I'll never let you go

Ja, herregud, om ni bara visste. Idag har jag haft världens upp-och-ner-dag. Jag har dansat omkring som en dåre, suttit ner och bara kollat, skrattat, slagit i bord och väggar, sprungit runt torrekulla och sjungit och gråtit samtidigt. Jag är så himla kär i kärleken, det är helt otroligt. Lite fult att skriva här på bloggen, men åh jag vill så gärna vara kär. Jag vill så gärna ha en livskamrat, en sån som jag behöver verkligen det. Jag vill ha någon som jag kan göra alla mina sjuka saker jag vill göra. Det känns som min låda med fantasi är full för längesen. Jag vill göra allt, sova på golfbanan, klättra i berg, åka longboard, sola på tak, cykla på samma cykel, bada nakna, busa helt enkelt. Det är något med ödehus och mig, när jag tänker på det blir jag helt ifrån mig. Mest av allt vill jag ta med en stereo, ett paket röda och en soffa och stanna i detta ödehuset. Gå dit när man känner som jag kände idag, lite halvt panikslagen.

Som jag konstanterade för Rob idag, så har jag börjat lyssna på Justin Bieber igen. Fan han är jobbigt bra, nästan så jag omedvetet förstår dessa tjejer som gråter för honom. Jag har insett varför han "fångar". Han skriver ju om att han ska ge tjejen allt, visa henne och göra henne lycklig. Och att han älskar henne. Sånt gillar vi, jag.

I'm overboard and I need your love,
Pull me up,
I can't swim on my own,
It's too much,
Feels like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me,
My lifesaver

Han beskriver min situation helt perfekt ju! Soulmates? Nä jag skoja, så Bieber-kär är jag inte



Nämen

Men hallå hallå hallå, hur gulligt? Ser ni? Wow, det bara sprutar hormoner om mig idag.


cuz I have nothing to do



Ja det här va ju oväntat

Att skära upp tummen var ju inte planera inför denna underbara tisdag. Jag har varit ledig idag och det var hur gött som helst fram till 12 ungefär. Jag skulle hämta tejp ur vårat livsfarliga skåp som innehåller allt möjligt. Plötsligt glider pappas jävla fisk/kött kvin ut (som är hur jävla fet som helst) med jävligt hög fart. Av ren reaktion sträcker jag upp handen för att typ fånga den eller bara putta bort den (minns knappt) och sedan känner jag bara att den träffar min tumme med hela skaftet. Det första jag gör innan jag börjar skrika är att trycka hur mycket papper för, för jag hann se hur sjukt djupt det var och jag väntade bara på att det skulle börja spruta blod. Gross. Sedan kom paniken. Vill jag titta? Hur kommer det se ut? Kan jag röra den? Hur känns det? Jag var mest rädd för att titta så jag sprang runt och grät och svor och skrek och tryckte på snittet. Till slut vågar jag titta och det jag såg va ju inte så mysigt precis. Djupare än vad jag trodde herregud, man såg allt möjligt där inne..

Mamma kommer hem och det är nog hon som hindrar mig från att inte svimma. Stackars mamma får försöka plåstra om tummen medan hon måste se på mig där jag ligger och kvider av smärta, lilla söta fina mamma. Vi åker ner till vårdcentralen, som jag är ökänd på snart, haha så många gånger jag fått åka ner dit. Dom bedövar mig (A A A A J J J J S O M F A N säger jag bara) sedan köttar dom omkring där med stålpinsetter och sprutor, mamma höll mig i handen :) Som tur var, verkligen, lyckades det inte nå en nerv eller sena. Den söta duktiga läkaren syr ihop min tumme och som vi skrattade tillsammans alltså. Att jag faktiskt fångade kniven, att jag skrek på honom när han ville sära på sprickan, när jag pep till att jag ville ha ett till stygn så jag fick se hur han gjorde, hur jag kraslade, sprattlade och kved när jag fick sprutor. Ja, en härlig läkare :) Jag blir så nyfiken när jag träffar läkare, vill veta allt dom får se och vad dom går igenom. Det skulle verkligen vara ett yrke för mig!




A toast for the douchebags


ordinary world

Jag har haft världens goaste helg, that's for sure. Glad att jag och Olivia inte gick ut igår, min söndag skulle vara hemsk. Tyvärr hann Olivia fixa sig så hon va fit for fight för att gå ut och dansa = lösögonfransarna på, kläderna valda, sminket klart. Vi skämtade om att hon kan sova i det, vakna upp i sminkresterna och gå ut på morgonen, så att det var värt att sätta på fransarna.
Men nu är det frid och fröjd med Stockholm Båstad på tvn, haha härligt program! Ska bara fixa lite glarre och choklad som pricken över i:et. Tror mamma kom hem nu med en spännande prasslande påse, aaaah fan va gatt!




