Till havs

Här om dagen åkte jag ut på havet med familjen Laksjö. Det var superskönt ute, solen sken ute på Saltholmen. Det blåste lätt, håret luktade nyduschat och glasögonen satt på plats. Tackade pappa för skjutsen och satte mig på färgan ut till Bratten (Blatten). Ringde Kajsa, hon var påväg hem till Växsjö. Gosan, saknar dig redan. Gick av på Bratten och började traska iväg till Tången. Frågade mig fram om vägen mellan alla tätbyggda skärgårdsstugor. Vilken skön känsla att vara ute på öarna, dörrarna är öppna till varje stuga, folk arbetar i sina trädgårdar medan barnen leker med grannarna. Där är alla glada och öppna mot folk dom inte känner. Alla hjälpte mig om vägen. Jag kom fram till Tången där Elin stod och väntade i en stickad mysig kofta vid gummibåten. Folk satt och åt glass och log mot oss när vi sprang och kramade varandra. Sedan åkte vi ut till segelbåten och hälsade på Elins fina familj. Jag bjöd på fika och efteråt åkte bikinin på. Åh vädret var worth killing for, helt perfekt när man är ute med båten vid klipporna. Jag och Elin badade med våtdräkt haha, jätteskönt! Jag har inte badat i havet här i Sverige än, så nu jivlar var det bannemej dags. Med våtdräkt då, hehe. Vi snorklade, skrek för maneterna, voltade och åååh vad skönt det var. Efter det tvättade vi håret i havet. Vi låg med rumporna högt upp i luften och hängde över gummibåten och tvättade håret så gott som det gick. Hehe, doften utav nyduschat var tyvärr borta, det luktade lite klibbigt schampoo och havssalt. Efteråt sprang vi omkring i trosor och stickat och grillade på klipporna. Haloumi och grillat kött, faaan va gott!!! Som smarrig efterrätt på det goda, grillade vi mashmellows. Gud, jag måste verkligen kolla upp stavningen.

På kvällen kom Albin, David och Johannes över med motorbåten och hämtade mig, Elin och Sandra. Vi skulle ut och åka waker skate hahaha eller vad fan hette det? GUD vad kul! I och för sig, jag testade inte. Bikinin låg kvar i båten och nej, hur mycket vi än blev hetsade så skulle det där fan vara livsfarligt. Wakeskate är typ som wakeboard, utav att man sitter fast med fötterna. Vi mötte upp Axel och Aron, helsköna killar allihopa! Sedan körde jag och Albin medan David åkte bakom båten. Man kunde max vara två, tre pers i båten. Det tjoades mycket medan killarna turades om att åka, kvällssolen var helt perfekt! Åh vad jag älskar att vara ute på öar, där har folk enbart sin golfbil och sina båtar. En privatbrygga och sjöbod. Där träffas man med båt eller ute på klipporna. Suuupermysigt! Sedan åkte vi hem och spelade kort med Ludvig.

Kan ju beskriva morgonen med - morgonstund har verkligen guld i mun. Vi vaknade i båten, tog ett morogondopp från båten och åt sedan frukost. Efter frukosten låg vi och solade på klipporna, jag, elin, sandra och ludvig. Sedan hoppade vi från berget, wwweeey vad kul! Tog massor med bilder med deras systemkamera! :D Seadn solade vi ändå tills vi åkte hem. Ni ska se färgen i mitt ansikte! AAAH :DKommentarer
Postat av: Malin

fin blogg! :D hoppas allt är bra!

2011-07-21 @ 21:14:55
URL: http://maalinericsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0