MIDDAG

Nu ska jag på en efterlängtad middag. Det är lilla anna som fyller hela 18 år idag och det ska vi fira hela kvällen! Middag middag middag...mmmmm gott gott gott. Jag har blivit ett matvrak efter thailand. Yee..
Om orken finns kvar inpå småtimmarna blir det kanske stan, anna ska ju självklart in dit, men vi som inte är 18 än..hmm.

Puss :)

Gräset är grönare på andra sidan

Det är ingenting annat jag vill än att åka härifrån. Åka tillbaka till Thailand med den finaste personen jag har i mitt liv, göra allt om igen och le dubbelt så mycket. Jag klarar inte av att vara hemma här längre, fy fan.

Ingenting är kul längre, inte ens skolan som brukar vara rolig. Inte ens helgerna och inte ens musik. Bara minnen, det är dom jag lever på nu. Och visionerna, ooooja!

Jag ska leva efter min dröm jag fick efter min Thailand resa. Min sjukt bra dröm.
Men först ska jag bara klara av det här, without any fucking more tears. Idioter är inte värda det :)


Lilla Lady

Nu sitter jag här och väntar på att min pojkvän ska komma. Äter sallad och klipper i en tröja. Idag hade vi halvdag, enbart en lektion. Såååå skönt!Proteinpannkaka for Julia

Tjenamors!

Har precis kommit hem från skolan. Jag är en sån fucker som hoppar över samhällen första dagen, men det var faktiskt ingen matte.
Just nu dansar jag runt i köket och plockar ordning för att göra proteinpannkakor. Mycket källkritiskt har jag kollat ut det perfekta receptet som jag har mixat lite själv med. Jag är glad, faktiskt, trots ångest över att vara hemma i tråkiga Sverige. Solen skiner (sken..), jag ska snart till gymmet, har äntligen fått träffa alla härliga människor och jag har fått ett jobberbjudande! (Mc Donalds..haha)

Nej men nu ni! Nu ska det bli pannkakor för hela huset. Märker att jag gör allting mycket carefully. När jag gör "vanliga pannkakor" slafsar jag i ingredienser och rör om med samma gaffel i allt. Nu använder jag olika redskap till olika blandningar, något jag aldrig gör. Försöker alltid använda så lite redskap som möjligt för att slippa disk. Julia gillar inte disk. Disk är kaos. Julia gillar inte kaos.

Fast hmm, undra om man verkligen kan kalla det proteinpannkaka när man brer över med nutella och honung?..
Äh, vafan. Vi kallar det så iallafall!

4 ägg
2 dl dinkelmjöl
4 dl mjölk
2 msk rapsolja (häll på så mycket du känner för, haha)
1 mosad banan
1 dl havregryn

Ta allt med en nypa salt, om något låter orelevant så är det säkert det. Jag har som sagt gjort lite som jag vill, men dom blev okej!


I had the fucking time of my life

Jag ska göra en tröja till mig, eller ett linne. Där ska jag skriva "I wan't all the fucking world. Let's rock n' rolla!". Den ska jag använda varje jävla dag så jag kommer ihåg denna sjuka resan. Det är citerat från fem-sex-sju (vem vet hur många dom var?) awesome killar från Australien. De hade varsin tröja där det stod så och jaaa vad jag ville ha den.

Flitig som ett djur har jag försökt få ner allt det bästa som hänt i min lilla (stora) dagbok, lite från varje dag, mest från nätterna. Om dom sex fulla killarna som blev avslängda från planet från Sverige, stranden, banana-boat guiderna, PATONG..fast det blir svårt att berätta allt.

Kan meddela att jag går i ide nu. För när jag landa i Sverige så frös jag mitt fucking ass off. I miss the heat, the beach, the view, the *waaaaves* haha. Och mest av allt, White Room och Facktory i Patong.

Jag har bestämt mig iallafall. En sak som var ganska så säker sen barnsben. Australien verkar ju vara ett fett nice val ett år efter gymnasiet. Nu är denna saken självfuckingklar! No doubts, I'm going there and then I'm gonna call everyone we've met on this trip and ask if I can stay with them. Låter som en utmärkt plan! Sedan ska jag lära mig surfa, testa på det iallafall, jobba på ett härligt ställe, ta dagen som den kommer och ha på mig min ring jag gjorde i Thailand varje dag. "LIVE * LOVE * LAUGH"

Thailand Thailand take me back! Det här är inte kul, jag fryser ihjäl. Medan alla från Australien åker hem till 40 degrees och ett gott Full Moon Party. FML.


Flo Rida – Turn Around [5,4,3,2,1]

Vi träffade tre underbara killar från Sverige (Malik, Aref och Daniel) som visade oss runt till bla Grabbarna Grus. När deras sista kväll sorgligt kom till ända, spelades denna låten och det blev liv i dom som fan. Resten av resan har jag och Joanna gått och sjungit på den låten, så låt den representera vår resa!

Thailand

Hejdå! Nu åker jag till Thailand och g-öttar mig! Om 4 timmar kommer taxin till flygplatsen, mage, huvud och ögon är under kontroll. Eller inte ögon, dom börjar bli trötta...ska försöka sova i en timma eller så.

Ha det NICE


Fint med scottish

Shit kolla vilken awesome bild! Haha just nu är jag skit tråkig, tror att jag är rolig, brist på saker att göra, ful, bajsig.. Fast jag är jättemega glad för jag hittade precis en låt som jag inte vetat vad den heter på spottan! Åh nu är jag happy happy happy. Webbkameran får ta smällen, hehe

Twin Atlantic – What Is Light? Where Is Laughter? (Acoustic Version)

Revolution i köket

Det krävs en förändring hos familjen Strege. Kanske tog jag i lite för mycket när jag höjde en tystande hand framför min middagsätande familj. Där stod jag och gjorde en plikt, jag ställde in disken. Wow, dom tystnade faktiskt. Sedan sa jag klart och tydligt att "jag vill att alla, från och med idag, sätter in sina egna tallrikar. Idag gör jag revolution här i köket, något som jag försöker med varje dag!" Alla flinade åt mig och undrade varför jag plötsligt blivit så tjurig. Fick hon inte ligga? Jag fortsätter. "Jag vill även poängtera att det är tre familjemedlemmar som inte ställer in sina tandborstar i burken i skåpet efter användning. Varje gång jag ska borsta tänderna, morgon som kväll, ligger det en gul, en grön och en blå tandborste som jag får ställa in så spotten rinner ner på fingrarna" Pappa, Jonathan och Hannas tandborstar såklart.

Det där med disken har aldrig fungerat här hemma. Det är som om det är givet att han/hon (oftast hon) skall sätta in och göra jobbet åt dig. Löjligt!

Jag återkommer med resultat utav revolutionen!


Kaffe och cigg

Jag vet knappt upp och ner. Knappt vänster och höger. Vart det slutar och inte slutar.
Jag vet att min hjärna är fylld med playdo som behöver knådas ut utav thailändska vågor.
Sedan vet jag också att jag längtar hur mycket som helst till jag och 13 (TRETTON!) tjejer åker till grymma Rhodos i sommar. Tänk att det kan pirra 6 månader innan man åker...wow.

Och jag är hundra på att jag vill:
1. Stå i en tom, stor danshall. Ha på en härlig låt och hoppa, skratta, slå, dansa, springa av mig saker som jag inte orkar tänka på just nu.
2. Kaffe och cigg
3. En kompiskram (varm, tack)


RSS 2.0