Hoppas ni var ute igår i fina vädret? Jag var ensam hemma på dagen, jag unnade med lite kvalitetstid ensam på alltanen med Ordinary World som spelade i hela huset. Eller var jag ensam..? njaaaa




Cardigan

Jag såg den, jag pussade den, jag köpte den.
Riktigt mysig, speciellt till sommaren. Carlings :)




Gosan!



KÖTTA

hej darls, hoppas ni haft en grym fredag, för nu är det lördag. eeehehe nu ligger jag här och äter kvällsmat eller är det frukost kanske? Thaimat suchi och godis. Inte kul att när ens sockercravings slår en i ansiktet direkt när jag kommer hem från stan. Herregud what to do? tja vad gör jag nu, smsar ett sista sms till niklas uteprofilen själv och sen somnar jag nog i mina sminkrester och godispåsen under armen. Vänta har inte berättat om ikväll, oväntat trillade vi in på ches och slutade upp med att vi hängde på N & c:o och ida till Berså för att ha en kickass fucking fredag. Berså berså shit shit, gå dit om du vill trycka ditt fulla jävla ansikte mot en blixtrande kamera för Mingel som jag och Joanna fick göra





Friday night have it's benefits

Thats for sure! Jag har precis fikat med goa Jimi som jag inte träffat sen Jesus gick i kortbrallor, så det var mer än trevligt. Vi stack in en sväng på Solo som jag har fallit för totalt nu, jisses att jag aldrig öppnat ögonen för deras kläder. Dit ska jag imorgon med kortet laddat! Sedan såg vi sjukaste killen i brunns som beatboxade något helt otroligt bra! Det var då jag blev lite sugen på att gå ut.. Nu är jag påväg till stan för att möta upp ett gäng. Ska slänga i mig lite sushi och sedan sticka!

COBRASNAKE!







outgang

Wooolahola schupidubiduba det är onsdag och inte vilken onsdag som helst, we're going out to celebrate the greateset person in thaa world bro! Ches har event och jag är jätte förväntansfull :D Det blir kul detta må ni tro.

Fan bilderna går inte att ladda upp, tänka visa upp dagens utgang outfit för att vara lite extra blogg-tjusig idag. eeehehe

jag vet att jag är äcklig, ville bara visa vad jag åt.


O.N.E

Do You Realize, that you have the most beautiful face
Do You Realize, we're floating in space
Do You Realize, that happiness makes you cry
Do You Realize, that everyone you know someday will die


Big B-day!

IDAG FYLLER ELIN ÅR! GRATTIS TILL DIG SÖTA ÄLSKADE VÄN!
Detta ska vi fira på Ches ikväll :) Jag ska bara jobba först, aaaaah.. :(

Nu är jag påväg till skolan, skön dag idag! Solen skiner och jag har två snutti plutt lektioner.
Shit Sweet Disposition är helt sjukt bra. En skrik-och-sjung-låt.


New in

Feta ellerrr? Inhandlade från Beyond Retro. Jisses dom ska användas i sommar.
Håller på att trycka på lite nitar i fickan, orkade bara inte göra klart..eehehe




Skype

Skype. Skype. Detta prat om skype. En filur övertygade mig att skaffa ett konto, så ja, nu vet ni, jag har skype. Skype..vad är det ens? Haha när jag och elin skypade (bild) märkte jag att jag inte ens har någon mik, houston we have a problem!


I'm gonna get you




I thought you were my boyfriend

Hittade fan goaste skönate bilden! Blir man inte lite röksugen? Lite gitarrsugen? Lite festsugen? Lite allt möjligt utav den här bilden. Helt sjukt go.


First of the gang to die


Blue wednesday

Om sanningen ska fram så gillar jag inte Ramones, inte supermycket iallafall, jag har gjort det men inte längre. Men måste ju medge att trycket är helt sinnessjukt snyggt! Tyckte att det var onödigt att slänga den så jag tog som vanligt fram saxen och klippte den på mitten.
Är det inte så med många band? Vissa tryck är så snygga så man en tröja till exempel och har på sig den trots att man inte lyssnar på bandet särskillt mycket. Rolling Stones är ju i och för sig inget exempel för det, där är ju det snygga trycket bara ett plus i hörnet. Dags att gå till yogan, Leon är galen!!



Gotta find some new, cuz I adore you



Wrapped in piano strings


Sommer lovin'

åh jesus amalia, idag har det varit jätte jätte super skönt väder = GLATT HUMÖR!
Efter Svenska Mässan idag så åkte jag och elin hem till mig för att göra lite goa pannkakor, mums.
Är det så att man kan börja tänka på sommarkläder snart då eller? Klart det är!


