Veckan i korta drag

Som sagt, veckan har varit hektisk. Men nu börjar det bli bättre :)
Jag kom hem från Italien på tisdagen tror jag. Stressen jag hade då går inte ens att beskriva. Jag gjorde klart mitt arbete till Playsam. På onsdagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men jag hoppas jag tog det lugnt. Hela torsdagen var det studenten på Polhem. Världens roligaste dag! Elin och jag åkte in för att piffa till flaket. När vi gör det frågar en av dom som håller i flaket om vi vill med och, ja klart vi ville det! Så vi åkte flak, som resulterade i en jäävla nackspärr dagen efter. Efter flaket drog jag och Elin runt på så många studentmottagningar som möjligt. Vi var i Billdal, tack vare fina fina Marcus, i Örgryte och sist i Linné. Därifrån drog vi vidare till festen på Hard Rock! Helvete vilken fest. Saken var bara att jag inte hade varit hemma, det enda jag hade ätit var en tallrik hos Felix och resten utav mitt intag var alkohol. Kroppen var ju som gummi på kvällen alltså, min hjärna gick på autopilot, jag bara gjorde. Som tur var fick jag sova hemms hos Johan.

På fredagen kom Johan och Joanna hem till mig för att ta ett glas ute på alltanen. Jag och Joanna skulle jobba dagen efter och jag passade min lillasyster + två av hennes vänner så detta var perfekt. Haha, hanna älskar när johan är här.

Eko

Sorry gubbs för me being so lazy. Just nu känns det som jag fortfarande är på studenten, att allt snurrar som en karusell, haha. Denna veckans bravader har satt sina spår, minst sagt. Min mage tar inte gärna emot mat, även om det är mammas godaste pastasallad. Jag är konstant trött. Det enda som jag skulle tycka är roligt är isåfall alkohol, allt annat verkar just nu jävligt tråkigt. Mitt hår är någorlunda tvättat men äckligt ändå. Min röst är fortfarande en aning hes och det börjar bli jobbigt. Idag sov jag till halv 2. Det regnar. Pappa och Hanna cyklar. Jag bangade. Nu är det bara 12% kvar av batteriet. Fan nu måste jag resa mig. Så.

Och lita fan inte på rosa. Vanish duger inte till någonting, inte till textilfäg iallafall. Lita på kungen, han verkar tala sanning nu. Även om det säkert gömmer sig lite gangstah shit i hörnet så är han ändå royal och dyslektiker och kommer alltid vara fab. Jag är säker på att kungen ligger och mumlar för sig själv "fuck the aina, the king making his own rules" innan han ska sova. Nu skrattar jag. Det var väl bra iallafall..
Sir

Nu ska jag kolla klart på den psykopatiska sjuka äckliga snuskiga knäppaste, MEN COOLASTE, filmen - A Clockwork Orange

Helvete va bra, this is good


Rainy Day Women

Gött att det är helg, iom vädret! Jag är skoltrött somfan nu, som alla andra tror jag. Ska försöka få ordning på min analfuckade ipod som måste återställas helt för att funka. KILL ME

En jävel att knäcka

Mycket som händer just nu. Mitt huvud är som en stor glödbit som väger flera kilo. Mina ögon är ännu mer som en glödbit; rödsprängda och svarta. Don't ask, jag har bara många krav och mål. Vill åka till australien helst nu, cykla med Justin Bieber och prata om gur lite grus det är på vägen, gå på filmfestivalen Cannes vid Franska Riviäran, mingla med kändisar på den enorma terrassen, gifta mig äckligt rik och klä mig i dyrt och sova på siden medan min snälla hustjej lagar mat åt mig, mina barn ska vara glada och få det dom vill. Jag ska också ha ett jävligt bra jobb, det bästa faktiskt. Min desk ska prydas utav alldeles för dyra pennor med mina initialer på och mina visitkort ska ligga i en prydlig hög. Under skrivbordet ska mina långa fina cigaretter ligga och en flaska champange ska alltid vänta på mig när jag kommer hem. Och sen ska man hålla sig snygg samtidigt, då kan jag gå på yoga och springa ute medan jag jobbar. Ja ni fattar, hela min detta-ska-jag-uppnå-i-mitt-liv-lista går jag igenom varje dag. Varjde dag byggs den på med spännande saker som jag vet är jävligt over the clouds men som jag brukar säga, jag är en dreamer med en svår ekvation framför mig men va fan, jag har lyckats fram tills nu, vem säger att jag inte kan uppnå det andra..?

(Ni anar att jag har börjat kolla på Gossip Girl nu igen va? Lite Blair Whaldorf-spirit)Long gone and moved on

Har nog kommit fram till ett länge svårt beslut; jag ska nog göra om mitt rum. Det var inget svårt beslut förresten, det gör jag för jämnan. Kul med förnying tycker jag!
Så rätt så rätt


Sjuk :(

Vill ha omtanke
Vill ha omplåstring
Vill ha kramar
Vill ha tröst

Men mest av allt choklad..


haha


Give me some summer..with loove

Ja, lite nakna, solbrända överkroppar, longboards, bikinis, hattar och glasögon. Comprendo?
Valborg då?

Då var vi hos Malin och hittade på bus! Herregud, jag har glömt att blogga. Det var jävligt kul! Open bar i köket med hennes föräldrar som bartenders, många fina presenter och riktigt vass mat! Mums!

Nu känner man att det är avtundning i skolan. Idag hade vi prov och inget annat. Då stannade alla på femman och skuttade runt och jobbade på modellerna. Imorgon är vi lediga, men jag ska till skolan och jobba flitigt ändå. Åh skolan är ju så underbar! Jag skulle nästan vilja skriva Julia (L) Polhem, men ska jag verkligen göra det?

Partey with my pants..and new shoes

Woho denna helgen var riktigt nice! Började mycket trevligt med en härlig jävligt skön, rolig och mysig fest hon Felix i Djurvik. Bästa på länge! Alla älskade barn var där. Fina, åh så fina alla är. Haha vill nästan sjunga "ju mer vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans. Ju mer vi är tillsammans - ju gladare vi blir!"
Totalt 8 pizzor lagda av 8 olika personer, många lös haha! Sex också? Tårar, skratt, dans, cigarr, bubbel och högläsning. Gudans så roligt! :)

outcock

Douche

Jag vill ha den här loggan på min tröja. Min lärare säger att den är för svår. Sug stor säger jag då, ingenting är omöjligt. Ball uppgift ändå, att göra en egen logga och en klasslogga för att sedan trycka på linne eller tshirt.


G-REAT

Yeeeay! Jag älskar att få paket. Stora, perfekt packeterade paket i brunt post-papper. Det gillar jag att få! Speciellt när man har väntat och väntat och väntat och väntat. Nu är mina goa röda converse här :) Köpte dom på Tradera för ynka 200 riksdaler. Det är vasst! En vass affärskvinna! Eller bara tur, det var ju faktiskt Tradera.
Lite tråkigt dock att inte känna att nu jävlar ska dom invigas! Invigda är dom ju. Men inte slitna :) Dock lite läskigt att traska omkring med någon annans skor. Första gången jag kände lite obehag av något second hand..


RSS 2.0