Midsummer

Midsommar firade jag ute i en stuga i Varberg med ett helt underbart gott gäng! Susannas stuga rymde precis alla, ca. 20 pers. Problemet blev sovplatser, men på sköna midsommarnattten är det ju faktiskt självklart att två och två eller tre och tre sover tillsammans. Mys mys!

Visst blev det en sjukt himla skön midsommar, den ultimata faktiskt. Minns förra året när jag, Linnea, Jossan och Susanna drack vin hemma hos Josefin som lagat jättefin mat. Det var skönt och inget mer än det, men detta året blev ju värsta idealkvällen! Vi kom dit med kransar och vita klänningar, det var fint väder och stugan låg precis vid havet. Alla hade ett gott humör med sig och någonting gott att ställa upp på bordet. Sill, potatis, gräddfil, köttbullar, nubbe och en och annan Baileys. Vi sjöng nubbevisor och spelade Håkan. Sedan började festen och kransar åkte av, flugor åkte av och ja, kläder åkte av. En go kille vid namn John, Surfer-John, hade 20-års fest i stugan nedanför oss och dit sprang vi fram och tillbaka för att basta eller bara knäcka en öl, och då menar jag snylta. Vi lekte lekar innan solen gick ner, riktiga klassiker som potatisen och skeden, hoppa säck och polsk fest eller vad fan den hette haha. När det gällde sovdags gick det sådär. Jag och diverse folk låg mest och skrattade och flamsade runt, jag menar - 8 stycken i en bäddsoffa kan ju inte sluta bra. När det äntligen blev tyst kände jag för en promenad och en fet en så jag, fredrik, elin och esbjörn traskade iväg vid 3. Sedan kom vi på att fan, Marcus och Jim (Oskar) är borta. Så då började vi leta vid klipporna och vid Surfer-John och bland folk som hade däckat. Sen när vi spelar kort kommer plötsligt Marcus in, helt ovetande om att han är efterlyst utav oss. Då började vi steka fläskkarré. FETT GOTT! Sedan var det bara Jim kvar. Plötsligt ringer han och säger att han är i Frölunda för han åkt hem. Då hade han varit så full att han hade gått vilse och plötsligt var han vid Varbergs station. Där kastade han en glasflaska och då kom polisen och ville köra honom för han var för full. Men bilen var för full. Så han tog en cykel och försökte komma hem på en. Sen gick den sönder och då tog han taxi för 2000:-. sjukt men fan vad underbar godnatt historia!!

Det som återstod utav kvällen var inte mycket alltså. Jag och min sovkamrat sov iofs jävligt bra tills vi märkte att fan, klockan är 12 på morgonen och vi måste åka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0