Skön måndag

Nu hade jag tänkt att gå till gymmet, men först ska jag se klart en film, Trashin heter den. Haha jävligt gammal film där slagsmål ser ut som tjejbråk och ljudet kommer en sekund efter. Wow, jag gillar den ändå. Jag vill till Australien. Nu nu nu. Bättre blir det inte av att prata med folk där ifrån, buhuu dom klagar på att dom har tråkigt och att det är kallt. Det här då? Jisses..


Screaming; I don't need you but I want you


My head goes boom boom boom

Middagen hos Ida i helgen var otroligt jävla bra, mysig men jag önska den vore längre. Jag förstår dom som fyller 18, att man tröttnar på att varenda en vill gå ut på kvällen, i ur och skur. Det finns inget som är mysigare än att stanna hemma och festa med sina goa kompisar. Men men, vi splittrades tyvärr. Vi gick till Henriksberg på stigbergstorget (haha skrattar ihjäl mig) och mötte upp viktor, susanna, felix och axel. Visst var det kul, men hemmafesterna får ju inte försvinna..



Dear John

Vilken riktigt härlig film, nästan så jag tappar talförmågan. Efter en sådan film vill jag så gärna åka utomlands, lära mig spela gitarr och hitta en sommarkärlek som gör mig så lycklig så jag inte vill åka därifrån. Ååååh vilken fin historia! Inte bara det att Channing är så helvetes snygg i denna filmen, hon med förresten, så man vill bara pussa på dom båda.

Jag var på yoga idag, så har redan lite av denna sensitive-spirit i mig! Shit, den här kommer bli min nya drog.
Vad händer till helgen då? Ja, eftersom vi har varit ute nu de fyra eller fem senaste helgerna är det kanske dags att ta det lite lugnt och vänta till Elins special night! Men Tilda kommer vilja gå ut eftersom hon kommer hem och lite annat gött folk vill så gärna gå ut. Chez skulle ju vara det ultimata! Fast ändå är jag så inne på att baka en stor jävla tjock kaka och dela den med fina människor som elin, viktor, tilda, felix, axel, linnea och amanda. Och kanske några fler. Jamen vi får se helt enkelt!




Müsli

Yeah jag kan ju säga att jag gör den enklaste men samtidigt den godaste müslin. Och sinnes vad nyttig den är, inget socker eller onödigt innehåll.

Sporthavregryn
Russin
Solrosfrön
Linfrön
Några andra gröna frön (finns i müslihyllan)
Russin
Torkade lingon
Kanel
Wasa müsli

MUUMS!



Classy




Neje

FAN jag tappade precis mat på mitt vita linne, KUK

yeee saturday night

Det roligaste är dagen efter man har varit ute. Att inspektera skorna, hur leriga dom är, inspektera håret, vad finns där? haha gå igenom plånboken, hur mycket finns kvar?

Jag och olivia var först hemma hos mig för att testa rulla lite tobak, det har vi alltid velat prova. Jag och olivia hade jättekul, jag och olivia skrattar jättemycket åt hur dåligt det gick. Sedan åker vi in till stan, går till sence och sen parken. Där var det kålsvart..ye koppla det där. Mycket turks, mycket dra i oss hit och dit. Men vi hade otroligt jävla kul, träffade på ett bekant gäng och hängde med dom. Att vakna upp hos olivia var spännande, med sminket kvar och håret ångade utav rök. Vi är idioter som bokar mattetid med vår mentor på en lördagmorgon..men jo, off we go, men klackarna från gårdagen. Sedan skulle jag klippa mig vid kungs..oj vad pinsamt, jag fick förklara att vi var ute igår och därför ser och luktar håret som det gör. NU ÄR JAG MEGA NÖJD! DET BLEV JÄTTEFINT!

Nu är jag laddad inför nästa kalas, Ida fyller år och det bjuds på middag! Sedan ska vi se vad stan har att bjuda på ikväll, jippi!




00:00





Wake me up

Det här var nog den finaste texten jag någonsin läst och hört och den hittar jag nu när jag sitter och pluggar svenska. Herrejisses, den är så bra, så bra. Han älskar henne och det är jättefint. För han skriver att hon älskar att se på Shrek och att han blir sur när hennes bror slår henne i tv spel och massa fint. Jag önskar så mycket att jag kunde skriva mina egna låtar. Alltså, lyssna bara på den..

Ed Sheeran – Wake Me Up (Live)

I should ink my skin with your name
And take my passport out again, and just replace it
And I could do without a tan on my left hand
Where my fourth finger meets my knuckle
And I should run you a hot bath and fill it up with bubbles
Cos maybe you’re loveable
And maybe you’re my snowflake
And your eyes turn from green to grey
In the winter I’ll hold you in a cold place
And you should never cut your hair
Cos I love the way you flick it off your shoulder
And you should never know just how beautiful you are – to me
And maybe I’m just in love when you wake me up.

