tema; klädupphängning :|

hejsan hejsan
vaknade för inte så längesen. *jäsp* ska snart sätta igång med att städa, något som verkligen behövs. ser ut som om efterfesten har varit hos just mig, fan va det ser ut.
iaf. mamma och jag började tjafsa förut om hur man ska hänga upp varandras tvätt. hon gör helt jävla fel när hon hänger upp mina kläder. Hon hänger upp dom med klädnypor, som jag inte vill att man ska göra med mina kläder. för det första så får dom rynkor när dom torkar, efter klädnyporna då. klädnypor = ryknor. rynkor = iiinte så nice. iiinte så nice = inget för mig. och sen så blir dom helt utdragna längst ner (follen?). hon drar ut dom en aning, så att dom töjs. åååå mitt rosa linne är stort som fan. blö -.- har försökt att säga till henne, men tydligen så ser hon inte skillnad på mina och resten av familjens kläder.
jag vill att hon bara ska hänga över dom, utan klädnypor och sånt krams. då dras dom ist åt, blir tighta och schnygga. så vi gjorde en liten deal, hon ska hänga upp mina kläder utan knipsor och om jag någon gång hänger upp hennes ska jag göra det med. väldigt viktigt där. torkar tydligen snabbare, men who cares? orka fula rynkor :|
yeye ska snart ner till gymmet och worka, bodystep idag :) också något som behövs nu, trrrräning. lägger lätt av när det är sommar och ledighet. men det är la helt normalt, eller?

puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0