Tredje dagen; Underbara Altea!

Idag åkte vi till Altea, en stad en bit från Alicante. Mammas kollega tipsade om ett underbart vattenfall och kalla källor som man kan bada i.

Men först stannade vi till vid en hemskt go strand i den mysiga delen utav Altea. Jag gillade Altea, verkligen. Det var stenstrand istället för sandstrand, vilket jag älskar! Tre goa norrmän låg och stekte på varsin stol också, mmm. Därefter åt vi den godaste lunchen på hela veckan. Det var den enklaste och billigaste lunchen, men såå fint ställe. Och det väger faktiskt upp! Om det är fint ställe och en spanjor sitter och röker en cigarett med en sliten hatt på huvudet och en tidning framför sig, så är det Spanien och det gillar Julia.

Sedan traskade vi upp för bergen upp till det enorma vattenfallet. Gissa om det var varmt, asfalten hettade och skuggan gömde sig. Men det var det värt! Jag har aldrig sett något så vackert. Det var som på film, som i ett paradis. Men ni kan inte föreställa er hur kallt det var i vattnet! Det var som att stå under en kran som runnit på iskallt vatten en lång stund, uuuuuhi. Men efter den backen var det bara att slänga sig i det kalla vattnet. Det bästa var att stå under vattenfallet! WOW.


Playa de Altea


Kolla! Los langostinos (räkorna) kramas, hihi.



Sjukt god glass..


..men onödigt lång strut!










Haha, hola!










Kommentarer
Postat av: frida

tack så mycket för svaret! :) o snygga bilder, ser sjukt härligt ut!

2010-08-03 @ 21:05:38
URL: http://fmj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0