Would you ever feel guilty if you did the same to me?
Could you make me a cup of tea
To open my eyes in the right way?
And I know you love Shrek
Cos we’ve watched it 12 times
But maybe you’re hoping for a fairy tale too
And if your DVD breaks, should have got a VCR
Cos I’ve never owned a BluRay – true say
And I’ve always been shit at computer games
And your brother always beats me
And if I lost, I’d go across
And chuck all the controllers at the TV
Then you’d laugh at me
And be asking me if I’m going to be home next week
And then you’d be with me till I fall asleep
And flutter eyelash on my cheek
Between the sheets
And you will never know just how beautiful you are – to me
But maybe I’m just in love when you wake me up.

 

And I think you hate the smell of smoke
You always try to get me to stop
But you drink as much as me
And I get drunk alot
I take you to the beach and walk along the sand
And make you a heart pendant
With a pebble held in my hand
And carve it like this necklace
So my heart falls where your chest is
And now a piece of me
Is a piece of the beach
And it falls just where it needs to be
And rests peacefully
And you just need to breathe
To feel my heart against your’s now, against your’s now
But maybe I’m just in love when you wake me up
And maybe I’m just in love when you wake me up
Cos maybe I fell in love when you woke me up



Kär 16 gånger

Wow. Jag smälter. Kan någon sjunga såhär för mig? Då ska jag bjuda på tårta. Haha

Konstigt väder idag förresten. Märkligt, tycker jag, att det plötsligt kan börja snöa sådär mycket i Mars. Nu snackar vi klimatfuckingproblem! Efter skolan åkte jag Olivia och Malin för en fika på stan och för lite andra roliga ärenden, haha! Fick dock åka hem för conversen orkade inte riktigt med mig utan va pissblöta :( nu snurrar dom i tvättmaskinen

ÅH jag övningskörde igår och det gick så otroligt jävla skit bra!! Jag lärde mig att hitta dragläget (synd att ingen sa att man skulle vänta tills bilen börjar rulla från början..) och ja, varför skriver jag ens det här? Gud vad tråkigt. Nu ska jag äta mat mat mat gott gott gott.

Jag skulle klippa mig idag förresten men så går hon och blir sjuk! Fan alltså. Här va jag iallfall nyklippt och det var väl sisådär 5 månader sen? Haha jag hatar att gå och klippa mig.






Glad glad glad

Jag är nyfiken på allt nu för tiden, gillar att analysera och tänka i förväg.
Speciellt på hur jag kommer ha det om två, tre år. Jag ska leta efter det bästa utav alla världar.


You're not a nobody, you're somebody

Pirri pirri pirri pirr i magen.


Förresten, jag kan lyssna på Robert Pattinsons röst all day long.
Robert Pattinson – "You're Not A Nobody"


Off to school

Hmm, orättvist är det när man är sjuk men tvingas ändå gå till skolan för att inte missa världens genomgång. Suck välkommen till Polhem.. Pratade med en gammal klasskamrats mamma igår om att Move It gymnasiet is on the highway to hell. Shit shit shit tycker synd om dom.

Men yeee nu ska jag och mina knäsvagaben traska iväg till bussen då. Med Radical Face och Robert Pattinson på ipoden ska vi nog se att detta går bra ändå!

Annars är jag glad, väldigt glad. Helgen har varit jätte jätte jättebra. Kortfattat: Fredag, middag hos Olivia. Träffade hennes fina släkt, sysslingarna var faktiskt jättefina haha..sedan gick vi ut, hade världens bästa kväll på Chez Amis. Åker hem med Viktor till Elin för att däcka på madrasser på golvet. Lördagmorgon, finaste, mysigaste morgonen med Viktors pianospel, öppna dörrar och fönster och galopp runt i Elins hus. Lördagkväll, åker till Partille med Elin Tilda och Olivia. Har otroligt kul med gamla härliga låtar. Det var en sån där kväll där vi-bryr-oss-inte-om-vad-alla-tycker-om-hur-vi-dansar-kväll! Söndag: tjaa, vad gjorde jag då?

Idag är jag sjuk iallafall, jättesjuk. Kan bero på att jag drack ur samma burk som superförkylda Tilda..hehe



A smoke maybe?

Fan vad jag inte klarar av skolan nu, den som brukar vara rolig och..lätt liksom. Så jag kollar på Gossip Girl S1 istället och det känns jätteskönt att känna att jag KAN välja det istället, eftersom jag har övertalat mig själv om att jag kan göra det.. åh detta är hopplöst.
Jag längtar till helgen då Olivia fyller år. Det blir öl, god mat, trevliga människor, klackar, klänningar och framför allt en härlig natt på stan. Ja ja ja jaaaa det är det enda jag behöver nu känner jag, lite pigga uppning, upp piggning.. haha.

Kolla in dessa godbitar! Blir man inte lite sockersugen..?




RSS 2.0