till Sportlife, mest behövligt efter helgens godisskåp.

Det känns som om det är dags för Thailand snart, eeeh speciellt när jag kollar ut genom fönstret. This is not okey, Jag hatar slaskväder. Jaha plikten kallar

Later


Svårt att somna

Nej men jag vill ju inte sova, kommer ändå inte gå. Jag har massor att prata om, egentligen.

Som idag, pratade jag med en kille som jobbade på mitt jobb förut. Jag har listat ut att lilla chefen inte är så bra som han verkar. Dags att ta reda på mer, don't you think?
Jag har blivit galen i långt hår. Desperat som man är så drar jag ibland i håret i ett försök att det ska bli lite längre. Något jag har försökt med ett tag nu utan vidare resultat.

Som ni märker så har jag börjat visa min kärlek till skrivandet. Det är inte så att jag är emotionellt laddad eller så, eller jo kanske lite, men mest älskar jag bara att skriva av mig på ett annat sätt än långa texter. Kort är bra, kort är underbart, eller hur säger man? Höhö. Goa Amanda har en hemsida som hon skriver av sig på och idag undrade jag lite hur man gör egen hemsida. How cool would that be?


Ni är energi

Ikväll har jag varit hos Elin med alla goa tjejer på en riktig girlnight. Jättemysigt! Efter högskoleprovet är man trött, då vill man sova, speciellt när klockan är mycket. Godnatt söthjärtan :)


Färg är inte viktigt

Till och med i svartvitt är du fin
En sak att tänka på, kanske
Lättare om någon säger det till dig, kanske
Men om det ibland inte känns så
Om det inte gör det

Tusen gånger
Så att du vet
Till och med i svartvitt är du fin
shit pomfritt

Högskoleprovet imorgon, taggad? JA! nervös? GETTING NERVOUS.

Äh skit samma. 
Vi hade precis middag med några gamla kompisar till mamma. Jag berättade om mina mäklardrömmar och då säger Lotta att hon kan be sin pappa att kolla upp om jag kunde praktisera på hans mäklarfirma (som enbart säljer skyexklusiva hus) i sommar. Man tackar ju inte nej till sina drömmar direkt, eller hur?

 

Tack som fan för att du finnsJag borde vara

Det borde vara jag som ler
Visst borde det?
Vad konstigt
Fast det går så fort
Varje dag lämnas bakom
Och jag springer så fort

Det finns en väg ut
Ja, jag tror det
Att det finns en väg ut
När det går snabbt och jag är yr
Hittar jag inte vägen

Skit också, kanske dags för lite sömn innan jag drunknar i tankar?
BILD
http://www.linascheynius.com/

Hej

Det var ett tag sen.
Var har du varit?
Rättare sagt; var har jag varit?

Annat kom emellan. Nu igen! Agendan är full nu, det svämmar över. Jag taggar som ett as inför högskoleprovet på lördag. Söndag blir nog mysig med besök på Villavillekulla, kakbufé (KAN DET BLIR BÄTTRE?), och matte med Dimitri (nya mentorn som förhoppningsvis orkar med oss, no offense Mohammed).

Gymnasiemässan gick väl, det var sjukt kul! Jobbet rullar på, var precis där. Vi ska ha föreläsningar, visa oss på mässor och lite annat, lots of work! Dokumäntären är på gång. Jag och min vinnargrupp i skolan ska presentera vår innovation på Världskulturmuséet och hur coolt är inte det? Mailade precis The Boss ang. det.
Fick ett glädjebesked av tandläkaren för ett tag sen! Jag ska ta ut tandställningen i januari drygt! WIIIISDFPASF gud vad glad jag blev, ville bara kyssa hennes sprithänder om och om igen.

Efter några klick på modekungens hemsida hittade jag den här coola videon.Colour?

Sorry, ibland kommer livet emellan. Just nu är det fokus på;

- matte
- ny vinterjacka
- morgondagen
- PH
- GG


haha
Låten jag inte kan sluta lyssna på just nu iallafall; Sophia Somajo – I-rony

Funderar verkligen på vilken färg på vinterjacka jag ska ha, jag har en svart fast som jag är trött på. Tänker på mossgrön lite funky fresh nu till hösten.

Har kikat på några stycken på några hemsidor;

modekungen, nelly.com :)The world we live in

Jag har börjat kolla på Kungen av Tylösand. Oh Lord, ond cirkel. Go nemo, it's your birthday! Ganska sjukt när dom pratar om vem som är mest "fuckable" i huset, ha ha ha. Jag KAN inte sluta kolla, uuuhufg.

Sitter just nu med en klämd, varm telefon mellan axeln och kinden och pratar med Johan. Känner mig ganska tråkig nu, förlåt älskling.

Fick tid att fundera i morse lite kring livet som är så jävla konstigt egentligen. Jag mår bra och jag mår dåligt. Jag vill göra det och jag vill absolut inte göra det. Jag är i jakt på identitet, vet inte riktigt vem jag är just nu..och det är ju tryggt, verkligen. Jag finner tröst i Cimons blogg då, som är jävligt go faktiskt! Han skriver som en poet, fast ändå så vardagligt.

Konstig konst ye? Fan va hungrig jag är, ju snabbare jag somnar = frukost snart. YES


Fiesta

Precis hemkommen, trött och go ligger jag i sängen och mest pustar ut.
Härlig lördag hemma hos underbara Susanna som fyllde år idag! Kvällen bestod av skratt, skratt och lite mer skratt. Och en eller två timmar gick åt till att sjunga sånger om Merdan..haha.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka in till domkyrkan med Elin. Många frågar varför men måste man ens svara på det? Man tänker, kopplar av, ägnar tankar åt saker man oftast tyvärr inte hinner med. Vad gör du när du går till gymmet? Tränar. Samma sak, ungefär.
Efteråt ska vi faktiskt till gymmet för att gå lite på crossen! Det behövs efter ikväll..

Chill, vad annars? Stressen börjar avta men kommer blixtsnabbt tillbaka när jag tänker på matten. Varför hör inte min mentor av sig?

nepp hepp godnatt


Kasst

Ja, riktigt kasst. Jag har inte uppdaterat på long time nu mina vänner.
Jag har inget kul att skriva om, mer än att jag ska dela med mig av en as ball Shakira video! Den är het och hon är riktigt snygg i sitt hår.

Skolan är ganska långtråkig idag. Är det för att jag är trött eller suger det bara att tisdagen är den längsta dagen på hela veckan?
Hade precis en fantastisk stund med min pojkvän på kajen. Vi låg i solen och lyssnade på musik. Kärlek på hög nivå! Idag ska jag på teater förresten :) KUL!

puss

RSS 2.0